x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Produsen Sarung Tangan Layar Toél Tahan Tahan

Pikeun leuwih ti 15 taun, Amsafe ngahasilkeun rupa-rupa sarung tangan anu dirancang pikeun tahan potong sareng cocog sareng layar toél. Kami sanggup ngahasilkeun rupa-rupa gaya anyar sarung tangan layar toél tahan potong pikeun ngadukung bisnis anjeun anu ngalibatkeun kaamanan leungeun!

  • BSCI, ISO &, SATAX diverifikasi
  • pangiriman gancang dina 30 poé
  • Langkung ti 20 sertipikat CE
  • Nawarkeun jasa OEM sareng OBM

Amsafe Cut Tahan Toel Sarung Screen

Panggihan campuran sampurna kanyamanan, panyalindungan, sareng fungsionalitas sareng Sarung Tangan Layar Sentuh Tahan Cut Amsafe. Dijieun tina bahan kelas luhur, sarung tangan ieu nawiskeun résistansi motong anu luar biasa tanpa ngaganggu kalenturan. Fitur kasaluyuan layar rampa ngidinan Anjeun pikeun beroperasi alat éléktronik tanpa nyoplokkeun sarung, sahingga idéal pikeun rupa-rupa industri.

Sarung Tangan Layar Sentuh Tahan Cut Amsafe dirancang pikeun nyumponan tangtangan lingkungan kerja anu dinamis ayeuna. Nawarkeun cengkraman anu unggul, kalenturan, sareng pas anu nyaman, sarung tangan ieu sampurna pikeun tugas anu peryogi presisi sareng kaamanan.

Milih Sarung Tangan Layar Sentuh Tahan Cut Amsafe hartosna gawé bareng sareng merek anu dipercaya anu dikenal ku komitmenna kana kualitas sareng kinerja. Jalur produksi khusus kami mastikeun suplai sarung tangan kualitas luhur anu konsisten, sareng sertifikasi BSCI, ISO, sareng SATAX kami ngagariskeun dedikasi kami pikeun ngajaga standar anu luhur.

Di Amsafe, kami yakin dina nyadiakeun leuwih ti ngan hiji produk; kami nawiskeun solusi panyalindungan leungeun komprehensif. Percanten ka Amsafe pikeun panyalindungan leungeun anu efektif sareng dipercaya sareng mastikeun kasalametan tenaga kerja anjeun.

Pilih Amsafe, merek anu sinonim sareng kualitas sareng reliabilitas. Utamakeun kaamanan sareng Sarung Tangan Layar Sentuh Tahan Cut Amsafe ayeuna.

1.pu coated korma cut tahan touch layar sarung karya

PU Coated Palem Cut Sarung Tahan dirancang pikeun dexterity optimal sarta kaamanan. Éta cocog sareng layar rampa, nawiskeun panggunaan smartphone anu lancar tanpa kompromi panyalindungan leungeun.

2.nitrile coated cut tahan touch layar sarung montir

Nitrile Coated Cut Tahan Touch Screen Mekanik Sarung tangan ditujukeun pikeun ngajaga tina potongan, mastikeun cengkraman anu optimal. Sampurna pikeun mékanika, aranjeunna ogé cocog sareng alat layar rampa.

3.hppe pu coated level5 motong sarung layar toél tahan

HPPE PU Coated Level 5 Sarung tangan nawiskeun résistansi cut tinggi sareng kasaluyuan layar rampa. Éta sampurna pikeun nanganan objék seukeut sacara aman.

4.level5 layar toél motong sarung kerja tahan

Tingkat 5 Sarung Tangan Gawé Tahan Motong Layar Toél nawiskeun panyalindungan anu kuat ngalawan pamotongan nalika damel, sareng ngamungkinkeun pikeun ngagunakeun alat layar rampa tanpa dicabut.

5.poliéster motong sarung kerja touchscreen tahan

Poliéster Cut Tahan Touch Screen Gawé Sarung nawarkeun panyalindungan ngalawan motong di gaw, sarta ngabogaan genah tambahan tina kasaluyuan layar rampa, sahingga pikeun pamakéan alat tanpa ngaleupaskeun.

Tingkat 5 HPPE Cut Tahan Toel Sarung Kasalametan Layar

Sarung Tangan Kasalametan Layar Toél Tahan Tingkat 5 HPPE nyayogikeun résistansi motong tingkat luhur sareng ngamungkinkeun anjeun berinteraksi sareng alat layar rampa tanpa dicabut. Saé pikeun mastikeun kasalametan di lingkungan anu résiko luhur.

7 Militér Touch Screen Cut Sarung Taktis Tahan

Sarung Tangan Taktis Tahan Layar Sentuh Militer nawiskeun panyalindungan motong tingkat luhur sareng kasaluyuan layar rampa, idéal pikeun panggunaan militer sareng taktis.

Dipped Latex Coated Cut Tahan Touch Screen Sarung nyadiakeun cut lalawanan, Pakem alus teuing, sarta kasaluyuan layar rampa, idéal pikeun digawé di sagala rupa industri.

