x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung tangan rigger

Produsén Sarung Rigger

Amsafe nawiskeun pilihan sarung tangan rigger pangsaéna sareng desain anu unggul.

Kami gaduh kaahlian anu lega dina produksi sarung tangan pikeun mastikeun unggal kualitas. Kami ogé nyayogikeun sarung tangan rigger khusus kalayan harga anu pangsaéna.

  • Pabrik anu dipercaya langkung ti 15 taun
  • Dirojong ku 20+ taun desainer ngalaman
  • Tawarkeun sarung tangan rigger anu murah tapi berkualitas
  • Dina 30 poé ekspektasi periode pangiriman

Sarung tangan Amsafe Rigger

Sarung tangan rigger nyaéta sarung tangan gawé anu mimitina didamel pikeun pagawé rig minyak. Sarung tangan dikuatkeun ku lontar kulit sareng tonggong lawon. Sapertos sarung tangan kerja biasa, sarung tangan rigger gampang dicabut upami aya kaayaan darurat.

Sarung tangan rigger mangrupikeun salah sahiji PPE populér anu dianggo pikeun narik kabel sareng rigging. Sarung tangan ieu dimaksudkeun pikeun ngajaga leungeun anu nganggona tina lecet. Leuwih ti éta, maranéhna nyadiakeun tingkat luhur breathability sarta kanyamanan. Sarung tangan tahan panas sareng tahan potong ogé.

Amsafe mangrupikeun tempat anu pas dimana anjeun tiasa mendakan sarung tangan rigger anu pas. Babarengan insinyur urang ngalaman, urang bisa ngarancang sarta ngamekarkeun sarung rigger nurutkeun sasuai ka nu Anjeun. Sadaya sarung tangan anu kami tawarkeun didamel-to-lasti sareng kualitas anu unggul.

Pikeun proyék salajengna anjeun atanapi kabutuhan bisnis anu peryogi sarung tangan rigger, pilih Amsafe! Mangga ngirim kami inquiries Anjeun.

1.sarung cardening rigger

Sarung tangan ngebon Rigger gaduh desain anu atos pikeun ngebon, ngali, sareng ngangkat. Dina waktos anu sami, aranjeunna gaduh tékstur lemes anu ngajantenkeun aranjeunna praktis pikeun tugas ngebon beurat.

2.sarung rigger termal

Eusi rigger termal nyaéta sarung tangan anu gaduh lapisan tahan panas. Lapisan ngabantosan anu ngagemna ditangtayungan tina lingkungan kerja suhu luhur. Ogé, aranjeunna datangna dina ukuran custom pikeun nyocogkeun rupa leungeun.

3.Industrial rigger sarung

Sarung tangan rigger industri mangrupikeun sarung tangan PPE anu sering dianggo pikeun aplikasi industri. Sarung tangan ieu ogé mangrupikeun solusi pelindung anu idéal pikeun penanganan bahan umum. Éta sarung tangan anu kompetitif sareng dipercaya.

4.klasik Chrome sarung rigger

Sarung tangan rigger krom klasik gaduh desain premium sareng nawiskeun panyalindungan anu langkung saé. Ieu sarung tangan unik anu sampurna dianggo pikeun landscaping, konstruksi, kehutanan, sareng tatanén. Éta téh dipikawanoh pikeun durability ekstrim maranéhanana.

5.kids rigger sarung

Sarung tangan rigger murangkalih didamel kalayan ukuran budak anu akurat. Biasana didamel tina kulit premium sareng bahan sanyawa tugas beurat. Éta sarung tangan anu awét, awét, sareng dipercaya.

6.sarung rigger awéwé

Sarung tangan awéwé rigger nyadiakeun versatility spektakuler jeung desain feminin. Sarung tangan ieu biasana didamel tina kulit kandel pikeun ngabantosan panangan tina kaayaan termal, potongan, tusukan, sareng seueur deui.

