x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung sapédah

Pabrikan Sarung Tangan Ngabuburit

Amsafe mangrupikeun produsén sarung tangan bersepeda terkemuka di China salami 15 taun. Babarengan insinyur ahli, anjeun tiasa ngajamin produksi kualitas dina sakabéh prosés. Kami nawiskeun conto gratis desain sarung tangan.

  • Sertifikasi lengkep dina sarung tangan
  • Sarung tangan sepeda kualitas ajeg sareng awét
  • Sarung tangan sapédah khusus pikeun nyumponan sarat khusus anjeun
  • 24/7 aktip tim layanan palanggan husus

Sarung Tangan Ngabuburit Amsafe

Sarung tangan Amsafe idéal pikeun sagala kaayaan cuaca. Éta tiasa dianggo dina usum haneut, tiis, atanapi baseuh. Masing-masing sapasang sarung tangan sapédah ngagabungkeun panyalindungan, cengkraman, sareng detil mérek dagang pikeun kontrol jalan anu teu aya tandinganna. Di antara séri sarung tangan sapédah nyaéta sarung tangan sapédah ramo pinuh, sarung tangan sapédah satengah ramo, sareng sarung tangan sapédah tanpa ramo.

Sarung tangan bersepeda aya dina rupa-rupa ukuran (XS-XXL). Cocog jeung rupa-rupa jalma. Nyaman sareng garing. Éta masihan cengkraman anu langkung saé dina kétang bari ogé ngajagi panangan biker. Kain pangsaéna sareng téknologi canggih dianggo pikeun nyiptakeun koleksi sarung tangan ieu. Sarung tangan sapédah khusus ogé tiasa dianggo sareng Amsafe.

01.sarung sarung pikeun lalaki

Sarung tangan bersepeda lalaki ngagabungkeun fit luar biasa, breathability, cekelan, sarta estetika. Pilihan ageung tina gaya, pas, sareng warna sayogi. Sarung tangan ieu tiasa dianggo dina rupa-rupa kaayaan, ti naek usum tiris dugi ka naék usum panas anu lungkawing.

02.sarung sapédah pikeun awéwé

Sarung tangan sapédah pikeun awéwé nyayogikeun panyalindungan, cengkraman, sareng detil mérek dagang pikeun kontrol jalan anu teu aya tandingan. Ieu hampang sareng nyaman kanggo ngagem. Korma sarung ieu sering dilapis pikeun kanyamanan tambahan.

03.sarung sapédah murangkalih

Sarung tangan sapédah pikeun murangkalih didamel tina lawon anu hampang, dianggo pikeun ningkatkeun ambekan. Sarung tangan ieu khusus pikeun anu ngora lemes sareng breathable. Hiji lawang kalayan kelim bertulang ngajadikeun eta basajan pikeun ditunda.

04.sarung sarung hideung

Sarung tangan sapédah dina warna hideung idéal pikeun ngurilingan jalan kalana. Éta gaduh panyalindungan anu saé ngalawan gangguan sapédah sapertos panangan nyeri, gagang anu teu nyaman, sareng lepuh. Korma lemes sareng breathable. Di luar, lawon elastane ipis sareng hampang.

05.sarung sapédah pink

Sarung tangan bersepeda dina warna pink pisan Srimanganti, modis. Salian ti éta, fungsina ogé saé. Aranjeunna ngagabungkeun comfortability, lightweights, sarta lawon breathable. Sarung tangan ieu gaduh palem gabungan, manset kaamanan anu panjang, sareng busa bantalan 5mm anu pinuh ku bantal.

06.sarung sarung ramo pinuh

Sarung tangan sapédah ramo pinuh didamel sacara saé pikeun nyéépkeun campuran kanyamanan, kinerja, sareng gaya anu sami. Dirancang pikeun ningkatkeun pangalaman tunggang tina jalan jalan ka biking gunung, jeung sagalana di antara.

07.sarung sarung ramo

Sarung tangan sapédah tanpa ramo masihan kanyamanan sareng panyalindungan tanpa kompromi kamampuan ngadalikeun shift sareng tuas ngerem. Padding dina sarung sapédah ningkatkeun nyerep dampak, sedengkeun bahan lembab-wicking ngajaga cekelan anjeun padet.

