x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Rupa-rupa Sarung Tangan pikeun Rupa-rupa Industri

Panggihan rupa-rupa sarung pelindung anu dianggo pikeun industri anu béda. Amsafe mangrupikeun produsén profésional sarung tangan PPE industri sareng médis. Kami ngadamel sarung tangan ieu nganggo téknologi canggih kalayan inovasi sareng kreativitas dina pikiran.

Kami nawiskeun rupa-rupa sarung tangan pelindung pikeun aerospace kalebet sarung tangan tujuan umum, sarung tangan tahan kimia, sareng seueur deui.

Amsafe nawiskeun sarung tangan pelindung anu seueur dianggo pikeun tatanén pikeun ngajagi pangguna tina baktéri, inséktisida, suhu ekstrim, jsb.

Kami nyayogikeun sarung tangan pelindung pikeun staf bandara sareng palabuhan pikeun dianggo pikeun pesawat sinyal sareng nalika damel di luar pikeun mastikeun panyalindungan.

Sarung tangan pelindung otomotif urang tiasa ngajagi anjeun tina cairan anu ngabahayakeun sapertos gas, oli motor, cairan transmisi, sareng seueur deui.

Amsafe nawiskeun sarung tangan tahan kimia anu dianggo di laboratorium kimia dina ngahasilkeun pangleyur beberesih pikeun ngajagaan leungeun, pigeulang, sareng panangan.

Kamesih

Di dieu, di Amsafe, kami ngagaduhan sarung tangan pelindung anu dianggo ku staf kamar bersih pikeun panyalindungan ngalawan kontaminasi.

Fishing Komérsial

Simkuring gaduh tipena béda sarung pelindung pikeun fishing komérsial pikeun nyadiakeun leungeun pamayang urang kalawan panyalindungan jeung penanganan akuatik hadé.

nu ngeunaan jeung susunan

Amsafe nawiskeun sarung tangan pelindung anu nyayogikeun kalenturan unggul sareng panyalindungan maksimal ka sadaya jalma anu damel di industri konstruksi.

Sarung tangan pikeun DIY

Sarung tangan pelindung kami idéal pikeun dianggo pikeun aplikasi sapertos proyék DIY. Ieu ngajaga leungeun tina motong, tiis, laserasi, sareng nu sanesna.

Sarung tangan pikeun Éléktronik

Urang tiasa nyayogikeun set sarung tangan anu béda pikeun industri éléktronik. Éta nyayogikeun panyalindungan nalika damel sareng PCB, semikonduktor, sareng seueur deui.

Sarung tangan pikeun Téknik

Rupa-rupa sarung tangan pelindung kami cocog pikeun industri rékayasa pikeun ngajagi anu nganggona tina potongan, bahan kimia, kaduruk, sareng pelumas.

Sarung tangan pikeun Industri Pangan

Kami nawiskeun sarung tangan pelindung pikeun nyayogikeun penanganan dahareun anu langkung aman. Amsafe ngahasilkeun sarung tangan kaamanan kalawan kalenturan ngajaga leungeun tina tatu.

Sarung pikeun Industri Kaca

Di Amsafe, kami ngagaduhan rupa-rupa sarung tangan panangan gelas pikeun ngajagi panangan tina beling rusak, permukaan panas, sareng bahaya poténsial sanésna.

Sarung Tangan pikeun Industri Kaca (1)

Salaku produsén profésional, kami ngahasilkeun sagala jinis sarung tangan pelindung pikeun industri kasehatan sapertos lateks, nitrile, sareng seueur deui.

Sarung tangan pikeun Janitorial

Di dieu di Amsafe, kami nawiskeun rupa-rupa sarung tangan janitorial pelindung anu penting pikeun masihan panyalindungan pikeun tim tenaga kerja.

  • sarung lawon
  • sarung tangan kaamanan disposable
  • Sarung tangan kaamanan kulit
  • Sarung tangan tahan dampak
  • Sarung tangan Rigger
  • Sarung tangan kaamanan gaya mékanis
  • Sarung rajut tali
  • Sarung tangan tahan kimia sareng cair
  • Sarung tangan neoprene
  • Sarung Tangan Tahan Tusukan, sareng seueur deui
  • ukuran
  • Fit
  • panyalindungan
  • Keluwesan
  • Tingkat panyalindungan
  • Maké jeung nyarek
  • Kadesesna
  • Kakuatan Tensile
  • kakandeleun
  • Elongation
滚动至顶部