7.jmekanika rigger sarung.pg

Sarung tangan rigger mékanika didamel nganggo kulit sintétis. Éta sarung tangan anu dikuatkeun, biasana nganggo lawon, tali kulit, sareng palem kulit.

Sarung tangan rigger kulit nyayogikeun cengkraman anu saé. Aranjeunna nawiskeun cengkraman anu saé dina kaayaan garing sareng baseuh. tambah sejen, sarung ieu sagemblengna duri-tahan, nyimpen leungeun tina objék seukeut.

9.sarung rigger tugas beurat

Sarung tangan rigger tugas beurat nyaéta sarung tangan anu praktis pikeun sagala rupa aplikasi tugas beurat, sapertos konstruksi. Aranjeunna nyaman mun teu ngagem utamana lamun tugas ngalibatkeun kabel. Sarung tangan ieu masihan tingkat panyalindungan pangsaéna.

Breathability

Breathability mangrupa fitur penting kanyamanan sarung rigger '. Aya fitur tambahan anu ningkatkeun pangalaman breathable sareng ventilasi. Nu ngajadikeun eta leuwih gampang dipaké sarta dipaké. Kanyamanan ieu dugi ka suhu anu parah. Ku kituna, kalayan tambahan insulasi ditangtoskeun, éta ngaronjatkeun duanana kaamanan sarta produktivitas.

sarung tangan rigger Amsafe mangpaatna dina rupa-rupa tugas jeung kaayaan.

Breathability
Pakem hadé tur pas

Pakem hadé tur pas

Sarung tangan rigger gaduh cengkraman anu pas sareng aman, dimana sadaya industri peryogi. Naha dianggo dina konstruksi, manufaktur, industri, atanapi lingkungan pertukangan, ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun. Runtuyan sarung tangan rigger Amsafe idéal pikeun tugas panyalindungan anu hampang sareng sedeng.

Kalayan sarung tangan rigger cekelan anu langkung saé, ngangkat barang beurat, nanganan logam sareng perkakas sanésna gampang sareng pasti. Nangkep alat anu béda sareng transfer ka daérah anu sanés. Amsafe mastikeun unggal sarung dina kaayaan anu saé. Aya seueur gaya anu tiasa dipilih.

Sarung tangan Riggers: Panungtun FAQ Guide

Upami anjeun milari sarung tangan rigger kinerja anu luhur, maka anjeun parantos sumping ka tempat anu leres.

Pituduh ieu ngajalajah sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sarung tangan rigger.

Tetep maca pikeun neuleuman leuwih.

Sarung tangan riggers dianggo pikeun naon?

Sarung tangan Riggers nyaéta sarung tangan tugas beurat anu dirancang pikeun tugas-tugas anu ngalibetkeun rigging, ngangkat, sareng padamelan konstruksi anu beurat. Aranjeunna nyadiakeun panyalindungan ngalawan abrasions, motong, sarta dampak bari ngajaga dexterity na cekelan.

Naon sarung tangan rigger anu pangsaéna?

The sarung rigger pangalusna rupa-rupa dumasar kana preferensi individu jeung tugas husus aub. Pilari sarung tangan anu gaduh fitur sapertos palem anu dikuatkeun, panyalindungan dampak, sareng daya tahan.

Naha aranjeunna disebut sarung rigger?

Sarung tangan Rigger disebut kitu sabab mimitina dirancang pikeun rigging jeung tugas ngangkat beurat. Aranjeunna parantos janten jinis sarung tangan anu serbaguna anu dianggo dina sababaraha industri.

Dupi sarung tangan rigger cut buktina?

Sarung tangan Rigger teu merta cut-buktina, tapi aranjeunna mindeng nawiskeun tingkat luhur lalawanan motong alatan konstruksi beurat-tugas maranéhanana jeung bahan awét.

Naha sarung tangan rigger hadé pikeun berkebun?

Sarung tangan Rigger tiasa dianggo pikeun ngebon, khususna pikeun tugas-tugas anu peryogi panyalindungan tina cucuk, dahan anu seukeut, sareng bahan anu kasar. Nanging, sarung tangan kebon khusus tiasa nawiskeun kanyamanan sareng kalenturan anu langkung saé.

