x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Nitrile coated Cut Sarung Tahan Produsén

Amsafe mangrupikeun tempat anu pangsaéna dimana anjeun tiasa mendakan sarung tangan tahan motong anu dilapis nitrile kualitas luhur sareng sarung tangan pelindung salajengna.

Urang nawiskeun affordable acan unggul dina sarung kualitas. Sadaya sarung tangan didamel khusus pikeun kabutuhan anjeun.

  • Quality: Pinuh Certified nitrile coated cut sarung tahan
  • pangalaman: Pabrik dipercaya pikeun leuwih 15 taun
  • Didamel khusus: Ngandung insinyur ngalaman tur terampil
  • sokongan: Nawiskeun 24/7 bantuan dipercaya

Amsafe Nitrile Coated Cut Sarung Tahan

Searching for top-notch hand protection for crucial tasks? Amsafe’s nitrile coated cut resistant gloves are precisely what you need.
These gloves are equipped with a thick nitrile coating, making them anti-cut and an ideal selection in sectors such as medicine and food service where safety is of utmost importance. Providing an extraordinary level of protection when compared to conventional gloves, they are the preferred choice for projects demanding advanced safety precautions.
Our gloves offer solid defense against tears, cuts, punctures, and abrasions. Their resistance to oils and chemicals renders them an outstanding option for tasks involving contact with such substances. They serve as an excellent means of protecting workers from hand injuries.

 

Opt for Amsafe nitrile coated cut resistant gloves when you require strong protection against typical hazards. Supported by our team of proficient engineers, we guarantee that each pair of gloves we manufacture adheres to the highest safety standards. We present these gloves for all kinds of working circumstances. In addition to providing first-class protection, our gloves are non-irritating, economical, and completely cut-proof.
1.pu nitrile coated cut sarung tahan
  • Sensitipitas sareng Dexterity: Idéal pikeun tugas anu meryogikeun katepatan sareng sentuhan anu hipu.
  • Perlindungan Kimia: Nyadiakeun panghalang anu kuat ngalawan sagala rupa zat ngabahayakeun.
  • Tahan Abrasion: Dirancang pikeun nolak ngagem sareng cimata, mastikeun daya tahan dina lingkungan anu nangtang.
  • Cut Tahan: Ngajagi leungeun tina objék seukeut tur edges.
Non-Slip Nitrile Coated Cut-Buktina Sarung
  • Lapisan Nitrile Kandel: Ningkatkeun cengkraman sareng daya tahan bari ngirangan résiko cimata sareng motong.
  • Perlindungan Komprehensif: Perlindungan tingkat luhur pikeun panangan sareng ramo salami tugas bahaya.
  • Desain Cut-Buktina: tameng dipercaya ngalawan objék seukeut tur edges.
Nitrile coated Anti Cut Sarung Industrial
  • Lapisan Nitrile: Nawarkeun panyalindungan ngalawan snags, motong, bahan kimia, minyak, jeung abrasions, mastikeun kasalametan dina kaayaan gawé tangguh.
  • Nyaman Fit: Nyadiakeun kanyamanan luhur, sangkan pamakéan berkepanjangan tanpa ngarareunah atawa kacapean.
4.anti motong pinuh dipped sarung nitrile coated
  • Ngurangan Kacapean Leungeun: Dirancang pikeun ngaminimalkeun kacapean leungeun pikeun ngagem anu nyaman sareng diperpanjang.
  • Perlindungan pinuh: Nawarkeun panyalindungan ngalawan tusukan, motong, sareng bahan kimia, cocog pikeun sagala rupa aplikasi industri.
  • Cekelan sareng Dexterity Alus: Sanaos fitur pelindungna, sarung tangan ieu ngamungkinkeun damel anu tepat sareng efisien kusabab cengkraman sareng ketangkasan anu saé.
5.nitrile busa coated cut sarung tahan
  • Perlindungan Ekstrim: Nyadiakeun panyalindungan unggul ngalawan inféksi, abrasions, motong, sarta iritasi kulit.

  • Idéal pikeun Lingkungan Sénsitip: Sampurna pikeun dianggo di rumah sakit, klinik, sareng fasilitas pangolahan pangan dimana kabersihan sareng kasalametan penting.

Nitrile coated Cut Sarung Kasalametan Tahan
  • Precision Fit: Nyadiakeun pas akurat pikeun mastikeun aranjeunna tetep aman di tempat salila kagiatan gawé.