9.hppe keusik nitrile coated cut tahan touch layar sarung montir

Sarung Tangan Dilapis HPPE Sandy Nitrile nawiskeun résistansi potong, cengkraman anu saé, sareng kasaluyuan layar rampa, idéal pikeun padamelan mékanik.

Kasaluyuan Cut-Tahan jeung Toel layar

Salaku téhnologi gancang mekar, jadi kudu alat kaamanan urang. Ngakuan ieu, Amsafe parantos ngararancang sarung tangan kerja anu henteu ngan ukur gaduh fitur tahan potong tapi ogé tiasa dianggo pikeun ngoperasikeun téknologi layar rampa. Ieu ngandung harti yén pagawé henteu kedah deui nyabut sarung tangan pikeun ngagunakeun alat layar rampa, ngagabungkeun genah téknologi sareng kasalametan sarung tangan tahan potong.

Sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan ekstrim bari nahan tactility endah pisan, ngaronjatkeun kaamanan jeung efisiensi sakuliah gaw mana wae. Naha anjeun ngagulung manual digital atanapi ngawalon telepon penting, sarung tangan layar rampa tahan potong Amsafe ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun éta sadayana tanpa ngorbankeun panyalindungan.

Salaku produsén anu tiasa dipercaya dumasar di Cina, Amsafe tiasa nyayogikeun sagala jinis sarung tangan layar toél tahan-cut kalayan harga anu kompetitif. Kami nangtung ku kualitas produk kami, ngajamin 100% kualitas anu cocog sareng kabutuhan unik bisnis anjeun. Percanten ka Amsafe pikeun nganteurkeun solusi kaamanan anu pas sareng tungtutan tempat kerja modern.

Kasaluyuan Cut-Tahan jeung Toel layar
Pilih Sarung Tangan Layar Toél Tahan Amsafe Cut

Pilih Sarung Tangan Layar Toél Tahan Amsafe Cut

Urang nawiskeun borongan cut-tahan jeung sarung layar toél, customizable kana spésifikasi Anjeun. Garis produksi canggih kami sareng mesin packing mastikeun yén kami ngadamel sarung tangan sacara éfisién sareng aman.

Tapi éta sanés ngan ukur ngeunaan résistansi potong sareng kasaluyuan layar toél. Sarung tangan kerja kami ogé gaduh sababaraha fitur tambahan:

  • UV sareng tahan cai: Jaga leungeun karyawan anjeun tina sinar UV anu ngabahayakeun sareng tetep garing sanajan dina kaayaan beueus.
  • Kalenturan sareng kanyamanan: Dirancang pikeun dianggo anu berkepanjangan, sarung tangan kami fleksibel sareng nyaman kanggo dianggo sanajan kanggo waktos anu berkepanjangan.
  • Bahan kelas luhur: Urang ngan ukur nganggo bahan kelas luhur pikeun mastikeun daya tahan sareng umur sarung tangan panjang.
  • Kakuatan sareng daya tahan anu luhur: Sarung tangan kami dirancang pikeun nahan kaayaan anu tangguh tanpa nyéépkeun atanapi ngagem sateuacanna.
  • Résistansi abrasion: Jaga leungeun karyawan anjeun tina lecet nganggo sarung tangan anu tahan kana bahan kasar.
  • Résistansi kimiawi: Sae pisan pikeun anu damel sareng zat anu berpotensi ngabahayakeun, sarung tangan kami nawiskeun panyalindungan ngalawan sagala rupa bahan kimia.

Pilih Amsafe pikeun sarung tangan layar toél anu tahan motong anu ngalangkungan dasarna. Hubungi kami ayeuna pikeun milari langkung seueur ngeunaan rentang produk urang sareng kumaha urang tiasa nyumponan kabutuhan bisnis anjeun.

Naha sarung tangan tahan motong leres-leres tiasa dianggo?

Leres, sarung tangan anu tahan dipotong dirancang pikeun sacara efektif nyegah luka sareng luka. Maranehna ngagunakeun bahan husus kawas Kevlar atawa Dyneema nyadiakeun panghalang pelindung ngalawan objék seukeut tur wilah.

Naha anjeun masih tiasa dipotong nganggo sarung tangan tahan potong?

Bari sarung tahan cut nyata ngurangan résiko meunang motong, euweuh sarung téh sagemblengna impenetrable. Gumantung kana gaya, seukeutna gambar, jeung sudut kontak, masih aya potensi tatu nalika maké sarung tahan cut.

Naon bédana antara sarung tahan potong sareng sarung tangan buktina?

Sarung tangan tahan motong nawiskeun tingkat panyalindungan anu luhur tina potongan, tapi henteu sapinuhna dipotong. Istilah "cut-buktina" bisa nyarankeun panyalindungan mutlak, nu teu bisa kahontal alatan variability tina motong hazards jeung bahan.

Jenis sarung tangan naon anu panyalindungan pangsaéna tina motong?

Sarung tangan anu didamel tina bahan sapertos Kevlar, Dyneema, atanapi campuran komposit mangrupikeun anu pangsaéna pikeun panyalindungan ngalawan potongan. Bahan ieu nawiskeun tingkat résistansi anu luhur pikeun ngajagaan tina objék anu seukeut.

