x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
Sarung Tangan Gawé Waterproof

Produsén Sarung Tangan Waterproof

Amsafe gaduh pangalaman hébat dina manufaktur sarung tangan tahan cai pikeun panyalindungan leungeun anu saé langkung ti 20 taun.

Kami ngahasilkeun suplai anu ngalaman uji anu ketat, sabab kami mangrupikeun pabrik anu diverifikasi ku SATAX, ISO, sareng BSCI.

  • Hiji-eureun ranté suplai
  • pangiriman gancang dina 30 poé
  • Nawiskeun final bébas 3rd laporan tés QC

Sarung tangan kerja tahan cai Amsafe

Sarung tangan kerja tahan cai kami dirancang sacara saksama pikeun nawiskeun panyalindungan pigeulang-ka-ramo lengkep. Dijieun tina bahan tahan-cut sapertos bahan baku lateks impor sareng poliéster, aranjeunna nyayogikeun kanyamanan sareng daya tahan.

Sarung tangan ieu penting pisan pikeun ngajagaan tina paparan suhu anu ekstrim sareng seueur dianggo dina tugas anu ngalibetkeun kaca, logam, bahan kimia, sareng seueur deui. Amsafe ngajamin kinerja anu unggul sareng umur panjang pikeun sarung tangan tahan cai.

Salaku pabrik anu diverifikasi, kami ngajamin yén produk kami ngaleuwihan ekspektasi, nampilkeun bahan, desain, sareng fitur anu paling luhur. Ngahontal Amsafe kalayan patarosan anjeun ayeuna!

1.cut tahan waterproof sarung kerja

Cut Resistant Waterproof Working Gloves are highly protective safety wear designed for various working environments. Offering exceptional cut resistance, waterproofing, and durability, they provide optimal hand protection while ensuring practicality and comfort.

2.sarung tangan waterproof ramo pinuh

Full Finger Waterproof Working Gloves are designed to offer comprehensive hand protection. They are fully waterproof, ensuring dryness even in wet conditions. Ideal for various work settings, these gloves offer comfort, dexterity, and shield against potential hazards.

3.tugas beurat waterproof sarung kerja

Heavy Duty Waterproof Working Gloves are robustly constructed for handling tough tasks in challenging environments. They offer waterproof protection and superior durability. Perfect for heavy-duty jobs, they provide the highest level of hand security without compromising on comfort.

4.lightweight sarung kerja waterproof

These Lightweight Waterproof Working Gloves offer superior hand protection for labor-intensive tasks. Crafted for comfort and durability, they ensure a non-slip grip even in wet conditions, making them ideal for various industries and applications.

5.korma coated sarung kerja waterproof

Palm Coated Waterproof Working Gloves provide enhanced grip and waterproofing, perfect for wet or oily work environments. Their robust design offers excellent durability, while the palm coating ensures secure handling and long-lasting performance.

6.sarung tangan busa waterproof

Waterproof Foam Working Gloves deliver dependable protection for your hands during demanding tasks. Their foam construction offers comfort and flexibility, while the waterproof feature ensures optimal performance even in damp conditions, making them a reliable choice for various work environments.

7.waterproof pinuh coated sarung kerja

Our Waterproof Fully Coated Working Gloves offer premium protection for your hands in wet conditions. Made from superior materials, these gloves provide excellent grip, durability, and long-lasting comfort. Ideal for various industries involving manual labor.

Waterproof karét coated sarung gawé

Waterproof Rubber Coated Working Gloves are designed for optimal safety and comfort. They boast a rubber coating for enhanced water resistance and grip, making them ideal for demanding jobs in wet environments. Long-lasting and durable, they provide reliable hand protection.

9.winter waterpoof sarung gawé

Our Winter Waterproof Working Gloves provide ultimate hand protection against cold and wet conditions. They combine warmth, waterproof capabilities, and flexibility, ensuring comfort and safety for outdoor work during winter months. Ideal for cold-weather industries.

100% Waterproof sareng Windproof

Sarung tangan kerja tahan cai kami dirancang pikeun nyayogikeun cengkraman anu luar biasa dina lingkungan anu baseuh sareng berminyak bari ngajaga leungeun anjeun garing sareng dijagi. Aranjeunna datangna dina rupa-rupa kelir sarta sagemblengna waterproof na windproof.

