x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Sandy sarung nitrile Produsén unggulan

Sarung tangan nitrile keusik Amsafe ngagambarkeun inovasi unik dina sarung tangan dilapis nitril ganda. Dijieun tina liner nilon atanapi poliéster kualitas luhur, sarung tangan ieu ngagaduhan komposisi nitrile keusik, ningkatkeun panyalindungan ngalawan cairan sareng mastikeun cengkraman anu aman. Aranjeunna nawiskeun dexterity sareng kanyamanan anu luar biasa.

Sarung tangan nitrile keusik kami serbaguna sareng cocog pikeun sagala rupa aplikasi, kalebet nanganan bahan berminyak, operasi mesin, sareng karya rékayasa ringan. Sarung tangan ieu gaduh résistansi tingkat potongan pangluhurna, ngajagi panangan anjeun tina lecet, cimata, tusukan, sareng potongan salami operasi.

Percanten ka Amsafe pikeun panyalindungan panangan anu kualitas luhur sareng aman. Ngalaman kanyamanan sareng breathability ku sarung tangan lawon kami, ningkatkeun efisiensi damel anjeun. Kami ogé nawiskeun pilihan kustomisasi pikeun nyaluyukeun sarung tangan nitrile keusik pikeun kabutuhan khusus anjeun.

Taroskeun kami ayeuna pikeun mendakan perlindungan panangan anu paling luhur sareng sarung tangan nitrile keusik Amsafe!

Sarung Tangan Nitrile Sandy Amsafe

sarung tangan nitrile keusik Amsafe ngagambarkeun inovasi unik dina alam sarung nitrile-coated ganda. Dijieun ku liner nilon atanapi poliéster kualitas luhur, sarung tangan ieu ngagaduhan komposisi nitrile keusik anu henteu ngan ukur masihan panyalindungan anu ditingkatkeun tina cairan tapi ogé mastikeun cengkraman anu aman. Aranjeunna nawiskeun dexterity sareng kanyamanan anu luar biasa.

Sarung tangan nitrile keusik kami serbaguna sareng cocog pikeun sagala rupa aplikasi, kalebet nanganan bahan berminyak, operasi mesin, sareng karya rékayasa ringan, antara séjén. Sarung tangan ieu kasohor ku résistansi tingkat potongan pangluhurna, ngajamin yén panangan anjeun tetep terlindung tina abrasion, cimata, tusukan, sareng potongan salami operasi.

Percanten ka Amsafe pikeun panyalindungan leungeun premium. Ngalaman kanyamanan sareng breathability ku sarung tangan lawon kami, anu tiasa ningkatkeun efisiensi kerja sacara signifikan. Kami bangga dina kamampuan urang pikeun ngaropea sarung tangan nitrile keusik pikeun nyumponan sarat khusus anjeun.

Kamuflase Sandy Nitrile Sarung

Sarung tangan nitrile kamuflase kami nawiskeun waterproofing ringkes, breathability, softness, sarta wearability alus teuing pikeun leungeun Anjeun. Sarung tangan ieu cocog pisan pikeun ngebon, operasi tugas ringan, sareng tugas pangropéa sapopoé. Dijieun ku jero anu didamel tina bahan poliéster, aranjeunna nyayogikeun kanyamanan nalika dianggo.

2.Lima Belas Gauge Sandy Nitrile Sarung

Lima belas sarung tangan nitrile keusik kami nawiskeun kanyamanan sareng perlindungan anu gaya. Éta sayogi dina pilihan celup khusus, kalebet palem dicelup, ¾ dicelup, atanapi dicelup pinuh, disaluyukeun sareng kabutuhan khusus anjeun. Salaku tambahan, sarung tangan ieu ngagaduhan pigeulang rajutan anu tiasa dirajut pikeun kalenturan sareng kanyamanan.

3.Fléksibel Sandy Nitrile Sarung

Sarung tangan nitrile keusik anu fleksibel kami nawiskeun sajumlah pilihan warna sareng ukuran pikeun nyocogkeun karesep anjeun. Aranjeunna sampurna cocog pikeun rupa-rupa aplikasi, kaasup pagawean konstruksi, Utiliti, bungkusan, jeung proyék wangunan, antara séjén. Sarung tangan nitrile keusik ieu ngagaduhan poliéster atanapi liner nilon, mastikeun kalenturan sareng kalenturan pikeun ningkatkeun kanyamanan nalika dianggo.

