x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
motong sarung tahan

Pabrikan Sarung Tangan Tahan Motong

Amsafe mangrupikeun produsén sarung tangan tahan cut anu diakui sacara global, kasohor ku kaahlian urang dina ngarajin sareng mekar produk anu relevan.

Salaku pabrik anu disertipikasi ku ISO, BSCI, sareng SATAX, kami ngajaga kadali kualitas anu ketat pikeun mastikeun produksi sarung tangan tahan anu diuji sareng kualitas luhur.

  • 15 taun kaahlian manufaktur
  • 180 jaminan kualitas poé
  • OEM sareng OBM sayogi

Amsafe Cut Sarung Tahan

Sarung tangan tahan cut kami direkayasa pikeun sagala rupa tujuan damel, nyayogikeun panyalindungan pikeun pigeulang sareng ramo nalika nanganan kaca, bahan beurat, bahan kimia, karat, sareng seueur deui. Sarung tangan ieu diwangun tina sababaraha bahan, kalebet serat sintétik, poliétilén, bolong logam, neoprene, lawon, sareng seueur deui.

Sarung tangan tahan potong Amsafe dipikanyaho pikeun umur panjang sareng daya tahanna, sayogi dina desain, warna, ukuran, sareng lapisan anu béda. Aranjeunna utamana populér di industri konstruksi jeung éléktronik.

Salaku supplier anu disertipikasi, kami ngajamin anjeun ngeunaan sarung tangan tahan cut anu diuji kualitas sareng nawiskeun ranté suplai hiji-eureun pikeun mastikeun kualitas sareng efektivitas biaya. Ngahontal kami kalayan patarosan anjeun!

1.cut sarung busa resistan

Cut Resistant Foam Gloves are a pivotal tool for safety. Designed with high-quality materials, these gloves offer robust protection against cuts and abrasions. The foam coating ensures a comfortable grip, making them perfect for heavy-duty tasks.

2.cut sarung bolong baja tahan

Cut Resistant Steel Mesh Gloves provide superior protection against sharp objects. Crafted from durable steel mesh, they’re ideal for environments demanding high cut resistance. Their design offers both comfort and flexibility, ensuring safety without compromising on functionality.

3.pinuh coated cut sarung tahan

Fully Coated Cut Resistant Gloves offer comprehensive hand protection. Designed with a complete coating, these gloves provide maximum cut resistance. They ensure secure handling of sharp objects while maintaining comfort and flexibility, making them ideal for various tasks.

sarung tangan serat poliétilén beurat molekul tinggi

Our High Molecular-Weight Polyethylene Fiber Gloves offer exceptional hand protection. Known for their high-strength performance, excellent resistance to cut, abrasion, and puncture, these gloves are an ideal choice for demanding environments.

5.lnterloched stainless steel motong sarung tahan

Interlocked Stainless Steel Cut Resistant Gloves are high-quality hand protection designed for durability and safety. They feature interwoven stainless steel for enhanced cut resistance, perfect for industrial or kitchen use.

6.multi-filamén serat motong sarung tahan

Multi-Filament Fiber Cut Resistant Gloves offer superior hand protection with their robust, multi-filament fiber construction. These gloves provide excellent cut resistance, ensuring safety in high-risk environments or heavy-duty tasks.

7.korma coated cut glones tahan

Palm Coated Cut Resistant Gloves provide reinforced safety with a special coating on the palm. They deliver excellent grip, enhanced cut resistance, and durable performance, ideal for handling sharp objects or heavy-duty work.

8.smooth coated cut tahan sarung kerja

Smooth Coated Cut Resistant Working Gloves are high-quality protective gear designed for optimum durability and safety. They offer superior cut resistance, smooth coating for easy handling, and comfort for extended wear. Ideal for various work environments.

9.serat sintétik motong sarung tahan

Synthetic Fiber Cut Resistant Gloves are made from high-strength synthetic fibers, providing superior cut protection. They offer excellent dexterity and comfort, making them ideal for precision tasks and extended wear in various industries.

Nyadiakeun Kualitas Alus

Langkung ti 15 taun, Amsafe parantos janten produsén sarung tangan tahan potong anu dipercaya, ngautamakeun pamekaran sareng panalungtikan sarung tangan. Misi kami nyaéta nyayogikeun kualitas, kaamanan, sareng jasa anu luar biasa.

