x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung kerja usum tiis

Produsén Sarung Gawé Usum

Amsafe mangrupikeun produsén sarung tangan usum tiris anu dipercaya sareng pangalaman langkung ti 15 taun.

Unggal sarung tangan anu kami tawarkeun mastikeun kanyamanan anu saé, résistansi tiis, sareng panyalindungan slash.

  • Nawarkeun sarung tangan usum tiris kalayan sasmita potong AF A1-A9
  • Perusahaan manufaktur anu dipercaya salami langkung ti dasawarsa
  • Nyadiakeun duanana jasa OBM / OEM ka sadaya klien
  • Tawarkeun bantosan online anu dipercaya 24/7

Sarung Gawé Amsafe Usum

Sarung tangan usum tiris mangrupikeun sarung tangan anu dianggo pikeun ngajaga leungeun haneut sareng nyaman. Éta cocog pikeun panangtayungan dina kaayaan usum tiris sareng baseuh. Anjeun tiasa mendakan éta super mangpaat pikeun latihan luar usum tiis, kalebet nyetir, sapédah, olahraga salju, kaluar, damel, sareng kagiatan sanésna.

Sumawona, sarung tangan usum tiris datangna dina rupa-rupa bahan, desain, sareng modél. Tim rékayasa kami nganggo bahan sintétik, sapertos spandex, nilon, kulit, atanapi bahan sapertos katun kandel. Sarung nu dimaksudkeun pikeun awét.

Upami anjeun gaduh bisnis atanapi proyék anu aya hubunganana sarung tangan, sarung tangan usum tiris Amsafe mangrupikeun tambahan anu saé.

Amsafe mangrupikeun produsén sarung tangan usum tiris anu paling dipercaya di Cina. Kami parantos di industri ieu langkung ti 15 taun. Prioritas kami dina unggal léngkah produksi nyaéta kapuasan anjeun. Mangga settle kalawan kami pikeun syarat sarung kerja usum hareup Anjeun!

Sarung Usum Fingerless

Sarung tangan usum tanpa jari masihan seueur mangpaat tibatan sarung tangan ramo pinuh. Aranjeunna pilihan pangalusna pikeun proyék-proyék nu peryogi tungtutan penanganan barang leutik. Aranjeunna nawiskeun panyalindungan unggulan ngalawan scrapes sarta motong.

Sarung Usum pikeun Gawé Listrik

Sarung tangan usum tiris pikeun damel listrik mangrupikeun panyalindungan panangan anu penting. Sarung tangan ieu kapaké pikeun pagawé anu damel dina kontak sareng arus tegangan luhur. Sarung tangan gaduh fitur tahan shock ekstrim.

3.sarung usum Ngabuburit

Sarung tangan sapédah usum tiris nyaéta sarung tangan anu dianggo pikeun nganyamanan sareng ngajagi panangan atanapi panangan para cyclists. Sarung tangan ngagaduhan lapisan kaamanan tambahan sareng padding anu dianggo pikeun ngirangan iritasi kulit. Aranjeunna nyadiakeun kahaneutan pasti keur leungeun.

4.usum nyetir sarung

Sarung tangan nyetir usum tiris mangrupikeun sarung tangan anu nyayogikeun kanyamanan sareng kualitas. Sarung tangan dianggo pikeun ngajaga leungeun anjeun haneut sareng ngalaman pangalaman nyetir anu saé dina usum tiis. Éta dijieun tina bahan awét sarta lemes.

5.men usum sarung gawe

Sarung tangan kerja usum tiris lalaki nyayogikeun pas pikeun panangan lalaki. Sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan anu luhur dina lingkungan sareng cuaca anu tiis, khususna dina usum tiis. Éta bisa dijieun tina poliéster kandel, kulit, spandex, sarta nilon.

6.sarung kerja usum tiis pikeun awéwé

Sarung tangan kerja usum tiis pikeun awéwé gaduh desain anu langkung bergaya tibatan lalaki. Sarung tangan ieu mangrupikeun bagian penting tina baju usum awéwé. Éta dianggo pikeun ngajaga leungeun haneut sareng nyaman nalika damel nalika usum tiis.

7.sarung gawé usum waterproof

Sarung tangan usum tiris tahan cai nawiskeun insulasi anu efektif, kinerja kasaimbangan, panyalindungan, sareng tahan cai. Éta ogé nawiskeun pas akurat kana sagala pangukuran leungeun.