4.hppe sarung nitrile keusik

Sarung tangan nitrile keusik HPPE kami nawiskeun tingkat résistansi potongan anu luar biasa, dipeunteun dina tingkat lima. Bahanna dilapis nitrile keusik mastikeun résistansi kana minyak sareng cai, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun kaayaan baseuh sareng garing. Sarung tangan ieu ogé unggul dina abrasion sareng résistansi cimata, nyayogikeun panyalindungan leungeun anu dipercaya.

5.knitted sarung nitrile keusik

Sarung tangan nitrile keusik rajutan kami henteu ngan ukur tiasa dianggo deui tapi ogé tiasa diumbah, janten pilihan anu lestari. Nalika dianggo pikeun ngebon, damel otomotif, atanapi nanganan kaca, sarung tangan ieu ngabantosan ngirangan karusakan kulit. Aranjeunna nawiskeun Uap anu luar biasa sareng nyerep kesang sareng sipat résistansi abrasion pikeun kanyamanan sareng panyalindungan tambahan.

Multifunctional Sandy Nitrile Sarung Rengse

Sarung tangan nitrile keusik multifungsi kami nawiskeun breathability, daya tahan, résistansi minyak, sareng kalenturan. Éta sampurna pikeun sauntuyan aplikasi, kaasup industri mobil, assembling, jeung karya perbaikan. Sarung tangan pelindung ieu sacara efektif nyegah goresan, potongan, tusukan, sareng abrasions, mastikeun panangan anjeun tetep aman sareng nyaman salami sababaraha tugas.

Gaya Anyar Sandy Nitrile Sarung

Sarung tangan nitrile keusik gaya anyar kami gaduh fitur modéren sapertos tahan debu, sipat anti statik, sareng résistansi potong anu luar biasa. Sarung tangan ieu nawiskeun pilihan kustomisasi pikeun bahan, logo, ukuran, sareng warna. Aranjeunna unggul dina nanganan objék oily atawa greasy sarta fitur pigeulang stretchable pikeun wearability gampang.

8.nitrile dipped sarung nitrile keusik rengse

Sarung tangan nitrile keusik anu dicelup nitrile kami kasohor ku sipat tahan minyak sareng tahan kimia. Nampilkeun cuffs anu rajutan lemes, aranjeunna ngajamin gampang dianggo sareng dicabut. Sarung tangan ieu bébas lint sareng nawiskeun kabocoran sareng résistansi abrasi anu saé, ngajamin panyalindungan panangan anu unggul.

9.layar rampa sarung nitrile keusik

Sarung tangan nitrile keusik layar rampa kami gaduh tali hook sareng loop pikeun pas anu aman sareng gampang dicabut. Harta anu dilapis nitrile keusik mastikeun cengkraman anu saé dina kaayaan anu berminyak sareng baseuh. Salaku tambahan, sarung tangan ieu dilengkepan padding anu dijahit saé pikeun masihan résistansi dampak anu épéktip, ngajantenkeun pilihan anu serbaguna pikeun sagala rupa tugas.

Fitur Alus

Amsafe nangtung salaku produsén unggulan anu nawiskeun rupa-rupa sarung tangan anu gaduh bérés nitrile keusik. Lapisan nitrile keusik kami ngalegaan kana ramo sareng palem, mastikeun cengkraman anu langkung saé sanajan dina kaayaan oily sareng baseuh.

Panggihan fitur unggulan sarung nitrile keusik kami, kaasup crotch jempol bertulang dirancang pikeun nanganan lambar logam, kaca, jeung bahan runtah. Salajengna, sarung tangan kami gaduh manset elastis pikeun nyegah asupna sareng mastikeun pas anu aman.

Salaku produsén sarung tangan terkemuka di Cina, kami ogé nawiskeun pilihan pikeun ngagandakeun palapis nitrile keusik pikeun nyumponan sarat khusus anjeun. Ulah ragu ngirim kami spésifikasi anjeun kiwari!

