x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Produsen Sarung Tangan Tahan Panas

Amsafe gaduh kaahlian sareng kamampuan pikeun ngadamel rupa-rupa sarung tangan tahan panas potong kualitas luhur anu cocog pikeun nyumponan kabutuhan bisnis anjeun.

Kami komitmen pikeun ngabantosan bisnis anjeun nangtung ku ngenalkeun gaya anyar unggal taun, mastikeun anjeun tetep di payuneun inovasi.

  • Produsén anu dipercaya kalayan catetan réliabilitas anu langkung ti 15 taun.
  • Nawiskeun jasa OEM (Original Equipment Manufacturer) sareng OBM (Own Brand Manufacturing).
  • Pabrik kami ngagaduhan sertifikasi ti ISO, BSCI, sareng SATAX, ngabuktikeun komitmen urang kana kualitas.

Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut

Amsafe’s Heat and Cut-resistant Gloves are meticulously engineered for unparalleled protection from both intense heat and sharp objects, making them the definitive choice for daunting workplace conditions. Regardless of whether you’re operating in a foundry, handling metalwork, or any environment with extreme temperatures, these gloves provide superior resistance to heat and cuts.

Amsafe’s gloves allow for enhanced control, accuracy, and comfort, thanks to their ergonomic design. You can perform with assurance even under the harshest conditions, rendering these gloves an essential selection for challenging duties.

With 15 years of industry experience and a steadfast dedication to upholding the utmost quality standards, Amsafe’s Heat and Cut-resistant Gloves are the preferred choice for B2B clients around the globe. Become part of our growing network of distributors, agents, and retailers who count on Amsafe for top-ranked hand protection solutions.

1.black cut panas tahan grill sarung dapur

Potongan hideung sareng sarung tangan grill tahan panas mangrupikeun pendamping masak penting anjeun. Kalayan panangtayungan panas sareng motong anu unggul, aranjeunna ngajamin kasalametan sareng akurasi nalika manggang sareng masak.

2.cut sarung tahan panas kalawan silicone non-dieunakeun

Sarung tangan potong sareng tahan panas sareng silikon non-slip nawiskeun panyalindungan panangan anu unggul dina lingkungan suhu luhur. Pakem silikon maranéhna ngaronjatkeun kaamanan jeung kontrol pikeun sagala rupa tugas.

3.cut jeung tahan panas cut level4 sarung gawé

Sarung tangan kerja anu dipotong sareng tahan panas kalayan tingkat potongan 4 nyayogikeun panyalindungan panangan anu luar biasa dina lingkungan anu nungtut. Sarung tangan ieu ngajamin kasalametan sareng katepatan nalika ngalaksanakeun tugas anu sesah.

4.mechanical cut panas sarung kaamanan tahan

Potongan mékanis sareng sarung tangan kaamanan tahan panas mangrupikeun pilihan idéal pikeun tugas beurat. Nawiskeun panyalindungan unggulan ngalawan motong sarta panas, aranjeunna mastikeun kasalametan jeung kinerja dina nungtut aplikasi mékanis.

5.sapi pamisah panas kulit sarta motong sarung kaamanan tahan

Panas kulit pamisah sapi sareng sarung tangan kaamanan tahan potong mangrupikeun pilihan anjeun pikeun nungtut tugas. Sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan panas sareng motong, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sagala rupa aplikasi industri.

6.knitted katun panas sarta cut tahan gloves.JPG

Knitted katun panas sarta cut-tahan sarung nyadiakeun solusi nyaman acan pelindung pikeun sagala rupa tugas. Sarung tangan ieu nawiskeun panas anu saé sareng résistansi motong pikeun aplikasi anu serbaguna.

7.level5 panyalindungan motong sarung kerja tahan panas

Potongan panyalindungan Level 5 sareng sarung tangan kerja tahan panas mangrupikeun pilihan pamungkas pikeun nungtut padamelan. Kalayan panas anu luar biasa sareng résistansi motong, aranjeunna ngajamin kasalametan sareng kinerja anu paling luhur.

Aramid knitted liner kalawan cut kulit sapi korma jeung sarung tahan panas nawarkeun kombinasi sampurna durability jeung panyalindungan. Idéal pikeun tugas merlukeun duanana motong sarta lalawanan panas.

9.biru panas sarta motong tahan sarung montir

Panas biru sareng sarung tangan mékanik tahan potong mangrupikeun pilihan pikeun tugas mékanis. Sarung tangan ieu nyadiakeun panyalindungan unggulan ngalawan panas sarta motong, mastikeun kaamanan sarta precision.

Naha Pilih Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut

Milih Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut hartosna milih panyalindungan anu unggul pikeun tenaga kerja anjeun tina poténsi bahaya di tempat kerja. Sarung tangan kami henteu ngan ukur dirancang pikeun ngalindungan tina motong sareng panas tapi ogé teu nyaman dianggo, mastikeun kasalametan henteu kompromi efisiensi.