Sarung tangan naon anu disarankeun OSHA?

OSHA nyarankeun ngagunakeun sarung tangan anu cocog pikeun bahaya khusus di tempat kerja. Sarung tangan kedah dipilih dumasar kana jinis tugas, poténsi résiko, sareng tingkat panyalindungan anu diperyogikeun.

Sarung tangan naon anu disatujuan OSHA?

OSHA henteu nyatujuan merek atanapi modél sarung tangan khusus. Dunungan kedah milih sarung tangan anu nyumponan standar kasalametan OSHA sareng ngajagi pagawe sacara cekap tina bahaya.

Dupi anjeun tiasa ngumbah sarung riggers?

Sarung tangan Riggers anu didamel tina kulit atanapi bahan sintétis sering tiasa dikumbah. Tapi, salawasna pariksa tungtunan produsén pikeun parentah perawatan ditangtoskeun pikeun ngajaga integritas sarung.

Sarung tangan rigger dijieunna tina naon?

Sarung tangan Rigger biasana didamel tina kombinasi bahan, kalebet kulit, lawon sintétik, sareng bantalan anu dikuatkeun. Bahan khusus anu dianggo gumantung kana merek sareng panggunaan anu dimaksud.

Naon anu ngagem riggers?

Riggers ilaharna maké attire karya beurat-tugas, kaasup sarung rigger, eyewear pelindung, topi teuas, sarta alat pelindung pribadi sejenna, gumantung kana tugas kalibet dina rigging jeung pagawean konstruksi.

Kumaha Amsafe mastikeun produksi etis tina sarung rigger maranéhanana?

Pikeun mastikeun produksi étika, Amsafe ngalaksanakeun prakték tenaga kerja anu adil sareng ngajaga transparansi ranté suplai. Aranjeunna ngalaksanakeun audit rutin, kolaborasi sareng supplier pikeun ningkatkeun kaayaan kerja, sareng prioritas hak-hak pagawe.

Naha sarung tangan rigger Amsafe tiasa disaluyukeun sareng logo perusahaan atanapi merek?

Pilihan kustomisasi pikeun sarung tangan rigger Amsafe kalebet kamungkinan nambihan logo atanapi merek perusahaan. Fitur ieu ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngamajukeun merekna bari ogé nguntungkeun tina desain anu unggul, kualitas, sareng daya tahan sarung tangan ieu.

Dupi aya parentah perawatan husus pikeun ngajaga kualitas sarung rigger Amsafe?

Pikeun ngajaga kualitas sareng daya tahan sarung tangan rigger Amsafe, disarankeun pikeun ngumbah leungeun nganggo sabun anu hampang sareng garing ku hawa. Ulah ngalaan aranjeunna ka panas langsung atawa sinar panonpoé, sarta ulah make pemutih atawa softeners lawon. Perawatan sareng neundeun anu leres tiasa manjangkeun umur sarung tangan.

Naha Amsafe nawiskeun garansi atanapi kawijakan uih deui pikeun sarung tangan riggerna?

Amsafe nawiskeun jaminan sareng kawijakan uih deui pikeun sarung tangan riggerna pikeun mastikeun kapuasan pelanggan sareng kualitas produk. Sacara rinci ngeunaan kawijakan teu dieusian; kumaha oge, parusahaan ieu dedicated ka nyadiakeun desain unggulan sarta kualitas, kaasup pilihan custom.

Naha Amsafe tiasa nyayogikeun sertifikasi pikeun sarung tangan riggerna, sapertos standar CE atanapi ANSI?

Standar sertifikasi sapertos CE atanapi ANSI penting pisan pikeun jaminan kualitas dina sarung tangan rigger. Amsafe tiasa nyayogikeun sertifikasi, mastikeun sarung tanganna nyumponan standar kaamanan. Ieu nunjukkeun dedikasi maranéhna pikeun ngahasilkeun sarung tangan kualitas luhur.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部