  • Pilihan Kustomisasi: Sadia sareng pilihan kustomisasi sapertos cetakan sareng warna, ngagabungkeun kapraktisan sareng daya tarik visual.
  • Perlindungan Multifaceted: Nawarkeun panyalindungan serbaguna ngalawan sababaraha ancaman sapertos kaduruk, motong, tusukan, inféksi kulit, sareng iritasi.

7.hppe nitrile coated cut sarung tahan
  • Lapisan Nitrile Ganda: Boasts lapisan nitrile ganda pikeun cekelan unggul, panyalindungan, jeung durability.

  • Prioritas Kasalametan: Dirancang kalayan kaamanan salaku prioritas luhur anu nawiskeun résistansi motong anu saé sareng kakuatan mékanis, cocog pikeun sagala rupa kaayaan kerja.
  • Dexterity sareng kanyamanan: Sanaos panyalindungan anu kuat, sarung tangan ieu ngajaga tingkat ketangkasan sareng kanyamanan anu luhur, mastikeun gampang gerak.

8.double dipped nitrile coated cut sarung tahan
  • Lapisan Nitrile Ganda Dicelup: Lapisan nitrile ganda nyayogikeun panghalang anu saé ngalawan hawa tiis, ngajantenkeun sarung tangan ieu sampurna pikeun lingkungan kerja anu tiis.

  • Résistansi Potong: Nawarkeun tingkat résistansi potong anu luhur pikeun ngajagi leungeun anjeun tina objék anu seukeut sareng poténsial tatu.
  • Kalenturan sareng Kanyamanan: Sanaos panyalindungan anu kuat, sarung tangan ieu tetep fleksibel sareng nyaman, ngamungkinkeun anjeun damel kalayan gampang.

9.freen ukuran sarung nitrile coated
  • Universal Fit: Kalayan desain ukuran gratis, sarung tangan ieu tiasa nyocogkeun sabagéan ageung ukuran leungeun kalayan nyaman, ngaleungitkeun kabutuhan sababaraha pilihan ukuran.

  • Lapisan Nitrile: Lapisan nitril nyayogikeun cengkraman anu aman sareng panyalindungan ngalawan abrasion, bahan kimia, sareng minyak, ngajantenkeun sarung tangan ieu cocog pikeun seueur tugas.
  • Nyaman Dipake: Dirancang pikeun kanyamanan nalika nganggo panjang, sarung tangan ieu ngamungkinkeun para pagawé ngalaksanakeun tugas kalayan gampang.

Nitrile coated Cut Sarung Tahan Aplikasi

Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile anu serbaguna sareng mendakan aplikasi dina sagala rupa industri sareng tugas kusabab panyalindungan sareng cengkraman anu saé. Sababaraha aplikasi umum di antarana:

  • Situs konstruksi: Sarung tangan ieu dianggo dina konstruksi pikeun nanganan bahan anu seukeut, motong, sareng ngajagi leungeun tina abrasion.
  • Ngumpulkeun Sampah: Pagawe dina ngokolakeun runtah sareng pangumpulan sampah nganggo sarung tangan ieu pikeun ngajagi tina objék anu seukeut sareng bahan anu ngabahayakeun.
  • Industri Mobil: Sarung tangan tahan motong anu dilapis nitrile berharga pikeun tugas anu ngalibatkeun nanganan bagian otomotif anu seukeut atanapi beurat.
  • Penanganan Minyak & Kimia: Sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan ngalawan bahan kimia, minyak, sareng barang seukeut dina industri anu ngabahayakeun.
  • Industri Logam Beurat & Kaca: Pagawe di industri logam sareng kaca nganggo sarung tangan ieu pikeun nanganan bahan anu seukeut sareng beurat kalayan aman.
  • Penanganan Mékanis Alat & Fasteners: Mékanika sareng pagawé jalur perakitan kauntungan tina cengkraman anu saé sareng panyalindungan ngalawan alat anu seukeut sareng pengikat.
  • Susunan Produk: Sarung tangan cut-tahan anu dilapis Nitrile cocog pikeun tugas-tugas perakitan, mastikeun kasalametan sareng ketangkasan pagawé.
  • Tujuan Umum: Sarung tangan ieu dianggo pikeun sagala rupa pancén tujuan umum dimana panangtayungan tina potongan sareng abrasion diperyogikeun
Nitrile coated Cut Sarung Tahan Aplikasi
Pilih Amsafe Nitrile Coated Cut Sarung Tahan

Pilih Amsafe Nitrile Coated Cut Sarung Tahan

Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Coated Amsafe memang nawiskeun kombinasi fitur sareng panyalindungan anu kuat. Kalayan liner panyalindungan cut A18 2-gauge, desain tahan cai, sareng résistansi abrasi ANSI Level 4, aranjeunna cocog pikeun nungtut lingkungan kerja dimana cengkraman, résistansi potong, sareng daya tahan penting.