Sarung tangan tahan cut kami henteu ngan ukur nyaman tapi ogé gaduh téknologi canggih, mastikeun ventilasi optimal sareng panangan anu garing sareng nyaman di lingkungan dapur sareng setélan padamelan sanés. Langsung hubungi kami pikeun pesenan anjeun, sareng nikmati jasa penjualan 24 jam kami.

Nyadiakeun Kualitas Alus
Mangpaat sareng nyaman

Mangpaat sareng Nyaman

Sarung tangan tahan potong Amsafe nawiskeun langkung ti ngan ukur panyalindungan ngalawan motong tina bilah seukeut; aranjeunna oge 100% dahareun-aman. Sampurna pikeun naekeun kapercayaan di dapur, ngahémat waktos nalika nyiapkeun tuangeun, sareng nanganan tugas sapertos ngabersihkeun gelas anu rusak atanapi damel sareng alat sareng alat anu seukeut.

Kalayan pabrik anu diverifikasi BSCI, ISO, sareng SATAX, Amsafe ngahasilkeun sarung tangan tahan potong tina poliétilén tekanan tinggi. Sarung tangan ieu nyaman, henteu toksik, sareng lemes, mastikeun kasalametan sareng kanyamanan anjeun dina sagala rupa lingkungan kerja.

Potong Sarung Tahan: Panungtun FAQ Guide

Kuring terang anjeun milarian sarung tangan tahan cut kualitas luhur.

Atanapi, anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan sarung tangan tahan motong.

Hiji alesan pituduh ieu explores sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan cut-tahan sarung.

Janten, teraskeun maca pikeun diajar langkung seueur.

1. Naon Dupi Cut Sarung Tahan?

Sarung Tangan Tahan Cut digolongkeun dina alat-alat pelindung pribadi (PPE) sareng dimaksudkeun pikeun nyegah motong sareng motong.

Éta utamana diciptakeun pikeun ngawétkeun leungeun salami prosedur ngalibetkeun objék seukeut sapertos kaca, logam, sareng péso.

motong sarung tahan

2. Dimana Anjeun leres-leres peryogi sarung tangan anu tahan motong?

Pikirkeun Sarung Tangan Cut-Resistant salaku tanjung pahlawan super anjeun sorangan! Mitt héran ieu sering katingali nunjukkeun kakuatan pelindungna di daérah sapertos gudang, zona perawatan umum, jalur perakitan mobil, hub stamping logam sareng alam industri kerja logam. Tumindak sapertos halangan pelindung, sarung tangan ieu ngajamin angka anu anjeun pikahoyong tetep aman sareng saé, jauh tina poténsial atanapi tatu!

3. Naon Dupi Tingkat Béda tina Sarung Tahan Cut?

Tingkat ieu ditetepkeun nimbangkeun aplikasi khusus anu didamel pikeun aranjeunna, sapertos diwincik di handap.

ANSI A1 - Dijieun pikeun ngajaga tina bahaya potongan cahaya (200-499 gram pikeun motong) sapertos potongan kertas sareng suku cadang.

ANSI A2 - Direkayasa pikeun ngajagaan tina résiko pamotongan (500-999 gram pikeun dipotong) biasana aya dina penanganan bahan, tugas tujuan umum sareng operasi gudang.

ANSI A3 - Dirancang pikeun nawiskeun panyalindungan tina bahya cut (1000-1499 gram pikeun motong) ilaharna encountered dina konstruksi jeung penanganan bagian leutik.

ANSI A4 - Dimaksudkeun pikeun tameng tina hazards cut sedeng (1500-2199 gram mun motong) mindeng ditempo dina karya listrik, penanganan kaca, sarta penanganan logam.

ANSI A5 - Dirumuskeun pikeun nyadiakeun sedeng pikeun panyalindungan beurat pikeun cut hazards (2200-2999 gram mun motong) kawas nu di daur ulang logam jeung ngolah daging.

ANSI A5

ANSI A5

ANSI A6 - Pahlawan kami pikeun bahaya cut tinggi mimitian ti 3000-3999! Éta mangrupikeun sarung tangan pikeun industri pulp, kertas, otomotif, sareng aeroangkasa. Kalayan sarung tangan ieu, anjeun tiasa ngadamel pesawat kertas tanpa sieun potongan kertas!

