x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung tangan busa

Amsafe: Produsén Sarung Tangan Motong-Tepi Produsén Sarung Tangan

Amsafe gaduh kamampuan pinuh dina ngadamel sarung tangan busa sareng seueur barang panyalindungan panangan.

Kami mangrupikeun pabrik anu diverifikasi SATAX, ISO, sareng BSCI, janten anjeun tiasa ngandelkeun kami!

  •    Leuwih 15 taun pangalaman manufaktur
  •    jasa OBM & OEM sadia
  •    Kalayan 20+ taun insinyur ngalaman pikeun assuring kualitas

Sarung Tangan Busa Amsafe

Sarung Tangan Busa Amsafe dirancang sacara saksama pikeun nyayogikeun panyalindungan panangan anu luar biasa pikeun sababaraha aplikasi. Naha anjeun damel di konstruksi, manufaktur, atanapi tugas umum, sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan anu dipercaya tina sajumlah bahaya di tempat kerja.

Ngalaman kanyamanan, presisi, sareng kalenturan anu teu aya tandinganna sareng Sarung Tangan Busa Amsafe. Desain ergonomisna ngajamin pas anu pas bari ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun tugas kalayan gampang, ngajantenkeun pilihan anu serbaguna pikeun seueur padamelan.

Sarung Tangan Busa kami mangrupikeun pilihan anu dipercaya pikeun klien B2B sadunya. Miluan distributor, agén, sareng pangecér anu ngandelkeun Amsafe pikeun solusi kaamanan leungeun tingkat luhur.

Panggihan panyalindungan unggulan sareng karajinan tina Sarung Tangan Busa Amsafe ayeuna. Contact us pikeun sampel sarta pangiriman efisien. Percaya ka Amsafe pikeun ngajagaan panangan anjeun sareng ningkatkeun kinerja anjeun dina lingkungan kerja anu béda-béda!

1.busa gripper sarung

Foam Gripper Gloves are robust hand protection solutions, made with special foam lining for improved grip. They offer excellent comfort and dexterity, perfect for various industries requiring handle precision and safety.

2.busa Ngabuburit sarung

Foam Cycling Gloves are ergonomic, lightweight hand gear designed for cyclists. They provide cushioned comfort with foam padding and enhance grip for better control on rides. Ideal for comfort and performance on cycling adventures.

3.sarung tangan busa anti slip

Anti-Slip Foam Gloves are designed with a unique foam coating for superior grip, ensuring safety in handling. They are ideal for tasks that require precision and control, optimizing user comfort and dexterity in various work environments.

4.busa satety sarung

Foam Safety Gloves are designed to offer protection and comfort for individuals in various work fields. These gloves often feature foam padding for impact resistance and comfort, and may have additional features like cut or chemical resistance.

5.Sarung Busa Tahan Tiis

Cold Resistant Foam Gloves are gloves specifically designed to protect hands from cold environments while providing comfort and dexterity. They typically feature a foam insulation layer to retain heat and a waterproof or water-resistant outer layer to keep hands dry.

7.cut sarung busa tahan

Cut Resistant Foam Gloves are specifically designed to provide protection against cuts, lacerations, and abrasions. They typically feature high-performance materials like Kevlar or Dyneema, which are interwoven with other fibers to enhance cut resistance, while a foam coating improves grip and provides additional comfort.

Sarung Tangan Nitrile Busa

Foam Nitrile Gloves are gloves coated with a layer of nitrile foam. Nitrile is a synthetic rubber compound that offers excellent puncture, tear, and chemical resistance. The foam coating provides better grip in wet or oily conditions compared to a flat nitrile surface. These gloves are often used in automotive, assembly, manufacturing, and other industries where workers may come into contact with oil and other chemicals.

9.sarung latex busa

Foam Latex Gloves are versatile protective wear, offering flexibility and excellent grip. They’re ideal for various tasks, ensuring comfort and durability. These gloves provide superior hand protection while maintaining dexterity and touch sensitivity.

