x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Normal Palem palapis Styles

  • Témbongkeun anjeun gaya palapis palem tina sarung tangan kaamanan AMSAFE PPE.
  • Halaman ieu nunjukkeun prosés anu rumit di tukangeun produksi sarung tangan kami, nekenkeun dedikasi kami pikeun nyiptakeun panyalindungan leungeun anu paling dipercaya.
  • Pilih AMSAFE PPE janten panyalur sarung tangan kasalametan anjeun, kami moal ngantep anjeun turun.

Kalenturan. Cekelan garing anu saé. Cairan-Channeling Desain

Dexterity tinggi. Ngambekan. Kanyamanan.

Alus Pakem garing jeung baseuh. Ngambekan. Lemes rupa. Alus Dexterity.

Alus Pakem garing jeung baseuh. Ngambekan. Résistansi Abrasi Tinggi. Alus Dexterity.

Hipu. Nyaman Fit. Ngambekan.

Ngambekan. Pakem garing dipercaya. Sedeng baseuh / oily Pakem.

Conformability. Enteng. Dexterity Luhur & Sensitipitas Taktil.

Résistansi Abrasi Tinggi. Palapis non-absorbent.

Durability ditingkatkeun. Dikuatkeun Thumbfork.

Ditingkatkeun Pakem. Ningkat Durability. Résistansi Minyak. Nyaman Fit.

Résistansi Abrasi Tinggi. Palapis non-absorbent.

Alus garing / Pakem Minyak. Langkung ipis. Enhanced Tacky Pakem.

滚动至顶部