x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung kebon

Taman Sarung Produsén

Amsafe mangrupikeun pabrik anu diverifikasi ISO, BSCI, sareng SATAX anu nyayogikeun sarung tangan kebon kualitas luhur. Urang nyadiakeun hiji-eureun suplai-ranté nu ensures kualitas jeung ongkos affordable. Insinyur ahli ngajamin kualitas unggal tahap pangembangan sarung tangan kebon.

  • Langkung ti 15 taun pangalaman manufaktur sarung tangan taman
  • Ngamangpaatkeun 100% bahan baku parawan
  • Nawiskeun laporan tés QC katilu complimentary
  • waktos kalungguhan gancang dina 30 poé

Sarung Tangan Taman Amsafe

Sarung tangan taman Amsafe gaduh cengkraman anu saé sareng sababaraha fungsi. Nu ngajadikeun eta idéal pikeun rupa-rupa pancén hortikultura indoor jeung outdoor. Sarung tangan taman ngajaga tumuwuhna ganggang jeung fungi, odors, sarta mites lebu handap. Sumawona, nyayogikeun panyalindungan bahan jangka panjang pikeun polimér sareng cét.

Sarung tangan taman datangna dina ukuran mimitian ti barudak leutik nepi ka sawawa badag. Pilihan warna, pola, bahan, sareng desain sayogi. Garis Amsafe sarung tangan kebon borongan duanana modis sareng fungsional. Aya rupa-rupa elemen desain teknis sangkan sarung ieu rada nyaman mun teu ngagem. Sarung tangan ngebon anu idéal pikeun weeding, penanaman, jeung pagawean kebon umum.

01.sarung kebon ku cakar

Sarung tangan kebon gaduh cakar anu diwangun pikeun penanaman, ngali, sareng ngagaru. Cakar dijieunna tina palastik ABS tangguh. Sarung tangan tahan tusukan. Gampang pikeun ngabersihan sareng ngajaga leungeun garing. Solusi one-stop pikeun sagala kaperluan kebon Anjeun.

02.sarung taman biru

Sarung tangan taman sayogi dina warna biru. Éta sarung tangan anu serbaguna sareng nyaman anu nyayogikeun cengkraman anu pangsaéna dina kaayaan naon waé. Idéal pikeun rupa-rupa tugas, kaasup ngebon jeung tugas domestik. Cocog pisan sareng fléksibel.

02.sarung taman biru

Sarung tangan taman tugas beurat dirancang sacara ergonomis pikeun pangalaman anu langkung nyaman. Cai mibanda lapisan katun poliéster mulus, crinkle finish pikeun cekelan hadé, plush breathable buka deui.

04.sarung kebon awéwé

Sarung tangan kebon awéwé aya dina rupa-rupa anu paling lengkep. Sarung tangan ngebon ieu pas, awet, fungsional, sareng modis. Éta ogé tiasa diumbah ku mesin supados tetep katingali seukeut.

05.sarung kebon kulit

Sarung tangan taman kulit didamel janten paling nyaman, pikaresepeun, sareng pelindung. Nyadiakeun panyalindungan pangalusna sarta lalawanan cucuk. Éta dijieun tina kulit domestik top-grain nu geus digosok nepi ka rengse suede pikeun lemes, rasa supple.

06.sarung kebon karét

Sarung tangan taman karét sayogi dina sababaraha ukuran. Éta breathable sareng kalebet padding palem tambahan. Multi-fungsi pikeun ditambahkeun. Méré panangtayungan optimum nalika ngalakonan pagawean imah. Diwangun sacara ergonomis pikeun ningkatkeun kanyamanan.

07.sarung kebon awi

Sarung tangan kebon awi anu breathable, lemes, lampu, sarta Uap-wicking. Mibanda Pakem baseuh jeung garing hébat - cukup nyaman mun teu ngagem. Idéal pikeun pakasaban sagala. Sadia dina sagala ukuran, ti leutik nepi ka ukuran x-ageung.

08.sarung nitrile pikeun ngebon

Sarung tangan nitrile pikeun ngebon tahan salami kulit. Jenis sarung tangan ieu cukup awét. Pikeun kagiatan presisi sapertos pruning sareng motong, sarung tangan kulit kadua ieu idéal. Nawarkeun cengkraman anu aman sareng ningkatkeun sipat anti-slip, anti-geter, sareng tahan cai.

09.sarung taman poliéster

Sarung tangan taman poliéster diwangun tina poliéster lemes. Korma ngabogaan palapis nitrile pikeun durability jangka panjang sarta dependability. sarung tangan ieu nyaman mun teu ngagem pikeun période lila.

