x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung tangan nitrile coated

Nitrile coated Sarung Produsén

Amsafe mangrupikeun produsén anu dipercaya sareng panyadia sarung tangan anu dilapis nitrile dumasar di Cina. Urang nawiskeun kualitas luhur, sarung pelindung affordable.

Insinyur ahli kami mastikeun standar pamariksaan sarung tangan anu luhur pikeun nyumponan kabutuhan basis palanggan global urang.

  • Nyadiakeun 5 nepi ka 10 desain anyar sarung nitrile-coated taunan pikeun tetep di forefront pasar.
  • Sarung tangan kami didamel tina bahan anu kuat pikeun awét.
  • Kami nawiskeun jasa OEM sareng ODM.
  • Tim jasa ahli kami ngajamin réspon anu gancang pikeun sadaya patarosan.

Amsafe sarung nitrile coated

Sarung tangan dilapis nitrile Amsafe nawiskeun lapisan panyalindungan tambahan pikeun ngajaga leungeun tina lecet, tusukan, hawa tiis, sareng bahaya poténsial sanésna. Ditingkatkeun ku palapis karét sintétik, sarung tangan ieu ngaoptimalkeun cengkraman sareng kaamanan pikeun anu nganggona.

Sarung tangan anu dilapis nitrile kami didamel tina 100% bahan anu bebas alergi, mastikeun tiasa dianggo ku saha waé, bahkan jalma anu kulitna sénsitip.

Fleksibilitas sarung tangan dilapis nitrile Amsafe mastikeun kasaimbangan panyalindungan, cengkraman, sareng ketangkasan. Éta idéal pikeun nanganan alat sareng ngalaksanakeun rupa-rupa pancén manual. Sarung tangan ieu mastikeun ngagem anu nyaman sapopoe, ngirangan kacapean leungeun sareng ningkatkeun produktivitas.

Investasi dina kasalametan sareng panyalindungan panangan anjeun nganggo sarung tangan dilapis nitrile Amsafe. Urang rancang sauntuyan pinuh ku ukuran, ngaropéa sarung urang pikeun nyocogkeun molds leungeun Éropa baku sarta nawarkeun rupa-rupa kelir pikeun nyocogkeun preferensi Anjeun. Percaya kana jasa profésional Amsafe sareng dukungan ayeuna!

1.anti lmpact nitrile sarung coated

Designed to absorb shock and vibration, these gloves offer high-level impact resistance, providing an extra layer of safety in high-risk environments.

2.dipped sarung nitrile coated

They offer strong grip and extended durability due to their nitrile-dipped surface. Ideal for tasks requiring fine handling and precision.

3.pola kembang sarung nitrile coated

Combining style with functionality, these gloves offer excellent grip with their unique floral pattern, making them perfect for gardening or light-duty work.

 

Ngebon Nitrile Coated Sarung

These gloves protect hands from dirt, moisture, and punctures while gardening. They’re breathable, lightweight, and offer excellent dexterity.

 

5.heavy-tugas nitrile coated sarung

Built for tough jobs, these gloves provide exceptional durability and resistance to punctures, cuts, and chemicals, ensuring hand safety even in harsh conditions.

6.mocro busa nitrile coated sarung

Offering superior breathability and comfort, these gloves are perfect for precision tasks. The micro-foam coating enhances grip, especially in wet conditions.

 

7.pinuh dipped nitrile sarung coated

These gloves offer full-hand protection against oils, chemicals, and abrasions. The full dipping provides an extra level of protection and durability.

8.nylon knitted sarung nitrile coated

These gloves combine the strength of nitrile with the comfort of nylon knitting. They’re flexible, durable, and offer excellent dexterity.

Lemes PU Nitrile Coated Sarung

With a smooth PU coating, these gloves offer a high level of sensitivity and flexibility, making them ideal for precision tasks and handling small parts.

Kandel jeung Protection

Di Amsafe, kami nawiskeun rupa-rupa sarung tangan anu dilapis nitrile kalayan ketebalan anu béda-béda, masing-masing nyayogikeun tingkat sareng jinis panyalindungan anu unik. Sarung tangan kami anu langkung kandel gaduh résistansi kimia anu unggul, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun dianggo dina setélan otomotif, perakitan sareng manufaktur, sareng lingkungan gudang.

Sarung tangan kami kasohor ku daya tahanna, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun padamelan anu peryogi penanganan presisi ekstrim. Pikeun assembly bagian umum, pagawean listrik, konstruksi, sarta penanganan dahareun, kami nyarankeun sarung jeung palapis nitrile thinner.

Amsafe langkung ti daék ngarobih sarung tangan anjeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun ngeunaan ketebalan lapisan nitrile. Ulah ragu pikeun ngirim kami spésifikasi anjeun kiwari!