08.sarung sarung satengah ramo

Sarung tangan sapédah satengah ramo tiasa didamel tina katun, nilon, atanapi kulit sintétis. Nampilkeun shockproof, breathable, anti kesang, non-slip, sarta sipat anti statik. Idéal pikeun lalaki jeung awewe, atawa duanana unisex.

09.sarung sapédah kulit

Sarung tangan sapédah kulit dibédakeun ku karajinan anu canggih sareng ngagunakeun bahan anu pangsaéna. Sarung tangan anu elegan sareng nyaman. Sarung tangan ieu diwangun pikeun tahan. Desain klasik pikeun sadaya musim.

Multi-Tujuan Dirancang

Sarung tangan balap sampurna pikeun lalaki sareng awéwé atanapi unisex. Sapédah profésional atanapi kasual tiasa nyandak kauntungan tina sarung tangan ieu. Kalayan desain anti-slip sareng rupa-rupa, anjeun bakal gaduh pilihan anu saé pikeun merek anjeun. Aya sababaraha jinis sarung tangan sapédah, kalebet:

  • Sarung tangan sapédah satengah ramo
  • Sarung sapédah ramo pinuh
  • Sarung tangan bersepeda tanpa jari, sareng seueur deui.
Multi-Tujuan Dirancang
Sarung Tangan Ngabuburit Custom

Sarung Tangan Ngabuburit Custom

Amsafe nyayogikeun sarung tangan sapédah khusus kualitas luhur dumasar kana kabutuhan palanggan. Anjeun tiasa nyiptakeun logo, slogan, atanapi warna anjeun pikeun nunjukkeun bisnis anjeun. Kami ngahasilkeun sarung tangan sepeda khusus anu gaya sareng unik anu gaduh panyalindungan ramo pinuh. Aya kustomisasi anu béda pikeun sarung tangan dina ukuran, bahan, sareng tujuan. Kirim surélék urang logo anjeun, sarta kami bakal ngarancang eta!

Naha sarung tangan sapédah diperyogikeun?

Sarung tangan bersepeda henteu leres-leres diperyogikeun, tapi aranjeunna nawiskeun sababaraha kauntungan. Éta nyayogikeun kanyamanan, cengkraman, panyalindungan tina geter jalan, sareng ngabantosan nyegah lepuh salami perjalanan panjang.

Sarung tangan naon anu anjeun peryogikeun pikeun nguriling?

Pikeun ngabuburit, disarankeun sarung tangan empuk sareng cengkraman anu saé. Éta tiasa pinuh ramo atanapi ramo, gumantung kana kahoyong anjeun sareng kaayaan cuaca.

Naha pro cyclists nganggo sarung tangan?

Sumuhun, loba cyclists pro make sarung pikeun sagala rupa alesan, kaasup kanyamanan, cekelan, jeung panyalindungan. Nanging, éta pilihan pribadi dumasar kana kahoyong individu sareng kaayaan tunggangan.

Naha bikers ngagem sarung fingerless?

Sarung tangan fingerless nyadiakeun panyalindungan pikeun palem bari ngajaga sensitipitas taktil pikeun kadali hadé tina kétang, rem, jeung gears.

Naha sarung tangan sapédah ngabantosan nyeri pigeulang?

Sarung tangan bersepeda sareng padding tiasa ngabantosan ngirangan tekanan dina pigeulang, nawiskeun kanyamanan sareng berpotensi ngirangan nyeri pigeulang salami perjalanan panjang.

Naha sarung tangan kedah ketat?

Sarung tangan sapédah kedah pas sareng pas tanpa ketat teuing. A pas ditangtoskeun ensures kanyamanan, nyegah chafing, sarta ngamungkinkeun pikeun cekelan optimal sarta kontrol.

Naha jalma ngagem sarung biker?

Jalma ngagem sarung biker, sapertos sarung tangan, pikeun sababaraha alesan, kalebet panyalindungan, kanyamanan, ningkatkeun cengkraman, sareng nyegah lepuh atanapi kapalan.

Naha sarung tangan sapédah gaduh puteran?

Gelung dina sarung tangan sapédah ngabantosan anjeun gampang nyabut sarung tangan ku cara narik puteran di antara ramo anjeun. Ieu tiasa hususna kapaké saatos naék nalika panangan anjeun kesang.

Naon anu ngabédakeun sarung tangan sapédah?

