x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Produsén Sarung Dyneema

Amsafe mangrupikeun perusahaan anu tiasa dipercaya anu ngajamin sarung tangan Dyneema kualitas unggul.

Kami mastikeun séri sarung tangan Dyneema ngagaduhan résistansi potong anu saé, kakuatan tegangan anu luhur, sareng tingkat kanyamanan anu luhur.

  • Pabrikan ahli langkung ti 15 taun
  • Nyadiakeun fasilitas OEM sareng OBM kalayan biaya anu lumayan
  • Milik hiji mesin percetakan canggih pikeun mastikeun percetakan logo ajeg
  • Kéngingkeun sakitar 20 sertipikat CE pikeun ngaleuwihan syarat kualitas anjeun

Sarung Tangan Amsafe Dyneema

Sarung Tangan Dyneema Amsafe nawiskeun résistansi sareng daya tahan anu luar biasa, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun padamelan anu peryogi nanganan barang anu seukeut. Dyneema mangrupikeun serat poliétilén berkinerja tinggi anu dipikanyaho ku kakuatan anu luar biasa sareng résistansi motong, bari tetep hampang sareng nyaman.

Sarung tangan ieu sanés ngan ukur kuat sareng pelindung, tapi ogé nawiskeun pas sareng ketangkasan anu saé, ngamungkinkeun gerakan anu tepat nalika damel. Bahanna ambekan, ngabantosan panangan tetep tiis sareng garing salami waktos dianggo. Permukaan cekelan anu ditingkatkeun ngajamin nahan alat sareng alat, sanajan dina kaayaan baseuh atanapi leueur.

Milih Sarung Tangan Dyneema Amsafe hartosna investasi dina merek anu ngutamakeun kaamanan, kanyamanan, sareng kinerja. Sarung tangan kami diproduksi dumasar kana standar kontrol kualitas anu ketat sareng disertipikasi BSCI, ISO, sareng SATRA.

Amsafe nawarkeun leuwih ti ngan produk - kami nyadiakeun solusi panyalindungan leungeun komprehensif. Sarung Tangan Dyneema kami mangrupikeun bagian tina sarung tangan pelindung anu dirancang pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan sareng kaayaan kerja.

01.sarung dyneema mulus

Ngalaman panyalindungan leungeun unggul ku Sarung Dyneema Seamless kami - ultra-kuat, hampang, sarta dijieun pikeun durability.

02. sarung tangan karét dyneema

Ningkatkeun kasalametan nganggo Sarung Tangan Karét Dyneema kami - nawiskeun kakuatan luar biasa, kanyamanan, sareng panyalindungan kinerja luhur.

03.sarung tangan dyneema antimikrodial

Kéngingkeun panyalindungan anu teu aya tandinganna ku Sarung Tangan Dyneema Antimikrobial kami, dirancang pikeun nolak kuman sareng baktéri bari nawiskeun kanyamanan anu luar biasa.

Sarung Pulisi Dyneema

Sarung Tangan Pulisi Dyneema kami nawiskeun panyalindungan anu dipercaya sareng cengkraman anu unggul - idéal pikeun aparat penegak hukum anu peryogi panyalindungan leungeun anu awét.

05. dyneema tuff grab sarung

Sarung Tangan Grab Dyneema Tuff sampurna pikeun tugas beurat, nyayogikeun résistansi sareng cengkraman anu saé.

06.dyneema nitrile sarung hideung

Sarung Tangan Hideung Dyneema Nitrile nawiskeun panyalindungan panangan anu kuat sareng cengkraman anu saé. Dijieun ku Dyneema tahan potong sareng dilapis ku nitrile.

07.sarung dyneema anti statik
Sarung Tangan Dyneema Anti-statis tahan tahan sareng nyegah statik ngawangun. Idéal pikeun industri dimana ngurangan éléktrostatik masalah.
08.cut sarung dyneema tahan

Sarung Tangan Dyneema Tahan Cut nyaéta sarung tangan awét anu didamel tina Dyneema, serat anu kuat anu nawiskeun panyalindungan motong anu saé.