Kandel jeung Protection
Téhnik Dipping Nitrile Precise

Téhnik Dipping Nitrile Precise

Sarung tangan dilapis nitrile Amsafe diproduksi nganggo téknologi dip datar unik kami. Prosés ieu ngalibatkeun dipping sarung kana polimér nitrile, hasilna palapis unggul nu nyertakeun ramo jeung wewengkon lontar.

Ngaliwatan téknik celup nitrile anu tepat, kami mastikeun yén sarung tangan dilapis ku nitrile sacara mulus. Ieu henteu ngan ukur ngajamin daya tahan sarung tangan tapi ogé ningkatkeun kanyamanan pangguna.

Hatur nuhun kana kauntungan ieu, sarung tangan anu dilapis nitrile kami janten pilihan anu dipikaresep dina seueur industri, kalebet otomotif, gudang, sareng rakitan. Pilih Amsafe pikeun sarung tangan anu nawiskeun kanyamanan sareng umur panjang.

Naon sarung tangan anu dilapis nitrile?

Sarung tangan anu dilapisi nitril kalebet sarung tangan anu parantos ngalarapkeun lapisan nitril kana permukaan luarna. Lapisan taliti ieu ningkatkeun kamampuan cengkraman, ngajagaan tina minyak sareng bahan kimia, sareng ningkatkeun umur panjang sarung tangan.

Naon gunana sarung tangan anu dilapis nitrile?

Sarung tangan anu dilapis nitril unggul dina tugas anu peryogi keupeul anu ulet sareng ngalindungan tina bahaya minyak, bahan kimia, sareng lecet. Utilitas anu dipuji aranjeunna mendakan Prévalénsi dina sababaraha séktor, kalebet manufaktur, otomotif, konstruksi, sareng pangropéa.

Naon anu anjeun teu kedah nganggo sarung tangan nitrile?

Disarankeun ngagunakeun sarung tangan nitril nalika nyanghareupan keton anu kuat, aseton, sareng pangleyur khusus, sabab agén kimia ieu berpotensi ngarusak komposisi nitril. Sumawona, sarung tangan nitrile henteu cocog pikeun dipasang di lingkungan anu suhu luhur.

Naon pro jeung kontra sarung nitrile?

Kaunggulan tina sarung nitrile kaasup résistansi kana bahan kimia, punctures, sarta allergens, kitu ogé latex-gratis alam. Kontra bisa ngawengku ngurangan sensitipitas tactile dibandingkeun sarung lateks jeung sensitipitas poténsi ka bahan kimia tangtu.

Sarung tangan mana anu langkung saé vinyl, latex, atanapi nitrile?

Sarung tangan nitrile, dina sababaraha kasus, ngaleuwihan sarung tanganna, nyaéta sarung tangan vinyl sareng lateks, kusabab daya tahan anu pikaresepeun ngalawan bahan kimia sareng tusukan, ditambah ku henteuna eusi lateks. Sarung tangan vinil, sanaos tiasa dilayanan, nunjukkeun daya tahan sareng kamampuan pelindung anu rélatip ngirangan. Sarung tangan lateks, di sisi séjén, mawa résiko pemicu alergi lateks.

Naha sarung tangan anu dilapis nitrile aman?

Leres, sarung tangan anu dilapis nitrile dianggap aman pikeun padamelan dina sagala rupa tugas. Kapasitasna pikeun ngajagaan tina bahan kimia, ditambah ku kamampuan pikeun nganteurkeun cengkraman anu kuat, ngajantenkeun aranjeunna cocog pisan pikeun rupa-rupa industri.

Naha sarung tangan nitrile langkung aman tibatan lateks?

Sarung tangan nitrile, sacara umum, dianggap langkung aman dibandingkeun sareng sarung tangan lateks, utamina kusabab kacenderungan ngirangan pikeun nyababkeun alergi latex. Sumawona, résistansi kimiawi sareng daya tahan tusukan anu dipamerkeun ku sarung tangan nitrile ningkatkeun tingkat kasalametan anu disayogikeun.

Naon hartina nitrile coated?

Istilah "nitrile coated" ngalambangkeun sarung tangan anu geus ngalaman prosés enveloped dina veneer tina bahan nitrile dina beungeut luar maranéhanana. Lapisan taliti ieu ningkatkeun cengkraman, kateguhan, sareng kamampuan pikeun ngalindungan tina bahaya anu ditimbulkeun ku minyak sareng bahan kimia.

Naha sarung tangan anu dilapis nitrile tahan goncangan?

Sarung tangan anu dilapis nitrile henteu dirarancang khusus pikeun résistansi shock listrik. Pikeun tugas anu ngalibetkeun padamelan listrik, sarung tangan khusus anu gaduh sipat insulasi listrik kedah dianggo.

