x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung tangan pu coated

Produsen sarung dilapis PU

Di Amsafe, anjeun pasti tiasa mendakan sarung tangan anu dilapis PU kualitas luhur sareng murah anu cocog pikeun bisnis atanapi proyék anjeun. Kami khusus dina manufaktur sareng nyayogikeun sarung tangan anu dilapis PU langkung ti 15 taun.

  • Assures aman & pangiriman gancang dina 30 poé
  • Nyadiakeun jasa OEM sareng OBM
  • Ngarancang sareng ngahasilkeun 5 dugi ka 10 gaya sarung tangan anyar unggal taun
  • ISO, SATAX, sarta BSCI diverifikasi pabrik

Amsafe PU coated sarung

Sarung tangan dilapis PU Amsafe didamel tina lawon anu awét sareng tiasa dilapis teras dilapis ku bahan poliuretan anu ramah lingkungan. Sarung tangan ieu dirancang pikeun nawiskeun dexterity luar biasa, breathability impressive, fit nyaman, sarta panyalindungan krusial pikeun sagala rupa pagawe.

sarung PU coated kami boast sababaraha fitur sarta kaunggulan kayaning waterproofing, softness, résistansi luar biasa kana abrasion, maké jeung cimata, sepuh, korosi, bahan kimia, motong minor, sinar UV, tilepan, sarta minyak. Salaku tambahan, sababaraha model sarung tangan anu dilapis PU ogé tahan kana potongan anu ekstrim.

Aranjeunna manggihan pamakéan éksténsif dina sagala rupa tugas kawas operasi mékanis, beberesih, perbaikan otomotif, karya precision, karya hardware, chores rumah tangga, éléktronika, konstruksi, assembly umum, sarta stamping logam, antara séjén. Sarung tangan ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun sababaraha industri kalebet minyak & gas, kayu, rigging, otomotif, tatanén, aeroangkasa, sareng seueur deui.

Antistatik ESD PU Fingertips Coated Sarung nawiskeun precision punjul sareng cengkraman anu saé. Idéal pikeun tugas hipu di lingkungan ESD-sénsitip, aranjeunna nyadiakeun panyalindungan dipercaya ngalawan ngurangan statik, enhancing kaamanan sarta produktivitas.

Hideung 13 Gauge poliéster Liner PU coated Sarung nyadiakeun dexterity alus teuing jeung Pakem. Dirancang pikeun daya tahan sareng kanyamanan, sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan anu dipercaya dina sagala rupa industri, mastikeun kasalametan sareng efisiensi dina unggal tugas.

HPPE Level 5 Cut-Resistant PU Coated Sarung nyadiakeun panyalindungan leungeun pamungkas, ngagabungkeun-kinerja tinggi poliétilén jeung PU palapis. Idéal pikeun lingkungan-resiko tinggi, aranjeunna nawiskeun résistansi motong punjul, ningkatkeun kaamanan sareng produktivitas.

Bodas Nylon PU Coated Palm Work Sarung nawiskeun pas anu nyaman sareng cengkraman anu saé. Nampilkeun palapis palem PU anu awét, sarung tangan ieu sampurna pikeun tugas-tugas presisi sareng nyayogikeun panyalindungan anu dipercaya, mastikeun kasalametan sareng efisiensi di tempat kerja.

Hideung Nylon PU Coated Touch Screen Sarung dirancang pikeun nyadiakeun kanyamanan, dexterity, sarta panyalindungan bari ngidinan Anjeun pikeun berinteraksi sareng layar rampa tanpa nyoplokkeun sarung anjeun. Éta sampurna pikeun tugas anu ngalibetkeun alat digital, mastikeun kasalametan sareng efisiensi di tempat kerja.

Poliéster Liner Dicitak PU Coated Sarung nyadiakeun cekelan teguh sarta dexterity alus teuing. Lapisan PU ngajamin daya tahan sareng panyalindungan bari desain anu dicitak nambihan sentuhan anu gaya. Idéal pikeun sagala rupa tugas, sarung tangan ieu ngagabungkeun kaamanan, efisiensi, sareng éstétika.

Sarung Tangan Dilapis Nilon PU Anti statik dirancang pikeun ngajagi panangan anjeun nalika damel di lingkungan anu peryogi kontrol statik. Sarung tangan ieu ngagaduhan palapis palem PU anu awét anu nyayogikeun cengkraman sareng ketangkasan anu saé. Éta idéal pikeun dianggo dina éléktronika, komputer, sareng industri téknologi tinggi sanés.

Dirancang pikeun nawiskeun panyalindungan anu saé dina sababaraha setélan industri. Lapisan PU nyayogikeun lapisan anu mulus sareng awét anu ningkatkeun cengkraman sareng résistansi kana abrasion, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun nanganan peralatan sareng mesin. Sarung tangan ieu nawiskeun kanyamanan sareng kaamanan, mastikeun produktivitas maksimal di tempat damel.

tingkat luhur dexterity sarta sensitipitas, idéal pikeun tugas precision. The 18 gauge nilon ngajadikeun aranjeunna lightweight sarta fléksibel, anu palapis PU ngaronjatkeun cekelan sarta nyadiakeun tingkat alus panyalindungan mékanis. Cocog sareng layar rampa, tiasa ngoperasikeun alat layar rampa tanpa ngahapus sarung tangan anjeun, praktis pikeun gaw modern.

