x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Mékanika Sarung Produsén

Amsafe mangrupikeun produsén sarung tangan mékanika anu dipercaya di Cina. Kami gaduh kaahlian anu lega dina ngaropea sarung tangan dumasar kana kabutuhan anjeun.

Kami ahli anu disertipikasi anu mastikeun sarung tangan mékanika kualitas luhur.

  • Kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman lega
  • Sarung tangan mékanika suplai anu nyumponan standar anjeun
  • Nyadiakeun laporan QC dina unggal prosés
  • 24/7 layanan palanggan alus teuing

Sarung Tangan Mékanika Amsafe

Sarung tangan mékanika kanggo mékanik anu damel di padamelan anu teu aman. Sarung tangan penting pisan pikeun panangtayungan tina bahaya sareng langkung seueur téknis dina padamelan éta. Leungeun kedah dijagi nalika ngurus cairan korosif, alat listrik, guncangan listrik, sareng bahan kimia. Kauntungan sejenna nyaeta aranjeunna tiasa ngagampangkeun padamelan.

Sarung tangan montir high-end kami gaduh selangkangan jempol anu diperkuat, loop khusus sareng panutupan pigeulang hook, ramo kulit sareng palem, sareng témbok ramo oksigén pikeun mastikeun pas anu akurat. Korma tahan slipna ngajamin ningkat ngagem sareng cengkraman tambahan.

Di Amsafe, kami ngajamin anjeun tiasa kéngingkeun sarung tangan kaamanan sareng perlindungan kalayan harga anu berpatutan. Runtuyan sarung tangan mékanika kami lulus sertifikasi lengkep pikeun kualitas anu henteu hariwang.

Iraha waé anjeun peryogi bantosan dina milih sarung tangan anu sampurna, hubungi kami! Simkuring boga tim layanan palanggan pikeun mastikeun respon gancang.

Sarung Tangan Mékanika Fingerless

Sarung tangan mékanika tanpa ramo dianggo pikeun ngajaga panangan sareng ngaktifkeun indra rampa dina waktos anu sami. Seringna, aranjeunna nyayogikeun ramo kabuka dina ramo tengah, indéks, sareng jempol.

2. fleece dijejeran sarung mékanika

Sarung tangan mékanika anu dijejeran bulu téh breathable, lemes, nyaman, jeung haneut. Sarung tangan ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun damel nalika usum tiis. Tambih Deui, aranjeunna nyadiakeun panyalindungan luar biasa bari letting ramo kalawan bébas mindahkeun.

3.sarung mékanika ramo pinuh

Sarung tangan mékanika ramo pinuh nyaéta sarung tangan ramo pinuh anu ngagaduhan ramo sareng dampal leungeun. Éta asalna idéal pikeun perbaikan mesin, sapertos pangropéa mobil sareng konstruksi. Ogé, aranjeunna nawiskeun pas snug anu saé. 

4.sarung mékanika tugas beurat

Sarung tangan mékanika tugas beurat nyaéta sarung tangan anu dianggo pikeun ngajagi panangan pagawé tina bahan anu ngabahayakeun, kalebet patogén, bahan kimia, sareng seueur deui. Éta dijieun kalayan kalenturan maksimum, abrasion-tahan, sarta cut-tahan.

5.sarung mékanika kulit

Sarung tangan mékanika kulit didamel pikeun tukang las, tukang kayu, tukang konstruksi, tukang logam, sareng seueur deui. Kulit anu dianggo nawiskeun breathability anu luhur sareng ketangkasan ngajantenkeun sarung tangan multiguna.

6.sarung mékanika pikeun perbaikan otomatis

sarung mékanika dijieunna tina TPR pisibilitas tinggi dina ramo jeung deui pikeun
ngaronjat kaamanan. Bahan anu dianggo ngajantenkeun sarung tangan lemes sareng hampang. Sarung tangan ieu ogé populér pikeun panyalindungan ngalawan goresan, potongan, abrasion, jsb.

Sarung Tangan Kulit Ganda Korma Didamel tina kulit sapi pamisah kualitas luhur,
nampilkeun tonggong lawon anu breathable sareng fleksibel. Éta téh loba dipaké nalika kaayaan perbaikan mobil / pangropéa jeung konstruksi. Sarung tangan tiasa diumbah ku mesin, awét, sareng nawiskeun pas anu pas.

