x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Sarung Tangan Motong sareng Tahan Tusukan Produsén Pinunjul

Amsafe mangrupikeun produsén sarung tangan anu paling optimal pikeun motong sareng tahan tusukan. Ieu dimana kualitas produk anu prioritas luhur. 

Hebatna, awak jasa profésional kami nyayogikeun DMF enol PU coated sarung ka pasar internasional kayaning Jerman. Lantaran kitu, Amsafe mangrupikeun merek anu kasohor sacara universal sareng dipercaya ku seueur.

  • Kami nampi jasa OEM sareng ODM
  • 180 poé jaminan sanggeus ETA
  • Hiji-eureun coated ranté suplai panyalindungan leungeun

Amsafe Cut jeung Puncture Sarung Tahan

Amsafe’s cut and puncture-resistant gloves provide a dual shield of protection. They are designed to protect users against cuts from sharp, slender objects such as knives, particularly when handling sharp metals and glass.

Moreover, these gloves offer puncture resistance from potential hazards like needles. Our production process, backed by more than 20 relevant certifications, ensures top-grade features of cut and puncture-resistant gloves at affordable prices.

With over 15 years of experience in the manufacturing industry, Amsafe has established a competent customer service team. We strive to offer our clients cost-effective coated hand protection solutions and services. Should you require any additional information, do not hesitate to contact us.

1.katun cut na kabocoran sarung tahan

Sarung tangan potong katun sareng tahan tusukan kanggo konstruksi, mesin, SPBU, sareng operasi mobil. Sarung tangan katun ieu gaduh fitur tahan ngagem sareng anti skid. Aranjeunna mibanda lontar kandel tur ngalaksanakeun kalawan kaamanan ekstrim.

The nitrile cut resistant gloves can be used for multiple purposes. They are suitable for repair works, woodworking, cutting, gardening, and more. Sandy nitrile coating provides
superior grip in dry, wet, and oily conditions. 

3.non-slipncut sarta sarung tahan tusukan

Sarung tangan non-slip cut sareng tahan tusukan mangrupikeun panyalindungan panangan anu saé pikeun penanganan sareng operasi pelat baja, karya logam, ngabersihkeun otomotif, sareng nanganan barang anu seukeut. Aranjeunna mastikeun leungeun tina goresan, potongan, sareng barang rusak.

4. sarung tangan karét potong sareng tahan tusukan

Potongan korma karét sareng sarung tangan tahan tusukan ogé sarung tangan anu henteu licin, tahan ngagem, sareng sarung tangan panyalindungan cengkraman anu saé. Éta dijieun kalayan bahan anu hampang, pas, sareng nyaman. Sarung tangan ieu gaduh pigeulang rajut pikeun nyegah lebu sareng lebu.

5.lengan panjang cut na puncture sarung buktina

Potongan leungeun baju panjang sareng sarung tangan tahan tusukan idéal pikeun sagala rupa industri, sapertos industri kaca, ukiran kai, bumi, kebon, sareng seueur deui aplikasi. Éta stretchy sarta breathable, kalawan panangtayungan alus teuing tina motong sarta épék tusukan.

6.dikuatkeun cut na puncture sarung buktina

Sarung tangan anu dipotong sareng tahan tusukan gaduh patch palem anu tahan pikeun netes ekstrim. Aranjeunna gaduh waterproof, lawon deui stretchable, dexterity beredar, sarta breathability. Ogé, sarung tangan ieu tahan dampak sareng awét.

7. adjustable pigeulang cut na kabocoran sarung lalawanan

Sarung tangan résistansi motong sareng tusukan sareng pigeulang anu tiasa disaluyukeun didamel tina kulit kualitas luhur. Aranjeunna nyaman, sarta sarung fléksibel, sampurna pikeun operasi beurat. Sarung tangan ieu ngagaduhan permukaan palem anu henteu licin anu ngabantosan ningkatkeun efisiensi kerja.

8.panjang cuff cut na kabocoran sarung lalawanan

Potongan cuff panjang sareng résistansi tusukan ngagaduhan tingkat anti-cut tingkat lima. Ngagunakeun éta bakal nyegah punctures, slips, sarta motong. Aranjeunna gaduh garing, breathable HPPE knitted serat husus. Ogé, sarung tangan ieu gaduh manset panjang anu elastis pikeun nyegah lebu sareng kokotor teu asup.

9.latex cut na sarung lalawanan kabocoran

Sarung tangan résistansi motong sareng tusukan kalayan palapis lateks didamel tina bahan anu ramah lingkungan sareng henteu toksik. Aranjeunna datangna dina sagala rupa kelir sarta ukuran. Sarung tangan palapis lateks ieu idéal pikeun manufaktur mobil, résiko luhur, sareng aplikasi industri nyalametkeun.

