x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Produsén sarung tingkat 5 potong

Amsafe mangrupakeun produsén internasional ngarah tina sarung kaamanan leungeun, kaasup cut level 5 sarung.

Komitmen kana inovasi, kami ngenalkeun 5 dugi ka 10 gaya anyar sarung tangan tingkat potong 5 unggal taun pikeun ngabantosan bisnis anjeun mekar!

  • Layanan OBM sareng OEM: Solusi khusus pikeun bisnis anjeun.
  • Pangiriman Gancang sareng Aman: Produk dikirimkeun aman dina 30 dinten.
  • Produsén Certified: SATAX, ISO, & BSCI diverifikasi pabrik, mastikeun kualitas jeung reliabilitas.
  • Sampel Gratis sareng Express: Ngalaman kualitas produk kami tanpa biaya.

Amsafe Cut Level 5 sarung

Sarung tangan potongan tingkat 5 Amsafe nyayogikeun panyalindungan luar biasa tina résiko potongan tugas beurat, sampurna pikeun industri sapertos otomotif, pertambangan, konstruksi, sareng seueur deui. Aranjeunna nolak motong, punctures, abrasions, sarta bahan kimia tangtu bari ngajaga cekelan kuat dina surfaces baseuh atawa greasy.

Sarung tangan ieu ogé nawiskeun kalenturan, breathability, sareng tahan panas. Kotektak rentang produk kami di handap atanapi ngahubungan tim layanan palanggan responsif kami pikeun hidayah. Kalayan Amsafe, panangan anjeun aya dina panangan anu aman, hubungi kami sareng tim layanan palanggan anu ramah bakal gancang ngabales masalah anjeun dina 6 jam!