8.kualitas premium mékanika sarung

Sarung tangan mékanika kualitas premium ngagaduhan kualitas pikeun nolak goresan, tabrakan, tusukan, sareng cimata. Sarung tangan nawiskeun panghalang kimiawi anu saé, kamampuan gripping, sareng kacapean leungeun handap.

9.cut sarung mékanika tahan

Sarung tangan mékanika tahan potong nyaéta sarung tangan kalayan tingkat panyalindungan panangan anu luhur tina potongan, tatu péso, objék seukeut, luka, kacilakaan motong, sareng seueur deui. Éta pisan tahan-cut nalika dianggo pikeun mékanika.

Beurat-Kawajiban

Sarung tangan mékanika didamel tina 100% bahan baku kualitas anu nyumponan standar internasional. Fitur percetakan silikon hareup ningkatkeun cengkraman. Éta idéal pikeun usum tiris sareng usum panas. Sakur tugas atanapi proyék anu ngabutuhkeun kaamanan leungeun sareng ramo anu langkung penting kedah mertimbangkeun sarung tangan mékanika Amsafe.

  • Automotive
  • Mékanika Kandaraan
  • Racing
  • nu ngeunaan jeung susunan

Sarung tangan mékanika diwangun pikeun nolak padamelan anu paling nungtut, kalebet sawah éta. Kontras, nyadiakeun fit alus teuing, fungsi, jeung ngarasakeun.

Beurat-Kawajiban
Struktur Breathable

Struktur Breathable

Sarung tangan mékanika dirancang Amsafe pikeun henteu ngan ukur panyalindungan tapi ogé kanyamanan sareng engapan. Eta mantuan ventilasi leungeun jeung tetep tenang sapanjang, kaasup lontar. Aktipkeun hawa ngaliwatan sakabéh sarung. Di sagigireun hampang sareng breathable, aranjeunna ogé abrasion sareng tahan motong.

Kaseueuran sarung tangan nganggo tulangan ujung jari pikeun kakuatan salajengna. Sarung tangan sarung tangan Amsafe sareng kanyamanan pamakai pamungkas ningkatkeun kinerja sareng ngajaga leungeun tiis sareng garing.

Sarung Mékanika: Panungtun FAQ Guide

Dina pituduh ieu, anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu anjeun milarian ngeunaan sarung tangan mékanika.

Naha anjeun hoyong diajar ngeunaan jinis bahan, tingkat panyalindungan, atanapi jinis palapis - sadaya inpormasi anu anjeun milarian aya di dieu.

Terus maca.

1. Naon Dupi Sarung Mékanika?

Éta sarung tangan kalayan bahan anu cukup kandel sareng awét pikeun panangtayungan panangan pangguna.

Sarung tangan aya dina bahan anu béda-béda, sababaraha gaduh kapasitas tahan cai sareng minyak.

Biasana dianggo ku teknokrat mesin.

Sarung mékanis

2. Naon Fitur Sarung Mékanik Pangalusna.

Sifat kalenturan tina sarung tangan.

Kakuatan Gripping Kualitas Tinggi.

Sarung tangan montir kedah ngagampangkeun gerakan ngaliwatan dukungan cengkraman anu kuat.

Ieu nyegah lumangsungna slipping atawa ngageser tina leungeun bari ngajalankeun mesin.

Bahan Kulit Sintetis Pikeun Korma.

Sarung tangan mékanis datangna dina bahan anu béda. Sapertos kulit, nilon sareng kulit embe.

Bahan kulit kuat, awét sareng nyugemakeun tujuan padamelan.

Preferably jero sarung kudu boga lapisan poliéster.

Kulit sintetis dina lontar mangrupikeun Fitur konci

Ieu alatan kahaneutan sarta sipat lemes keur noél.

Sifat Padding.

Pilih sarung tangan anu nganggo padding tambahan di daérah jempol sareng ramo telunjuk.

Tujuanana pikeun ngajaga ramo anu biasana dianggo tina tatu.

Gawe sareng Sarung Anu Mansetna Ditutup Pinuh.

Wewengkon pigeulang kedah ditutupan saé pikeun nyegah tatu.

Sarung tangan anu luhur.