Pangalaman éksténsif Amsafe, sareng sertipikat CE na, mastikeun yén anjeun kéngingkeun sarung tangan kualitas luhur anu tiasa nyumponan sababaraha syarat khusus. Kasadiaan jasa OEM sareng OBM salajengna ngamungkinkeun anjeun ngaropea sarung tangan ieu pikeun kabutuhan unik anjeun.

Pikeun usaha atanapi individu anu milari panyalindungan panangan anu dipercaya, Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Dilapisi Amsafe pasti patut dipertimbangkeun. Ngarasa Luncat ngahubungan aranjeunna pikeun inpormasi lengkep sareng ngabahas syarat sarung tangan khusus anjeun.

Diajar Ngeunaan Sarung Tangan Tahan Nitrile Cut

Kasaluyuan Cut-Tahan jeung Toel layar
Héjo Cut Sarung Tahan

The liners gaduh sababaraha rupa komposisi, gumantung kana preferensi pasar, warna, gaya, kelas, syarat bahan, jeung saterusna. Sapertos kelas C diwangun ku 70D200D PE orat spandex + A polyurethane kelas, ogé tiasa diwangun ku 400D HPPE, 140D Nilon, 2 benang 75D Poliéster, 140D Spandex, 100D orat.

Sarung tangan anu dilapisan nitrile didamel nganggo bahan baku nitril impor 1860 pikeun prosés dipping. Ieu mastikeun yén permukaan sarung tangan lemes, herang, sareng nawiskeun résistansi abrasi anu saé. Malah sanggeus pamakéan berkepanjangan, sarung moal jadi kaku atawa inflexible, nyadiakeun pangalaman maké nyaman.

Diajar langkung seueur ngeunaan Sarung Tangan Tahan Nitrile Cut

Nalika milarian sarung tangan kaamanan anu pangsaéna pikeun organisasi anjeun, anjeun sering bakal mendakan conto tina sababaraha pabrik sarung tangan tahan potong. Nalika nampi sampel anu énggal, murni sigana sapertos répréséntasi kualitas anu pangsaéna, aya deui carita.

Produksi Massal vs Sampel Handmade

Seueur usaha sareng individu anu hoyong nangtoskeun produk ku sampelna. Jeung naha henteu? Sampel ngawula ka salaku representasi tactile tina naon anjeun tiasa nyangka. Nanging, ngeunaan sarung tangan kaamanan, khususna anu dianggo dina aplikasi industri, aya bédana anu kedah dilakukeun.

Anjeun tiasa mendakan conto sareng logo konsumén sanés dina éta. Dina glance kahiji, ieu bisa sigana off-putting. Naha perusahaan ngirim conto nganggo logo merek sanés? Teu nu sigana unprofessional?

Sabalikna tina réaksi awal ieu, aya alesan anu sah: Kaaslian.

Sampel sareng logo sanés biasana ditarik tina bets produksi masal.

Di sisi anu sanés, upami produsén ngirimkeun conto buatan tangan anu didamel ngan ukur pikeun nunjukkeun, éta panginten henteu leres-leres ngagambarkeun standar produksi masalna. Sampel anu dilakukeun ku panangan, diciptakeun pikeun kasampurnaan, henteu salawasna ngagambarkeun kamungkinan variasi sareng bédana menit anu tiasa timbul dina manufaktur skala ageung.

Nalika anjeun nuju dina prosés milih panyadia sarung tangan kaamanan, pertimbangkeun kaaslian sampel anu anjeun tampa. Sampel anu ditarik tina produksi masal, sanaos nganggo logo perusahaan sanés, nyarioskeun seueur ngeunaan kapercayaan produsén dina kualitas produksi standar na.