09.anyaman sarung dyneema
Anyaman Sarung Tangan Dyneema didamel tina serat Dyneema anu kuat sareng hampang. Aranjeunna nawiskeun résistansi motong anu saé sareng cocog pikeun padamelan anu peryogi penanganan anu tepat.

Résistansi Motong anu teu cocog: Perlindungan Unggul sareng Sarung Tangan Dyneema

Di Amsafe, kami komitmen pikeun nawiskeun tingkat panyalindungan anu paling luhur ka pangguna urang. Sarung Tangan Dyneema kami didamel nganggo poliétilén (HPPE) berprestasi tinggi, nyayogikeun résistansi potong anu teu aya tanding. Fitur penting ieu sacara signifikan ngirangan résiko tatu leungeun, khususna di lingkungan anu résiko luhur dimana objék seukeut sering diurus.

Beda sareng sarung tangan biasa, Sarung Tangan Dyneema kami ngajagi panangan anjeun tanpa kompromi kana kanyamanan atanapi ketangkasan. Résistansi motong henteu ngan ukur fitur, tapi mangrupikeun janji kaamanan anu kami kirimkeun ku unggal sarung tangan anu anjeun anggo. Dina lingkungan dimana hiji slip tunggal tiasa gaduh akibat anu parah, Sarung Tangan Dyneema Amsafe bertindak salaku penjaga tangan anu tiasa diandelkeun, masihan anjeun kapercayaan pikeun damel aman sareng éfisién. Kalayan sarung tangan kami, panyalindungan sanés pilihan, tapi standar anu kami ketatkeun.

Naha Pilih Sarung Tangan Amsafe Dyneema
kustomisasi

Breathability sarta Dexterity

Our dedication at Amsafe extends beyond mere protection; we also give top priority to the comfort and efficiency of our users. Our Dyneema Gloves are crafted to offer outstanding breathability, keeping your hands dry and cozy even during strenuous tasks and in sweltering conditions.


However, comfort doesn’t occur at the expense of dexterity. These gloves have been painstakingly designed to furnish supreme dexterity, guaranteeing that you can carry out detailed tasks precisely. By selecting Amsafe’s Dyneema Gloves, you’re not merely choosing safety, but also a flawless experience that maximizes your working efficiency without compromising comfort.


For example, imagine a construction worker wearing these gloves while handling delicate tools on a hot summer day. The excellent breathability keeps their hands from sweating and slipping, and the supreme dexterity allows them to manipulate the tools with ease and accuracy. Another example could be a mechanic working in a tight engine compartment. The gloves ensure their hands remain comfortable and they can perform intricate tasks without any hindrance.
Dupi Dyneema cut tahan?

Leres, Dyneema gaduh résistansi motong anu luar biasa. Kasohor minangka salah sahiji serat anu pangkuatna sacara global, éta kabuktian cocog pisan pikeun usaha anu meryogikeun imperviousness kana potongan, abrasions, sareng tusukan.

Naha Dyneema mahal pisan?

Naékna harga Dyneema utamana asalna tina prosedur manufaktur anu rumit sareng téknologi canggih anu penting pikeun ngahasilkeun serat anu luar biasa kuat sareng ringan.

Naha Dyneema langkung kuat tibatan Kevlar?

Leres, Dyneema biasana ngaleuwihan Kevlar dina hal kakuatan. Susunan molekuler Dyneema masihan kakuatan tarik anu langkung luhur sareng nyerep énergi anu langkung saé, janten langkung mujarab dina kontéks khusus.

Naha Kevlar sareng Dyneema sami?

Henteu, Kevlar sareng Dyneema henteu sami. Éta dua jinis serat berkinerja tinggi anu béda-béda kalayan sipat sareng kakuatan anu béda, sanaos duanana dipikanyaho ku cut luar biasa sareng résistansi abrasion.