8.kulit usum sarung gawe

Sarung tangan kulit usum tiris pisan multiguna. Sarung tangan nyadiakeun practicality hébat sarta kanyamanan alus teuing. Éta ogé mangpaat salaku panyalindungan tina tatu leungeun.

9.Sarung Kerja Usum tiis Buktina

Sarung tangan kerja usum tiris tahan tiis datang dina desain anu kandel. Dina waktos anu sami, aranjeunna cukup ipis pikeun gampang ngaraosan naon anu anjeun damel. tambah sejen, aranjeunna nawiskeun kamampuhan gripping, kawas sarung séjén.

Dijieun pikeun Lasts Long

Sarung tangan kerja usum Amsafe dua lapis. Ieu diwangun ku lapisan waterproof na windproof, dirancang pikeun tetep haneut (kalawan insulasi termal). Éta ngabantosan tetep garing dina usum tiis ningkatkeun cengkraman sareng kanyamanan. Runtuyan sarung tangan kerja cuaca tiis tiasa ngajagi tina sagala rupa bahaya nalika cuaca tiis.

Kualitas sareng umur panjang sarung tangan kerja usum tiris dijamin. Sarung tangan usum tiris ieu parantos lulus sababaraha tés kontrol kualitas. Kami parantos milih bahan kualitas pangluhurna pikeun mastikeun kanyamanan sareng daya tahan. Upami anjeun milarian sarung tangan usum tiris anu pangsaéna pikeun bisnis anjeun, Amsafe mangrupikeun solusi toko hiji-eureun anjeun.

Dijieun pikeun Lasts Long
Anti Desain Desain

Anti Desain Desain

A konvensional, slip-on fit ngajadikeun Amsafe sarung kerja usum tiis idéal pikeun tempat gawé refrigerated atawa cuaca Arktik. Korma sarung gaduh cengkraman anu langkung saé. Hatur nuhun kana anti-slip sareng tahan ngagem PU. Pakem strengthens sambungan antara setir jeung sarung. Mastikeun kasalametan. Éta ngajaga kalenturan sareng kinerja dina cuaca usum tiis.

Kalayan garis sarung tangan kerja usum Amsafe, anjeun nampi fitur insulasi sareng kaamanan anu ageung. Urang boga rentang lengkep milih ti.

Sarung Gawé Usum: Panungtun FAQ Panungtun

Kuring terang anjeun panginten milarian sarung tangan usum tiris kualitas luhur.

Alesan pituduh ieu ngajalajah sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sarung tangan usum tiris.

Terus maca.

1. Naon Dupi Usum Sarung Gawé?

Sarung tangan usum tiris biasana mangrupikeun alat pelindung panangan pribadi anu nutupan sababaraha fungsi sareng produk.

Pagawe biasana ngagem sarung tangan usum tiris pikeun ngajagi aranjeunna tina tiis, ningkatkeun kabersihan sadayana, sareng ngajagi aranjeunna tina produk anu ngabahayakeun.

Potrét awéwé nyekel bor listrik

sarung kerja usum tiis

2. Naha Sarung Kerja Usum Sarua Jeung Sarung Freezer?

Aya saeutik bédana antara sarung kerja usum tiris sareng sarung tangan freezer.

Sarung tangan Freezer ngajagi leungeun anjeun tina ancur sareng luka bari tetep haneut kusabab insulasi interiorna.

Éta dianggo utamina ku supir Treuk, operator forklift, sareng personel anu damel di fasilitas panyimpen tiis.

Insinyur sipil di situs konstruksi mariksa karya anu lumangsung dumasar kana gambar desain dina kaayaan usum tiis

sarung tangan freezer

 Sabalikna, pagawé nganggo sarung tangan usum tiris pikeun ngajaga aranjeunna haneut nalika damel di lingkungan anu tiis.

3. Jenis Sarung Kerja Musim Dingin Anu Aya?

Kami ngagaduhan sababaraha jinis damel usum tiis sarung. Di handap ieu sababaraha jenis sadia;

The gudang Usum ngagawekeun Sarung

Sarung tangan usum tiris jinis ieu didamel pikeun sagala rupa tujuan tiasa dianggo pikeun logistik, gudang, sareng landscaping.

Aranjeunna dipikanyaho janten sarung tangan usum tiris anu pangsaéna dina pasaran.

Sarung tangan ieu biasana ngagaduhan padding anu kandel PVC dina unggal wewengkon palem pikeun panyalindungan tambahan.