Jenis Sarung Taman

Sarung tangan ngebon Amsafe mangrupikeun alat anu penting pikeun ngajaga leungeun tina kulit retak, kerok, sareng lepuh. Éta tiasa ngajaga tina kacilakaan inféksi sareng nawiskeun cengkraman maksimal sanajan dina kaayaan baseuh. Aya sababaraha jinis sarung tangan kebon:

  • Jari-jari kukut
  • Perlindungan leungeun
  • Kamampuhan cengkraman tambahan
  • Sarung tangan waterproof
  • Sarung tangan kebon bionik, jsb.
Jenis Sarung Taman
versatility

versatility

Sarung tangan taman didamel tina bahan berprestasi tinggi pikeun aplikasi anu lega. Amsafe ngahasilkeun sarung tangan kebon kalayan harga ekonomis sareng tujuan umum.

Éta nawiskeun kasaimbangan sampurna tina durability, kanyamanan, kalenturan, sareng panyalindungan. Sarung tangan Taman hampang, janten anu pangsaéna pikeun tugas tukang, padamelan rumah tangga, atanapi proyék berkebun umum.

Jenis sarung tangan naon anu pangsaéna pikeun berkebun?

Sarung tangan ngebon didamel tina bahan anu tahan banting sapertos kulit, nitrile, atanapi lateks dianggap optimal pikeun ngebon. Sarung tangan ieu nawiskeun tameng tina potongan, abrasion, sareng cucuk, bari ngajaga katangkasan.

Sarung tangan naon anu kedah dianggo nalika narik jukut kalayan cucuk?

Pikeun narik jukut kalayan cucuk, pertimbangkeun ngagunakeun sarung tangan tahan tusukan tina bahan sapertos kulit atanapi nitrile. Sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan ngalawan cucuk sareng bagian pepelakan anu seukeut.

Sarung tangan kebon naon anu hadé pikeun leungeun kesang?

Sarung tangan berkebun sareng bahan anu tiasa dihirup sapertos katun atanapi campuran sintétik cocog pikeun panangan kesang. Pilari sarung tangan anu ngaleungitkeun lembab sareng ngamungkinkeun sirkulasi hawa.

Sarung tangan naon anu pangsaéna pikeun motong jukut?

Pikeun tugas motong jukut, sarung tangan anu gaduh cengkraman anu kuat sareng panyalindungan lepuh anu efektif dianggap idéal. Pilihan optimal kalebet sarung tangan kulit atanapi sintétik kalayan korma anu dikuatkeun, sabab nawiskeun panyalindungan anu dipikabutuh pikeun kagiatan ieu.

Naha sarung tangan kebon kedah ketat?

Sarung tangan ngebon kudu pas tapi nyaman. Sarung tangan anu ketat teuing tiasa ngawatesan gerakan sareng aliran getih, sedengkeun anu longgar teuing tiasa ngahalangan ketangkasan.

Éta OK pikeun kebon tanpa sarung?

Sanajan téknisna meujeuhna pikeun kalibet dina ngebon tanpa donning sarung, éta sasaena mun maké éta sabab nyadiakeun tameng ngalawan motong, lepuh, cucuk, kitu ogé paparan poténsi zat picilakaeun atawa serangga.

Kumaha carana ngajaga leungeun kuring nalika ngebon?

Pikeun ngajaga leungeun anjeun salami usaha ngebon, disarankeun pikeun ngagem sarung tangan anu nawiskeun cakupan anu ageung sareng ngalindungan tina cucuk, bahan kimia, sareng abrasion. Sajaba ti, ngajaga kuku well-dipangkas jeung contemplating pamakéan krim leungeun bisa mantuan dina nyegah kagaringan.

Dupi aya sarung ngebon duri?

Leres, aya sarung tangan ngebon duri anu didamel tina bahan sapertos kulit atanapi campuran sintétik anu masihan panyalindungan ngalawan cucuk sareng pepelakan biang.

Naha sarung tangan anu dilapis nitril saé pikeun berkebun?

Sarung tangan anu dilapis nitrile memang tiasa ngabuktikeun nguntungkeun pikeun usaha berkebun, khususna nalika ngalaksanakeun kagiatan anu peryogi nanganan taneuh beueus atanapi ngagunakeun bahan kimia. Sarung tangan ieu nawiskeun cengkraman anu saé sareng sacara efektif ngalindungan tina kalembaban, ku kituna ningkatkeun pangalaman ngebon.

Naon bahan pangalusna pikeun sarung landscaping?