 

Sensitipitas Taktil Luar Biasa: Sarung Tangan Busa Amsafe

Sarung Tangan Busa Amsafe dibédakeun ku sensitipitas taktil anu luar biasa, cocog pikeun tugas anu peryogi presisi sareng sentuhan anu hipu. Sarung tangan ieu sapertos kulit kadua, masihan anjeun kontrol sareng ketangkasan anu luar biasa. Naha anjeun nuju assembling éléktronika atanapi nanganan komponén leutik, sarung tangan ieu ningkatkeun precision jeung akurasi, ngurangan kasalahan jeung ngaronjatkeun efisiensi. Desain anu nyaman sareng pas ngajamin ngagem panjang tanpa kacapean panangan, ningkatkeun produktivitas salami tugas anu nungtut perhatian anu berkepanjangan pikeun detil.

Sarung Tangan Busa Amsafe serbaguna, cocog pikeun sagala rupa industri, ngajantenkeun aranjeunna janten aset dina padamelan anu hipu sareng tepat. Lengkepkeun diri anjeun sareng Sarung Tangan Busa Amsafe pikeun katepatan, kanyamanan, sareng produktivitas anu luar biasa. Panggihan rupa-rupa sarung tangan kami anu disesuaikan pikeun nyumponan tungtutan unik pikeun padamelan anjeun.

Fitur ditingkatkeun
Awét sareng Awét

Kualitas Abadi

Sarung Tangan Busa Amsafe nawiskeun panyalindungan kontaminasi anu paling luhur tanpa ngaganggu kanyamanan. Sarung tangan ieu nyayogikeun sensitipitas taktil anu unggul, mastikeun katepatan tanpa ngorbankeun kabersihan leungeun. Aranjeunna sacara efektif ngalindungan leungeun anjeun tina kokotor, minyak, sareng rereged, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun tugas dimana kualitas produk penting.

Sarung Tangan Busa Amsafe dirarancang pikeun kanyamanan anu tahan lama, ngirangan kacapean panangan nalika nganggo panjang. Desain breathable maranéhna nyegah akumulasi kesang, sahingga anjeun tiasa dianggo pikeun jam nambahan tanpa ngarareunah. Lengkepkeun tugas anjeun sareng Sarung Tangan Busa Amsafe pikeun kasaimbangan sampurna kanyamanan, panyalindungan tepat, sareng ketangkasan.

Naon fungsi sarung tangan busa?

Sarung tangan busa, biasana dilapis ku busa nitril atanapi bahan alternatif, tujuanana pikeun ningkatkeun kakuatan cengkeraman, nguatkeun tingkat kanyamanan, sareng ngamajukeun breathability. Sarung tangan ieu khususna dianggo dina tugas-tugas anu peryogi sensitipitas taktil akut sareng tahan anu mantep.

Sarung tangan busa nitrile dianggo pikeun naon?

Sarung tangan nitrile busa mendakan aplikasi dina sagala rupa industri, nyayogikeun tugas anu nungtut katepatan, kelincahan, sareng cengkraman anu tiasa dipercaya. Utamana, sarung tangan ieu nyadiakeun tameng ngalawan minyak, pangleyur, jeung abrasions, bari ngajaga sensitipitas diperlukeun pikeun kontrol cekelan optimal.

Naon ari busa nitrile?

Foam nitrile mangrupikeun palapis anu diterapkeun kana sarung tangan anu nyayogikeun permukaan anu lembut sareng bantal sareng gelembung mikro. Ningkatkeun cengkraman, kalenturan, sareng breathability bari nawiskeun résistansi kana minyak sareng pangleyur.

Naon bédana antara nitrile sareng busa nitrile?

Sarung tangan nitrile biasa gaduh permukaan anu mulus, sedengkeun sarung tangan nitrile busa gaduh tékstur, lapisan busa. Foam nitrile nawiskeun cengkraman sareng breathability anu langkung saé dibandingkeun sarung tangan nitrile standar.

Naon bedana sarung tangan nitrile sareng polyurethane?

Sarung tangan nitrile nawiskeun résistansi kimia sareng tusukan anu langkung saé, sedengkeun sarung tangan poliuretan nyayogikeun sensitipitas tactile sareng ketangkasan anu hadé. Pilihanna gumantung kana tugas khusus sareng bahaya.

Mana anu langkung kuat lateks atanapi nitrile?