1.hppe motong sarung level5 kalayan palapis pu
  • Résistansi Motong / Cimata: Mastikeun panyalindungan leungeun dina kaayaan anu résiko luhur.
  • Kalenturan: Ngamungkinkeun precision dina tugas tanpa kompromi panyalindungan.
  • PU Coated Palem: Nyadiakeun cekelan kuat pikeun kontrol ditingkatkeun.
  • Versatility: Cocog jeung industri rupa-rupa ti penanganan logam pikeun perbaikan otomatis.
  • Breathability: Dirancang pikeun kanyamanan maksimal nalika dianggo.
2.hppe dahareun-grade cut level5 sarung panyalindungan
  • Kasalametan Food-Grade: Cocog jeung penanganan dahareun, porsi, jeung tugas slicing.
  • Pamakéan Serbaguna: Ogé idéal pikeun ngebon, mancing, pamasangan alat, sareng seueur deui.
  • Ramah Kulit: Mastikeun kanyamanan sareng nyegah iritasi nalika dianggo berkepanjangan.
  • Breathability Maksimum: Ngajaga leungeun Anjeun garing sareng nyaman salila maké nambahan.
3.level5 hppe knitted leungeun baju panjang satengah ramo cut sarung tahan
  • Bahan Teguh: Diwangun tina poliétilén anu aman sareng berkinerja tinggi pikeun résistansi potong anu saé.
  • Total Arm Protection: Long arm sleeves ensure full protection, ideal for gardening, woodworking and more.
  • Nyaman Bentuk-Pas: Pelindung tapi teu nyaman, ngamungkinkeun gampang dina sagala tugas.
  • Desain Satengah Ramo: Ningkatkeun dexterity sareng kontrol pikeun tugas anu lengkep.
4.katun dijejeran crinkie latex coated cut sarung level5
  • Daya tahan anu saé: Nganteurkeun panyalindungan anu tahan panjang dina kaayaan anu résiko luhur.
  • Cekelan Kuat: Crinkle lapisan lateks dina lontar sareng tonggong pikeun ningkatkeun kontrol sareng kaamanan.
  • Perlindungan pinuh: Idéal pikeun bahya cut ekstrim sapertos penanganan kayu, penanganan kaca, sareng konstruksi.
  • Cuff Elastis: Mastikeun pas anu aman sareng ngajaga sarung tangan dina tempatna nalika dianggo.
5.motong level5 sarung aramid kaamanan industrial
  • Wide Range of Aplikasi: Cocog jeung konstruksi, ngebon, tukang kayu, operasi mékanis, sareng nu sanesna.
  • Tahan Minyak: Ngajagi leungeun anjeun dina lingkungan anu berminyak.
  • Ringan sareng Lemes: Sanaos résistansi anu kuat, sarung tangan lemes sareng hampang pikeun kanyamanan salami dianggo.
  • Anti-Slip: Mastikeun cengkraman anu ditingkatkeun pikeun penanganan anu percaya diri.
6.stainess kawat baja motong logam sarung level5
  • Food-Grade jeung Non-Toxic: Mastikeun kasalametan salila pamakéan, idéal pikeun penanganan dahareun.
  • Résistansi Cut Extreme: Résistansi luar biasa pikeun motong, korosi, sareng oksidasi, cocog pikeun lingkungan anu résiko luhur.
  • Kalenturan hébat: panyalindungan motong mantap tanpa kompromi kalenturan, sahingga pikeun gerakan leungeun tepat.
  • Breathability: breathability alus teuing pikeun kanyamanan salila maké nambahan.
7.13gauge hppe cut level5 sarung layar rampa
  • Kasaluyuan Layar Rampa: Aktipkeun pamakean alat layar rampa tanpa kedah nyabut sarung tangan, ningkatkeun efisiensi.
  • Cut Résistansi: Nyadiakeun résistansi alus teuing pikeun motong, idéal pikeun kaayaan-resiko tinggi.
  • Résistansi Panas: Cocog pikeun tugas anu ngalibetkeun paparan ka suhu anu luhur.
  • Non-Slip Pakem: Pakem aman disadiakeun ku permukaan non-slip pikeun kontrol jeung kaamanan ditingkatkeun.
Poliéster adun karét Latex coated Cut Level 5 sarung
  • Lapisan Lateks Karét: Mastikeun cengkraman anu teu dieunakeun sareng ergonomis, ningkatkeun kontrol sareng kaamanan.
  • Elastis Knit Cuff: Nyadiakeun pas anu aman, ngajaga sarung tangan dina tempatna nalika damel.
  • Résistansi Cut Alus: Nawarkeun résistansi potong kelas luhur, idéal pikeun kaayaan anu résiko luhur.
  • Durability: Diwangun pikeun pagelaran lila-langgeng.
9.motong level5 sarung kerja montir
  • Ningkatkeun Résistansi Abrasion: Nyadiakeun daya tahan anu langgeng dina lingkungan anu nangtang.
  • Résistansi Dampak: Ngurangan résiko tatu leungeun salami tugas.
  • Cut Résistansi: High-grade lalawanan cut nyadiakeun panyalindungan unggulan dina kaayaan-resiko tinggi.
  • Pangurangan Geter: Ningkatkeun kanyamanan salami dianggo anu berkepanjangan.

Pilih Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5 pikeun Kasalametan Unggul

Lamun datang ka safeguarding leungeun Anjeun tina bahaya seukeut, Amsafe cut level 5 sarung nyadiakeun panyalindungan unparalleled. Nyumponan tingkat puncak résistansi potong nurutkeun standar EN388:2013 bahaya mékanis, sarung tangan ieu mastikeun penanganan anu aman dina seueur aplikasi.

Rupa-rupa sarung tangan tingkat cut 5 kami didamel tina sababaraha bahan tingkat luhur. Panyebaran umumna kalebet setélan anu ngalibetkeun bilah ultra-seukeut sapertos dina industri jagal daging, kaca anu ngalibetkeun gelas piring, operasi stamping logam beurat sareng sajabana.

Pilih Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5
Wide Range tina Pilihan

Wide Range tina Pilihan

Dianggap salaku supplier anu kasohor di Cina, Amsafe ngalegaan koleksi éksténsif sarung tangan tingkat cut 5 dina rupa-rupa gaya, warna, sareng ukuran. Garis produk kami kalebet sarung tangan HPPE cut level 5 anu dikuatkeun ku lapisan PU, sarung tangan katun crinkle latex coated cut level 5, sareng sarung tangan aramid kaamanan industri anu nyayogikeun panyalindungan tingkat 5. Kasohor pikeun daya tahan anu luar biasa, sarung tangan ieu henteu ngan ukur tiasa dianggo deui sareng gampang dikumbah tapi ogé ngamajukeun breathability sareng kanyamanan.

