x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung tangan latex coated

Latex coated Sarung Produsén

Amsafe mangrupikeun supplier sareng produsén anu tiasa dipercaya di Cina anu nawiskeun sababaraha jinis sarung tangan latex anu dianggo pikeun seueur industri. Urang tiasa ngarancang sareng ngahasilkeun gaya anu béda unggal taun pikeun ngabantosan bisnis anjeun gancang-gancang!

  • Nawarkeun jasa OEM & OBM
  • Biaya rendah, kualitas, sareng daya tahan dijamin
  • pangiriman gancang dina 30 poé
  • BSCI, SATAX, sareng ISO diverifikasi

Amsafe Latex Coated Sarung

Sarung tangan dilapis lateks Amsafe tiasa dianggo dina rupa-rupa industri, kalebet konstruksi, hortikultura, otomotif, rékayasa mékanis, katering, penanganan bahan, aeroangkasa, minyak bumi, mesin, kehutanan, batu, sareng anu sanésna. Éta mangrupikeun batu pondasi dina seueur setélan luar, kalebet freezer, panyimpen tiis, sareng fasilitas pelestarian tuangeun.

Fitur anu ngabédakeun tina Sarung Tangan Dilapis Lateks Amsafe:

  • Unggul Pakem
  • Fitur-Enriched Desain
  • Kasaluyuan layar rampa
  • Résistansi pikeun motong

Antisipasi Boh Pertahanan sareng Kanyamanan: Janji kami nyaéta nawiskeun sarung tangan anu sami pentingna pikeun pertahanan sareng kanyamanan. Sarung tangan dilapis lateks Amsafe dirumuskeun pikeun nyayogikeun panghalang anu tiasa diandelkeun bari mastikeun kanyamanan salami ngagem panjang.

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi peryogi inpormasi langkung seueur ngeunaan sarung tangan lapis latex Amsafe, tim layanan palanggan anu bakti kami siap ngaladénan. Entong ragu pikeun ngahubungi, sareng kami bakal resep ngadukung sareng ngajawab patarosan anjeun!

1.busa latex coated sarungjpg

Sarung Tangan Lateks Foam kami nyayogikeun cengkraman anu saé sareng panyalindungan panangan tingkat luhur. Idéal pikeun gawé precision sarta penanganan umum di sagala rupa industri.

Anti-Cut wrinkle finish Latex coated Sarung

Ngalaman kaamanan kelas luhur sareng Sarung Tangan Dilapis Lateks Anti-Cut Wrinkle Finish. Sampurna pikeun tugas-tugas anu meryogikeun résistansi potong sareng cengkraman unggul dina sagala rupa lingkungan kerja.

3.poliéster latex coated sarung knitted

Poliéster Latex Coated Knitted Gloves kami nyayogikeun kanyamanan sareng ketangkasan anu luar biasa. Idéal pikeun nanganan barang-barang hipu, sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan sareng cengkraman anu saé.

4.level5 cut-tahan sarung latex coated

Tingkatkeun kasalametan anjeun nganggo Sarung Tangan Lateks Lateks Tahan Potong Level 5 kami. Dirancang pikeun tugas-tugas anu meryogikeun résistansi sareng cengkraman anu maksimal, sarung tangan ieu mastikeun panangan anjeun tetep dijagi nalika nuju damel.

5.jeruk sarung latex coated kalawan liner katun

Panggihan kanyamanan sareng panyalindungan nganggo Sarung Tangan Lateks Lateks sareng Kapas Liner. Sarung tangan ieu nawiskeun cengkraman anu saé, sedengkeun lapisan katunna nambihan kanyamanan pikeun ngagem anu berkepanjangan dina sagala rupa lingkungan kerja.

06.latex ganda coated sarung waterproof

Jaga leungeun anjeun garing sareng aman nganggo Sarung Tangan Tahan Air Lateks Ganda Lateks. Idéal pikeun lingkungan baseuh jeung beueus, sarung ieu nawiskeun cekelan alus teuing jeung durability, mastikeun leungeun Anjeun tetep ditangtayungan euweuh urusan tugas.