Kamampuhan sarung tangan ngamungkinkeun kontrol anu nyukupan sareng pinuh ku alat anu dianggo.

Pertimbangkeun Sarung Tangan Anu Bisa Diumbah.

Milarian sarung tangan anu anjeun tiasa nyeuseuh saatos dianggo supados ngabersihkeun deposit kimia anu tetep dina sarung tangan.

Kudu aya providence instruksi ditangtoskeun ngeunaan cara nyeuseuh.

Kuat Jeung Kamampuhan Pikeun Nolak Tearing.

Pertimbangkeun sarung tangan kalayan bahan anu cukup kuat pikeun tahan lami tanpa cimata.

Pilih Sarung Tangan Nyaman.

Sarung tangan kedah nyayogikeun kanyamanan anu nyukupan nalika dianggo.

Pertimbangkeun sarung tangan kalayan sipat breathability pikeun masihan kanyamanan.

3. Naon Bahan Pangalusna pikeun Sarung Mékanika

Sarung Tangan Mékanis Kulit Sareng Kulit Sintétik

Kulit mangrupikeun bahan anu awét pisan sareng gaduh sipat kalenturan anu pas.

Kulit mangrupikeun hasil ahir tina samak atanapi ngarawat sacara kimia kulit sato sapertos embe sareng sapi.

Bahanna henteu gampang goresan kusabab kakuatanana.

Sarung Tangan Mékanik Kulit

Sarung tangan ngagaduhan lapisan tambahan tina karét, nilon sareng plastik anu nawiskeun panyalindungan kana panangan nalika damel.

Sarung tangan nawiskeun résistansi ekstrim pikeun abrasion, motong sareng kaduruk dina panangan ku nawiskeun panyalindungan maksimal

Sarung tangan kalayan bahan kulit anu lemes pikeun dirampa.

Sarung tangan kulit nyadiakeun tingkat luhur sturdiness sarta aranjeunna nyaman lamun dipaké.

4. Naon Tingkat Protection Do Mékanika Sarung Tawarkeun?

Sarung tangan ieu nyayogikeun sababaraha tingkat panyalindungan kalebet:

· Perlindungan Tina Resiko Kimia.

Pabrikan kedah mertimbangkeun poin-poin ieu: -

Sarung tangan kedah jelas dilebetkeun kana kategori nyaéta, jinis A, B sareng jinis C.

Pastikeun ékspansi bahan kimia tés dina sarung tangan tina 12 dugi ka 18.

Gumantung kana jinis sarung tangan, pastikeun aya panyiri anu pas dina sarung tangan.

Sarung Tangan Mékanis Pikeun Dipaké Dina Bahan Kimia

· Perlindungan Ngalawan Résiko Termal.

Sarung tangan kualitas kedah nawiskeun panyalindungan efisien ngalawan panas kontak, cipratan panas lebur sareng panas radian.

Sarung tangan kedah gaduh fitur ieu: -

Tawarkeun résistansi anu pas pikeun suhu anu luhur.

Aktipkeun transmisi panas low

Mibanda alam flammability low.

· Perlindungan Ti Tiis.

Sarung tangan mékanik kedah gaduh sipat anu tiasa ngajagi anu nganggona tina tiis anu nembus sareng tiis kontak.

· Perlindungan Ngalawan Résiko Mékanis.

Pikeun mastikeun patuh kana standar kualitas ieu, metode tés ieu penting: -

Tes résistansi sabeulah, uji résistansi cimata, tusukan sareng résistansi kana tés abrasion.

5. Naha Sarung Mékanika Boga Lapisan Khusus?

Sumuhun.

Latéks palapis.

Latex diwangun ku komposisi lima puluh persén karét alam jeung lima puluh persén cai.

Éta ngabentuk ku ngolah tonggong tangkal karét sareng ngalangkungan perlakuan kimia kalayan panas anu rendah.

Sampurna dina nolak alkohol sareng keton.

Sarung latét dilapis

Aktipkeun sarung tangan gaduh cengkraman anu kuat.

Jieun sarung lemes sareng nyaman mun teu ngagem.

- Watesan

Réaksi nalika kakeunaan sagala pangleyur organik sareng hidrokarbon.

Palapis Polyurethane.

Éta dina bentuk plastik.