Éta ogé gaduh strip reflective dirancang pikeun kaamanan di lingkungan lampu taram.

Salaku tambahan, sarung kerja usum tiris ieu nganggo a TPU mémbran nu nyadiakeun fitur waterproof na coldproof.

Cut Tahan Usum Gawe Sarung

Sarung tangan usum tiris ieu biasana didamel tina wol domba buatan, anu bakal nawiskeun panyalindungan maksimal nalika damel di usum tiis.

Lapisan luar pikeun sarung dijieunna tina kulit sapi kualitas luhur spilled, nu 1. 2mmthick. Éta ogé tahan kana sagala cut, nyieun eta salah sahiji pangalusna.

Sacara fisik aranjeunna henteu katingali pikaresepeun tapi percanten ka kuring. Jinisna nyaéta sarung tangan kerja usum tiris kualitas luhur sareng tahan lama.

motong sarung usum tiis tahan

 Kusabab ramo-ramo sarungna dijahit nganggo potongan karét, éta ngadukung gerakan bébas sadaya ramo bari nahan bagian-bagian leutik.

Sarung Gawé Usum Mékanik

Sarung tangan kerja mékanik usum tiris mangrupikeun sarung tangan insulasi anu saé pikeun dianggo nalika damel di usum tiis.

Sarung tangan usum insulasi anu pas-gancang anu pangsaéna didamel ku karbon infused digabungkeun sareng fleece lapisan mikro.

Kalawan bahan kandel sabudeureun fingertips, éta salawasna mantuan Anjeun touchscreen efisien.

Éta ngagampangkeun komunikasi sareng nampi telepon nalika damel.

sarung usum kerja montir

sarung usum kerja montir

Sarung tangan kerja usum Mékanik kalayan korma kulit sintétik ngamungkinkeun anjeun pikeun nangkep sadaya alat anu diperyogikeun kalayan nyaman.

The Waterproof Winter Gawe Sarung

Sarung tangan usum tiris tahan cai ogé katelah sarung tangan tahan cuaca.

Éta dirarancang pikeun ngajaga leungeun pagawé tetep garing sareng ditangtayungan dina sagala rupa lingkungan baseuh.

Usum tiis ieu, sarung kerja biasana ngagaduhan dua lapisan bahan.

Ngagunakeun 15 gauges nilon di sisi luar blok angin jeung fleece lemes jero pikeun haneut leungeun. Sarung tangan usum tiris anu tahan cai dipikanyaho pikeun daya tahanna.

waterproof gawe sarung usum tiis

4. Dimana anjeun tiasa nganggo sarung tangan usum tiis?

Sarung tangan usum tiis tiasa dianggo pikeun rupa-rupa tugas, kalebet:

  • Nalika ngangkat forklift
  • Dina mangsa pangwangunan
  • Bari ngalaksanakeun las
  • Ngebon
  • Sedengkeun di pabrik nanganan barang
  • Nalika nanganan bahan picilakaeun
  • Nalika beberesih
  • Nalika nganggo parahu motor
  • Nalika hiking

5. Fitur mana anu anjeun kedah milarian dina sarung tangan usum tiris?

Ieu sababaraha fitur anu kedah dipilarian dina sarung tangan usum tiis:

Kagaringan Leungeun

Salah sahiji cara panggancangna pikeun ngarusak dinten kerja usum tiris anjeun nyaéta gaduh Uap dina kulit anjeun.

Éta tiasa disababkeun ku Uap anu nyerang sarung tangan anjeun atanapi kesang anu ngumpulkeun di jerona.

Uap dina sarung tangan anjeun bakal langsung ngarobah suhu awak anjeun dina sagala hal.

Nalika suhu turun, anjeun bakal karasa tiis, sareng otot panangan anjeun bakal keuna, janten sesah pikeun mindahkeun.

Frostnip sareng hipotermia sadayana tiasa disababkeun ku Uap.

Pertimbangkeun sarung tangan pelindung anu dipasang tahan cai upami anjeun damel di lingkungan anu baseuh sareng leueur.

Upami Anjeun gaduh pagawean fisik nuntut atanapi anu rawan sweating, jenis insulasi anjeun milih bakal kritis dina ngajaga leungeun Anjeun garing sarta haneut unggal waktu.

Pilih Ukuran Sarung Tangan Usum Usum anu Cocog.