Gede pikeun Gawé Precision sarta Bagian Leutik

Sarung tangan dilapis PU Amsafe, kalebet ujung ramo sareng beuleum palem, sacara efektif ngirangan bocor sareng slips tina lapisan PU na di ujung ramo. Akibatna, aranjeunna nawiskeun kanyamanan sareng betah salami tugas. Salaku tambahan, sarung tangan Amsafe sareng palapis PU gaduh résistansi abrasi anu unggul.

Kusabab fitur sareng kauntungan anu luar biasa, sarung tangan dilapis PU Amsafe idéal pikeun padamelan anu presisi, tugas domestik, éléktronika, perbaikan otomotif, konstruksi, sareng operasi mékanis. Saatos dicelup poliuretan, sarung tangan ieu dibersihkeun sacara saksama pikeun ngaleungitkeun zat anu berpotensi ngabahayakeun. Amsafe nangtung salaku supplier perdana anjeun tina sarung tangan PU-coated, primed pikeun propel Anjeun bisnis ka jangkung anyar.

Naha Amsafe PU-coated Sarung

Amsafe bangga dina ngahasilkeun rupa-rupa desain sarung tangan anu nampilkeun palapis polyurethane, sanggup nganteurkeun sajumlah kauntungan anu bakal ningkatkeun bisnis anjeun, kalebet:

Lapisan PU anu ramah lingkungan, nawiskeun kalenturan, élastisitas, sareng résistansi pikeun ngagem.
Bahan benang tingkat luhur, kalayan pilihan anu dibasajankeun liners benang poliéster ka nilon.
Desain cuff elastis, kalayan cuffs anyaman sareng pita elastis pikeun mastikeun pas sareng élastisitas anu saé, nyayogikeun panangan ageung sareng alit.
Nyaman maké, desain ergonomis, sarta ngurangan kacapean leungeun.
Impressive kinerja anti statik.
Kalawan sajarah euyeub ngaleuwihan dasawarsa, Amsafe nangtung salaku produsén pamungkas anjeun tina sarung PU-coated di Cina. Kami nyayogikeun solusi komprehensif anu cocog sareng kabutuhan anjeun, tujuanana pikeun ngaminimalkeun biaya produksi.

Naon sarung tangan anu dilapis PU?

Sarung tangan anu dilapis PU nyaéta sarung tangan anu dihias ku veneer tina bahan polyurethane (PU), sacara saksama dilarapkeun kana lontar atanapi ramo. Tambahan anu cerdik ieu nambihan cengkraman, ketangkasan, sareng daya tahan sarung tangan, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun seueur tugas.

Naon bédana antara PU coated sareng sarung tangan Nitrile?

Beda antara sarung tangan anu dilapis PU sareng sarung tangan nitrile aya dina ciri anu aya. Sarung tangan anu dilapis PU ngagaduhan lapisan palapis polyurethane anu hipu, nyayogikeun cengkraman sareng ketangkasan anu saé, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun usaha anu ringan. Sabalikna, sarung tangan nitrile didamel tina bahan karét sintétik, nganteurkeun résistansi unggul ngalawan bahan kimia, minyak, sareng tusukan.

Naon palapis anu pangsaéna pikeun sarung tangan?

Ngabédakeun palapis anu paling cocog pikeun sarung tangan gumantung kana aplikasi khusus anu aya. Pilihan anu kasohor kalebet lapisan nitrile, lateks, PU, ​​sareng busa, masing-masing nawiskeun tingkat cengkraman, daya tahan, sareng panyalindungan anu béda.

Naha sarung tangan polyurethane saé?

Sarung tangan Polyurethane (PU) ngabuktikeun pisan nguntungkeun pikeun tugas anu nungtut cengkraman sareng ketangkasan anu sampurna. Industri sapertos éléktronika, perakitan, sareng manufaktur sering nganggo sarung tangan PU pikeun nyepetkeun operasi sareng ningkatkeun produktivitas.

Naon hartosna lapisan PU?

Istilah "lapisan PU" ngawengku aplikasi tina lapisan bahan polyurethane anu ipis pisan kana permukaan. Dina alam sarung tangan, palapis PU masihan cengkraman sareng panyalindungan anu langkung ageung bari ngajaga kalenturan anu penting pikeun gerakan leungeun anu optimal.

Sabaraha lami teu palapis PU?

Umur panjang palapis PU dina sarung tangan tiasa rupa-rupa gumantung kana faktor sapertos frékuénsi pamakean, kualitas palapis, sareng sifat tugas anu dilaksanakeun. Sacara umum, palapis PU nunjukkeun umur anu terhormat dina kaayaan normal sateuacan nunjukkeun tanda-tanda ngagem.

Dupi PU coated waterproof?

