x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung tangan nitrile disposable

Pabrikan Sarung Tangan Nitrile

Milarian sarung tangan nitrile anu kualitas luhur kalayan harga murah ti produsén sareng supplier anu dipercaya di Cina, Amsafe! Kami sacara internasional nawiskeun rupa-rupa sarung tangan nitrile disposable anu dianggo pikeun aplikasi anu béda.

  • Langkung ti 15 taun pangalaman manufaktur
  • Nawiskeun jasa OBM & OEM
  • Taunan ngahasilkeun 5 nepi ka 10 desain anyar sarung tangan nitrile disposable
  • Pangiriman gancang & aman dina 30 dinten

Sarung Tangan Pakai Nitrile Amsafe

Sarung tangan nitrile disposable Amsafe mendakan utilitasna dina spéktrum industri sareng aplikasi anu lega, ngajantenkeun pilihan anu serbaguna. Sarung tangan ieu penting pisan dina industri médis, jasa kadaharan, salon kageulisan, kedokteran gigi, industri kimia, sareng industri tato, sareng anu sanésna. Aranjeunna dipercaya ku résponer munggaran, profésional penegak hukum, dokter, seniman tato, sareng seueur deui.

Sarung tangan nitrile disposable kami didamel sacara saksama pikeun nanganan bahan kimia anu korosif atanapi ngabahayakeun, cairan awak, sareng agén tepa. Aranjeunna nawiskeun sababaraha fitur penting, kalebet résistansi tusukan anu luar biasa, patuh kana standar kaamanan pangan, komposisi non-toksik, desain bébas lateks, daya tahan anu luar biasa, kualitas kelas médis, résistansi cimata, kalenturan, pas anu nyaman, sareng seueur deui. Penting pikeun dicatet yén sarung tangan ieu dirarancang pikeun aplikasi tunggal, mastikeun kabersihan sareng kasalametan.

Naha anjeun milarian sarung tangan nitrile disposable pikeun bisnis anjeun atanapi proyék khusus, anjeun tiasa ngajalajah rentang produk kami di handap. Salaku tambahan, mangga ngahubungi tim layanan palanggan ahli kami, anu bakal langkung senang ngabantosan anjeun milih sarung tangan nitrile anu leres anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Percanten ka Amsafe pikeun solusi panyalindungan leungeun kualitas luhur!

1.biru 12 lnches sarung médis nitrile disposable

Mastikeun perawatan pasien anu aman sareng sanitasi nganggo Sarung Tangan Ujian Nitrile Disposable.

2. Sarung Nitrile Lab Disposable

Ngajaga kabersihan dina penanganan dahareun nganggo Sarung Tangan Layanan Pangan Nitrile.

Jaga leungeun anjeun salami tugas beurat nganggo Sarung Tangan Industri Nitrile Disposable.

Ngalaman kanyamanan sareng ketangkasan nganggo Sarung Tangan Bebas Bubuk Nitrile Disposable.

Kéngingkeun panyalindungan tambahan sareng Sarung Tangan Cuff Panjang Nitrile Disposable, sampurna pikeun panggunaan anu panjang.

Ningkatkeun cengkraman anjeun nganggo Sarung Tangan Tekstur Pakai Nitrile, idéal pikeun penanganan anu tepat.

Ujian Kelas jeung Bubuk-Free

Amsafe nawarkeun 510-K Certified nitrile sarung tangan disposable nu nyadiakeun panyalindungan ujian-grade. Sarung tangan ieu didamel tina bahan bebas bubuk, ngajamin kanyamanan sareng kasalametan pangguna ku cara nyegah iritasi kulit anu disababkeun ku sarung tangan bubuk. Sadia dina sauntuyan ukuran - leutik, sedeng, ageung, sareng langkung ageung - sarung tangan kami nyayogikeun kabutuhan pangguna anu rupa-rupa. Urang ogé nawarkeun rupa-rupa kelir pikeun nyocogkeun ka kabutuhan husus Anjeun.

Sarung tangan gunana urang patuh sareng ngaleuwihan seueur standar tés, ngagariskeun komitmen urang kana kualitas. Pikeun assure anjeun kualitas unggul maranéhanana, kami nyadiakeun sampel bébas pikeun meunteun. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi peryogi langkung seueur inpormasi, mangga ngahubungi kami, kapuasan anjeun mangrupikeun prioritas kami di Amsafe.