Nalika kaayaan panyalindungan leungeun, pas katuhu biasana krusial. Nalika suhu turun, sarung tangan anu teu pas bakal langkung menonjol.

Upami sarung tangan anjeun ageung ageung, éta moal gampang lebet sareng ngantepkeun langkung seueur hawa di jero. Tiiskeun leungeun.

Upami sarung tangan anjeun leutik teuing, éta bakal ngahalangan gerakan anjeun sareng henteu sacara efektif nutupan leungeun anjeun, ngalaan pigeulang anjeun.

Anjeun tiasa mastikeun yén anjeun kéngingkeun ukuran anu pas pikeun sarung tangan usum tiris anjeun ku cara ngukur ukuran pigeulang anjeun tina dasar ramo pinky anjeun ka dasar ramo indéks anjeun nganggo pangawasa.

Pilih insulasi anu cocog pikeun sarung tangan usum tiis

Jinis insulasi sarung tangan usum tiris anu anjeun pilih penting pisan, gumantung kana tugas anjeun.

Sacara umum, sarung tangan anu langkung kandel, langkung seueur insulasi panas.

Upami kesang mangrupikeun masalah, anjeun kedah mertimbangkeun insulasi sapertos fleece. Kadua alternatif dirancang pikeun ngaleungitkeun kalembaban tina kulit sareng gancang garing.

Beda utama biasana dina ketebalan. Sarung tangan usum tiis merlukeun sababaraha lapisan bulu pikeun nyadiakeun insulasi termal ieu salaku lawon-kawas thinsulate.

6. Sabaraha Usum Sarung Ngagawekeun Biaya?

Kami ngagaduhan faktor sapertos desain sareng kualitas lawon anu bakal nangtukeun biaya sarung tangan usum tiris.

Tapi sacara umum, sarung tangan usum tiris kisaran ti $ 10- $ 500 di pasar.

Upami anjeun peryogi sarung tangan usum tiris anu kualitas luhur, anjeun tiasa nganggap belanja dugi ka $600 kanggo sapasang.

7. Bahan mana anu pangsaéna pikeun sarung tangan usum tiris?

Bahan anu pangsaéna pikeun ngadamel sarung tangan usum tiris nyaéta;

nilon

Lawon nilon nyaéta bahan sintétik dumasar pétrokimia. Éta kacatet pikeun kakuatan tensile anu luar biasa, daya tahan, sareng kalenturan.

Sapertos 60% sarung tangan usum tiris nyaéta nilon, sakapeung katelah lawon poliamida. Nilon mangrupikeun bahan anu pang populerna kusabab tahan cai anu kuat.

nilon sarung kerja usum

nilon sarung kerja usum

Nilon duanana fléksibel sareng penting, kalayan aplikasi sarung tangan kerja usum tiris pelindung.

poliéster

Bahan poliéster nyaéta serat sintétik anu dijieun utamana tina minyak bumi.

Lawon ieu mangrupikeun salah sahiji lawon anu paling seueur dianggo sacara global, kalayan rébuan aplikasi industri.

Poliéster nyaéta polimér nu biasana diwangun ku sanyawa nu mibanda gugus fungsi.

poliéster sarung kerja usum tiis

poliéster sarung kerja usum tiis

 Étiléna mangrupa komponén minyak bumi anu ogé bisa dihasilkeun tina sumber séjén, utamana dipaké pikeun nyieun paling disintésis sarta sababaraha serat poliéster basis tutuwuhan.

Upami anjeun peryogi sarung tangan usum tiris anu kualitasna, anjeun tiasa mertimbangkeun anu didamel tina lawon poliéster anu awét.

Polyurethane

Polyurethane (PU) nyaéta anyaman atawa non-anyaman lawon tékstil dijieunna tina nilon, katun, poliéster, atawa kulit taneuh, kalawan hiji atawa leuwih lapisan résin polimér nu disambungkeun ku beungkeut urethane.

Sisi dampal suku tina lawon dasar biasana dilapis ku PU, anu teras diolah janten kulit sato.

Hasilna, bahan tétéla fléksibel, hampang, sareng tahan cuaca.

Dina hal lemes, lawon PU mangrupikeun faksimili Kulit anu paling satia. Éta sok ngarecah atanapi kedutan sapertos Kulit asli nalika dijahit atanapi dikumpulkeun.

Sarung tangan kerja usum tiis anu didamel tina lawon ieu biasana mahal kusabab kualitasna anu luhur.