Fitur Alus
Pinuh ngaropéa

Pinuh ngaropéa

Di Amsafe, kami ngahususkeun dina nawiskeun sarung tangan nitrile keusik anu disaluyukeun pikeun nyumponan spésifikasi pasti anjeun. Anjeun gaduh kalenturan pikeun nangtukeun warna, ukuran, logo, merek, sareng panjang pigeulang numutkeun sarat anjeun. Salaku tambahan, kami nyayogikeun pilihan pikeun bungkusan khusus, anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih pameseran anjeun. Mesin percetakan canggih kami mastikeun bungkusan anjeun ngagaduhan logo anjeun kalayan kajelasan sareng presisi.

Kisaran sarung tangan nitrile keusik kami idéal pikeun sababaraha aplikasi, kalebet:

  • Potong kaca
  • Penanganan lambar logam
  • Majelis bagian
  • Kawajiban umum

Alami pas sareng fungsionalitas anu sampurna sareng sarung tangan nitrile keusik Amsafe.

Aya sasmita anu béda tina sarung tangan nitrile?

Leres, sarung tangan nitrile sayogi dina rupa-rupa sasmita, masing-masing dicirikeun ku rupa-rupa tingkat ketebalan, daya tahan, sareng résistansi kimiawi. Sarung tangan nitrile kelas luhur biasana dianggo dina lingkungan médis, sedengkeun sarung tangan kelas handap tiasa cekap pikeun tugas umum.

Naon anu anjeun teu kedah nganggo sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile teu kedah dianggo pikeun nanganan pangleyur potent, keton, sareng bahan kimia khusus. Sajaba ti éta, maranéhna bisa jadi teu nyadiakeun panyalindungan cukup ngalawan zat corrosive.

Naon bedana sarung tangan nitrile biru sareng sarung tangan nitrile hideung?

Bédana utama antara sarung tangan nitrile biru sareng hideung aya dina warnana. Kadua varian nawiskeun atribut anu sabanding ngeunaan panyalindungan halangan sareng daya tahan.

Naon pamakéan pangalusna sarung nitrile?

Sarung tangan nitrile mendakan utilitas anu umum dina médis, laboratorium, penanganan dahareun, sareng setélan industri. Aranjeunna nganteurkeun panyalindungan mujarab ngalawan rupa-rupa rereged sareng kabuktian cocog pikeun tugas-tugas anu meryogikeun pelindung halangan anu kuat.

Naha goréng ngagem sarung tangan nitrile sadinten?

Nganggo sarung tangan nitrile anu berkepanjangan tiasa nyababkeun ngarareunah sareng kesang. Disarankeun pikeun nyabut sarung tangan sacara intermittently, ngamungkinkeun panangan pikeun ngambekan sareng rejuvenate.

Naon dahar ngaliwatan sarung nitrile?

Sarung tangan nitril nampilkeun résistansi kana sababaraha bahan kimia, sanaos zat-zat kasar anu tangtu, sapertos aseton atanapi asam kuat, tiasa nyababkeun degradasi bahan laun-laun.

Naha anjeun tiasa nyabak tuangeun nganggo sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile sering dianggo dina industri pangan sabab dianggap aman pikeun nanganan tuangeun. Tapi, penting pisan pikeun ngagunakeun sarung tangan nitrile anu dirarancang khusus pikeun kontak dahareun pikeun ngahindarkeun kontaminasi anu mungkin.

Naha sarung tangan nitrile toksik pikeun manusa?

Sarung tangan nitrile umumna dianggap henteu toksik pikeun manusa. Aranjeunna teu aya lateks sareng bahan kimia ngabahayakeun. Sanaos kitu, panggunaan anu berkepanjangan tiasa nyababkeun iritasi kulit atanapi réaksi alérgi dina sababaraha jalma.

Sabaraha kali anjeun tiasa nganggo sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile dimaksudkeun pikeun tujuan tunggal. Disarankeun miceun aranjeunna saatos unggal panggunaan pikeun nyegah kontaminasi silang sareng ngajaga khasiatna.

Naha sarung tangan nitrile goréng pikeun kulit?

