x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
Sarung Kawajiban beurat

Produsén Sarung Tugas beurat

Amsafe diakui sacara global salaku produsén sarung tangan kakuatan industri anu paling diandelkeun.

Kami nawiskeun kamahéran anu béda dina rékayasa sarung tangan kakuatan industri anu bakal ningkatkeun kamakmuran perusahaan anu aya hubunganana sarung tangan anjeun.

  • Langkung ti 15 taun pangalaman dina produksi sarung tangan
  • Pastikeun pangiriman gancang, dina 30 poé
  • Nawarkeun ekspres sareng conto gratis
  • Nyadiakeun bantuan online 24/7

Amsafe Sarung Tugas beurat

Sarung Tangan Heavy Duty Amsafe dirancang sacara saksama pikeun nyayogikeun panangtayungan panangan anu teu tiasa dikalahkeun pikeun tugas anu paling hese. Naha anjeun nuju dina konstruksi, padamelan industri, atanapi angkat beurat, sarung tangan ieu nawiskeun daya tahan sareng résistansi anu luar biasa ngalawan rupa-rupa bahaya di tempat kerja.

Ngalaman kontrol unggul, presisi, sareng kanyamanan sareng Sarung Tangan Heavy Duty Amsafe. Desain ergonomis maranéhna ensures anjeun tiasa dianggo confidently, sanajan dina kaayaan paling nuntut, nyieun eta hiji pilihan indispensable pikeun pakasaban nangtang.

Sarung Tangan Heavy Duty kami mangrupikeun pilihan anu dipercaya pikeun klien B2B sadunya. Miluan distributor, agén, sareng pangecér anu ngandelkeun Amsafe pikeun solusi kaamanan leungeun tingkat luhur.

Panggihan panyalindungan unggulan sareng karajinan tina Sarung Tangan Heavy Duty Amsafe ayeuna. Contact us pikeun sampel sarta pangiriman efisien. Percaya ka Amsafe pikeun ngajagaan panangan anjeun sareng nguatkeun kinerja anjeun dina lingkungan kerja anu paling kasar!

sarung tangan beberesih tugas beurat

Heavy Duty Cleaning Gloves are robust, high-quality gloves designed for rigorous cleaning tasks. They offer excellent protection against chemicals and abrasions, ensuring your hands stay safe and comfortable during extended cleaning sessions. Ideal for both commercial and domestic use.

2.sarung tangan kulit tugas beurat

Heavy Duty Leather Gloves are durable hand coverings made from premium quality leather. Perfect for tough jobs, these gloves provide superior hand protection against abrasions and cuts, while ensuring optimal comfort. Ideal for construction, gardening, and various industrial applications.

3.knitted sarung tugas beurat

Knitted Heavy Duty Gloves are robust gloves crafted from high-strength yarns. They provide excellent dexterity and comfort, making them perfect for tasks requiring precision. These gloves are resistant to abrasions, ensuring your hands remain protected during challenging tasks.

4.pvc sarung tugas beurat

PVC Heavy Duty Gloves are robust, industrial-grade hand protection solutions. They are made from durable PVC material, offering chemical resistance and superior grip. Ideal for heavy-duty tasks, these gloves ensure safety and longevity.

5.sarung tangan karét tugas beurat

Heavy Duty Rubber Gloves are designed to provide optimal protection and durability. Made with high-quality rubber, these gloves offer excellent grip, flexibility, and resistance to a variety of chemicals and abrasions, making them perfect for tough jobs.

6.tugas beurat sarung gawé kulit

Heavy Duty Leather Work Gloves are strong, durable gloves crafted from high-quality leather. They offer superior protection against abrasions and cuts. Ideal for heavy-duty tasks, these gloves provide optimal comfort, excellent grip, and long-lasting use.

7.sarung tangan tugas beurat multiguna

Our Multipurpose Heavy Duty Work Gloves are designed to provide maximum protection and durability for challenging tasks. They are perfect for industrial use, offering enhanced grip, comfort, and resilience against cuts, abrasions, and chemicals.

8.sarung nitrile tugas beurat

Our Heavy Duty Nitrile Gloves offer superior strength and puncture resistance. Ideal for high-risk applications, they provide excellent chemical and grease resistance, ensuring safe and sanitary handling. They are also latex-free, ensuring comfort for all users.

