x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Prosés Manufaktur

  • Hayu urang mendakan tukang-tukang prosés manufaktur AMSAFE PPE anu cermat, dimana urang ngadamel sarung tangan kaamanan khusus sapertos sarung tangan anu dilapis, sarung tangan mékanik, sareng seueur deui.
  • Halaman manufaktur ieu nawiskeun pandangan anu jero kana komitmen kami pikeun kualitas, nunjukkeun léngkah-léngkah rumit anu kami lakukeun pikeun mastikeun unggal sarung tangan minuhan standar kaamanan anu paling luhur.
  • Kalayan AMSAFE PPE, anjeun milih langkung ti ngan ukur sarung tangan - merek anu dikhususkeun pikeun nganteurkeun panyalindungan leungeun anu dipercaya.

Benang Dibungkus Pikeun Gawé Sarung Liner

Liner Knitting Pikeun Sarung Gawé

Dipped garis palapis Pikeun Sarung Gawé

Titik & Thumbfork Dikuatkeun Pikeun Sarung Tangan Gawé

Bengkel Jahit & Jahitan Sarung Tangan Macanik

Leungeun kapang Toolings

Lokakarya Kerjasama Bahan Bantu

Produksi Massal Poéan Normal

滚动至顶部