ANSI A7 - sarung tangan ieu tackle bahaya cut tinggi antara 4000-4999. Éta karesep dina industri minyak sareng gas. Kalayan ANSI A7, anjeun tiasa nyarios "minyak janten deui" tanpa hariwang ngeunaan potongan!

ANSI A8 - Nalika anjeun ngagaduhan bahaya potongan tinggi tina 5000-5999 gram pikeun dipotong, ANSI A8 mangrupikeun pahlawan anjeun. Éta sapertos gaduh tameng pikeun panangan anjeun!

ANSI A9 - Pikeun maranéhanana bahya anu beuratna dina hiji hefty 6000+ gram pikeun motong, sarung ANSI A9 lengkah nepi ka piring. Éta sapertos tanjung superhero pikeun panangan anjeun!

ANSI A9

4. Kriteria Naon Anu Kudu Dipenuhi Sarung Tangan Tahan Motong?

Aya dua standar primér sareng internasional anu dianggo pikeun ngira-ngira tingkat pelindung anu tiasa ditawarkeun sarung tangan: ANSI/ISEA 105 (American Standard) sareng EN 388 (European Standard).

Kadua standar ieu dianggo pikeun ngatur tés pikeun résistansi potong, résistansi tusukan, sareng résistansi abrasion. Nanging, penting pikeun nyorot yén résistansi motong dianggap langkung penting diantara tilu ieu.

Kadua standar ngalaksanakeun tés khusus pikeun mastikeun gaya anu dipikabutuh pikeun objék seukeut pikeun motong bahan.

ANSI / ISEA 105 Uji Potong: Nganggo tés ASTM F2292-15.

Tés ieu ngalibatkeun mesin anu katelah tomodynamometer (TDM).

Ieu draws obyék seukeut atawa sabeulah ngaliwatan beungeut sarung dipilih dina jalur 20mm kalawan rupa-rupa beban gram.

Lajeng ngukur jumlah beurat diperlukeun pikeun motong dina sarung sampel.

Sarung tangan sampel ngalaman lima motong kalawan tilu beban béda, sarta rata-rata diitung, hasilna skor A1-A9.

EN 388 Uji Potong: Ngagarap Coupe; ISO 13997

Naon anu dilakukeun ku tés:

Coupe: Bahan sampel diposisikan dina sabeulah anu diprogram pikeun muterkeun kalawan beurat tetep.

Ieu ngakibatkeun skor cut 1-5.

coupe ngabogaan watesan dina yén sabeulah bisa jadi kusam nalika tés dijalankeun dina bahan sampel kacida tahan, nu bisa ngakibatkeun hasil akurat.

Ieu alesan mesin TDM-100 diwanohkeun.

ISO 13997: Éta ngagunakeun mesin anu sami anu dianggo dina ANSI pikeun nguji (TDM-100).

ISO13997 dirancang pikeun masihan hasil anu langkung akurat pikeun bahan sampel tahan potong anu luhur pisan.

jumlah kecap: 278, token dipaké: 7300, modél: gpt-4-0613

5. Mana Bahan Sarung Tahan Cutting Anu Terbaik?

Inti baja - Éta mangrupikeun bahan anu kuat sareng tiasa dianggo pikeun panyalindungan tingkat ANSI A2 tina potongan atanapi abrasi.

Jaring logam - Ieu dijieun tina cingcin interlocked tina stainless steel nu ngabentuk bolong a.

Ieu nawiskeun panyalindungan tina motong sareng tusukan.

Éta pisan awét alatan stainless steel eta dijieunna tina.

Éta nawiskeun tingkat ANSI A5 pikeun pangguna sareng disarankeun pikeun padamelan anu ngalibatkeun objék motong anu seukeut sapertos dina motong jangjangan sareng daging.

Serat campuran logam - ieu pisan awét sarta aranjeunna nawiskeun lalawanan tina abrasion sarta motong.

Aranjeunna nawiskeun tingkat ANSI A5 pikeun pangguna sareng disarankeun pikeun padamelan anu ngalibatkeun objék motong anu seukeut sapertos dina motong jangjangan sareng daging.