Ieu mangrupikeun jinis palapis anu paling tahan lama.

Nyadiakeun gripping kuat tanpa éfék nempel.

Nawiskeun cushioning kana leungeun.

Sarung tangan dilapis polyurethane

- Watesan

Mibanda lalawanan goréng pikeun panas.

Résistansi goréng kana cai.

Lapisan nitril.

Ieu mangrupikeun sanyawa kimia anu hasil tina ngolah deui karét lateks anu asalna tina tangkal karét.

Jas éta tahan ka cai sareng minyak.

Nawarkeun dexterity tingkat luhur.

Sarung tangan kalayan palapis nitrile fleksibel pisan dianggo.

Nyadiakeun cekelan kuat dina sarung.

Lapisan Polivinil Klorida (PVC).

Éta 100% sintétik di alam.

Nawarkeun kalenturan alus.

Palapis PVC henteu ngabalukarkeun alergi kana panangan.

Tahan ka abrasions.

Kondusif pikeun dianggo dina usum tiis.

- Watesan.

Gampang rawan motong sareng tusukan.

PVC coated sarung

PVC coated sarung

Lapisan busa Nitrile.

Nyadiakeun cengkraman anu sampurna nalika damel dina kaayaan anu murni sareng baseuh.

Lapisan nyadiakeun slipping leungeun dina zona oily, ku kituna nawarkeun kanyamanan.

6. Naon Mangpaat Sarung Tangan Mékanika?

Sababaraha kauntungan tina mékanika sarung nyaéta:

Aranjeunna Tahan Ka Kimia.

Ku kituna, nyegah leungeun tina épék bahaya tina solusi kimia di puseur layanan.

Sarung Nawarkeun Insulasi Termal.

Ku ngajaga leungeun tina kaduruk balukar tina logam panas.

Kakuatan Pakem.

Leungeun peryogi bantosan kakuatan nalika nanganan mesin.

Sarung tangan mékanis nawiskeun kakuatan cengkraman anu sampurna pikeun nguatkeun nyekel mesin.

Tumindak Salaku Panghalang Kontak.

Aranjeunna nyadiakeun panghalang kontak antara leungeun jeung objék dipaké.

Lantaran kitu, nyegah formasi calluses dina leungeun urang.

Sarung Tangan Mékanis Salaku Panghalang Kontak

Sarung Tangan Mékanis anu tiasa dianggo deui Éféktif Biaya.

Éta tiasa diumbah, janten dianggo kanggo waktos anu lami sateuacan dibuang.

Nalika damel, aranjeunna nyandak bagian dina ngirangan kacapean leungeun ku nawiskeun dukungan.

Sarung Tangan Mékanis Nawiskeun Kanyamanan Nyukupan Nalika Dipake Di Pusat Palayanan.

Alatan kalenturan maranéhanana sarta fitur breathability.

Ngajagi leungeun tina kontak konstan sareng kokotor, nalika nanganan mesin.

Nawiskeun Réduksi Dina Kacapean Leungeun.

Ieu ku cara nambahkeun kakuatan cekelan nalika nanganan parabot sarta nyegah ngageser teu perlu leungeun tina mesin.

Sarung Tangan Mékanis anu tiasa dianggo deui tahan cimata.

Ku kituna, ngajaga leungeun tina motong na abrasions salila gawé.

Aranjeunna Breathable.

Ngidinan ramo penetrasi hawa anu pas nalika damel dina mesin.

7. Nu Aya Ukuran Sarung Mékanika?

Ukuran anu sayogi pikeun lalaki nyaéta kieu;-

Leutik dimimitian ti 7.5 nepi ka 8.5 inci.

rentang sedeng 8.5 nepi ka 9.5 inci.

Sarung Tangan Mékanik Sedeng Pikeun Lalaki

Badag nyaéta ti 9.5 nepi ka 10.5 inci.

Ekstra badag nyaéta ti 10.5 nepi ka 11.5 inci.

Ekstra leutik nangtung pikeun 7.5 inci sareng sarung tangan anu langkung alit sanésna.

Ukuran anu sayogi pikeun awéwé nyaéta kieu;-

Sarung Tangan Mékanis Ukuran Leutik Pikeun Awéwé

Sarung Mékanis Ukuran Leutik Pikeun Awéwé

Ekstra leutik nyaéta tina ukuran 6.5 inci sareng langkung alit.

ngagambarkeun leutik: 6.5 ka 7 inci.