9.sarung latex tugas beurat

Heavy Duty Latex Gloves are your go-to for high-risk situations requiring superior durability. With outstanding elasticity and comfort, these gloves provide excellent protection against chemicals and abrasions. Ideal for industrial or medical use, they ensure safety and hygiene.

Perlindungan Terjal pikeun Lingkungan Gawé Nuntut

Sarung Tangan Tugas Berat Amsafe netepkeun standar industri pikeun panyalindungan leungeun anu kasar, nyayogikeun pertahanan komprehensif ngalawan rupa-rupa bahaya tempat kerja. Sarung tangan ieu nawiskeun pertahanan anu kuat, mastikeun panangan anjeun tetep teu kaganggu sanajan dina kaayaan kerja anu paling parah. Aranjeunna pasangan anu tiasa dipercaya nalika nyanghareupan bahaya di tempat kerja.

Sarung tangan kami didamel pikeun daya tahan, sanggup nahan lingkungan kerja anu ketat. Éta direkayasa pikeun panggunaan anu berkepanjangan, nyayogikeun solusi anu murah ku ngirangan frékuénsi panggantian. Umur panjang ieu mastikeun yén anjeun gaduh sumber panyalindungan leungeun anu tiasa diandelkeun, ngahémat waktos sareng sumber daya.

Custom Beurat-Tugas Sarung Cuff Tipe
Kakuatan tinggi jeung durability

Performance awét: Amsafe Sarung Tugas beurat

Sarung Tangan Heavy Duty Amsafe diwangun pikeun tahan, mastikeun panyalindungan anu dipercaya nalika dianggo panjang. durability Ieu brings sababaraha kaunggulan:

  • Biaya-épéktip: Sarung tangan kami tahan kaayaan anu tangguh, ngirangan kabutuhan sering ngagantian, ngahémat artos anjeun dina jangka panjang.
  • Kasalametan konsisten: Sanaos nganggo terus-terusan, sarung tangan ieu ngajaga kualitas pelindungna, mastikeun kasalametan panangan anu teu kaampeuh ngalawan potongan, tabrakan, tusukan, sareng lecet.
  • Kanyamanan & Produktivitas: Sarung tangan henteu ngan awét tapi ogé nyaman, ngamungkinkeun anjeun damel anu pangsaéna salami shift panjang, anu ningkatkeun produktivitas sadayana.

Lengkepkeun diri anjeun sareng Sarung Tangan Tugas Berat Amsafe pikeun panangtayungan anu langgeng dina lingkungan kerja anu nangtang. Ngajalajah rentang kami dirancang pikeun tugas beurat-tugas.

Naon gunana sarung tangan kulit beurat?

Sarung tangan kulit beurat cocog pisan pikeun usaha anu meryogikeun panyalindungan ngalawan abrasion, panas, sareng tusukan. Aranjeunna mendakan aplikasi praktis dina sababaraha industri, sapertos konstruksi, las, sareng operasi mesin beurat.

Pikeun naon sarung tangan beurat dianggo?

Sarung tangan tugas beurat mendakan tujuanana dina usaha anu ketat anu ngalibatkeun panggunaan mesin beurat, kagiatan konstruksi, pengerjaan logam, sareng sababaraha aplikasi industri anu sanés. Fungsi utama maranéhanana nyaéta nyadiakeun panyalindungan komprehensif ngalawan rupa-rupa bahaya.

Pikeun naon sarung tangan tugas ringan?

Sarung tangan ringan dirancang pikeun tugas-tugas anu meryogikeun panyalindungan panangan dasar tanpa bahaya anu beurat. Éta cocog pikeun ngebon, konstruksi hampang, sareng padamelan rumah tangga umum.

Jenis sarung tangan naon anu anjeun kedah dianggo sareng kunaon?

Jinis sarung tangan anjeun kedah dianggo gumantung kana tugas sareng poténsi bahaya anu aya. Pikeun tugas beurat, paké sarung tangan anu didamel tina bahan sapertos kulit atanapi lawon khusus anu nawiskeun panyalindungan anu nyukupan.

Sarung tangan non-klinis tugas beurat dianggo pikeun naon?

