x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Bungkusan PPE AMSAFE: Mastikeun Pesenan Anjeun Langkung Sampurna

  • Proses bungkusan sarung tangan AMSAFE PPE anu cermat, ngutamakeun kasalametan, kualitas, sareng genah pikeun sadaya palanggan.
  • Diajar ngeunaan metode bungkusan inovatif kami, dirancang pikeun ngajaga integritas sarung tangan sareng manjangkeun umurna.
  • Jelajahi detil anu jero ngeunaan bungkusan sarung tangan kami, nunjukkeun komitmen kami pikeun nganteurkeun alat kaamanan anu paling luhur.

Logo Balik Printing

Logo Layar Sutra

Panas Thermal Transfer Logo

Logo lem karét

Label perawatan & Hang Tag

Labél Élmu

Hang Tag Jeung Hook

Biasa Hang Tag

Kantong

Opp Kantong

Kantong vakum

Kantong PE Biasa

batur

Belasan Stiker

Ngagantung Bar

Digulung Per Pasangan

Logo Kulit

Master & Karton

Master Biasa

Tembongkeun Kasus

Pigeulang & Hem

gaya A

gaya B

gaya C

gaya D
滚动至顶部