Jembar Aplikasi

Jembar Aplikasi

Salaku produsén ngarah tina sarung tangan nitrile disposable di Cina, Amsafe caters ka spéktrum lega industri. Sarung tangan kami penting pisan dina sababaraha séktor kalebet:

  • Jasa Kabersihan
  • Gawé Industri
  • Médis, Kaséhatan, sareng Jasa Bedah
  • Nyiapkeun Dahareun, Palayanan, sareng Masak
  • mékanika
  • Kamanusaan sarta Studi sato
  • sakola
  • Laboratorium
  • Wewengkon Résiko Tinggi

Kami nawiskeun sarung tangan nitrile disposable dina ketebalan anu béda-béda, ti 4 mil ka 4.5 mil, ngamungkinkeun anjeun milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun. Salajengna, kami nyayogikeun pilihan kustomisasi dimana anjeun tiasa netepkeun ketebalan sareng warna anu dipikahoyong.

Sarung tangan kami ngajamin résistansi kimiawi anu unggul sareng tahan tusukan, nyayogikeun panghalang anu aman sareng aman. Éta ogé nawiskeun kanyamanan, mastikeun pangalaman pangguna anu pikaresepeun tanpa kompromi kana kaamanan sareng perlindungan. Percanten ka Amsafe pikeun kabutuhan sarung tangan anjeun sareng ngalaman bédana dina kualitas sareng kinerja.

Nitrile Disposable Sarung: Panungtun FAQ Guide

Dina pituduh ieu, anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu anjeun milarian ngeunaan sarung tangan nitrile disposable.

Naha anjeun hoyong diajar ngeunaan jinis bahan, tingkat panyalindungan, atanapi jinis palapis - sadaya inpormasi anu anjeun milarian aya di dieu.

Terus maca.

Naha sarung tangan nitrile langkung aman tibatan lateks?

Sarung tangan nitrile sering dianggap langkung aman tibatan sarung tangan lateks, utamina kusabab ngirangan résiko nyababkeun alergi lateks. Saterusna, sarung nitrile némbongkeun prowess unggul dina hal withstanding efek deleterious bahan kimia jeung punctures.

Naon sarung tangan nitrile disposable?

Sarung tangan nitrile disposable diwujudkeun salaku panutup leungeun pamakean tunggal anu dijieun tina bahan nitrile. Aranjeunna mendakan aplikasi anu lega dina domain sapertos ubar, penanganan tuangeun, sareng tugas industri, mastikeun genah sareng kabersihan.

Naon anu anjeun teu kedah nganggo sarung tangan nitrile?

Penting pikeun ngahindarkeun panggunaan sarung tangan nitril nalika nanganan keton anu kuat, aseton, sareng pangleyur khusus, sabab zat-zat ieu ngagaduhan kamampuan ngahupus integritas bahan nitril. Salaku tambahan, sarung tangan nitrile henteu cocog pikeun lingkungan anu dicirikeun ku suhu anu luhur.

Mana anu langkung saé sarung tangan lateks atanapi nitrile?

Sarung tangan nitrile sering dianggap langkung unggul tibatan sarung tangan lateks, kumargi résistansi kana alergi lateks, bahan kimia, sareng tusukan. Salaku tambahan, sarung tangan nitrile nampung spéktrum pangguna anu langkung lega, nguatkeun posisi anu nguntungkeun dibandingkeun.

Naon pro jeung kontra sarung nitrile?

Kaunggulan tina sarung nitrile ngawengku résistansi maranéhna pikeun bahan kimia, henteuna lateks, sarta daya tahan tusukan. Tapi, éta patut dicatet yén sarung tangan nitrile tiasa nunjukkeun sensitipitas taktil anu sakedik ngirangan dibandingkeun sareng sarung tangan lateks sareng sababaraha individu tiasa nunjukkeun sensitipitas kana bahan kimia anu tangtu, janten poténsi karugian.

Naha sarung tangan nitrile tiasa nyababkeun iritasi?

Sarung tangan nitrile umumna kurang kamungkinan ngabalukarkeun iritasi dibandingkeun sarung tangan lateks. Tapi, jalma anu sensitipitas atanapi alérgi kana bahan nitrile tiasa ngalaman iritasi minor.

Naon mangpaat sarung tangan nitrile?

Mangpaat sarung tangan nitrile kaasup alam bébas lateks, résistansi kana bahan kimia sarta punctures, sarta cocog pikeun sagala rupa industri kayaning kasehatan, penanganan dahareun, jeung otomotif.

Mana anu langkung saé sarung tangan nitrile atanapi vinyl?

Sarung tangan nitrile biasana dianggap langkung saé tibatan sarung tangan vinil kusabab résistansi unggulna kana bahan kimia sareng tusukan. Sarung tangan nitrile ogé nyayogikeun panyalindungan anu langkung saé.

Naha sarung tangan nitrile Biru?