Sarung tangan sapédah dirancang pikeun nawiskeun cengkraman, kanyamanan, sareng panyalindungan bari ngamungkinkeun para pesepeda ngajaga kontrol sareng karasa kétang. Aranjeunna sering gaduh padding sareng fitur khusus pikeun kabutuhan sapédah.

Naha urang tiasa nganggo sarung tangan gim pikeun bersepeda?

Nalika sarung tangan gim nyayogikeun cengkraman sareng padding, sarung tangan sapédah dirarancang khusus pikeun tungtutan sapédah unik, kalebet cengkraman, aliran hawa, sareng kanyamanan. Sarung tangan sapédah tiasa janten pilihan anu langkung saé pikeun bersepeda.

Naha pigeulang kuring nyeri nalika naék sapédah?

Nyeri pigeulang nalika sapédah tiasa disababkeun ku pas sapédah anu goréng, posisi leungeun anu salah, atanapi tekanan kaleuleuwihan dina pigeulang. Setélan sapédah anu leres sareng nganggo sarung tangan empuk tiasa ngabantosan ngarareunah.

Kumaha cara kuring ngeureunkeun leungeun kuring jadi heuras nalika bersepeda?

Numbness dina leungeun salila Ngabuburit bisa disababkeun ku posisi pigeulang goréng atawa tekanan dina saraf ulnar. Nyaluyukeun cekelan anjeun, ngagunakeun sarung tangan padded, sarta ngarobah posisi leungeun périodik bisa mantuan.

Naon bédana sarung tangan sapédah sareng sarung tangan gim?

Sarung tangan sapédah dirancang pikeun cekelan, kontrol, sareng kanyamanan salami sapédah, sedengkeun sarung tangan gim fokus kana ngajagaan leungeun nalika angkat beurat sareng latihan. Aranjeunna gaduh fitur anu béda-béda pikeun kagiatanana masing-masing.

Naha sarung tangan sapédah ngajaga leungeun haneut?

Leres, sababaraha sarung tangan sapédah dirarancang kalayan insulasi termal pikeun ngajaga leungeun haneut salami numpak anu langkung tiis. Pilari sarung tangan anu dilabélan salaku "termal" atanapi "usum tiis" pikeun kahaneutan anu langkung saé.

Sabaraha harga sarung tangan Amsafe?

Kisaran harga sarung tangan Amsafe béda-béda gumantung kana jinis, bahan, sareng kustomisasi. Sanajan kitu, affordability maranéhanana henteu kompromi kualitas bahan dipaké, mastikeun ajeg tur awét sarung Ngabuburit pikeun sakabéh grup umur.

Naha Amsafe nawiskeun jaminan atanapi garansi pikeun sarung tangan sapédahna?

Amsafe nawiskeun jaminan sareng garansi pikeun sarung tangan sapédahna, anu nyertakeun cacad dina bahan sareng pagawean. Éta ogé gaduh kawijakan uih deui pikeun produk anu henteu dianggo dina waktos anu khusus. Tapi, sarat jeung kaayaan kawijakan ieu bisa rupa-rupa gumantung kana produk jeung kaayaan husus.

Kumaha kuring nangtukeun ukuran anu bener pikeun sarung tangan Amsafe?

Téhnik pangukuran sapertos kuriling leungeun sareng panjang ramo tiasa ngabantosan milarian anu pas pikeun sarung tangan balap Amsafe. Nyaluyukeun pikeun kanyamanan sareng mastikeun kinerja optimal tiasa dihontal ku ukuran anu pas sareng nyobian ukuran anu béda.

Naha sarung tangan sapédah Amsafe tiasa dianggo pikeun kagiatan sanés salian ti nguriling?

Sarung tangan sapédah Amsafe tiasa dianggo pikeun kagiatan multi-tujuan kusabab fitur anti-slip sareng pelindungna. Nanging, alternatif pikeun kagiatan khusus sapertos angkat beurat atanapi ngebon tiasa langkung cocog. Amsafe ogé nawiskeun sarung tangan khusus pikeun tujuan khusus.

Sabaraha lami biasana kanggo nampi pesenan khusus sarung tangan Amsafe?

Waktu balikna pesenan pikeun sarung tangan sepeda Amsafe khusus tiasa rupa-rupa gumantung kana tingkat kustomisasi anu diperyogikeun. Amsafe nawiskeun sajumlah pilihan kustomisasi, kalebet logo, warna, ukuran, sareng bahan, pikeun nyumponan sarat khusus.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部