8. Naon Fungsi Thermo Plastik Karét Dina Usum Sarung Gawé?

Karét termoplastik, ogé katelah (TPR), biasana mangrupikeun lapisan panyalindungan tambahan anu aya dina sarung tangan kerja usum tiris pikeun nyayogikeun bantalan tambahan nalika tugas-tugas rumit.

Éta ogé pedah janten langkung fleksibel sareng tahan ka retakan sareng tahan langkung lami tibatan plastik padet.

Thermos karét palastik coated kana sarung gawe usum tiis sapanjang lontar, nu bakal mastikeun yén kadua sisi leungeun anjeun ditangtayungan.

Pikeun nawiskeun panyalindungan panangan anu leres, TPR kedah dibungkus ka tukangeun ujung jari sarung tangan kerja usum tiis.

9. Dupi Winter Gawé Sarung waterproof?

Leres, tapi henteu sadayana, sarung tangan usum tiris tahan cai sayogi.

Kami ogé ngagaduhan sababaraha anu henteu tahan cai tapi gancang garing.

Upami anjeun peryogi sarung tangan usum tiris anu tahan cai, anjeun kedah netepkeun ieu nalika ngagaleuh.

10. Nu Ukuran Sarung Usum Usum Gawé Sadia?

Anjeun tiasa mastikeun ukuran sarung tangan usum tiris anu sayogi ku ningali bagan di handap ieu.

ukuran Pas Leungeun
XS (6) Nepi ka 7 in (18cm)
S (7) Nepi ka 7-8 in (18-20cm)
M (8) Nepi ka 8-9 inci (20-23cm)
L (9) Nepi ka 9-10 inci (23-25cm)
XL (10) Nepi ka 10-11 in (25-28cm)
XXL (11) Nepi ka 11-12 in (28-30cm)
XXXL (12) Nepi ka 12-13 in (30-32cm)

11. Dupi Usum Sarung Gawé Awét?

Leres, upami anjeun mésér sarung tangan usum tiris kualitas luhur, éta awét, sareng anjeun bakal ngahargaan nilai artos anjeun.

12. Kumaha Anjeun Milih Usum Ngagawekeun Sarung Desain?

Kami biasana mamatahan anjeun milih desain cinta kerja usum tiris ku mertimbangkeun ieu:

  • Pariksa patches tambahan dina sarung kerja Winter
  • Kalenturan tina sarung
  • Ukuran anu leres
  • Insulasi sedeng
  • The cut-off panjang sarung gawe usum
  • Résistansi hawa
  • Jenis lawon
  • Pagawean kedah dilakukeun nganggo sarung tangan usum tiis.

13. Mana Pilihan Warna Sadia Pikeun Sarung Kerja Usum?

Sarung tangan usum tiis datangna dina rupa-rupa warna, diantarana:

  • hideung
  • Coklat bodas
  • hejo
  • wungu
  • biru
  • biru laut
  • beureum
  • oranyeu
  • perak

Kami henteu ngagaduhan watesan warna pikeun sarung tangan usum tiis. Anjeun bébas milih warna naon waé anu anjeun hoyong pake.

14. Naha Sarung Kerja Usum Usum Sarua sareng Sarung Tangan Insulasi?

Henteu, sarung tangan usum tiris ngajaga anjeun haneut sareng ngajagi anjeun tina potongan sareng bahan anu ngabahayakeun nalika damel di lingkungan anu tiis.

Padahal sarung tangan insulasi, ogé katelah sarung tangan listrik, ngajagi jalma-jalma anu damel caket alat listrik sapertos trafo sareng listrik anu ageung.

Anjeun tiasa ngahindarkeun bahaya sapertos guncangan listrik ku nganggo sarung tangan insulasi.

15. Kumaha Anjeun Ngabersihan Jeung Ngajaga Sarung Gawé Usum?

Ieu sababaraha tip beberesih sareng pangropéa pikeun sarung tangan usum tiris:

  • Ngumbah sarung tangan nganggo cai tiis, teras garing ku hawa.
  • Upami sarung tangan damel usum tiris anjeun nyaéta Kulit, anjeun henteu kedah nyeuseuhna sabab prosésna ngarusak permukaan panolak cai anu alami.
  • Nanging, anggo kaén anu bersih sareng sabun sabun anu didasarkeun minyak, anu ramah kulit sateuacan usapkeun lembut kana sakumna permukaan sarung tangan ku gerakan nguriling leutik.
  • Ngidinan sarung nepi ka garing sagemblengna saméméh buffing beungeut ku lawon microfiber.
  • Pikeun sarung tangan usum tiris tahan cai, mimitian ku nyemprot bagian luar sarung tangan tahan cai nganggo alkohol atanapi hidrogén péroxida.