Sarung tangan nitrile sering warna biru pikeun ngabédakeunana tina sarung tangan lateks, anu biasana bodas atanapi krim. Warna biru ngagampangkeun ngabédakeun sababaraha jinis sarung tangan.

Naon bedana sarung tangan nitrile biru sareng hideung?

Beda warna antara sarung tangan nitrile biru sareng hideung utamina éstétis. Duanana warna nawiskeun tingkat panyalindungan sareng fitur anu sami; pilihan warna dumasar kana preferensi pribadi.

Dupi abdi tiasa nyeuseuh sarung nitrile?

Sarung tangan nitrile dirarancang pikeun skénario pamakean tunggal atanapi pamakean terbatas sareng henteu dimaksudkeun pikeun dikumbah sareng dianggo deui. Ngumbah sarung tangan nitrile tiasa ngaruksak integritas sareng efektivitasna.

Naha nitrile aman dina kulit?

Nitrile umumna aman dina kulit sareng kirang kamungkinan ngabalukarkeun réaksi alérgi dibandingkeun sareng lateks. Sanajan kitu, sababaraha individu bisa jadi sénsitip kana bahan nitrile.

Naha sarung tangan nitrile tiasa baseuh?

Sarung tangan nitrile tahan ka cai sareng seueur cairan, janten cocog pikeun lingkungan anu baseuh. Tapi, paparan anu berkepanjangan ka cairan tiasa mangaruhan integritas sarung tangan kana waktosna.

Sabaraha sering anjeun kedah ngaganti sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile kedah diganti iraha waé aranjeunna katingalina kotor, robek, kabobol, atanapi saatos ngabéréskeun tugas. Ganti sarung tangan rutin ngabantosan ngajaga panyalindungan sareng kabersihan.

Naha nitrile hartosna bébas lateks?

Leres, sarung tangan nitrile bébas tina lateks. Nitrile mangrupakeun bahan karét sintétik nu teu ngandung protéin lateks, sahingga cocog pikeun individu kalawan alergi lateks.

Aya sasmita anu béda tina sarung tangan nitrile?

Leres, aya sasmita anu béda-béda sarung tangan nitrile anu béda-béda dina hal ketebalan, kakuatan, sareng tujuan panggunaan. Sarung tangan nitrile kelas médis, contona, nyumponan standar khusus pikeun aplikasi kasehatan.

Sabaraha lami sarung tangan nitrile saé?

Sarung tangan nitrile gaduh umur simpan sareng tanggal béakna, biasana dicitak dina bungkusan. Penting pikeun ngagunakeunana sateuacan tanggal anu dituduhkeun pikeun mastikeun efektivitasna.

Naha sarung tangan nitrile disposable disarankeun?

Sarung tangan nitrile disposable disarankeun pisan pikeun padamelan dina kaayaan pamakean tunggal atanapi pamakean terbatas, sabab rajin ngajaga standar kabersihan sareng sacara proaktif ngirangan résiko kontaminasi silang. Penting pikeun ngarobih sarung tangan ieu saatos unggal tugas.

Naha sarung tangan nitrile aman pikeun penanganan dahareun?

Sarung tangan nitrile memang dianggap aman pikeun ranah halus penanganan pangan sareng mikaresep padamelan anu nyebar di industri pangan. Kusabab daya tahanna ngalawan minyak sareng bahan kimia, sarung tangan ieu cocog pikeun ngatur rupa-rupa tuangeun kalayan ati-ati sareng presisi.

Naha anjeun tiasa nganggo sarung tangan nitrile tibatan lateks?

Leres, sarung tangan nitrile tiasa janten panggantian anu saé pikeun sarung tangan lateks, khususna pikeun jalma anu sensitipitas kana lateks. Sarung tangan nitrile nyadiakeun panyalindungan sabanding bari éféktif circumventing resiko alamiah pakait sareng alergi lateks.

Naha sarung tangan nitrile vinyl atanapi latex?

Sarung tangan nitrile sanés milik alam vinyl atanapi lateks. Sabalikna, aranjeunna mendakan asal-usulna tina bahan nitrile-hiji gabungan karét sintétik. Komposisi unik ieu masihan sarung tangan ieu kauntungan anu teu ternilai tina panyalindungan bébas lateks, dipirig ku résistansi luar biasa kana bahan kimia sareng tusukan.

Éta karét nitrile atanapi plastik?

Penting pikeun ngabédakeun nitrile salaku éntitas anu béda ti plastik, sabab éta ngagambarkeun bentuk karét sintétik tinimbang varian plastik. Kasohor pikeun daya tahan sareng résistansi anu kuat ngalawan bahan kimia, nitrile mendakan aplikasi dina rupa-rupa widang, janten bukti kualitas anu luar biasa.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部