Pilihan sarung tangan kerja tahan panas sareng motong kami diuji sacara ketat, ngagungkeun panyalindungan motong dugi ka tingkat 5 sareng tingkat F sareng nawiskeun panyalindungan panas tina 100 dugi ka 1000 derajat. Sarung tangan ieu nyayogikeun panyalindungan pamungkas tina rupa-rupa résiko, ngajantenkeun aranjeunna janten aset anu penting dina industri naon waé.

Sarung tangan tahan panas potong Amsafe dirancang kalayan kanyamanan pangguna. Éta sadia dina sauntuyan ketebalan jeung bahan pikeun mastikeun fit sampurna. Sarung tangan multiguna ieu cocog pikeun sagala rupa aplikasi résiko, ngajantenkeun éta tambahan anu serbaguna pikeun alat kaamanan anjeun.

Henteu masalah naon industri anjeun, Amsafe gaduh sarung tangan anu pas pikeun nyumponan sarat unik anjeun. Komitmen kami pikeun kaamanan, kualitas, sareng kanyamanan ngajantenkeun sarung tangan tahan panas potong Amsafe janten pilihan anu pangsaéna pikeun kabutuhan alat pelindung anjeun.

Naha Pilih Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut
Custom Cut Sarung Tahan Panas

Custom Cut Sarung Tahan Panas

Di Amsafe, urang ngartos kabutuhan unik unggal bisnis. Éta sababna kami nawiskeun jasa OEM sareng OBM anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih sarung tangan anu dipotong sareng tahan panas anu cocog sareng aplikasi khusus anjeun.

Milih tina rupa-rupa pilihan kaasup coatings lontar, bahan cangkang sarung, panjang cuff, sistem fashioning, sarung atawa panangan fitur pelindung, gaya pigeulang, sarta leuwih pikeun nyieun parabot kaamanan idéal pikeun tim anjeun.

Salaku produsén anu disertipikasi BSCI, ISO, sareng SATAX, kami taat kana kontrol kualitas anu ketat sareng prosedur pamariksaan, mastikeun kualitas produk anu unggul. Sesuaikeun sarung tangan anjeun kalayan desain sareng logo unik anjeun pikeun ningkatkeun visibilitas merek.

Naon deui, kami nawiskeun conto gratis sareng pengiriman ekspres, kalebet clearance khusus tujuan, pikeun ngagampangkeun pangalaman mésér anu lancar. Upami anjeun resep kana sarung tangan tahan panas potong khusus kami atanapi gaduh patarosan, tong ragu pesen ka kami. Ngandelkeun Amsafe pikeun alat kaamanan anu pas pikeun bisnis anjeun.

Naon sarung tahan cut?

Sarung tangan anu tahan potong nyaéta jinis sarung tangan pelindung anu dirancang pikeun nyegah tatu sareng tatu anu disababkeun ku objék seukeut, pakakas, atanapi bilah. Sarung tangan ieu nganggo bahan anu gaduh sipat tahan cut tinggi pikeun ningkatkeun kaamanan.

Naha sarung tangan tahan motong nyegah motong?

Leres, sarung tangan anu tahan motong dirancang khusus pikeun nyegah pamotongan sareng luka. Aranjeunna nawiskeun halangan pelindung ngalawan ujung anu seukeut, ngirangan résiko tatu dina sababaraha tugas.

Jenis sarung tangan naon anu henteu ngabantosan motong sareng kaduruk?

Sarung tangan anu didamel tina tékstil anu hampang sapertos katun umumna henteu nyayogikeun panyalindungan anu ageung tina potongan sareng kaduruk. Kesesuaian aranjeunna langkung seueur dina bidang tugas anu teu rumit tanpa peril alami.

Naon sarung tangan tahan potong tingkat 5?

Tingkat 5 sarung tangan tahan potong ngarujuk kana sarung tangan anu parantos diuji sareng disertipikasi pikeun tahan tingkat résistansi potong anu langkung luhur dumasar kana standar sapertos ANSI atanapi EN. Sarung tangan ieu nawiskeun panyalindungan anu langkung saé ngalawan bilah anu langkung seukeut.

Kumaha saé sarung tangan tahan potong Level 5?

Sarung tangan tahan potong tingkat 5 nawiskeun tingkat panyalindungan anu luhur tina pamotongan tina objék seukeut. Éta cocog pikeun pancén anu ngalibetkeun nanganan bahan kalayan bahaya motong anu ageung.

Naon sarung tangan cut level 3?

Sarung tangan cut level 3 nyaéta sarung tangan anu parantos diuji sareng disertipikasi pikeun nyayogikeun tingkat panyalindungan anu sedeng tina potongan, tahan sajumlah kakuatan tina objék seukeut.

Naon bedana sarung tangan tahan potong A5 sareng A7?