Émut, dina dunya alat kaamanan, éta sanés ngan ukur ngeunaan éstétika atanapi kesan awal. Ieu ngeunaan kualitas konsisten, durability, sarta jaminan yén unggal sapotong gear, naha kahiji atawa sarébu, minuhan standar kaamanan sarta kualitas jangji.

Janten, waktos salajengna anjeun nampi conto nganggo logo merek sanés, tibatan ningali éta salaku pangawasan poténsial, anggap éta tanda kaaslian, jandela kana kualitas produksi dunya nyata.

Pikeun sarung Tangan Tahan Cut, kisaran ukuran AMSAFE nyaéta standar EURO 7-12 (S-XXXL), lambar data téknis sareng SPO standar tiasa ditawarkeun pikeun anjeun ngajantenkeun sadayana standar sateuacan urang gawé bareng, kumaha saur anjeun?

Naon anu anjeun teu kedah nganggo sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile teu kedah dianggo pikeun tugas-tugas anu ngalibetkeun keton kuat, aseton, atanapi pangleyur anu tangtu, sabab bahan kimia ieu tiasa nguraikeun bahan. Éta ogé henteu cocog pikeun lingkungan suhu luhur.

Naon sarung tangan tahan potong tingkat 5?

Level 5 sarung tangan tahan potong ngarujuk kana sarung tangan anu nyayogikeun tingkat perlindungan anu paling luhur dumasar kana standar ANSI atanapi EN. Sarung tangan ieu nawiskeun pertahanan anu ageung ngalawan objék anu seukeut sareng sering dianggo dina industri anu bahaya cut tinggi.

Naon mangpaat sarung tangan dilapis nitrile?

Sarung tangan anu dilapis Nitrile nyayogikeun cengkraman anu saé, résistansi kana minyak sareng bahan kimia, sareng daya tahan anu saé. Biasana dianggo dina industri dimana nanganan bahan anu berminyak atanapi berminyak diperyogikeun.

Jenis sarung tangan naon anu panyalindungan pangsaéna tina motong?

Sarung tangan tahan motong anu didamel tina bahan sapertos Kevlar, HPPE, atanapi baja mangrupikeun panyalindungan anu pangsaéna tina potongan. Éta dirancang pikeun nawiskeun tingkat résistansi anu luhur ngalawan objék anu seukeut sareng dianggo dina industri sapertos konstruksi, manufaktur, sareng pamrosésan pangan.

Dupi aya sarung tangan cut-bukti?

Sanaos teu aya sarung tangan anu leres-leres "cut-proof", sarung tangan tahan potong dirancang pikeun sacara signifikan ngirangan résiko potongan sareng luka. Sarung tangan ieu didamel nganggo bahan khusus pikeun nyayogikeun tingkat panyalindungan anu luhur.

Naon kalemahan sarung tangan tahan potong?

Kakurangan sarung tangan anu tahan potong tiasa kalebet ngirangan dexterity sareng sensitipitas taktil dibandingkeun sareng sarung tangan biasa. Salaku tambahan, aranjeunna tiasa kirang fleksibel, ngajantenkeun tugas anu rumit langkung nangtang.

Naon bedana sarung tangan tahan potong sareng tahan tusukan?

Sarung tangan tahan motong dirancang pikeun ngajaga tina ujung seukeut sareng objék anu tiasa nyababkeun potongan atanapi luka. Sarung tangan tahan tusukan, di sisi anu sanés, dirancang pikeun ngajagaan tina tusukan tina objék seukeut sapertos jarum atanapi paku.

Naon pro jeung kontra sarung nitrile?

Sarung tangan nitrile nawiskeun seueur kauntungan, kalebet résistansi kimia anu luar biasa, daya tahan tusukan, sareng ngabebaskeun tina eusi lateks. Sanajan kitu, éta patut dicatet yén sarung nitrile bisa némbongkeun ngurangan sensitipitas taktil dibandingkeun counterparts lateks maranéhanana sarta bisa ngabalukarkeun masalah sensitipitas jeung bahan kimia husus.

Naha baktéri tiasa tumbuh dina sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile nyadiakeun panghalang nu bisa mantuan ngurangan transmisi baktéri. Sanajan kitu, baktéri berpotensi tumuwuh dina beungeut exterior sarung, utamana lamun sarung teu robah remen atawa lamun kabersihan ditangtoskeun teu katalungtik.

Naha rumah sakit nganggo sarung tangan nitrile?