Sedeng nyaéta ti 7 nepi ka 7.5 inci.

Badag nyaéta ti 7.5 nepi ka 8 inci.

Ekstra ageung mimitian ti 8 inci, sareng ukuran anu langkung ageung anu sayogi.

8. Kumaha Sarung Mékanika anu tiasa dianggo deui sareng disposable ngabandingkeun?

Sarung tangan anu tiasa dianggo deui Sarung tangan anu tiasa dileungitkeun
Aranjeunna gaduh kapasitas tiasa diumbah.

Lapisan bahanna kandel.

Cocog pikeun padamelan pangropéa beurat sareng ringan

Tangguh sareng tahan ka motong sareng bahan kimia korosif.

tingkat luhur durability.

Nyadiakeun kahaneutan sarta insulasi salila usum tiis.

Butuh sababaraha waktu pikeun leungeun jadi fléksibel.

Kacida tahan cimata.

Sarung tangan anu tiasa dianggo deui hargana efektif.

 

Aranjeunna beurat dina beurat.

 

Henteu tiasa dikumbah.

Lapisan bahan ipis.

Ngan cocog pikeun jasa pangropéa lampu.

 

Cahaya dina tékstur sareng rentan kaduruk sareng potongan.

 

tingkat durability low.

Tingkat insulasi rendah.

Leuwih fléksibel bari maké.

Bisa cimata nalika nanganan tugas kasar.

Sarung tangan disposable henteu ngarugikeun biaya, kusabab sifatna mésér unggal waktos.

Seueur anu beuratna sedeng dugi ka hampang

Sarung tangan Nitrile Disposable

Duanana nawiskeun panyalindungan kana leungeun nalika damel.

Duanana sayogi dina sababaraha ukuran sareng warna.

9. Kumaha Kudu Mékanika Sarung Pas?

Sarung tangan kedah pas sareng ramo tanpa nyésakeun bahan tambahan dina ujungna.

Aranjeunna teu kedah gaduh pas leupas, sabab hinders kalenturan.

10. Naha Sarung Tangan Mékanik Unisex?

Sumuhun.

Aranjeunna datangna dina rupa-rupa tipena béda.

The unisex, awewe jeung lalaki tipe.

11. Kumaha Kudu Anjeun Ngabersihan jeung Ngajaga Sarung Mékanika

Baca petunjuk dina tag sarung tangan ngeunaan cara ngabersihanana.

Pastikeun aya cahaya anu pas di kamar.

Nyiapkeun cai anu cukup, langkung milih cai anu ngalir sareng detergent anu hampang.

Nalika sarung masih dipasang, oleskeun deterjen anu seueur pikeun nutupan sadaya bagian.

Cuci sarung tangan anu ngandung noda minyak dina cai panas pikeun ngaleungitkeunana.

Bilas sarung tangan ku cai anu seueur pikeun ngabersihan sésa-sésa deposit.

Anggo cai tiis pikeun ngumbah sarung tangan mékanik sintétik.

Nalika ngumbah ulah agén pemutihan pikeun nyegah discoloration.

Saatos ngumbah hawa garing sarung tangan supados ngajaga ukuran anu pas.

Simpen sarung tangan dina tempat anu aman jauh tina kokotor.

Pastikeun tempat panyimpen dina suhu kamar.

12. Naon Fitur Ningkatkeun Pakem Dina Mékanika Sarung?

Polivinil klorida palapis.

Ieu mangrupikeun jinis palapis anu sipatna sintétik.

Nyadiakeun kualitas nyukupan dina kontrol cengkraman.

Komponén Nitrile.

Nitrile nyaéta sanyawa kimia anu mangrupa wangun lateks tina tangkal karét.

Nyadiakeun cengkraman tangguh kana sarung tangan.

Pola Dina Sarung.

Sarung tangan kalayan pola titik anu teuas sarta ngangkat luhureun bahan, condong nambahkeun cengkraman.

Tékstur Sarung Mékanik.

Alur kasar sareng jahitan tangguh dina bahan sarung tangan nambihan cengkraman kualitas luhur.