7.katun hideung crinkle latex coated sarung

Ngalaman cengkraman sareng kanyamanan anu ditingkatkeun sareng Sarung Tangan Dilapis Lateks Katun Hideung Crinkle. Tékstur crinkle nawiskeun cengkraman anu langkung saé, sedengkeun bahan katun ngajamin panangan anjeun tetep nyaman sapanjang dinten damel anjeun.

8.fashion dicitak busa latex sarung coated

Ngagabungkeun gaya sareng kaamanan sareng Sarung Tangan Lateks Busa Dicetak Busana kami. Sarung tangan ieu nawiskeun cengkraman sareng kanyamanan anu saé, sedengkeun desain dicitak anu unik nambihan kapribadian kana baju kerja anjeun.

Nilon Industrial Latex Coated Sarung Kasalametan

Prioritaskeun kasalametan tanpa ngorbankeun kanyamanan sareng Sarung Kasalametan Dilapis Lateks Industri Nilon kami. Diwangun pikeun tugas-tugas beurat, sarung tangan ieu nyayogikeun panyalindungan anu langkung saé bari mastikeun panangan anjeun tetep nyaman sareng lincah.

Why Choose Amsafe Latex Coated Gloves

Amsafe is a leader in providing OBM (Original Brand Manufacturer) and OEM (Original Equipment Manufacturer) solutions, tailored to meet the specific needs of your business. We offer premium latex-coated gloves characterized by a multitude of superior features:

  • Comfortable Knit
  • Perfect Fit
  • Extra Soft and Flexible
  • Exceptional Grip in Wet Conditions
  • Breathable on the Back
  • Stretchable Cuff

Proudly holding over 20 CE certifications, Amsafe ensures our gloves satisfy all your requirements for latex-coated gloves. We use top-of-the-line sewing machines and advanced packaging lines to create gloves of different liner levels and styles.

Moreover, Amsafe offers custom latex-coated gloves in a variety of sizes, colors, thicknesses, and styles to cater to your specific needs. Choose Amsafe for top-quality, customized, and reliable hand protection solutions.

Naha Amsafe Latex Coated Sarung
Performance beredar

Performance beredar

Sarung tangan dilapis lateks Amsafe kasohor ku cengkraman anu unggul sareng élastisitas anu luar biasa. Aranjeunna nunjukkeun daya tahan ngalawan keton, alkohol, sareng cimata, sareng gaduh kamampuan tahan suhu anu luhur.

Sarung tangan ieu mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun seueur aplikasi, kalebet lingkup otomotif, nanganan bagian-bagian leutik, sareng aplikasi tujuan anu komprehensif. Amsafe reueus pisan dina ngadukung tolok ukur kaamanan sareng kualitas anu paling luhur. Kami ngagaduhan sertifikasi SATAX, ISO, sareng BSCI, nunjukkeun komitmen anu teu kaampeuh kana kontrol kualitas anu ketat.

Sadaya sarung tangan anu dilapis lateks ngajamin kasalametan, saluyu sareng norma kadali kualitas anu ketat pikeun mastikeun panyalindungan anu paling penting pikeun panangan anjeun.

Sambungkeun sareng kami ayeuna kanggo langkung seueur wawasan, kami siap ngabantosan anjeun pikeun patarosan atanapi syarat anu anjeun gaduh!

Sarung tangan anu dilapis lateks dianggo pikeun naon?

Sarung tangan anu dilapis lateks umumna dianggo pikeun tugas-tugas anu meryogikeun genggaman anu kuat, ketangkasan anu dipuji, sareng ngajagaan tina abrasion sareng bahan kimia anu tangtu. Aranjeunna mendakan aplikasina dina bidang sapertos konstruksi, hortikultura, sareng manufaktur.