Amsafe Cut jeung Puncture Tahan Sarung Kauntungannana

Kalayan 15+ taun pangalaman manufaktur, Amsafe mastikeun pikeun ngahasilkeun sarung tangan cut standar sareng tahan tusukan. Tanaga kedah nganggo produk ieu pikeun ngahindarkeun tatu potongan sareng tusukan. Di handap ieu sababaraha kaunggulan sarung tangan kaamanan kami nawiskeun:

  • Ipis sareng Pelindung Pisan - Bahan anu dianggo dina produksi sarung tangan Amsafe nawiskeun panyalindungan anu langkung saé tanpa ngorbankeun kanyamanan, sensitipitas, sareng kalenturan.
  • Méré Puncture sarta Cut Protection - Sarung tangan potong Amsafe sareng tahan tusukan nawiskeun panyalindungan motong sareng tusukan. Ieu serbaguna, lightweight, sarta nyaman mun teu ngagem. Éta ogé nawiskeun tingkat betah anu luhur dimana tugas tiasa dilaksanakeun kalayan gampang nganggo panangan anjeun.
  • Ngajaga Leungeun Anjeun Aman- Nawiskeun panyalindungan maksimum pikeun leungeun, produk ieu bisa ngajaga tanaga tina hypodermic 25 mun 28-gauge jarum, kawat, paku, splinters, kaca pegat, kaca jeung beling logam, jsb.
Amsafe Cut jeung Puncture Tahan Sarung Kauntungannana
Wide Range tina Pilihan

Wide Range tina Pilihan

Salaku supplier profésional di Cina, Amsafe nawarkeun rupa-rupa gaya jeung desain cut na sarung tahan kabocoran. Kami tiasa nyarankeun sarung tangan kaamanan anu pangsaéna dumasar kana syarat atanapi aplikasi anjeun. Kisaran sarung tangan cut sareng tahan tusukan kami didamel ku lapisan panyalindungan sareng desain prosés anu leres. Anjeun tiasa nyuhunkeun kustomisasi pinuh pikeun ningkatkeun merek anjeun.

Kami nyayogikeun sarung tangan cut sareng tahan tusukan anu saé pikeun:

  • Aplikasi kasehatan
  • jobs penanganan runtah
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • Karya jaga
  • aplikasi tungtung industri lianna.
Naha sarung tangan tahan dipotong tahan kabocoran?

Bari sarung tahan cut nawiskeun panyalindungan ngalawan motong sarta objék seukeut, aranjeunna bisa jadi teu merta tahan tusukan. Sarung tangan tahan tusukan dirancang khusus pikeun nyegah penetrasi objék seukeut sapertos jarum atanapi paku.

Jenis sarung tangan naon anu ngajagi tina tatu sareng tusukan?

Sarung tangan anu dirancang pikeun panyalindungan motong sareng tusukan sering ngahijikeun bahan sapertos Kevlar, Dyneema, atanapi bolong baja pikeun masihan résistansi ngalawan ujung motong sareng titik anu seukeut.

Naon bedana sarung tangan cut sareng tusukan?

Sarung tangan tahan motong direkayasa pikeun tahan gerakan nyiksikan, sedengkeun sarung tangan tahan tusukan dirancang pikeun nyegah objék seukeut nembus bahan sarung tangan. Aranjeunna ngalayanan tujuan anu béda-béda dumasar kana jinis bahaya.

Naon tahan cut vs tusukan?

"Cut resistant" nujul kana sarung tangan anu tiasa tahan motong tina ujung anu seukeut. "Tahan tusukan" nujul kana sarung tangan anu tiasa nyegah objék seukeut tina piercing bahan sarung tangan.

Naon sarung tahan cut?

Sarung tangan anu tahan potong nyaéta jinis baju pelindung anu dirarancang pikeun nyegah potongan sareng luka, sering didamel tina bahan sapertos Kevlar, Dyneema, atanapi campuran komposit.

Bahan naon anu tahan tusukan?

Bahan-bahan sapertos bolong stainless steel, Kevlar, sareng serat sintétik khusus biasana dianggo pikeun nyiptakeun sarung tangan anu gaduh sipat tahan kabocoran.

Naha sarung tangan nitrile tahan kabocoran?

Sarung tangan nitrile nawiskeun sababaraha tingkat résistansi tusukan kusabab sifat awétna. Nanging, pikeun tugas-tugas khusus anu meryogikeun panyalindungan tusukan anu luhur, sarung tangan anu didamel tina bahan sapertos Kevlar atanapi bolong baja tiasa langkung cocog.

Naha sarung tangan kulit tahan tusukan?

Sanaos sarung tangan kulit nawiskeun sababaraha panyalindungan ngalawan tusukan, éta tiasa henteu tahan tusukan. Kulit leuwih éféktif dina nyadiakeun panyalindungan ngalawan abrasions sarta sababaraha gaya blunt tinimbang punctures.

