x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
- Kaca nanganan Sarung

Kaca nanganan Sarung Produsén

Amsafe mangrupikeun produsén sarung tangan gelas anu berpengalaman langkung ti 20 taun.

Kami ngahasilkeun sarung tangan panangtayungan kaca anu disertipikasi pikeun ngadukung bisnis sareng syarat anjeun.

  • Certified sarung tangan kaca kualitas luhur-tungtung
  • pangiriman gancang ongkos-éféktif
  • Nawarkeun laporan QC unggal prosedur
  • 24/7 rojongan online

Sarung Tangan Ngatur Kaca Amsafe

Sarung tangan gelas Amsafe dirancang pikeun ngadukung pigeulang sareng ramo tina potongan. Éta sayogi dina sarung tangan non-slip sareng tahan potong anu nahan gelas langkung gampang sareng kuat. Kami ngarancang gaya sareng jinis sarung tangan anu béda pikeun nanganan kaca dina bahan sareng palapis anu béda.

Kami mastikeun pikeun ngahasilkeun sareng ngahasilkeun sarung tangan gelas anu paling nyaman sareng serbaguna pikeun bisnis sareng proyék anjeun. Aranjeunna ilaharna dipaké pikeun constructions, sarta bahan wangunan dirancang kalayan pinuh coated, satengah coated, sareng nu sanesna.

Upami anjeun milarian pilihan sareng desain anu lengkep, Amsafe mangrupikeun pasangan anu leres pikeun diandelkeun. Anjeun tiasa kéngingkeun sarung tangan gelas anu paling nyaman sareng aman. Kirimkeun patarosan anjeun ayeuna!

01.sarung hanjling kaca dilapis karét

Sarung tangan kaca anu dilapis karét didamel tina bahan karét anu tahan lama anu gaduh résistansi anu kuat sareng pasti tahan lami. Éta sacara saksama didamel kalayan kakuatan anu luhur anu tiasa masihan panyalindungan anu langkung saé pikeun panangan urang.

02.sarung tangan hanjling kaca dilapis palem

Sarung tangan kaca anu dilapis ku palem paling cocog pikeun nanganan bahan wangunan, alat mékanis, logam, suku cadang mobil, sareng alat hardware. Aranjeunna dilapis ku lontar, desain anu nyaman pikeun pigeulang, sareng nyaman kanggo ngagem.

03.nitrile coated sarung penanganan kaca

Sarung tangan penanganan kaca anu dilapis nitrile nawiskeun panyalindungan tina péso, slicers, sareng kaca. Sarung tangan ieu didamel tina nitrile anu nyayogikeun kakuatan cengkraman minyak anu luar biasa. Aranjeunna paling cocog pikeun machining logam jeung glasswork.

04.sarung tangan penanganan kaca lightwight

Sarung tangan panangan gelas anu hampang cocog pikeun rupa-rupa padamelan panangan. Éta didamel khusus pikeun kontraktor sareng tukang kayu sabab hampang. Lapisan nawiskeun cengkraman anu saé sareng sentuhan anu saé.

05.sarung tangan kaca tugas beurat

Sarung tangan kaca tugas beurat pakait sareng nanganan barang kasar atanapi seukeut. Sarung tangan penanganan ieu hampang sareng fléksibel. Aranjeunna paling cocog pikeun karya beurat sapertos penanganan kimiawi sareng kaca.

Insulated Kaca nanganan Sarung

Sarung tangan penanganan kaca insulated disegel sareng dibeungkeut ku sealant kakuatan tinggi dina tékstil. Aranjeunna nawiskeun ciri sareng kinerja anu saé. sarung tangan penanganan ieu pisan fléksibel sareng nyaman dianggo.

07.sarung busa penanganan kaca

Sarung tangan busa anu ngatur gelas didamel tina busa kualitas luhur. sarung tangan busa ieu incredibly mantap sarta nawiskeun kirang bahaya pikeun kaca megatkeun. Éta tiasa dibodaskeun sareng dikumbah tanpa kaleungitan kualitas pelindungna.

08.cut tahan kaca penanganan sarung

Sarung tangan panangan gelas anu tahan dipotong gaduh ukuran anu populér sareng beurat bahan. Aranjeunna gaduh tingkat kaamanan anu luhur, langkung tahan dipotong, sareng langkung nyaman tibatan produk anu sanés. Aranjeunna paling cocog dina nanganan bahan kaca.

09.sarung tangan anti slip kaca

Sarung tangan penanganan kaca anti dieunakeun tiasa dianggo dina penanganan logam & kaca, sanitasi & daur ulang, penanganan bagian leutik anu seukeut, sareng damel kayu. Aranjeunna ngahindarkeun kaca slipping sarta mibanda lalawanan cut alus teuing.

Amsafe Kaca Nanganan Sarung Mangpaat

Sarung tangan panangan gelas Amsafe nyayogikeun panyalindungan panangan anu saé nalika damel sareng kaca. Sarung tangan gawé ieu bakal ngajaga pamaké ti mungkin motong, lacerations, tatu kabocoran, jsb Henteu ngan nyadiakeun panyalindungan, tapi mantuan nyekel barang kaca pikeun nyegah muterna sarta megatkeun. Sarung tangan gelas kami tiasa diumbah ku mesin, gancang garing, sareng tiasa dianggo sababaraha kali.

Di dieu, di Amsafe, urang reueus dina ngarancang sareng ngadamel sarung tangan gelas anu pangsaéna anu tiasa diaksés pikeun rupa-rupa industri. Anjeun pasti bakal mendakan solusi sarung tangan anu sampurna pikeun bisnis anjeun dina produk kami.