Kevlar -Ieu serat aramid anu nyayogikeun résistansi pikeun motong sareng tusukan anu luhur.

Ieu pisan kuat dibandingkeun baja jeung mere ANSI A4 cut panyalindungan lalawanan.

Hal ieu kacida nyaman jeung dianjurkeun pikeun konstruksi lightweight kawas di industri otomotif.

Serat spéktra - Éta pisan fléksibel sareng nawiskeun panyalindungan ANSI A4 tina potongan sareng abrasi.

Serat Dyneema - Éta serat anu kuat pisan anu didamel tina Poliétilén Beurat Molekul Ultra-High

Disarankeun dianggo dina industri sapertos industri pangan, sareng otomotif sareng konstruksi sareng baja.

lawon super - Éta mangrupikeun bahan anu kuat pisan anu dimaksudkeun pikeun masihan panyalindungan ngalawan motong, abrasion sareng tusukan.

7. Aya Panas Jeung Cut Sarung Tahan?

Aya sarung tangan anu tiasa nawiskeun panyalindungan ngalawan panas sareng motong.

Bahan anu dianggo pikeun sarung tangan ieu nyaéta Kevlar anu tiasa tahan panas sareng motong.

Sababaraha conto dibéréndélkeun di handap.

500 derajat motong tingkat E Tahan panas 36cm Guantlets.

Panas sarta motong sarung tahan

panas sarta motong sarung tahan

800 derajat motong tingkat 5 panas seuneu tahan guantlets

Penanganan Panas Coval 350 derajat Dahareun Aman Cut Tahan 37cm Gauntlet

8. Naon Kudu Anjeun Pertimbangkeun Nalika Milih Cut Sarung Tahan?

Bahan Anu Dipake Pikeun Rupa-rupa Sarung Tangan

Kusabab aya sababaraha bahan anu tiasa dianggo pikeun ngadamel sarung tangan tahan motong.

Penting mertimbangkeun jinis padamelan anu anjeun peryogikeun sarung tangan sareng pilih anu paling pas, didamel tina bahan anu pangsaéna.

Aya sarung tangan, palapis sareng liner sareng masing-masing nawiskeun tingkat perlindungan tahan tahan anu béda ti anu sanés.

Pilihan ogé tiasa nawiskeun panyalindungan sanés sapertos konduksi listrik, abrasion, sareng panas.

Salaku conto, Kevlar sareng dyneema tiasa nawiskeun résistansi potong sacara mandiri tapi aranjeunna henteu tiasa nyaluyukeun sagala jinis padamelan.

Dyneema pikeun hiji teu nawiskeun panyalindungan ngalawan panas ku kituna teu bisa dipaké dina lingkungan panas tinggi.

Dyneema deui pisan nyaman jeung bisa meunang sapopoe sabab breathable sarta fits jobs kawas karya manufaktur atawa produksi pangan.

Kevlar teu pisan breathable sabab leuwih insulated.

Sarung tangan anu didamel tina Kevlar henteu tiasa dikumbah nganggo pemutih sareng disarankeun pikeun padamelan sapertos pemadam kebakaran sabab tahan panas.

Standar Kasalametan Pikeun Sarung

Nalika nganggap standar kaamanan, penting pikeun dicatet yén kalolobaan nagara henteu netepkeun standar kecuali perusahaan Amérika Kalér.

Aranjeunna gaduh ANSI / ISEA 105-2016 sareng Eropa, Amérika Kidul, Asia sareng Australia nganggo metode uji EN 388.

Nanging, industri di sakumna dunya parantos nyayogikeun standar anu kedah diturutan dina produksi sarung tangan.

Ku sabab éta, penting pikeun mertimbangkeun standar kasalametan perusahaan anu anjeun mésér parantos ditaati, ieu kedah masihan jaminan kasalametan.

Syarat séjén

Sarung tangan tahan potong anu dipilih ogé kedah nawiskeun panyalindungan sanés tina bahaya sanés di tempat damel. Anjeun peryogi sarung tangan tahan cut anjeun janten rada kandel sareng kirang mahir.

Sarung tangan pilihan ogé kedah nyaman sareng pas ogé sabab ieu bakal ngajamin langkung produktivitas.

Aya padamelan sanés anu peryogi kombinasi résistansi dina sarung tangan sapertos abrasion, tusukan sareng motong.