Sanaos sarung tangan nitrile kirang rawan nyababkeun alergi kulit dibandingkeun sareng sarung tangan lateks, panggunaan anu berkepanjangan tiasa nyababkeun kagaringan kulit, iritasi, atanapi dermatitis pikeun sababaraha individu. Employing moisturizers bisa alleviate épék ieu

Naha nitrile langkung aman tibatan lateks?

Sarung tangan nitrile sering dianggap langkung aman tibatan sarung tangan lateks pikeun jalma anu alergi ka lateks. Éta ogé nyayogikeun résistansi kimia anu langkung saé sareng kamungkinan henteu ngabalukarkeun réaksi alérgi.

Naha baktéri tiasa tumbuh dina sarung tangan nitrile?

Baktéri tiasa tumuwuh dina permukaan naon waé, kalebet sarung tangan nitrile, upami prakték kabersihan anu leres henteu dituturkeun. Ngumbah leungeun anu teratur sareng ganti sarung tangan upami diperyogikeun penting pikeun nyegah pertumbuhan baktéri.

Sabaraha sering anjeun kedah ngaganti sarung tangan nitrile anjeun?

Sarung tangan nitrile kedah diganti iraha waé éta kacemar, robek, atanapi saatos ngabéréskeun tugas. Ganti sarung tangan sering ngabantosan ngajaga lingkungan kerja anu aman sareng higienis.

Naon pro jeung kontra sarung nitrile?

Kaunggulan tina sarung tangan nitrile kalebet résistansi kana bahan kimia, tusukan, sareng alérgi, sedengkeun anu kontra kalebet poténsial ngarareunah nalika dianggo berkepanjangan sareng biaya anu langkung luhur dibandingkeun sarung tangan lateks.

Sabaraha kuantitas pesenan minimum pikeun ngaropea warna, ukuran, desain, sareng lapisan sarung tangan nitrile keusik Amsafe?

Amsafe nawiskeun pilihan kustomisasi pikeun warna, ukuran, desain, sareng palapis sarung tangan nitrile keusik anu henteu aya kuantitas pesenan minimum anu ditangtukeun. Struktur harga bisa rupa-rupa gumantung kana sarat kustomisasi husus.

Naha sarung tangan nitrile keusik Amsafe cocog pikeun dianggo dina suhu anu ekstrim, sapertos suhu anu luhur atanapi rendah pisan?

Sanaos sarung tangan nitrile keusik Amsafe awét pisan sareng nawiskeun pas anu nyaman, aranjeunna henteu dirarancang khusus pikeun dianggo dina suhu anu ekstrim. Sanajan kitu, aranjeunna nyadiakeun panyalindungan unggulan ngalawan motong, abrasions, sarta punctures, sahingga cocog pikeun pamakéan umum di sagala rupa industri.

Naha Amsafe nawiskeun jaminan atanapi jaminan pikeun sarung tangan nitrile keusikna?

Amsafe nawiskeun jaminan sareng jaminan pikeun sarung tangan nitrile keusikna, anu tiasa disaluyukeun tina segi warna, ukuran, sareng desain. Kesesuaian suhu sareng petunjuk perawatan henteu dieusian, tapi uji sampel sayogi sateuacan ngagaleuh.

Naha aya petunjuk perawatan khusus pikeun ngajaga kualitas sareng daya tahan sarung tangan nitrile keusik Amsafe?

Naon pangropéa anu leres pikeun sarung tangan nitrile keusik Amsafe pikeun mastikeun umur panjangna? Pikeun ngajaga kualitas sareng daya tahan sarung tangan ieu, disarankeun pikeun nyeuseuh sacara rutin, disimpen di tempat anu garing, ulah aya paparan ka suhu anu ekstrim, sareng gentoskeun nalika tanda-tanda ngagem sareng cimata muncul.

Naha Amsafe tiasa nyayogikeun conto sarung tangan nitrile keusik pikeun nguji sareng meunteun sateuacan nempatkeun pesenan anu ageung?

Amsafe nawiskeun conto sarung tangan nitrile keusik pikeun nguji sareng meunteun. Hal ieu ngamungkinkeun hiji assessment of Sandy Nitrile Glove Performance sarta ngabandingkeun kana produk Amsafe séjén saméméh nempatkeun pesenan badag.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部