Saha anu nganggo sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile mendakan utilitasna di antawis para profesional anu asalna tina sababaraha séktor, sapertos kasehatan, manufaktur, otomotif, pamrosésan tuangeun, sareng saluareun. Sarung tangan ieu ngabuktikeun penting pisan pikeun tugas-tugas anu peryogi ngajagaan tina bahan kimia sareng bahaya tusukan.

Aya sasmita anu béda tina sarung tangan nitrile?

Leres, aya gradasi anu béda tina sarung tangan nitrile, dibédakeun ku bédana dina ketebalan, daya tahan, sareng tujuan anu dituju. Utamana, sarung tangan nitrile kelas médis patuh kana kritéria ketat anu ditetepkeun pikeun padamelan di lingkungan kasehatan, mastikeun kinerja optimal sareng patuh kana standar anu tepat.

Naon bédana antara sarung tangan nitrile kelas médis sareng sarung tangan nitrile?

Beda antara sarung tangan nitrile kelas médis sareng sarung tangan nitrile standar aya dina patuh kana patokan kualitas anu langkung ketat sareng sifat khusus anu baheula pikeun palaksanaan dina arena kasehatan. Ngajaga panilitian anu ati-ati ngaliwatan uji anu lengkep, sarung tangan nitrile kelas médis ngabuktoskeun kamampuanana pikeun nyumponan prasyarat anu pasti pikeun ngalindungan tina patogén sareng rereged.

Naon kaunggulan sarung tangan nitrile dibandingkeun lateks?

Sarung tangan nitrile ngagaduhan seueur kauntungan dibandingkeun sareng sarung lateks, khususna kalebet daya tahan ngalawan bahan kimia, tusukan, sareng alergi anu aya hubunganana sareng lateks. Saterusna, henteuna lateks ngajadikeun sarung nitrile pilihan leuwih inklusif, nampung spéktrum lega pamaké.

Sabaraha lami sarung tangan dicelup nitrile tahan?

Umur sarung tangan anu dicelup nitrile gumantung kana faktor sapertos kualitas sarung tangan, frékuénsi pamakean, sareng sifat tugas anu dilaksanakeun. Perawatan, neundeun, sareng ngagantian anu leres upami diperyogikeun bakal ngabantosan manjangkeun usability na.

Naha anjeun tiasa baseuh sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile tahan ka cai sareng seueur cairan, janten cocog pikeun lingkungan anu baseuh. Tapi, paparan anu berkepanjangan ka cairan tiasa mangaruhan integritas sarung tangan kana waktosna.

Naon kuantitas pesenan minimum pikeun sarung tangan anu didamel khusus?

Kuantitas pesenan minimum (MOQ) pikeun sarung tangan anu didamel khusus sareng waktos kalungguhan beda-beda gumantung kana produsén. Amsafe, produsén sarung tangan tahan cut nitrile coated, nawarkeun sarung tangan custom-dijieun kalawan pilihan bahan nitrile atawa lateks. MOQ khusus sareng waktos kalungguhan pikeun sarung tangan khusus Amsafe henteu disayogikeun.

Kumaha Amsafe mastikeun kualitas sarung tanganna?

Amsafe mastikeun kualitas sarung tanganna ngaliwatan prosés jaminan kualitas anu ketat, kalebet nguji bahan baku, ngawaskeun prosés manufaktur, sareng ngalaksanakeun pamariksaan produk ahir. Éta ogé narékahan pikeun ngaleuwihan standar industri sareng nampi sababaraha sertifikasi.

Naha sarung tangan tiasa dianggo dina suhu anu ekstrim?

Daya tahan suhu anu ekstrim mangrupikeun fitur konci sarung tangan dilapis nitrile Amsafe. Kamampuhan résistansi panasna ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun dianggo dina lingkungan suhu luhur sapertos anu aya dina setélan industri.

Naha aya petunjuk perawatan khusus pikeun sarung tangan?

Pikeun mastikeun umur panjang sareng efektivitas sarung tangan dilapis nitrile Amsafe, petunjuk beberesih sareng neundeun anu leres kedah diturutan. Sarung tangan kedah dikumbah ku sabun sareng cai anu hampang, digaringkeun ku hawa, sareng disimpen di tempat anu tiis sareng garing jauh tina sinar panonpoé langsung.

Sabaraha umur anu dipiharep tina sarung tangan?

Harepan umur sarung tangan dilapis nitrile Amsafe gumantung kana tingkat pamakean sareng faktor lingkungan. Sanajan kitu, bahan baku kualitas unggul maranéhanana, lapisan interlock waterproof, sarta ANSI Level 4 lalawanan abrasion mastikeun durability tinggi pikeun pamakéan nambahan.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部