Sarung tangan nitrile umumna langkung kuat sareng langkung tahan kabocoran tibatan sarung tangan lateks. Éta ogé nawiskeun résistansi kimiawi anu langkung saé sareng kamungkinan henteu ngabalukarkeun alergi.

Naha nitrile langkung aman tibatan lateks?

Leres, sarung tangan nitrile dianggap langkung aman dibandingkeun sareng sarung tangan lateks pikeun jalma anu alérgi kana lateks. Nitrile némbongkeun kacenderungan handap pikeun memicu réaksi alérgi.

Naha nitrile mahal pisan?

Biaya sarung tangan nitrile tiasa langkung luhur kusabab prosés manufaktur, bahan anu dianggo, sareng paningkatan paménta, khususna nalika kajadian sapertos pandém.

Naon anu anjeun teu kedah nganggo sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile teu kedah dianggo dina nanganan agén pangoksidasi anu kuat, keton, sareng pilih pangleyur organik. Aranjeunna umumna henteu cocog pikeun aplikasi anu ngalibetkeun bahan kimia anu réaktif pisan.

Naon pro jeung kontra sarung nitrile?

Kaunggulan tina sarung tangan nitrile ngawengku durability kasohor maranéhanana, résistansi kana punctures, sarta kamampuhan pikeun tahan paparan ka sagala rupa bahan kimia. Di sisi anu sanés, poténsi karugian tiasa nyababkeun biaya anu langkung luhur sareng tingkat sensitipitas taktil anu rélatif ngirangan upami dibandingkeun sareng sarung tangan lateks.

Saha anu nganggo sarung tangan nitrile?

Sarung tangan nitrile disayogikeun ku rupa-rupa individu kalebet praktisi kasehatan, tanaga laboratorium, mékanika, pagawé industri, sareng saha waé anu peryogi ngajagaan tina bahan kimia, patogén, atanapi bahaya.

Naon sarung tangan nitrile pangsaéna?

Sarung tangan nitril unggul dina tugas anu nungtut panyalindungan komprehensif ngalawan bahan kimia, minyak, patogén, sareng rereged. Aranjeunna mendakan aplikasi éksténsif dina lingkungan médis, industri, sareng laboratorium.

Naha sarung tangan nitrile saé pisan?

Sarung tangan nitrile dihargaan pisan kusabab kamampuan luar biasa pikeun nolak bahan kimia, minyak, sareng patogén, bari mastikeun sensitipitas taktil sareng snugness optimal. Saterusna, aranjeunna ngabuktikeun janten alternatif giat pikeun individu kalawan alergi lateks.

Sabaraha suhu maksimum anu tiasa tahan sarung tangan busa Amsafe?

Sarung tangan busa Amsafe henteu disarankeun pikeun aplikasi suhu luhur sabab gaduh résistansi panas anu kawates. Produsén henteu nyayogikeun suhu maksimum khusus, tapi ati-ati kedah dilaksanakeun nalika nganggo sarung tangan dina lingkungan anu panas.

Naha sarung tangan busa Amsafe cocog pikeun dianggo dina industri pangan?

Sarung tangan busa Amsafe cocog pikeun dianggo dina industri pangan kusabab daya tahan bahan anu saé sareng patuh kana standar kaamanan pangan. Aranjeunna nawiskeun cengkraman anu luar biasa sareng sayogi dina palapis nitrile sareng latex, nyayogikeun panyalindungan tina potongan, abrasion, sareng tusukan.

Naha Amsafe tiasa nawiskeun merek atanapi panyiri khusus dina sarung tangan busana?

Amsafe, produsén sarung tangan busa, nawiskeun pilihan merek sareng panyiri pikeun produkna. Perusahaan gaduh pangalaman dina nyayogikeun jasa OBM sareng OEM, kalayan 20+ taun insinyur anu berpengalaman mastikeun kualitas. SATAX, ISO, sarta BSCI diverifikasi pabrik.

Sabaraha kuantitas pesenan minimum pikeun sarung tangan busa Amsafe?

Produsén sarung tangan busa Amsafe nawiskeun pesenan massal pikeun sarung tangan busana kalayan henteu aya kuantitas pesenan minimum anu ditangtukeun. Éta ogé nawiskeun jasa pengiriman barang internasional pikeun produkna, sahingga tiasa diaksés ku konsumén di sakuliah dunya.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部