Kauntungan Sarung Tangan Kerja Tahan Air:

  • insulasi éféktif
  • multiguna
  • Kanyamanan sareng genah
  • Tahan cai
  • Ningkatkeun kinerja kasaimbangan
  • Perlindungan ngalawan cilaka
  • kakuatan keur nahan
100% Waterproof sareng Windproof
Nyaman jeung Long-langgeng

Nyaman jeung Long-langgeng

Amsafe mangrupikeun produsén sarung tangan tahan cai anu dipercaya kalayan taun-taun panalungtikan sareng pamekaran kaahlian di lapangan. Kami didédikasikeun pikeun nyiptakeun sarung tangan kualitas luhur anu henteu ngan ukur nyaman tapi ogé diwangun pikeun tahan, nyumponan sarat anu pasti para klien kami.

Sarung tangan kerja anu tahan cai sacara efektif nolak hawa tiis sareng penetrasi cai, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun suhu anu handap, lingkungan beueus, pamakean luar, sareng neundeun tiis. Cocog jeung sagala rupa tugas outdoor dina kondisi baseuh, kaasup ngebon, tani, landscaping, weeding, fishing, penanganan, tani, repairing, DIY, sarta perbaikan imah dina sagala kondisi cuaca.

Sarung tangan waterproof mana anu pangsaéna?

Pilihan sarung tangan tahan cai anu pangsaéna gumantung kana sarat individu. Merek anu kasohor sapertos Gore-Tex, Sealskinz, sareng Showa nawiskeun sarung tangan tahan cai superlatif anu cocog pikeun sagala rupa kagiatan kalebet padamelan luar, olahraga, sareng seueur deui.

Naon sarung tangan usum tiris anu pangsaéna anu tahan cai?

Pilihan anu kasohor pikeun sarung tangan usum tiris anu nunjukkeun atribut tahan cai tiasa dipendakan diantara merek terhormat sapertos Carhartt, Kinco, sareng Mechanix. Milarian sarung tangan anu direkayasa pikeun nyayogikeun kahaneutan sareng kedap cai.

Aya anu sapertos sarung tangan tahan cai?

Leres, sarung tangan tahan cai aya. Sarung tangan ieu didamel sacara ati-ati pikeun ngahalangan asupna cai, ngajantenkeun aranjeunna cocog pisan pikeun seueur kaayaan beueus.

Naha sarung tangan anti cai leres pisan?

Sarung tangan waterproof dirancang pikeun ngahindarkeun resapan cai sareng ngajaga kagaringan dina panangan hiji; sanajan kitu, efficacy maranéhanana bisa turun naek. Sarung tangan tahan cai premium, khususna anu ngahijikeun téknologi canggih sapertos Gore-Tex, umumna nganteurkeun kinerja waterproofing anu teu stabil.

Sarung tangan naon anu nyegah kesang?

Sarung tangan breathable dijieun tina bahan kayaning neoprene, bolong, atawa nu dilengkepan sipat wicking Uap bisa mantuan ngurangan késang ku facilitating kabur tina Uap.

Naon bedana sarung tangan anti cai sareng anti cai?

Beda antara sarung tangan anti cai sareng panolak cai aya dina kamampuan masing-masing. Sarung tangan tahan cai direkayasa pikeun ngusir cai sacara lengkep, sedengkeun sarung tangan panolak cai gaduh kapasitas kawates pikeun nolak cai, sanaos berpotensi kurang panyalindungan komprehensif ngalawan paparan anu berkepanjangan.

Mana anu langkung saé sarung tangan neoprene atanapi nitrile?

Sarung tangan neoprene umumna unggul dina hal tahan cai sareng insulasi, ngajantenkeun aranjeunna cocog pisan pikeun kaayaan beueus. Di sisi séjén, sarung tangan nitrile, bari boasting résistansi kimiawi kapuji, bisa jadi teu jadi pinter nyadiakeun kamampuhan waterproof.

Naha sarung tangan nitrile tahan cai?