Lamun datang ka sarung landscaping, kulit jeung bahan sintétik, kayaning nitrile, loba dianggap salaku pilihan optimal. Bahan-bahan ieu henteu ngan ukur masihan daya tahan sareng panyalindungan tapi ogé nawiskeun cengkraman anu saé, ku kituna ngagampangkeun palaksanaan seueur tugas landscaping.

Naha sarung tangan karét hadé pikeun nyabut jukut?

Sarung tangan karét tiasa nawiskeun panyalindungan tina kalembaban tapi panginten sanés pilihan anu pangsaéna pikeun narik jukut ku cucuk. Pertimbangkeun sarung tangan kalayan bahan tahan kabocoran pikeun tugas ieu.

Sarung tangan kebon ukuran naon anu kuring peryogikeun?

Pikeun nangtukeun ukuran sarung tangan anjeun, ukur kuriling leungeun anjeun sareng konsultasi ka bagan ukuran anu disayogikeun ku produsén. Sarung tangan anu pas tapi ngamungkinkeun gerakan anu idéal.

Naha sarung tangan tiasa dianggo pikeun berkebun?

Sarung tangan anu tiasa dianggo tiasa dianggo pikeun tugas ngebon anu hampang, tapi éta henteu tiasa nyayogikeun daya tahan anu cekap pikeun padamelan anu beurat atanapi panyalindungan ngalawan cucuk sareng barang seukeut.

Dupi abdi tiasa nganggo sarung lateks pikeun berkebun?

Sarung tangan lateks tiasa dianggo pikeun ngebon, tapi sarung tangan nitrile sering janten pilihan anu langkung saé kusabab résistansi kana tusukan, bahan kimia, sareng alergi.

Kumaha anjeun ngajaga sarung tangan bersih?

Pikeun ngajaga sarung tangan taman tetep bersih, cuci nurutkeun parentah produsén urang. Hindarkeun sarung tangan kulit tina kalembaban anu kaleuleuwihan sareng simpen di tempat anu garing.

Naha sarung tangan taman Amsafe cocog pikeun jalma anu gaduh kulit sénsitip atanapi alergi?

Amsafe nampilkeun rupa-rupa sarung tangan kebon anu didamel tina rupa-rupa bahan, kalebet kulit, nitrile, poliéster, sareng karét. Sanajan kitu, jalma anu boga masalah sensitipitas bakal wijaksana pikeun ménta nasehat ti profésional médis saméméh ngagunakeun sagala sarung ngebon.

Sabaraha periode garansi pikeun sarung tangan taman Amsafe?

Sanajan durasi pasti tina jaminan sarung tangan taman Amsafe urang tetep undisclosed, parusahaan ensures ekspektasi durability ngaliwatan utilization 100% bahan baku parawan, incorporation elemen desain teknis, sarta reliance on laporan tés kontrol kualitas pihak katilu. Ukuran ieu ngajamin pelestarian jangka panjang pikeun polimér sareng cét.

Naha sarung tangan kebon Amsafe tiasa dianggo pikeun tugas-tugas beurat sapertos pruning atanapi motong?

Sarung tangan taman Amsafe nunjukkeun daya tahan motong anu luar biasa, ngagampangkeun kanyamanan nalika tugas pruning. Unsur desain téknisna sacara efektif ngajagaan tina goresan, lepuh, sareng inféksi. Pamakéan sarung tangan kebon khusus, sapertos anu ditawarkeun ku Amsafe, janten penting pikeun panangtayungan panangan anu leres nalika usaha ngebon.

Naha Amsafe nawiskeun pilihan kustomisasi pikeun sarung tangan kebonna?

Amsafe ngalegaan pilihan kustomisasi pikeun sarung tangan kebonna, ngamungkinkeun pikeun desain anu dipersonalisasi pikeun nyumponan sarat anu béda pikeun konsuménna. Fitur téknis ieu ningkatkeun kauntungan tina ngagunakeun sarung tangan kebon khusus, anu nyayogikeun panangtayungan panangan anu penting sareng pangalaman berkebun anu pikaresepeun.

Naon cara anu disarankeun pikeun nyimpen sareng ngajaga sarung tangan kebon Amsafe?

Pikeun ngajagi umur panjang sarung tangan kebon Amsafe, prakték panyimpen anu pas dianggap penting pisan pikeun nyegah kapang sareng kapang, ogé pikeun nyegah karusakan anu disababkeun ku lembab. Nyimpen sarung tangan dina tempat anu tiis sareng garing, ditangtayungan tina sinar panonpoé langsung, disarankeun pisan. Pembersih teratur sareng pengeringan hawa saatos dianggo ogé tiasa manjangkeun umur sarung tangan.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部