Lapisan PU masihan sababaraha tingkat résistansi cai, sanaos éta henteu nawiskeun waterproofing lengkep. Tingkat résistansi cai gumantung kana ketebalan sareng kualitas lapisan PU anu dianggo.

Naon bédana antara nitrile sareng PU?

Nitrile sareng PU ngagaduhan kualitas anu béda dina alam bahan sarung tangan. Nitrile mangrupikeun bahan karét sintétik anu kasohor ku résistansi kana bahan kimia sareng tusukan, nawiskeun panyalindungan anu kuat. Sabalikna, PU (polyurethane) mangrupikeun bahan palapis anu ningkatkeun cengkraman sareng ketangkasan dina sarung tangan, masihan sipat anu béda dibandingkeun sareng nitrile.

Naon lapisan PU dijieunna tina?

Lapisan PU didamel tina polyurethane, polimér sintétik anu tiasa dirobih janten bentuk cair teras diterapkeun salaku palapis. Bahan palapis ieu masihan sababaraha kaunggulan, kalebet cengkraman anu ditingkatkeun, panyalindungan, sareng kalenturan.

Naha palapis PU plastik?

Éta akurat pikeun ngagolongkeun polyurethane (PU) salaku bentuk plastik; kumaha oge, hal anu penting pikeun dicatet yén PU mibanda sipat béda jeung ciri anu nangtukeun eta sajaba ti plastik konvensional kawas PVC. PU dipuji pikeun kalenturan anu luar biasa, daya tahan, sareng versatility.

Nyaeta PU coating buktina scratch?

Lapisan PU ngagaduhan kamampuan pikeun nyayogikeun tingkat résistansi anu tangtu ngalawan goresan, sanaos aranjeunna henteu tahan pisan kana tanda sapertos kitu. Tingkat résistansi goresan gumantung kana faktor sapertos ketebalan sareng kualitas lapisan PU anu dianggo.

Naon bedana palapis silikon sareng palapis PU?

Lapisan silikon sareng palapis PU béda-béda di alam, ngagambarkeun dua varian palapis anu béda. Lapisan silikon kasohor ku résistansi panas anu luar biasa sareng atribut non-stick, sahingga cocog pisan pikeun aplikasi khusus. Di sisi anu sanés, palapis PU unggul dina ningkatkeun cengkraman sareng ketangkasan, mendakan pamakean anu nyebar dina sarung tangan sareng sababaraha kontéks anu sanés.

Sabaraha kuantitas pesenan minimum pikeun sarung tangan dilapis PU Amsafe?

Kuantitas pesenan minimum khusus pikeun sarung tangan anu dilapis PU Amsafe henteu dinyatakeun sacara eksplisit. Sanajan kitu, Amsafe nampilkeun rupa-rupa ukuran, ngalayanan rupa-rupa industri. Anu penting nyaéta panyadiaan jasa OEM sareng OBM Amsafe, nawiskeun kamampuan pikeun ngakonseptualisasikeun sareng ngadamel gaya sarung tangan énggal unggal taun.

Naha Amsafe tiasa nyayogikeun merek atanapi panyiri khusus dina sarung tanganna?

Amsafe komitmen pikeun nampung preferensi konsumén ku nawiskeun branding pribadi, desain bespoke, sareng pilihan labél pikeun sarung tanganna. Leuwih ti éta, alternatif kustomisasi sadia pikeun pesenan bulk, barengan diskon kuantitas jeung parentah perawatan komprehensif pikeun hidayah pangropéa. Amsafe mastikeun duanana durability luar biasa tur kinerja unwavering.

Naha sarung tangan dilapis PU Amsafe tiasa diumbah?

Perlu dicatet yén parentah perawatan pikeun sarung tangan dilapis PU Amsafe bisa rupa-rupa gumantung kana produk husus. Nanging, sacara umum, sabagéan ageung sarung tangan tiasa dibersihkeun ku cara ngumbah mesin atanapi cuci tangan. Éta wijaksana mertimbangkeun yén prosedur ngumbah tiasa mangaruhan umur panjang sarung tangan sareng ngajamin pertimbangan anu leres.

Sabaraha umur sarung tangan dilapis PU Amsafe kalayan biasa?

Sanaos umur sarung tangan anu dilapis PU Amsafe tiasa béda-béda gumantung kana pola pamakean, résistansi anu tahan ka abrasi, bahan kimia, sareng tearing masihan kapercayaan kana daya tahan anu kuat. Salajengna, syarat pangropéa minimal, nempatkeunana salaku pilihan anu paling murah pikeun seueur industri.

Naha Amsafe nawiskeun jaminan atanapi jaminan kana sarung tanganna?

Amsafe ngalangkungan mil tambahan ku nawiskeun jaminan jaminan pikeun sarung tangan anu dilapis PU, ku kituna ngajamin kualitas produkna anu sampurna. Spésifik tina jaminan tiasa bénten-béda gumantung kana jinis sarung tangan sareng kaayaan khusus, sareng inpormasi tambahan tiasa didapet ti tim layanan palanggan anu terhormat.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部