Ngidinan aranjeunna diuk salila kira lima menit saméméh wiping jauh sagala cairan sésana.

Teras nerapkeun prosedur anu sami nalika ngabersihkeun bagian jero, nganggo disinféktan sareng baking soda.

16. Standar Kualitas mana anu kedah dipatuhi sarung tangan usum tiris?

Standar kualitas anu kedah dipatuhi sarung tangan usum tiris nyaéta:

  • ngahontal- Ieu biasana pedoman Uni Éropa anu tujuanana pikeun ngamajukeun kaséhatan manusa sareng perlindungan lingkungan ngalawan bahaya kimia bari ogé ningkatkeun kelestarian industri kimia Uni Éropa.
  • CE - Produsén nambihkeun tanda CE kana produk supados tiasa dijual di Éropa. Tanda éta diperyogikeun pikeun produk dina salah sahiji 24 arahan Éropa.

Tanda CE nunjukkeun yén produsén mastikeun yén produk saluyu sareng sadaya peraturan kaséhatan, kaamanan, kinerja sareng lingkungan Éropa.

  • ANSI- The American National Standards Institute biasana organisasi nirlaba anu netepkeun standar konsensus sukarela pikeun kualitas produk, prosés, sareng sistem di Amérika Serikat.

ANSI tanggung jawab pikeun ngatur pangwangunan, palaksanaan, sareng penegak rébuan kawijakan anu mangaruhan ampir unggal sektor industri.

17. Kumaha Anjeun Ngidentipikasi Kualitas Sarung Kerja Usum tiis?

Nya, upami anjeun hoyong ngaidentipikasi kualitas sarung tangan usum tiris, tip di handap tiasa ngabantosan;

Kahiji jeung foremost, mertimbangkeun suhu. Sarung tangan usum tiris anu sampurna biasana dirarancang tina taneuh pikeun ngajagi pagawé tina cuaca.

Nu lajeng suplemén kalawan fitur nu cater kana tungtutan husus maranéhanana.

Pas sareng bahan mangrupikeun dua sarung tangan anu paling parah anu parantos diadaptasi pikeun panyalindungan usum tiis.

Insulasi anu dipasang dina desain anu tos aya tiasa gaduh pangaruh anu ngabahayakeun kana kumaha sarung tangan pas. Pas anu longgar ogé ngirangan lapisan kaamanan.

Cara anu sanés pikeun ngaidentipikasi kualitas sarung tangan usum tiris nyaéta ku mariksa upami cangkang luar ngagaduhan pagawean anu diperyogikeun anu sampurna.

Disarankeun janten lentur sareng tiasa ngontrol suhu.

Cara anu sanés pikeun ngaidentipikasi kualitas sarung tangan kerja usum tiris nyaéta ku kéngingkeun sarung tangan Tech-Friendly.

Ku milarian sarung tangan termal sareng pilihan layar rampa, anjeun tiasa gesek sareng ngawalon telepon dina telepon anjeun tanpa nyabut sarung tangan anjeun.

18. Dupi aya coated sarung gawe usum?

Leres, sarung tangan usum tiris anu dilapis sayogi dina sagala ukuran.

19. Naha Investasi Dina Sarung Gawé Usum Usum?

Penting pikeun investasi dina sarung tangan usum tiris kusabab alesan ieu;

  • Éta bakal nyayogikeun cengkraman tambahan anu bakal ngabantosan nalika nanganan bahan beurat.
  • Éta bakal ngabantosan anjeun ngajagaan tina motong sareng cuaca tiis
  • penyekatan
  • Éta ogé bagian tina patuh rutin sareng staf anjeun.
  • Ningkatkeun kalenturan sareng breathability

20. Naon Watesan Sarung Gawé Usum?

Sarung tangan kerja usum tiis diwatesan pikeun nyegah Uap tina ngakses kulit anjeun.

Éta ogé henteu ngantep kesang kaluar. Anjeun kesang bari digawé, utamana leungeun Anjeun.

Kanggo sadaya sarung tangan usum tiris anjeun, hubungi kami ayeuna.

滚动至顶部