Salaku tambahan, sarung tangan cut level 5 Amsafe tiasa disaluyukeun sareng kabutuhan khusus anjeun. Tim kami tiasa nyarankeun produk idéal anu saluyu sareng operasi sareng tujuan bisnis anjeun. Kami nawiskeun pilihan kustomisasi sapertos hot stamping, percetakan layar sutra, logo karét, sareng logo silikon pikeun sarung tangan tingkat cut unik anjeun 5. Hatur nuhun kana mesin percetakan canggih kami, kami ngajamin percetakan logo jelas tur stabil. Amsafe ogé nyayogikeun jasa OEM sareng OBM pikeun ningkatkeun visibilitas merek anjeun. Contact us kiwari!

Naon hartina potong tingkat 5 dina sarung?

Tingkat potong 5 dina sarung tangan nunjukkeun tingkat résistansi cut pangluhurna numutkeun standar sapertos ANSI atanapi EN. Sarung tangan kalawan rating ieu kacida mujarab pikeun ngajaga ngalawan motong tina objék seukeut atawa bilah.

Naon bédana cut D jeung cut 5 sarung?

Cut D jeung cut 5 duanana nujul kana tingkat luhur lalawanan motong, tapi maranéhna bisa jadi digolongkeun maké standar atawa skala béda. Cut 5 biasana nuturkeun standar ANSI atanapi EN, sedengkeun cut D tiasa janten klasifikasi anu dianggo ku organisasi anu béda.

Naon sarung tangan tahan potong A5?

Sarung tangan tahan potong A5 ngarujuk kana sarung tangan anu parantos diuji sareng disertipikasi pikeun nyayogikeun tingkat panyalindungan anu luhur tina potongan nurutkeun standar ANSI atanapi EN. Aranjeunna nawiskeun résistansi anu ageung pikeun ujung anu seukeut.

Kumaha saé sarung tangan tahan potong Level 5?

Level 5 sarung tangan tahan potong nawiskeun panyalindungan anu saé ngalawan potongan sareng objék seukeut. Éta cocog pikeun tugas-tugas anu ngalibetkeun penanganan bahan sareng bahaya motong anu signifikan.

Naon hartina cut 5?

Cut 5 nujul kana tingkat pangluhurna lalawanan cut nurutkeun standar kawas ANSI atanapi EN. Sarung tangan kalayan cut 5 rating nyadiakeun panyalindungan luar biasa ngalawan motong tina alat atawa bahan seukeut.

Surat naon anu dipotong tingkat 5?

Tingkat potong 5 biasana dituduhkeun ku hurup "F" dina standar EN388, anu mangrupikeun standar Éropa pikeun nguji kinerja mékanis sarung tangan, kalebet résistansi potong.

Sarung tangan cut level 5 dijieun tina naon?

Sarung tangan cut level 5 didamel tina bahan canggih sapertos Kevlar, Dyneema, atanapi campuran komposit. Bahan-bahan ieu nawiskeun sipat résistansi anu luhur pikeun ngajagaan tina objék anu seukeut.

Naon bedana sarung tangan A5 sareng A6?

A5 sareng A6 ngarujuk kana tingkat résistansi anu béda-béda dumasar kana standar ANSI. Sarung tangan A6 nawiskeun panyalindungan potongan anu rada luhur tibatan sarung tangan A5, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun tugas anu bahaya motong anu langkung signifikan.

Naon sarung tangan cut 3?

Sarung tangan cut 3 mangrupikeun sarung tangan anu parantos diuji sareng disertipikasi pikeun nyayogikeun panyalindungan sedeng ngalawan potongan nurutkeun standar sapertos ANSI atanapi EN. Bisa nahan sajumlah kakuatan tina objék seukeut.

