x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Pituduh pikeun Milih Ukuran Sarung Tangan anu Katuhu

Ukuran sarung tangan anu pas tiasa masihan kauntungan anu luar biasa bari nyayogikeun fungsi anu maksimal. Nanging, milih ukuran sarung tangan anu leres tiasa sesah dipastikeun. Ku kituna, Amsafe geus nyadiakeun pituduh ukuran sarung komprehensif. Kami parantos daptar téknologi sarung tangan anu béda pikeun pas sarung tangan anu akurat.

  1. Kekecapan Ujung Jari. Téknologi ieu mastikeun nyayogikeun kelengkapan sarung tangan anu akurat ku mastikeun yén ujung ramo ngahontal tungtung sarung tangan kalayan nyaman.
  2. Téhnologi layar rampa. Hal ieu dipaké ku mencét ramo indéks jeung jempol ngalawan lawon sarung.
  3. Kanyamanan Ergonomic. Ieu mastikeun yén sarung tangan henteu kedap teuing sareng henteu leupas pikeun masihan kanyamanan nalika dianggo.
  4. Gerakan Leungeun Anti Sarung. Éta mastikeun yén sarung tangan ukuranna leres pikeun gerak sareng ramo, leungeun, sareng pigeulang.
  5. Compressible Nitrile Coatings. Téknologi ieu nyayogikeun karét nitrile anu dikomprés sareng tékstur anu saé pikeun cengkraman anu pangsaéna.

Ukuran Table Guide pikeun sarung disposable

Ukuran Sarung Tangan Ukuran Numérik Palem Width pamaké (inci) AS
XS 6 2.2 ka 2.5
S 7 2.5 ka 2.8
M 8 2.8 ka 3.1
L 9 3.1 ka 3.6
XL 10 3.6 ka 3.9
XXL 11 3.9 ka 4.4
Ukuran Table Guide pikeun sarung disposable
Ukuran Table Guide pikeun Sarung Reusable

Ukuran Table Guide pikeun Sarung Reusable

Ukuran Sarung Tangan Ukuran Numérik Palem Width pamaké (inci) AS
XS 6 2.3 ka 2.7
S 7 2.7 ka 3.1
M 8 3.1 ka 3.5
L 9 3.5 ka 3.9
XL 10 3.9 ka 4.3
XXL 11 4.3 ka 4.7

Naha Éta Penting pikeun Nangtukeun Ukuran Sarung Tangan Anu Katuhu?

Milih ukuran sarung tangan anu leres penting supados tiasa pas kana panangan anjeun. Ukuran sarung tangan anu salah tiasa nyababkeun tatu atanapi kacapean leungeun, khususna pikeun aplikasi sapertos milarian sareng nyalametkeun, pertanian, konstruksi, sareng seueur deui. Di sisi anu sanés, milih ukuran sarung tangan anu leres tiasa ngajaga kaséhatan sareng panangan anjeun bari ningkatkeun produktivitas padamelan anjeun.

Naha Éta Penting Pikeun Nangtukeun Ukuran Sarung Tangan Anu Katuhu

Léngkah dina Ngukur Ukuran Leungeun pikeun Sarung Tangan
Léngkah dina Ngukur Ukuran Leungeun pikeun Sarung Tangan

Léngkah dina Ngukur Ukuran Leungeun pikeun Sarung Tangan

Di handap ieu aya léngkah-léngkah anu béda pikeun ngukur leungeun anjeun pikeun ukuran sarung tangan anu akurat.

  • Ngukur kuriling dampal leungeun nu dominan maké pita ukur.
  • 0 inci pita ukur kudu disimpen di luhur jempol jero antara ramo indéks jeung crevice jempol.
  • Bungkus pita ukur sabudeureun lontar.
  • Pariksa pita ukur dimana éta tumpang tindih ti titik awal.
  • Tuliskeun pangukuran.
  • Anggo pangukuran pikeun ngarujuk kana tabel rujukan sarung tangan ukur di luhur.

Panjangna - bakal diukur ti ujung handap palem nepi ka ujung jari tengah.

Lebar - bakal diukur sabudeureun leungeun dominan handap ros-rosan.

Lalaki jeung Awéwé Rata-rata Ukuran Sarung Tangan

Lalaki jeung Awéwé Rata-rata Ukuran Sarung Tangan
ukuran Ukuran Numeris dina Inci
XS 7 ½ sareng langkung alit
S 7 ½ ka 8 ½
M 8 ½ ka 9 ½
L 9 ½ ka 10 ½
XL 10 ½ ka 11 ½
XXL 11 ½ ka luhur
Lalaki jeung Awéwé Rata-rata Ukuran Sarung Tangan
ukuran Ukuran Numeris dina Inci
XS 6 ½ sareng langkung alit
S 6 ½ nepi ka 7
M 7 nepi ka 7 ½
L 7 ½ nepi ka 8
XL 8 sareng di luhur
XXL N / A
滚动至顶部