9. Naon Mangpaat Ngagunakeun Sarung Tangan Tahan Potong?

kasalametan Kahiji

Anu mimiti, sarung tangan anu tahan dipotong dimaksudkeun pikeun nguntungkeun pangguna ku cara ngajaga aranjeunna aman tina potongan, goresan, sareng kerok nalika damel sareng péso, logam, sareng barang seukeut anu sanés.

Nalika sarung tangan anu tahan dipotong dianggo di tempat damel, pangguna ngirangan résiko tatu minor nalika damel.

Ieu nyiptakeun kayakinan dina diri sareng kaahlianana sabab tiasa ngalakukeun padamelanna kalayan aman.

Prioritas Kanyamanan

Seuseueurna pagawé henteu daék ngagem sarung tangan kaamanan sabab ngarasa teu nyaman sareng aranjeunna henteu tiasa ngalaksanakeun tugas sareng aranjeunna.

Kurangna kanyamanan leres pikeun sababaraha sarung tangan, hanjakalna.

Kanyamanan kedah dibarengan ku kasalametan nalika milih sarung tangan tahan potong anjeun.

10. Naha Sarung Tangan Tahan Motong Datang Dina Warna anu Béda?

Sarung tangan tahan motong asalna dina warna caang sareng poék.

Sababaraha kelir kaasup konéng, biru, kulawu, bodas jeung hideung.

Warna pigeulang kadang béda ti sesa sarung.

Héjo Cut Sarung Tahan

Sarung tangan tahan potong héjo

Bagian dina tonggong leungeun tiasa gaduh warna anu béda sareng sésa-sésa bagian sabab tiasa didamel tina bahan anu béda khususna pikeun panyalindungan langkung dina hiji sisi.

11. Kumaha Anjeun Dupi Nguji Kualitas Sarung Tangan Tahan Cut?

Aya sababaraha metode tés anu tiasa dianggo pikeun terang kualitas sarung tangan tahan potong.

ASTM F1790-97 (metoda tés 1997): Dipaké pikeun nguji lalawanan motong tina bahan pakean pelindung.

ASTM F1790-05 (metode 2005): Dipaké pikeun ngukur résistansi potong ku laboratorium anu ngagunakeun mesin uji cut Tomodynamometer (TDM).

ASTM F2992-15: Dipaké ku laboratorium anu ngagunakeun mesin uji potong TDM.

Résistansi motong diukur dina jarak 20 mm kalayan sabeulah. Hasilna rupa-rupa ti A1 nepi ka A9.

EN 388-2016: Standar Éropa pikeun ngukur Sarung Tangan Pelindung tina Bahaya Mékanis.

EN 388 Uji Kudeta ngagunakeun sabeulah sirkular, kalayan beban tetep, éta pindah ka sareng ti luhur sampel pikeun ngahontal cut-through.

Bahan rujukan nyaéta lawon katun kanvas.

Duanana sampel sarta bahan rujukan anu Alternatipna motong pikeun ménta sahenteuna lima hasil.

Babandingan jumlah siklus diperlukeun pikeun motong sampel kana jumlah dipaké pikeun motong bahan rujukan nyaéta lalawanan cut katelah indéks motong.

Upami indéks motong langkung luhur, éta hartosna bahanna langkung tahan kana potongan.

12. Naon Ukuran Sarung Tangan Tahan Motong Aya?

Sarung tangan tahan potong aya dina opat ukuran.

XS = 6-7 Inci

S = 7-8 Inci

M = 8-9 Inci

L = 9-10 Inci

XL = 10-11 Inci

XXL = 11+ Inci.

Disarankeun nyandak ukuran panjang leungeun anjeun pikeun kéngingkeun ukuran sarung tangan anu pas sapertos anu dipidangkeun dina diagram di handap ieu.

13. Dupi Cut Tahan Sarung Dahareun Aman?

Aya sarung tangan tahan potong anu dirarancang khusus pikeun dapur sareng pikeun prosés produksi pangan.

Ku alatan éta, sarung tangan anu dipilih kedah tahan dipotong sareng ogé aman pikeun tuangeun.

Sarung tangan tahan motong anu aman didamel tina poliétilén, spandex sareng orat, aranjeunna tiasa dianggo deui.