Sabaraha saé sarung tangan tahan potong Level 5?

Level 5 sarung tangan tahan potong nawiskeun panyalindungan anu saé ngalawan potongan sareng objék seukeut. Éta cocog pikeun tugas-tugas anu ngalibetkeun bahan-bahan anu bahaya motong anu ageung.

Iraha anjeun kedah ngagem sarung tangan tahan potong?

Sarung tangan anu tahan motong kedah dianggo nalika aya résiko tina kontak sareng barang atanapi bahan anu seukeut anu tiasa nyababkeun luka atanapi luka. Industri sapertos konstruksi, manufaktur, sareng ngolah tuangeun biasana nganggo sarung tangan ieu.

Kumaha kuring terang upami sarung tangan kuring tahan dipotong?

Pariksa labél atanapi bungkusan sarung tangan kanggo inpormasi ngeunaan tingkat résistansi potonganna, biasana dituduhkeun ku standar sapertos ANSI atanapi EN. Pabrikan sering nyayogikeun inpormasi ieu pikeun ngabantosan pangguna pikeun milih pilihan.

Naha maké sarung cut cut?

Nganggo sarung tangan anu tahan dipotong penting pisan pikeun ngajagi leungeun tina tatu anu disababkeun ku objék atanapi bilah anu seukeut. Éta penting pisan dina industri anu résiko pamotongan luhur, mastikeun kasalametan pagawé.

Naon ANSI Level 4 panyalindungan motong?

ANSI Level 4 panyalindungan motong nunjukkeun tingkat luhur lalawanan ngalawan motong dina skala ti 1 nepi ka 5, dumasar kana standar ANSI. Sarung tangan kalawan rating ieu éféktif ngalawan sauntuyan bahya motong.

Naon ngajadikeun sarung tahan cut-tahan cut-tahan?

Sarung tangan tahan motong didamel tina bahan khusus anu gaduh sipat tahan cut tinggi. bahan ieu, kayaning Kevlar, Dyneema, atawa bolong baja, nyadiakeun panghalang ngalawan edges seukeut tur objék.

Naha sarung tangan Kevlar ngajaga tina potongan?

Leres, sarung tangan Kevlar dipikanyaho pikeun sipat résistansi potong anu saé. Éta dirarancang pikeun ngalindungan tina potongan tina objék anu seukeut sareng bilah, ngajantenkeun aranjeunna janten pilihan populér pikeun sagala rupa aplikasi.

Naha sarung tangan nitrile ngajagaan potongan?

Sarung tangan nitrile nawiskeun sababaraha tingkat panyalindungan ngalawan pamotongan, tapi tiasa henteu masihan tingkat résistansi potongan anu sami sareng sarung tangan anu didamel tina bahan sapertos Kevlar atanapi Dyneema.

Naha sarung tangan anu tahan dipotong ngagaduhan logam?

Sababaraha sarung tangan cut-tahan ngasupkeun serat logam atawa bolong pikeun ngaronjatkeun daya tahan maranéhanana ngalawan edges seukeut. Sanajan kitu, loba pilihan modern ngagunakeun bahan sintétik canggih pikeun lalawanan motong.

Dupi Kevlar cut buktina?

Sanaos Kevlar tahan pisan dipotong, éta henteu sapinuhna dipotong. Sarung tangan Kevlar dirancang pikeun ngaleutikan résiko pamotongan, tapi tiasa waé henteu masihan panyalindungan mutlak tina sagala bahaya pamotongan.

Naon kuantitas pesenan minimum pikeun jasa OEM sareng OBM?

Kuantitas pesenan minimum pikeun jasa OEM sareng OBM Amsafe henteu disayogikeun dina situs wébna. Nanging, pilihan kustomisasi sareng struktur harga tiasa dibahas sareng tim penjualanna.

Naha Amsafe tiasa ngaropea sarung tangan sareng logo perusahaan atanapi merek?

Éta pikaresepeun pikeun dicatet yén Amsafe, produsén sarung tangan layar toél tahan potong, nawiskeun pilihan kustomisasi pikeun logo atanapi merek perusahaan. Kamungkinan branding ieu tiasa ningkatkeun pangakuan merek sareng ngamajukeun rasa profesionalisme di gaw.

Naha sarung tangan Amsafe disertipikasi pikeun dianggo dina penanganan bahan picilakaeun?

Sarung tangan Amsafe gaduh sertipikasi kaamanan pikeun penanganan bahan picilakaeun, kalebet EN 374-1:2016, EN 374-5:2016, sareng EN 420:2003+A1:2009. Sertifikasi ngesahkeun résistansi sareng permeasi kimia sarung tangan, sareng patuh kana peraturan kaamanan.

Naha sarung tangan Amsafe cocog pikeun dianggo dina suhu anu ekstrim?

Pikeun ngajawab patarosan ngeunaan suhu ekstrim, sarung tangan Amsafe nawiskeun résistansi panas anu saé dugi ka suhu anu tangtu, tapi résistansi tiisna terbatas. Tingkat résistansi panas sareng tiis khusus sarung tangan gumantung kana bahan anu dianggo pikeun ngadamelana.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部