x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Produsén Top Latex Crinkle-Coated Sarung

Naha anjeun milarian sarung tangan anu berkinerja tinggi anu mulus ngagabungkeun daya tahan sareng palapis crinkle lateks? Pilarian anjeun réngsé di dieu.

Kalayan langkung ti 13 taun kaahlian manufaktur, kami bangga ngirimkeun sarung tangan anu dilapis ku latex premium anu henteu ngan ukur ningkatkeun kanyamanan ngagem tapi ogé ningkatkeun efisiensi operasional.

  • Siap pikeun minuhan tungtutan éksténsif kalayan kaluaran staggering tina 160,000 pasang unggal poé.
  • Dedikasi kami ditingali dina perkenalan taunan gaya seger sareng desain canggih.
  • Gabung panangan sareng AMSAFE sareng nonton bisnis anjeun ngahontal jangkung anu teu pernah aya dina pasar.

Panggihan sarung tangan Crinkle Latex Coated Amsafe

Nalika ngeunaan kaamanan sareng kanyamanan, warisan 13 taun Amsafe dina manufaktur sarung tangan crinkle teu aya tandinganana. Sarung tangan crinkle dilapis lateks khas kami, nampilkeun liner katun anu nyaman sareng desain cuff rajutan anu diperpanjang, mulus ngagabungkeun gaya sareng fungsionalitas. Lateks intricate detailing dina palem jeung tonggong leungeun nyadiakeun finish crinkle grippy héjo béda. Sareng upami kustomisasi mangrupikeun anu anjeun pikahoyong, urang tiasa nyaluyukeun sarung tangan ka kabutuhan khusus anjeun.

Sarung tangan crinkle dilapis lateks Amsafe unggul dina aplikasi pribadi sareng industri, ngukir ceruk pikeun diri. Percaya ka Amsafe: simbol sarung tangan anu kuat, dipercaya, sareng revolusioner. Pikeun éksplorasi anu langkung jero ngeunaan panawaran urang sareng ngalaman warisan urang, sambungkeun sareng kami ayeuna.

1 karét korma crinkle sarung latex coated
  • Sarung tangan anu dilapis lateks crinkle sareng palem karét nawiskeun sipat tahan cai, tahan cimata, sareng tahan abrasi.
  • Nampilkeun pigeulang rajutan pikeun nyegah lebu sareng asupna kokotor.
  • Bagian tukang dijieunna tina breathable, lawon sweatproof.
2 beurat-tugas crinkle lateks coated sarung
  • Sarung tangan anu dilapis lateks crinkle sareng palem karét nawiskeun sipat tahan cai, tahan cimata, sareng tahan abrasi.
  • Nampilkeun pigeulang rajutan pikeun nyegah lebu sareng asupna kokotor.
  • Bagian tukang dijieunna tina breathable, lawon sweatproof.
3Industriai crinkle lateks coated sarung
  • Dirancang pikeun aplikasi industri kalayan knit seamless sareng tonggong breathable.
  • Cocog jeung mesin, ngebon, tatanén, jsb.
  • Dijieun tina rupa-rupa bahan, sapertos polycotton atanapi poliéster.
4anti-crinkle lateks coated sarung
  • Fitur anti-dampak, tahan cai, sareng anti-slip.
  • Sampurna pikeun hortikultura, konstruksi, sareng operasi mesin.
  • Nawarkeun ngagem lemes sareng nyaman.
5tugas ringan crinkle lateks sarung tangan coated
  • Cocog pikeun tugas-tugas ringan kalayan desain anu mulus sareng multiguna.
  • Dilengkepan fitur anti cekelan, baseuh, sareng tahan abrasion.
  • Idéal pikeun pagawéan rumah tangga, pangropéa, sareng gudang.
6poliéster katun crinkle sarung latex coated
  • Ngajagi leungeun tina potongan, tusukan, sareng lecet.
  • Dijieun ku bahan katun poliéster breathable sareng lemes.
  • Disesuaikeun dina warna sareng ukuran pikeun nyumponan kahoyong palanggan.
7sarung tangan dilapis latex crinkle waterproof
  • Dirancang pikeun operasi mesin jeung tatanén.
  • Fitur kalenturan, kanyamanan, sareng résistansi abrasion anu luar biasa.
  • Seamless sarta uncoated deui pikeun breathability maksimum.
8cut-tahan crinkle latex coated sarung
  • Idéal pikeun tatanén, karajinan, sarta nanganan objék seukeut.
  • Nyegah motong sareng ngageser kacilakaan salami operasi.
  • Dilengkepan ku ANSI cut-tahan liner super-kuat.
9pagawean pelindung crinkle latex coated sarung
  • Sarung tangan ieu ngagaduhan cuffs knitted sareng lawon tahan cai.
  • Dirancang pikeun sagala rupa aplikasi, kalebet transportasi, konstruksi gedong, perbaikan mobil, sareng pabrik minyak & gas.