A5 sareng A7 ngarujuk kana tingkat résistansi potong anu béda dumasar kana standar ANSI. Sarung tangan A7 nawiskeun panyalindungan potongan anu langkung luhur tibatan sarung tangan A5, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun tugas anu bahaya motong anu langkung signifikan.

Naha maké cut sarung tahan panas?

Maké sarung tangan tahan panas potong penting pisan pikeun ngajaga leungeun tina tatu disababkeun ku objék seukeut. Aranjeunna penting dina sagala rupa industri sapertos konstruksi, manufaktur, sareng pamrosésan pangan.

Kumaha kuring terang upami sarung tangan kuring dipotong tahan panas?

Pariksa labél atanapi bungkusan sarung tangan kanggo inpormasi ngeunaan tingkat tahan panas anu dipotong, biasana dituduhkeun ku standar sapertos ANSI atanapi EN. Pabrikan sering nyayogikeun inpormasi ieu pikeun ngabantosan pangguna pikeun milih pilihan.

Anu ngagunakeun sarung tahan cut?

Sarung tangan tahan motong dianggo ku pagawé di industri sapertos konstruksi, manufaktur, otomotif, pamrosésan pangan, sareng pertukangan kayu, dimana résiko potongan tina alat atanapi bahan anu seukeut.

Naha sarung tangan Kevlar ngajaga tina potongan?

Leres, sarung tangan Kevlar dipikanyaho pikeun sipat résistansi potong anu saé. Éta dirarancang pikeun ngalindungan tina potongan tina objék anu seukeut sareng bilah, ngajantenkeun aranjeunna janten pilihan populér pikeun sagala rupa aplikasi.

Naon sarung tangan tahan panas anu pangsaéna pikeun masak?

Pikeun masak, disarankeun sarung tangan kalayan tingkat tahan panas anu dipotong cocog pikeun tugas khusus, sapertos motong sayuran atanapi nanganan péso, disarankeun. Pilari sarung tangan anu bahanna sapertos Kevlar atanapi bolong stainless steel.

Naon tingkat pangluhurna sarung tangan buktina?

Tingkat pangluhurna sarung tangan cut-proof biasana Level A9 dumasar kana standar ANSI. Sarung tangan ieu nawiskeun tingkat panyalindungan anu paling luhur tina potongan tina bilah atanapi objék anu seukeut pisan.

Naha sarung tangan tahan potong ngagaduhan logam?

Leres, sababaraha sarung tangan anu tahan motong ngahijikeun serat logam atanapi bolong pikeun ningkatkeun daya tahanna ngalawan ujung anu seukeut. Sanajan kitu, loba pilihan modern ngagunakeun bahan sintétik canggih pikeun lalawanan motong.

Sabaraha umur Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut?

Umur Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut gumantung kana frékuénsi sareng inténsitas pamakean, kitu ogé pangropéa sareng panyimpenan anu leres. Pembersih sareng pamariksaan rutin tiasa manjangkeun daya tahanna bari nyaimbangkeun kanyamanan, sabab sarung tangan Amsafe dirancang pikeun nyayogikeun duanana.

Naha Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut tiasa dikumbah sareng dianggo deui?

Sarung tangan tahan panas potong Amsafe tiasa dikumbah sareng dianggo deui, kalayan tip pangropéa anu leres. Pikeun ngajaga éféktivitasna, disarankeun pikeun ngumbah aranjeunna dina cai tiis sareng ngagantung garing. Ulah make pemutih atawa softeners lawon sarta mariksa aranjeunna rutin pikeun tanda maké jeung cimata.

Kumaha Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut dibandingkeun sareng merek sanés di pasar?

Téknologi canggih anu dianggo dina sarung tangan tahan panas potong Amsafe nyayogikeun tingkat daya tahan anu luhur dibandingkeun sareng merek sanés di pasar. Anachronistically diomongkeun, sarung ieu ksatria dina bersinar armor pikeun panangtayungan leungeun.

Naha Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut cocog pikeun dianggo dina hawa tiis anu ekstrim?

Sarung Tangan Tahan Panas Amsafe Cut henteu nyayogikeun insulasi pikeun hawa tiis anu ekstrim. Tapi, aranjeunna nawiskeun dexterity sareng pilihan ukuran anu cocog pikeun padamelan anu bahaya, kalayan résistansi panas anu saé, résistansi potong, résistansi abrasion, sareng résistansi dampak.

Naha Amsafe nawiskeun jaminan atanapi garansi pikeun sarung tangan anu dipotong sareng tahan panas?

Amsafe nyadiakeun cakupan jaminan pikeun cut na sarung tahan panas maranéhanana, mastikeun kapuasan customer. Sarung tanganna diverifikasi ISO, BSCI, sareng SATAX, kalayan kadali kualitas sareng pamariksaan anu ketat, ngajantenkeun aranjeunna pilihan anu tiasa dipercaya pikeun padamelan anu bahaya.

Quote Gancang
滚动至顶部