Sarung tangan non-klinis tugas beurat sering dianggo dina setélan industri pikeun tugas sapertos konstruksi, manufaktur, sareng mesin penanganan. Aranjeunna nyadiakeun panyalindungan ngalawan sagala rupa bahaya di tempat gawé.

Naon gunana sarung tangan nitrile tugas ringan?

Sarung tangan nitrile ringan dianggo dina usaha anu dicirikeun ku penanganan kimiawi ringan, ngebon, beberesih, sareng pangropéa umum. Sarung tangan ieu mampuh panyalindungan leungeun dasar bari mastikeun tingkat akut sensitipitas taktil.

Naon sarung tangan kulit anu paling tangguh?

Sarung tangan kulit anu paling tangguh sering didamel tina bahan anu kandel sareng awét sapertos kulit sapi gandum atanapi kulit elk. Sarung tangan ieu nawiskeun résistansi abrasion sareng tusukan anu saé.

Naha sarung tangan kulit kedah ketat atanapi longgar?

Sarung tangan kulit kedah pas, tapi henteu ketat teuing. A fit ditangtoskeun ensures dexterity alus bari nyadiakeun panyalindungan. Sarung tangan anu ketat tiasa ngawatesan gerakan sareng nyababkeun ngarareunah.

Sabaraha kuantitas pesenan minimum pikeun sarung tangan tugas beurat khusus ti Amsafe?

Pikeun mastikeun kuantitas pesenan minimum pikeun sarung tangan tugas beurat bespoke ti Amsafe, perlu pikeun kalibet dina diskusi komprehensif ngeunaan harga bulk sareng waktos kalungguhan. Pendekatan sapertos kitu meryogikeun pola pikir anu objektif, analitis, sareng terang pikeun mastikeun pilihan anu paling nguntungkeun pikeun mésér sarung tangan ieu.

Naha sarung tangan tugas beurat Amsafe tiasa dianggo dina suhu anu ekstrim?

Kasohor pikeun kateguhan anu luar biasa, sarung tangan tugas beurat Amsafe sacara jelas dirancang pikeun nyayogikeun panyalindungan anu teu aya tandinganna dina lingkungan anu bahaya. Salaku tambahan, sarung tangan ieu ngagaduhan sipat anu luar biasa tina tahan termal, ku kituna mastikeun kanyamanan maksimal sanajan dina suhu anu luhur. Nanging, pikeun netepkeun kisaran suhu spésifikna, élucidation salajengna penting pisan.

Naha sarung tangan beurat Amsafe cocog pikeun panggunaan médis atanapi bedah?

Penting pikeun dicatet yén sarung tangan tugas beurat, kusabab kandelna sareng sensitipitas tactile kawates dibandingkeun sarung tangan médis, henteu cocog pikeun padamelan dina kontéks médis atanapi bedah. utilization maranéhanana dina setélan misalna bisa berpotensi amplify résiko kontaminasi sarta ngaruksak dexterity.Heavy sarung tugas teu cocog pikeun pamakéan médis atawa bedah alatan ketebalan maranéhanana sarta kurangna sensitipitas tactile dibandingkeun sarung médis. Ngagunakeun sarung tangan tugas beurat dina setélan médis bisa ngakibatkeun ngaronjat résiko kontaminasi sarta ngurangan dexterity.

Kumaha carana abdi tiasa nangtukeun ukuran bener tina Amsafe sarung tugas beurat pikeun karyawan abdi?

Pikeun ngajamin pas anu pas pikeun pagawé, téknik pangukuran anu cermat sareng rujukan ka bagan ukuran kedah dianggo nalika milih ukuran sarung tangan beurat Amsafe anu pas. Pangukuran anu akurat ngeunaan kuriling sareng panjang leungeun penting pisan pikeun ngahontal ukuran sarung tangan anu optimal.

Naha Amsafe nawiskeun jaminan atanapi jaminan pikeun sarung tangan tugas beuratna?

Amsafe nangtung di tukangeun kualitas sareng daya tahan sarung tangan tugas beuratna, nawiskeun jaminan anu lengkep. Prosedur tés anu ketat dilakukeun pikeun mastikeun yén sarung tangan ieu saluyu sareng standar kaamanan pangluhurna di sagala rupa industri.

滚动至顶部