Serbaguna Multi-Tujuan Crinkle Latex-Coated Sarung

Amsafe reueus dina pembuatan sarung tangan anu dilapis latex crinkle, dirarancang pikeun aplikasi anu lega. Sarung tangan ieu dianggo dina rupa-rupa widang sapertos konstruksi, pipa ledeng, olahraga, hortikultura, sareng seni rupa, ngajantenkeun aranjeunna serbaguna. Pilihan komprehensif kami kalebet sarung tangan kalayan palapis latex crinkle anu luar biasa, mastikeun breathability sareng reusability.

Di Amsafe, kami nganggo mesin jahitan anu diimpor pikeun nyiptakeun sarung tangan anu dilapis latex crinkle anu ngajanjikeun daya tahan sareng konsistensi dina kualitas. Sanggeus immersion, unggal sarung ngalaman cleansing taliti pikeun mastikeun ayana minimal zat ngabahayakeun. Salaku produsén anu utami, kami nyayogikeun jasa Pabrikan Merek Asli (OBM) sareng Pabrikan Peralatan Asli (OEM), ngamungkinkeun kustomisasi khusus tina sarung tangan anu dilapis latex crinkle pikeun nyumponan tungtutan khusus anjeun.

Ngahontal kami ayeuna pikeun sarung tangan anu dilapis latex crinkle anu nyayogikeun kabutuhan khusus anjeun.

Naha Amsafe Crinkle Latex Coated Sarung

Naha Milih Amsafe Crinkle Latex Coated Sarung?

Amsafe nawiskeun sarung tangan dilapis lateks crinkle anu luar biasa kalayan seueur mangpaat. Aranjeunna nyayogikeun cengkraman anu luar biasa dina kaayaan garing sareng baseuh, ngajantenkeun aranjeunna janten pilihan utama pikeun sababaraha aplikasi. Ieu sababaraha kaunggulan konci sarung tangan dilapis lateks crinkle Amsafe:

  • Desain Ringan
  • Cut-Tahan
  • Anti dieunakeun Pasipatan
  • Rintangan Puncture
  • Résistansi Abrasi anu saé
  • Cocog jeung Pamakéan Indoor jeung Outdoor

Amsafe nyepeng sertipikasi ti SATAX, ISO, sareng BSCI, ngabuktoskeun komitmen urang kana kualitas sareng prakték etika. Fasilitas produksi canggih kami ngamungkinkeun urang ngahasilkeun 160,000 pasang sarung tangan anu dilapis latex crinkle unggal dinten. Pilih Amsafe pikeun kualitas, reliabilitas, sareng kinerja anu teu cocog.

Patali Pidio tina Crinkle Latex Coated Sarung

Diajar ngeunaan jalur produksi sarung tangan crinkle coated sareng masalah kualitas anu palanggan anu sanés parantos patepang ti supplier sateuacana, janten pelajaran.