14. Kumaha anjeun miara jeung ngajaga sarung tahan cut?

Penting pikeun ngagem sarung tangan anu tahan dipotong nalika nanganan barang-barang anu seukeut di tempat damel atanapi di bumi pikeun nyegah kamungkinan tatu.

Léngkah-léngkah di handap ieu diperyogikeun pikeun miara sareng ngajaga sarung tangan tahan potong.

  • Pastikeun panangan anjeun dikumbah sacara saksama sateuacan masang sarung tangan.
  • Anggo sarung tangan anu pas.
  • Sanggeus unggal tugas rengse, pastikeun pikeun ngabersihan sarung saméméh nyokot tugas sejen sareng maranehna.
  • Masing-masing jinis sarung tangan hadir sareng petunjuk beberesih atanapi sanitasi ti produsén, ieu kedah diturutan.

Cuci sarung tangan nganggo cai sabun, pasangkeun sareng gosok leungeun.

Ngumbah kudu dipigawé ku cai beresih jeung haneut sarta kudu ti ujung ramo nepi ka cuff.

Sanitize jeung ngagantung nepi ka garing.

15. Naon Ngajadikeun Sarung Cut Tahan?

Hiji bahan anu mandiri teu tiasa ngajamin résistansi potongan anu luhur dina sarung tangan anu tahan potong.

Éta sababna sarung tangan tahan cut pangsaéna ngagabungkeun 3 elemen anu béda (aksi rolling, kakuatan, karasa) masing-masing nawiskeun tindakan sorangan dina téknologi tahan potong.

Pikeun ngagabungkeun tilu elemen, éta kudu mimitian ti benang.

Bahan anu masihan kakuatan tiasa Kevlar atanapi dyneema.

Baja atawa kaca bisa nyadiakeun unsur karasa tina sarung lalawanan cut.

Hal ieu méré sarung kamampuhan pikeun nyieun sabeulah kusam. Teu karasa ieu kahontal ku kaasup sampel teuas dina benang.

Serat filamén dipaké pikeun nyieun unggal potongan benang.

Tingkat lalawanan cut ditangtukeun ku cara serat filamén nyieun aksi rolling ku gerak babarengan.

Gerak dina aksi ieu nyerep dampak anu disababkeun ku sabeulah.

16. Faktor Mana nu Nangtukeun Gelar Sarung Tangan Résistansi Potong Nalika Digunakeun?

Ieu di handap aya sababaraha faktor anu kedah dipertimbangkeun;

  • Sabaraha sering anu bade ngahubungan sarung tangan
  • Jenis objék seukeut; éta péso, puteran sabeulah atawa dicap ujung logam
  • Jumlah kakuatan dilarapkeun
  • Panjang atanapi arah kontak
  • Lokasi kakuatan sabeulah dina sarung
  • Kumaha seukeut sabeulah dina titik kontak
  • Bentuk atawa desain ujung seukeut

Najan kitu, hal anu penting pikeun nyingkahan kontak jeung objék seukeut sabab sarung teu bisa ngajamin panyalindungan 100%.

17. Kumaha Sarung Tahan Cutting Bandingkeun Jeung Sarung Tahan Puncture?

Sarung tangan tahan potong ngajaga tina alat anu ngarecah kana lapisan luar sarung tangan, sedengkeun sarung tangan tahan tusukan ngajagaan tina barang anu nyusup kana sarung tangan.

Kaseueuran sarung tangan résistansi dipotong ogé direkayasa ku bahan anu tahan kabocoran.

Sarung tangan tahan tusukan

sarung tangan tahan tusukan

Kaseueuran sarung tangan tahan tusukan langkung kandel dibandingkeun sareng sarung tangan tahan potong ku kituna rada mahir sareng teu nyaman.

18. Dupi Cut Sarung Tahan Awét?

Sarung tangan tahan motong didamel tina jaringan padet, hartosna langkung awét dibandingkeun sarung tangan biasa.

Ieu hartosna kirang cimata sareng tusukan ku kituna tahan langkung lami.

Teu aya standar pikeun nguji daya tahan ku kituna mertimbangkeun kakuatan bahan anu dianggo sareng padamelan anu bakal dianggo.

Kanggo sadaya sarung tangan tahan potong anjeun, hubungi kami ayeuna.

滚动至顶部