Naon bedana sarung tangan anu dilapis nitrile sareng dilapisan lateks?

The divergénsi Cardinal perenahna dina komposisi palapis nu. Sarung tangan anu dilapis ku nitrile gaduh venir anu didamel tina karét nitril sintétik, sedengkeun sarung tangan anu dilapis ku lateks ngagaduhan lapisan anu diwangun ku lateks karét alam. Sarung tangan nitrile, tanpa lateks, nawiskeun résistansi anu unggul ngalawan bahan kimia.

Naon bédana antara nitrile sareng lateks?

Nitrile sareng lateks ngagambarkeun jinis karét anu béda. Nitrile mangrupikeun karét anu didamel, sedengkeun lateks mangrupikeun karét alami. Sarung tangan nitrile, kusabab henteuna lateks, masihan résistansi anu langkung luhur pikeun bahan kimia sareng réaksi alérgi anu disababkeun ku lateks.

Naha sarung tangan nitrile dilapis?

Sarung tangan nitrile tiasa dipésér dina iterasi anu dilapis sareng henteu dilapis. Sarung tangan anu dilapisan nitrile ditingkatkeun ku aplikasi karét nitrile kana lontar sareng/atawa digit, sahingga ningkatkeun cengkraman sareng nguatkeun panyalindungan.

Iraha sarung tangan lateks kedah dianggo?

Sarung tangan lateks mendakan utilitas dina seueur aplikasi, kalebet lingkungan médis sareng kasehatan, upami alergi lateks henteu janten ancaman. Aranjeunna proffer cekelan alus teuing jeung discernment tactile.

Naon anu pro jeung kontra sarung lateks?

Kaunggulan sarung tangan lateks kalebet pas anu saé, sensitipitas taktil, sareng éféktivitas biaya. Kontra bisa ngawengku résiko alergi latex sarta résistansi kimiawi ngurangan dibandingkeun sarung nitrile.

Bahan kimia naon anu ngajaga sarung tangan lateks?

Sarung tangan lateks nawiskeun tameng ngalawan sanyawa dumasar cai, asam saeutik, sareng alkali tangtu. Nanging, aranjeunna henteu cocog pikeun nyayogikeun pertahanan ngalawan seueur pangleyur organik sareng bahan kimia anu kuat.

Naon bedana sarung tangan lateks sareng vinyl?

Sarung tangan lateks nawiskeun tameng ngalawan sanyawa dumasar cai, asam saeutik, sareng alkali tangtu. Nanging, aranjeunna henteu cocog pikeun nyayogikeun pertahanan ngalawan seueur pangleyur organik sareng bahan kimia anu kuat.

Naha sarung tangan lateks vinyl atanapi nitrile?

Sarung tangan lateks didamel tina latex karét organik, ngabédakeunana tina sarung tangan vinyl sareng nitrile. Sarung tangan nitrile dijieun tina karét nitril sintétik, sedengkeun sarung tangan vinyl dijieun tina PVC.

Naon tujuan sarung tangan dilapis nitrile?

Sarung tangan anu dilapis nitrile direkayasa pikeun nawiskeun résistansi kana bahan kimia, cengkraman anu unggul, sareng ngajagaan tina minyak, gajih, sareng pelarut anu tangtu. Aranjeunna cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri.

Naon palapis anu pangsaéna pikeun sarung tangan?

Lapisan optimal pikeun sarung tangan gumantung kana tugas khusus sareng sifat panyalindungan anu diperyogikeun. Lapisan anu sering kalebet lateks, nitrile, polyurethane, sareng PVC, masing-masing nunjukkeun kauntungan anu béda.

Naha sarung tangan lateks karasaeun saé?

Sarung tangan lateks tiasa karasaeun saé kusabab élastisitas alamna, nyayogikeun pas anu pas sareng sensitipitas taktil anu saé. Nanging, sababaraha urang tiasa ngalaman alergi atanapi sensitipitas lateks.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部