Kumaha kuring terang upami sarung tangan kuring tahan dipotong?

Sarung tangan tahan motong sering dilabélan ku tingkat résistansi potong, biasana nuturkeun standar ANSI atanapi EN. Tingkat ieu nunjukkeun kamampuan sarung tangan pikeun nahan tingkat gaya motong anu béda. Tingal spésifikasi produsén pikeun detil.

Naon tés tusukan pikeun sarung tangan?

Tes tusukan ngevaluasi kamampuan sarung tangan pikeun nolak penetrasi ku objék seukeut. Éta kalebet ngagunakeun panyilidikan tés standar pikeun nangtoskeun gaya anu dipikabutuh pikeun tusukan bahan sarung tangan.

Naon tingkat tusukan 5 di ANSI?

Dina standar ANSI, tingkat tusukan nujul kana kamampuan sarung tangan pikeun nolak tusukan. Résistansi tusukan tingkat 5 nunjukkeun yén sarung tangan nawiskeun tingkat panyalindungan anu luhur tina tusukan tina objék seukeut.

Naha sarung tangan lateks nyegah motong?

Sarung tangan lateks tiasa nawiskeun sababaraha panyalindungan ngalawan potongan, tapi fungsi utami nyaéta salaku panghalang pikeun nyegah kontak langsung sareng rereged. Pikeun résistansi motong anu langkung luhur, sarung tangan anu didamel tina bahan sapertos Kevlar langkung cocog.

Naha sarung tangan ngajaga tina tatu jarum?

Sarung tangan anu dirarancang khusus pikeun panyalindungan jarum jarum nawiskeun tingkat résistansi anu langkung luhur ngalawan tusukan tina jarum sareng seukeut. Éta penting pisan pikeun profésional kasehatan sareng padamelan sanés dimana tatu jarum jarum janten perhatian.

Naha sarung tangan tahan dipotong tina Kevlar?

Leres, sarung tangan anu tahan dipotong sering didamel tina Kevlar, serat sintétik anu kakuatan tinggi anu dikenal pikeun résistansi potong anu saé. bahan séjén kawas Dyneema na stainless steel ogé dipaké.

Naha sarung tangan tahan potong dianggo pikeun penanganan kimia Leres atanapi palsu?

Palsu. Nalika sarung tangan tahan potong nawiskeun panyalindungan ngalawan luka sareng luka, éta tiasa henteu masihan panyalindungan anu nyukupan tina paparan bahan kimia. Pikeun penanganan bahan kimia, disarankeun sarung tangan tahan kimia khusus.

Naha sarung tangan tahan potong ngagaduhan logam?

Leres, sababaraha sarung tangan anu tahan motong ngahijikeun serat logam atanapi bolong pikeun ningkatkeun daya tahanna ngalawan ujung anu seukeut. Sanajan kitu, pilihan modern mindeng ngagunakeun bahan sintétik canggih pikeun lalawanan motong.

Naon tingkat maksimum panyalindungan motong sareng tusukan anu ditawarkeun ku sarung tangan Amsafe?

Tingkat maksimum panyalindungan motong sareng tusukan anu ditawarkeun ku sarung tangan Amsafe nyaéta tingkat lima. Tingkat panyalindungan ieu dihontal ku ngagunakeun bahan-bahan kinerja tinggi sapertos serat khusus rajutan HPPE, patch palem anu tahan, sareng palapis lateks.

Naha sarung tangan Amsafe tiasa dianggo dina penanganan dahareun atanapi lingkungan médis?

Sarung tangan anu dipotong sareng tahan tusukan Amsafe henteu disarankeun pikeun dianggo dina penanganan dahareun atanapi lingkungan médis kusabab kaamanan pangan sareng peraturan médis. Sarung tangan ieu dirarancang pikeun aplikasi industri sareng nawiskeun panyalindungan anu saé ngalawan potongan sareng tusukan.

Naha Amsafe nawiskeun sarung tangan anu tahan kana bahan kimia atanapi minyak?

Amsafe nawiskeun pilihan sarung tangan anu tahan ka bahan kimia sareng minyak. Sarung tangan ieu nyayogikeun panyalindungan tina bahan picilakaeun sareng faktor lingkungan, mastikeun kasalametan dina industri sapertos otomotif, manufaktur, sareng petrokimia.

Naha sarung tangan Amsafe tiasa diumbah atanapi garing bersih wungkul?

Sarung tangan Amsafe tiasa diumbah ku mesin, nawiskeun genah sareng pangropéa anu gampang. Éta ogé awét sareng awét, mastikeun yén aranjeunna ngajaga fitur pelindungna saatos sababaraha cuci. Pembersih garing henteu diperyogikeun pikeun sarung tangan ieu.

滚动至顶部