Amsafe Kaca Nanganan Sarung Mangpaat
Custom Kaca nanganan Sarung

Custom Kaca nanganan Sarung

Amsafe tiasa ngahasilkeun sarung tangan gelas dumasar kana spésifikasi anjeun. Urang tiasa nawiskeun sarung tangan ieu dina bahan khusus, ukuran, ketebalan, sareng bérés sapertos palapis nitrile microporous, palapis polyurethane, HPPE bertulang, jsb.

Kami ngadamel sarung tangan gelas kualitas premium di pasar. Perusahaan kami gaduh 8 liners produksi canggih sareng gaduh 160,000+ pasang kaluaran produksi sarung tangan unggal dinten. Ngan ngirimkeun spésifikasi anjeun sarta kami bakal nanganan fabrikasi rigorous. Contact us kiwari, urang boga 24/7 tim layanan palanggan husus pikeun ngajamin respon gancang.

Sarung tangan naon anu pangsaéna pikeun nanganan kaca rusak?

Sarung tangan tahan kabocoran tugas beurat, sapertos anu didamel tina kulit kandel atanapi bahan tahan potong, paling saé pikeun nanganan kaca rusak pikeun nyegah tatu sareng tatu.

Jenis sarung tangan anu pangsaéna pikeun nanganan bahan anu abrasive?

Sarung tangan sareng palem anu dikuatkeun tina bahan sapertos kulit atanapi campuran sintétik sering pangsaéna pikeun nanganan bahan abrasive. Aranjeunna nyadiakeun panyalindungan ngalawan motong na abrasions.

Naha anjeun kedah nganggo sarung tangan pikeun nyandak gelas anu rusak?

Leres, ngagem sarung tangan disarankeun nalika nyandak kaca rusak pikeun nyegah potongan sareng tatu. Sarung tangan tahan kabocoran kandel tiasa nyayogikeun panyalindungan anu diperyogikeun.

Naha sarung tangan nitrile ngajaga tina kaca?

Sarung tangan nitrile tiasa masihan sababaraha panyalindungan ngalawan beling kaca sareng barang seukeut. Nanging, pikeun nanganan kaca pegat, sarung tangan tahan kabocoran tugas beurat langkung cocog.

Naon cara safest pikeun nanganan kaca pecah?

Pikeun mastikeun kasalametan utmost nalika nanganan kaca beulah, éta sasaena mun don sarung merenah tur employ sapu jeung dustpan pikeun meticulously ngumpulkeun fragmen. Teruskeun kalayan ati-ati sareng sacara saksama miceun gelas anu rusak dina wadah anu ditunjuk, ku kituna ngirangan poténsi cilaka atanapi cilaka.

Naon anu kedah dianggo nalika nyandak gelas rusak?

Nalika nyokot kaca pecah, pake sarung tangan tahan tusukan beurat pikeun ngajaga leungeun anjeun tina tatu sareng tatu. Kacamata kaamanan ogé disarankeun pikeun ngajaga panon anjeun.

Naha Sarung Tangan Kaca Amsafe cocog pikeun dianggo sareng sadaya jinis kaca, kalebet barang-barang anu hipu sareng rapuh?

Sarung Tangan Tangan Kaca Amsafe nawiskeun panyalindungan leungeun tapi kasesuaian pikeun nanganan kaca anu rapuh gumantung kana jinis sarung tangan anu khusus. Bari aranjeunna nyadiakeun kanyamanan pikeun karya precision, eta disarankeun konsultasi kalayan produsén pikeun rekomendasi dina sarung paling luyu pikeun aplikasi husus.

Kumaha Sarung Tangan Kaca Amsafe dibandingkeun sareng merek sanés dina hal daya tahan sareng umur panjang?

Perbandingan daya tahan ngungkabkeun yén Sarung Tangan Ngatur Kaca Amsafe gaduh umur anu langkung panjang tibatan merek sanés kusabab bahan sareng palapis anu berkualitas luhur. Analisis umur panjang nunjukkeun yén aranjeunna tetep kuat sareng dipercaya sanaos saatos dianggo berkepanjangan, ngajantenkeun pilihan anu tiasa diandelkeun pikeun penanganan gelas.

Naha Sarung Tangan Ngatur Kaca Amsafe tiasa dianggo pikeun pancén sanés sagigireun penanganan gelas, sapertos konstruksi atanapi ngebon?

Sarung Tangan Kaca Amsafe, anu dirancang pikeun ngajagaan leungeun nalika nanganan barang-barang kaca, ogé tiasa dianggo pikeun tugas-tugas sanés sapertos kaamanan konstruksi sareng perlindungan kebon. Sarung tangan ieu sayogi dina sababaraha bahan sareng palapis, sareng tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat khusus.

Naon prosés pikeun mesen Sarung Tangan Kaca Amsafe anu didamel khusus?

Sanajan pajeulitna poténsi mesen sarung tangan custom-dijieun, prosés Amsafe sacara lugas. Konsumén tiasa milih tina sauntuyan pilihan kustomisasi, kalebet bahan, ukuran, ketebalan, sareng bérés. Tim layanan palanggan khusus sayogi 24/7 pikeun ngabantosan prosés pesenan.

Naha aya petunjuk perawatan khusus anu kedah diturutan nalika ngumbah atanapi nyimpen Sarung Tangan Kaca Amsafe?

Nalika ngabersihkeun Sarung Tangan Kaca Amsafe, disarankeun ngagunakeun metode cuci mesin sareng gancang-gancang ngagaringkeunana. Sedengkeun pikeun neundeun, disarankeun pikeun ngajaga aranjeunna dina tempat anu tiis sareng garing. Dijieun tina bahan bespoke tina rupa-rupa ketebalan sareng bérés, sarung tangan ieu nawiskeun pas anu nyaman sareng pas anu mastikeun pelestarian panangtayungan leungeun.

滚动至顶部