Naon kauntungan tina Dyneema?

Dyneema nawarkeun rupa-rupa kaunggulan, ngawengku rasio kakuatan-ka-beurat na impressive, resilience rongkah ngalawan motong sarta abrasions, adaptability, sarta nyerep Uap minimal. Bahan serbaguna ieu mendakan utilitas dina spéktrum aplikasi anu lega, ngalangkungan tina baju pelindung dugi ka skenario industri.

Kumaha waterproof Dyneema?

Serat Dyneema némbongkeun nyerep Uap minimal, kukituna preserving kateguhan jeung daya tahan maranéhna sanajan ayana cai. Sanajan kitu, eta sia noting yén fabrics Dyneema, dina isolasi, bisa jadi teu némbongkeun kamampuhan waterproofing lengkep.

Naha Dyneema mangrupikeun bahan anu paling kuat?

Dyneema mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling kuat, kalayan kakuatan tegangan anu luhur. Tapi, bahan sapertos graphene sareng nanotube karbon tangtu nunjukkeun kakuatan anu langkung ageung dina kontéks anu tangtu.

Dyneema dijieun tina naon?

Dyneema didamel tina serat poliétilén beurat molekul ultrahigh (UHMWPE). Serat ieu ngahasilkeun kakuatan anu luar biasa tina ranté molekular anu manjang, sareng janten blok wangunan pikeun rupa-rupa ciptaan anu béda.

Naha Dyneema ramah lingkungan?

Dampak lingkungan Dyneema sacara umum dianggap langkung handap tina bahan tradisional kusabab daya tahan sareng umur panjang. Nanging, prosés manufaktur tiasa ngalibetkeun prosedur anu intensif énergi.

Naha Dyneema serat anu paling kuat?

Dyneema mangrupakeun salah sahiji serat sintétik pangkuatna sadia, tapi aya bahan kawas lancah sutra jeung karbon nanotubes tangtu nu némbongkeun kakuatan malah leuwih luhur dina kondisi husus.

Naha Dyneema langkung kuat tibatan baja?

Leres, Dyneema langkung kuat tibatan baja dina dasar beurat-pikeun-beurat. Tapi, kapadetan baja méré éta kaunggulan dina aplikasi dimana beurat teu jadi perhatian.

Naha anjeun tiasa motong Dyneema nganggo péso?

Résistansi potong luar biasa Dyneema ngajadikeun éta hésé pikeun motong nganggo péso biasa. Nanging, alat khusus atanapi bilah anu seukeut pisan tiasa dipotong dina kaayaan anu tangtu.

Naon anu langkung saé tibatan Dyneema?

Henteu aya bahan tunggal anu pasti "hadé" tibatan Dyneema, sabab gumantung kana aplikasi anu khusus. Serat-kinerja luhur anu sanés sapertos Spectra sareng Twaron ogé nawiskeun sipat anu luar biasa.

Naha Dyneema langkung kuat tibatan nilon?

Leres, Dyneema ngaleuwihan nilon dina hal kakuatan. Konfigurasi molekular Dyneema masihan kakuatan tegangan anu unggul sareng kapasitas anu langkung luhur pikeun nyerep énergi, ngabédakeunana tina nilon.

Naha Dyneema langkung kuat tibatan poliéster?

Sumuhun, Dyneema outmatches poliéster dina hal kakuatan. Poliéster, sabalikna, nunjukkeun kateguhan anu langkung handap sareng résistansi kana abrasi nalika disandingkeun sareng Dyneema.

Nyaeta Dyneema breathable?

Serat dyneema, ku sorangan, henteu gaduh breathability bawaan. Mangkaning, nalika diintegrasikeun kana lawon, Dyneema tiasa direkayasa sacara cerdik kalayan lapisan breathable pikeun ningkatkeun tingkat kanyamanan dina baju sareng alat.

滚动至顶部