Masalah Kualitas Umum Anjeun Peryogi Nyaho ngeunaan Crinkle Latex Coated Glove

Pikeun sarung tangan 10 gauge 5 benang ieu, seuseueurna para palanggan ngingetkeun lateks bocor di jero sarung tangan, anu bakal nyababkeun panangan teu nyaman nalika damel, janten dept produksi kami perhatikeun ieu nalika produksi, khususna pikeun gaya dipping jempol ieu, janten lamun teu bocor kana liner, cangkang dipping gampang mesek, tapi ka pasar Latam, aranjeunna leuwih resep bocor tinimbang mesek off.

Mangga parios babandinganana di handap

1. Dina kaayaan ieu, lontar moal pernah mesek off, tapi pagawe moal ngarasa nyaman.

kaayaan 2.This bakal nyaman keur pagawe, tapi lontar gampang mesek pareum.

Janten pikeun pabrik, ieu mangrupikeun tés gedé pikeun téknologina. Mangga pastikeun preferensi pasar anjeun sarta kamampuhan teknis pabrik saméméh nyieun beuli.

Naon crinkle latex?

Lateks crinkle ngarujuk kana permukaan permukaan bertekstur dina sarung tangan anu dilapis lateks. Pola tékstur ieu, sering nyarupaan kedutan atanapi kusut, nyayogikeun cekelan anu ditingkatkeun sareng résistansi abrasion, ngajantenkeun sarung tangan latex crinkle idéal pikeun tugas anu peryogi nahan anu kuat.

Naon bédana antara cengkraman nitrile sareng latex?

Bédana aya dina bahan. Pakem nitrile dijieun tina karét nitrile, nawarkeun résistansi kimiawi jeung durability, bari dicekel latex dijieunna tina karét lateks alam, nyadiakeun kalenturan sarta pas snug. Duanana nawiskeun mangpaat béda dumasar kana tugas di leungeun.

Sarung tangan anu dilapis lateks dianggo pikeun naon?

Sarung tangan anu dilapis lateks dianggo pikeun sagala rupa pancén anu peryogi cengkraman, panyalindungan, sareng ketangkasan. Aplikasi umum kaasup konstruksi, ngebon, penanganan bahan, karya assembly, sarta tugas ngalibetkeun kontak jeung bahan kimia hampang.

Naon bédana sarung tangan bébas nitrile sareng latex?

Sarung tangan nitrile didamel tina karét nitril sareng nawiskeun résistansi kimiawi anu saé. Sarung tangan bébas lateks tiasa kalebet sarung tangan nitrile tapi ogé ngarujuk ka sarung tangan anu didamel tina bahan alternatif sapertos vinyl atanapi karét sintétik pikeun anu alergi lateks.

Kumaha anjeun ngajaga pangaruh crinkle?

Pikeun ngajaga éfék crinkle dina lawon atanapi sarung tangan, éta sasaena nuturkeun parentah perawatan disadiakeun ku produsén. Sacara umum, ngahindarkeun bahan kimia kasar sareng panas kaleuleuwihan nalika nyeuseuh sareng ngagaringkeun tiasa ngabantosan ngawétkeun tékstur crinkle.

Naha lateks karét?

Leres, lateks, janten varian karét alam, gaduh konsistensi karét. Éta kasohor pikeun kalenturan alamiah, élastisitas, sareng kapasitas anu luar biasa pikeun manteng, ngajantenkeun éta cocog pisan pikeun seueur aplikasi anu rupa-rupa.

Naha lateks karét atanapi silikon?

Lateks mangrupikeun conto karét alam, ngabédakeunana tina silikon, zat anu disintésis sacara artifisial. Sanajan duanana bahan nawarkeun pliability sarta ngalayanan rupa-rupa kaperluan, aranjeunna mibanda ciri dissimilar sarta manggihan aplikasi dina widang béda.