Sarung tangan nitrile henteu gaduh sipat tahan cai. Sanaos aranjeunna nunjukkeun tingkat résistansi anu tangtu pikeun cairan, paparan anu berkepanjangan ka cai tiasa ngabuktikeun teu cocog.

Naon sarung tangan PVC anu pangsaéna?

Sarung tangan PVC khususna kasohor pikeun résistansi kimiawi, ngajantenkeun aranjeunna dihargaan pisan dina seueur industri, mimitian ti manufaktur dugi ka beberesih sareng padamelan laboratorium. Sanajan kitu, aranjeunna bisa jadi teu jadi pilihan optimal lamun datang ka achieving waterproofing éféktif.

Naon mangpaat sarung tangan waterproof?

Sarung tangan tahan cai nawiskeun seueur kauntungan, kalebet ngalindungan tina kalembaban, mastikeun kagaringan sareng kanyamanan pikeun panangan anjeun sanajan dina cuaca anu goréng. Aranjeunna ngabuktikeun indispensable pikeun pursuits outdoor, Dursasana Mikrobiologi, sarta kagiatan olahraga dilaksanakeun di lingkungan hujan atawa baseuh.

Sabaraha sering anjeun peryogi sarung tangan waterproof?

Frékuénsi sarung tangan waterproofing gumantung kana pamakéan sarta kualitas maranéhanana. Sarung tangan tinangtu tiasa meryogikeun deui waterproofing saatos sababaraha pamakean anu ditangtukeun atanapi nalika turunna efficacy waterproofing janten jelas.

Naon produk anu pangsaéna pikeun sarung tangan kulit waterproof?

Sababaraha produk waterproofing kulit sadia, mimitian ti dumasar-lilin nepi ka rumus basis silicone. Penting pisan pikeun milih produk anu cocog sareng jinis kulit khusus anu diulas dina sarung tangan anjeun sareng taliti taat kana pedoman aplikasi anu diatur ku produsén.

Naha sarung tangan tahan cai tiasa dianggo pikeun nyilem atanapi kagiatan di jero cai?

Sarung tangan tahan cai henteu cocog pikeun nyilem atanapi kagiatan di jero cai sabab henteu dirancang pikeun nahan tekanan sareng parobahan suhu anu lumangsung di lingkungan jero cai. Pikeun kagiatan ieu, sarung tangan nyilem khusus atanapi sarung tangan olahraga tahan cai kedah dianggo.

Naon bédana antara sarung tangan tahan tahan tahan sareng tugas beurat tahan cai?

Sarung tangan tahan cai tahan motong nganggo téknologi mémbran tahan cai anu canggih bari nyayogikeun tingkat résistansi anu béda-béda. Sarung tangan tahan cai tugas beurat, sabalikna, didamel tina kulit tugas beurat sareng tahan cai pikeun padamelan beurat.

Naha aya petunjuk perawatan khusus pikeun ngajaga daya tahan sarung tangan?

Pikeun ngajaga daya tahan sarung tangan tahan cai, penting pikeun nuturkeun tungtunan pangropéa sarung tangan anu leres, sapertos ngumbah ku sabun sareng cai anu hampang, ngahindarkeun paparan sinar panonpoé sareng suhu anu ekstrim, sareng disimpen dina tempat anu garing sareng tiis.

Naha sarung tangan tiasa disaluyukeun sareng logo perusahaan atanapi desain pribadi?

Amsafe nawiskeun desain khusus sareng pilihan merek pikeun sarung tangan tahan cai na. Kalawan leuwih 20 taun pangalaman dina manufaktur sarung kualitas luhur, Amsafe dedicated ka minuhan sarat unik tina klien maranéhanana.

Naha aya pituduh ukuran anu sayogi pikeun mastikeun pas pikeun sarung tangan?

Ngukur leungeun penting pisan pikeun milih ukuran sarung tangan tahan cai anu pas. Amsafe nawiskeun pituduh ukuran anu komprehensif pikeun mastikeun pas anu pas. Bahan anu dianggo, sapertos latex sareng poliéster, ogé mangaruhan pas sareng kanyamanan.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部