Bahan Kulit Sintetis.

Nawarkeun cengkraman anu unggul pikeun panangan nalika dianggo dina kaayaan baseuh, berminyak sareng garing.

13. Dupi Aya Sarung Mékanika Sareng Fitur Anti Geter?

Sumuhun.

Karya dasarna nyaéta nawiskeun panyalindungan ka anu ngagem, tina tremor mékanis anu terus-terusan ngembang nalika damel.

The terus ngurangan kacapean leungeun.

Aranjeunna gaduh bantalan jero pikeun nyayogikeun bantal kana panangan.

Kulit sintétik mangrupikeun bahan anu langkung saé pikeun sarung tangan mékanika anti geter.

Sarung tangan gaduh cengkraman anu kuat.

Éta ngandung Velcro Straps nu nawiskeun fittings snug.

Sarung Tangan Mékanik Kalayan Fitur Anti Geter

Sarung Tangan Mékanik Kalayan Fitur Anti Geter

14. Dupi Mékanika Sarung Cut Tahan?

Sumuhun.

Sarung tangan mékanik kalayan résistansi motong gaduh ketangkasan anu hébat.

Ieu kusabab aranjeunna gaduh aspék dimana sababaraha potongan kulit pas kana hiji bentuk.

Aranjeunna aya dina bentuk anu béda nyaéta;-

Light- Tugas cut- Sarung tangan mékanis tahan.

Sedeng -Tugas cut -Tahan sarung mékanis.

Sarung Tangan Mékanis Tahan Motong

Beurat -Tugas motong- Sarung tangan mékanis tahan.

Ekstrim- Kawajiban motong- Sarung tangan mékanis tahan.

15. Kumaha Anjeun Nguji Kualitas Sarung Mékanika?

Mariksa Kakuatan Tensile

Pikeun mariksa tingkat setrés sareng tegangan, sarung tangan tiasa nahan dina titik mana waé.

Nguji Kabocoran Sadia Dina Sarung Tangan.

Pariksa ngaliwatan ngeusian cai dina sarung jeung visual nalungtik sagala bocor sadia.

Squeezing sarta nguji pikeun pariksa dina tingkat lalawanan cimata.

Inspeksi Dina Tingkat Phytosanitary.

Pikeun mastikeun sarung tangan saluyu sareng ukuran kaamanan sareng aman pikeun dianggo ku manusa.

Uji Tingkat bubuk.

Tujuanana pikeun nguji tingkat bubuk residual dina sarung tangan ku beurat.

Konfirmasi Dina Dimensi Fisik Sarung Tangan.

Ieu kanggo ngukur ketebalan sareng panjang sarung dina milimeter ti ujung dugi ka manset.

16. Dimana Anjeun Bisa Ngagunakeun Sarung Mékanika?

Larapkeun dina situs konstruksi, nalika mawa bahan pikeun dianggo.

Salila pangwangunan jeung perawatan jalan, ku flaggers jalan.

Nalika nanganan suku cadang mobil.

Salila perbaikan sareng pangropéa mesin lab.

Ngalereskeun turbin uap di industri.

Sarung tangan non-konduktif mékanis lumaku nalika ngalereskeun karya listrik.

Ngalereskeun sapédah.

Salila perbaikan sarta ngalereskeun objék plumbing dina situs.

Hiji pagawe konstruksi mawa logam jeung leungeun ditutupan ku sarung

17. Naon Téhnologi Anyar Dina Mékanika Sarung Industri?

Sensitipitas Ka Sarung Mékanika Layar Toél.

Industri ngagunakeun mékanisme dimana bahan sarung tangan tiasa ngamungkinkeun transfer arus antara alat sareng awak.

Ngidinan nu maké sarung tangan pikeun ngoperasikeun gadget sapertos telepon nganggo sarung tangan mékanika.

Aplikasi Bahan Héjo Jeung Daur Ulang.

Peningkatan kelestarian lingkungan, ngalangkungan sumber daya alam, sapertos tanaga panonpoé sareng angin dina produksi sarung tangan.

Ieu kanggo ningkatkeun produksi sarung tangan ku cara nyegah polusi lingkungan.

Kanggo sadaya sarung tangan mékanika anjeun, hubungi kami ayeuna.

滚动至顶部