Mana anu langkung saé lateks atanapi karét?

Lateks sareng karét mangrupikeun istilah anu sering dianggo silih ganti, tapi lateks biasana nujul kana karét alam. Pilihan antara lateks jeung karét sintétik gumantung kana sarat aplikasi urang, sabab unggal bahan boga kaunggulan na.

Naha lateks teuas atawa lemes?

Lateks tiasa nganggap konsistensi lemes atanapi teguh, gumantung kana rumusan khusus sareng aplikasi anu dimaksud. Karét lateks diaku pikeun élastisitas anu luar biasa, ngamungkinkeun éta manteng sareng gampang dibalikkeun deui kana bentuk awalna.

Kumaha anjeun tiasa terang upami sarung tangan nyaéta lateks?

Ngabédakeun naha sarung tangan diwangun ku lateks sering tiasa dilakukeun ku cara ngevaluasi tékstur sareng ciri visualna. Sarung tangan lateks biasana nunjukkeun sipat anu lentur, lentur sareng gaduh transparansi anu halus. Nanging, pikeun katepatan pisan, disarankeun konsultasi ka panyiri produk, khususna upami aya anu rentan ka alérgi lateks.

Naon bedana sarung tangan karét sareng lateks?

Sarung tangan karét mangrupikeun jinis sarung tangan karét anu didamel tina bahan lateks alam, sedengkeun sarung tangan karét tiasa ngalangkungan karét alam sareng bahan karét sintétik.

Naha sarung tangan lateks langkung saé?

Sarung tangan lateks nawiskeun sensitipitas tactile sareng kalenturan anu saé, ngajantenkeun aranjeunna janten pilihan anu populer pikeun tugas-tugas anu tangtu. Nanging, pikeun anu ngagaduhan alergi latex atanapi kabutuhan résistansi kimiawi khusus, pilihan non-lateks sapertos sarung tangan nitrile atanapi vinyl tiasa janten pilihan anu langkung saé.

Sabaraha harga pikeun sarung tangan crinkle lateks Amsafe?

Harga pikeun sarung tangan crinkle latex-coated Amsafe henteu disayogikeun dina inpormasi anu dipasihkeun. Sanajan kitu, mangpaat tékstur crinkle kaasup ningkat cekelan, résistansi cimata, sarta sipat abrasion-bukti. Alternatif sarung tangan lateks sayogi pikeun sagala rupa aplikasi industri sareng tugas ringan.

Naha sarung tangan aya dina tingkat ketebalan anu béda-béda pikeun tingkat panyalindungan anu béda-béda?

Sarung tangan anu dilapis lateks crinkle anu ditawarkeun ku Amsafe gaduh pilihan ketebalan anu ngamungkinkeun sababaraha tingkat panyalindungan sareng tingkat daya tahan. Kustomisasi sarung tangan kalebet warna sareng ukuran, sareng aranjeunna dirancang pikeun seueur aplikasi, di jero ruangan sareng di luar.

Sabaraha lami sarung tangan biasana tahan sateuacan kedah diganti?

Ekspektasi daya tahan sarung tangan anu dilapis latex crinkle Amsafe gumantung kana frékuénsi panggunaan sareng syarat pangropéa. Nanging, sarung tangan nawiskeun résistansi cimata sareng abrasi anu langkung saé, sareng kalayan perawatan anu leres, tiasa tahan pikeun waktos anu lumayan.

Naha aya petunjuk perawatan khusus pikeun ngajaga sarung tangan?

Perawatan anu leres penting pisan pikeun ngajaga daya tahan sarung tangan dilapis lateks crinkle Amsafe. Pikeun mastikeun umur panjang, disarankeun pikeun nyingkahan kontak sareng objék seukeut, bahan kimia, sareng sinar panonpoé langsung. Cuci leungeun dina cai tiis kalayan detergent hampang tur ngagantung garing jauh ti sumber panas.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部