Naon tingkat potongan A9?

Tingkat cut A9 nyaéta tingkat résistansi cut pangluhurna numutkeun standar ANSI. Sarung tangan sareng panyalindungan potongan A9 nyayogikeun pertahanan anu paling penting tina potongan tina bilah atanapi bahan anu seukeut pisan.

Naon sarung tangan cut level C?

Sarung tangan cut level C ngarujuk kana sarung tangan anu nawiskeun tingkat tahan potong sedeng nurutkeun standar ANSI. Aranjeunna tiasa nahan kakuatan anu tangtu tina ujung anu seukeut.

Naon cut level E dina sarung tangan?

Tingkat potong E sanes tingkat lalawanan potong standar dina standar ANSI atanapi EN. Ilaharna, tingkat lalawanan motong dibasajankeun A nepi ka F, kalawan hurup luhur nunjukkeun tingkat luhur panyalindungan motong.

Kumaha carana milih sarung tahan cut?

Nalika milih sarung tangan anu tahan potong, pertimbangkeun faktor sapertos tugas khusus, tingkat panyalindungan motong anu diperyogikeun (A1 dugi ka A9), bahan anu dianggo (Kevlar, Dyneema, jsb.), sareng kanyamanan. Pilih sarung tangan anu cocog sareng bahaya tugas.

Naha sarung tangan tahan tahan dipotong?

Bari sarung tahan cut nawiskeun tingkat tinggi panyalindungan ngalawan motong, aranjeunna henteu sagemblengna cut-buktina. Éta dirarancang pikeun ngaleutikan résiko tatu tina objék anu seukeut tapi henteu tiasa masihan panyalindungan mutlak tina sagala bahaya motong.

Naha Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5 tiasa dianggo dina kaayaan baseuh sareng garing?

Sarung tangan Amsafe Cut Level 5 nyadiakeun résistansi anu luhur pikeun motong, tusukan, sareng lecet, sareng gaduh cengkraman anu kuat dina permukaan anu baseuh atanapi berminyak. Éta awét dina pamakean baseuh sareng garing sareng nyayogikeun panyalindungan anu saé ngalawan bahaya anu dipotong.

Naha aya petunjuk perawatan khusus pikeun ngajaga Sarung Tangan Amsafe Cut Level 5?

Pikeun ngajaga sarung tangan Amsafe cut level 5, disarankeun pikeun nuturkeun prosedur pangropéa sareng beberesih sarung tangan. Rutin mariksa sarung tangan upami aya karusakan sareng ganti upami diperyogikeun. Hindarkeun nganggo pemutih atanapi bahan kimia anu kasar nalika ngabersihkeun pikeun mastikeun umur panjang sarung tangan.

Naha Amsafe tiasa ngaropea sarung tangan nganggo logo atanapi merek perusahaan?

Amsafe nawiskeun jasa branding khusus dina sarung tangan tingkat potongna 5 kalebet hot stamping, percetakan layar sutra, logo karét, sareng logo silikon. Kuantitas pesenan minimum tiasa dianggo. Aranjeunna gaduh mesin percetakan canggih pikeun mastikeun percetakan logo anu jelas sareng ajeg.

Naha aya sertipikasi atanapi standar khusus anu sarung tangan Amsafe Cut Level 5?

Sarung tangan Amsafe cut level 5 nyumponan rupa-rupa sertifikasi sareng standar, kalebet standar bahaya mékanis EN388:2013. Sarung tangan ieu didamel tina bahan kualitas luhur, nawiskeun daya tahan sareng tahan kana potongan, tusukan, abrasi, sareng sababaraha bahan kimia.

Sabaraha suhu maksimum anu tiasa tahan sarung tangan Amsafe Cut Level 5?

Sarung tangan Amsafe cut level 5 gaduh sipat tahan panas anu ngamungkinkeun aranjeunna tahan suhu anu luhur. Tapi, suhu maksimum anu tiasa tahan sarung tangan ieu beda-beda gumantung kana jinis bahan khusus anu dianggo dina konstruksina.

滚动至顶部