Rumah sakit nganggo sarung tangan nitrile sabab bébas tina lateks, ngirangan résiko alérgi lateks di antawis pagawé kaséhatan sareng pasien. Sarung tangan nitrile ogé nyayogikeun panyalindungan anu saé ngalawan bahan kimia sareng patogén.

Iraha anjeun kedah ngagem sarung tangan tahan potong?

Sarung tangan anu tahan motong kedah dianggo nalika nanganan barang anu seukeut, damel sareng mesin anu nyababkeun résiko motong, atanapi di industri anu sering kakeunaan bahaya motong. Aranjeunna hususna penting dina tugas sapertos penanganan kaca, konstruksi, sareng manufaktur.

Naon bedana sarung tangan bedah sareng sarung tangan nitrile?

Sarung tangan bedah mangrupikeun jinis sarung tangan médis anu dirarancang khusus pikeun dianggo dina prosedur bedah. Éta bisa dijieun tina latex atanapi nitrile. Sarung tangan nitrile mangrupikeun kategori anu langkung lega anu dianggo dina sagala rupa industri, kalebet kasehatan, tapi sarung tangan bedah dirancang pikeun lingkungan bedah anu steril.

Naha anjeun tiasa nganggo Vaseline sareng sarung tangan nitrile?

Ngagunakeun Vaseline atawa produk dumasar-petroleum jeung sarung nitrile umumna teu dianjurkeun, sabab zat ieu bisa nguraikeun bahan nitrile jeung ngurangan efektivitas sarung. Pelumas dumasar cai atanapi alternatif anu cocog sareng sarung tangan langkung saé pikeun ngajaga integritas sarung tangan nitrile.

Naha sarung tangan tahan motong ngajaga tonggong leungeun?

Kaseueuran sarung tangan anu tahan dipotong dirancang pikeun ngajagaan palem sareng ramo, sabab éta mangrupikeun daérah anu paling bahaya. Sanajan kitu, sababaraha sarung tahan cut nawiskeun cuffs nambahan atawa panyalindungan tambahan dina tonggong leungeun pikeun sinyalna ditingkatkeun.

Naha sarung tangan tahan potong ngajaga tina cucuk?

Sarung tangan tahan potong tiasa nawiskeun sababaraha panyalindungan ngalawan cucuk, tapi gumantung kana tingkat résistansi potong sareng bahan khusus anu dianggo. Pikeun damel sareng pepelakan thorny, disarankeun ngagunakeun sarung tangan anu dirarancang khusus pikeun ngebon sareng panyalindungan cucuk.

Sabaraha waktos pangiriman PO?

Estimasi waktos pangiriman normal nyaéta 35-45 dinten saatos nampi deposit, persis gumantung kana detil PO.

Naon deui anu kuring kedah laksanakeun saatos pesenan?

Pls mamatahan karya seni tina kardus, stiker, inpormasi pangguna, Cetak Logo sareng tanda karton salaku detail PO, upami anjeun henteu gaduh, tim kami bakal ngarancang pikeun anjeun sakumaha anu dipikahoyong.

Kumaha carana abdi tiasa harga pasti?

Éta langkung saé pikeun nawiskeun conto idéal anjeun pikeun ngitung, upami teu gaduh conto, punten terangkeun sarat anjeun ngeunaan kamurnian dicelup, persentase katun liner, beurat diri per pasangan, bungkusan sareng saterasna.

Kumaha urang mastikeun kualitas sarung tangan?

Anjeun pantes kualitas luhur PO manufaktur, pakét jeung unggal léngkah jasa. Ieu naha sistem kualitas ngarah urang manjangan sapanjang suplai jeung produksi ranté urang, ti nyulam liner ka pangiriman final - di unggal hambalan fasilitas urang.

Naha Milih Sarung Tangan Tahan Cut Nitrile Coated pikeun AMSAFE sareng 13 Taun Kaunggulan?

Dangukeun ti Anu Apal Panghadéna: Klién Anu Dihargaan. "Naha nyandak éta ti kami? Kalibet sareng klien kami anu terhormat. Tingali upami aranjeunna hoyong ngajamin kualitas sareng kaahlian anu kami bawa ka méja. Kami yakin wawasan maranéhna bakal resonate sareng anjeun ". Nampilkeun eupan balik ti ngaran reputed kawas Handcrew, Kalipso, sarta Portwest, antara séjén.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部