x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
sarung tangan konstruksi

Produsén Sarung Konstruksi

Amsafe nyéépkeun langkung ti 15 taun ngadamel sarung tangan konstruksi. Unggal taun, kami ngadamel langkung ti 5-10 gaya anyar sarung tangan konstruksi dina panalungtikan sareng desain pikeun ngabantosan anjeun gancang ngadominasi pasar. jasa OEM na OBM sadia.

  • Insinyur profésional pikeun mastikeun produksi sarung tangan konstruksi kualitas
  • Langkung ti 20 sertipikat CE sayogi
  • Sampel gratis desain sarung tangan konstruksi
  • 180 poé jaminan sanggeus jaman ETA

Sarung Tangan Konstruksi Amsafe

Sarung tangan konstruksi Amsafe dijieun pikeun kanyamanan maksimum, dexterity, sarta cekelan. Kaseueuran sarung tangan konstruksi gaduh pas anu pas pikeun mastikeun kanyamanan dina panangan. Éta masihan panangtayungan leungeun tina lebu, potongan, abrasion, tusukan, lebu, kacilakaan, sareng bruising. Sumawona, sarung tangan tukang nawiskeun cengkraman palem anu luar biasa sareng panyalindungan panangan tina bahan anu seukeut.

Sarung tangan konstruksi aya dina rupa-rupa bahan, kalebet nilon, HPPE, lateks, neoprene, kulit, sareng sintétis sanés. Diantara konstruksi populér, sarung téh cut-tahan sarung konstruksi, sarung konstruksi kulit, sarung panas-tahan, jsb Saterusna, aya pilihan badag tina sarung konstruksi dina rupa-rupa ukuran, ti tambahan leutik mun XXL.

1.sarung tangan karét konstruksi

Aya rupa-rupa sarung tangan karét konstruksi anu awét pisan, tahan cimata, sareng daya tahan anu langkung saé. Sadia dina 10 inci sarta ukuran séjén. 100% kualitas luhur tapi affordable. Éta gampang dianggo ogé.

Nitrile Coated Sarung Konstruksi

Sarung tangan konstruksi anu dilapis Nitrile diwangun tina sarung tangan rajutan nilon sareng Lapisan Nitrile dina sadayana palem. Fitur puncture hébat, abrasion, snag, sarta lalawanan motong. Nyadiakeun panyalindungan motong ANSI-dipeunteun.

3.sarung katun konstruksi bodas

Sarung tangan katun konstruksi bodas aya dina sagala ukuran, ti leutik dugi ka XL. Sarung tangan anu tiasa dianggo deui ieu tahan tahan sareng tahan cai. Sadia dina tipe full-fingered. Bisa dipaké ku duanana lalaki jeung awéwé salaku na unisex.

4.sarung kulit konstruksi lalaki

Sarung tangan konstruksi kulit lalaki dianggo dina rupa-rupa industri pikeun sababaraha aplikasi. Dijieun ku input faktor kualitas pangluhurna. Nyadiakeun fungsionalitas, umur panjang, sareng diandelkeun.

5.sarung logo custom konstruksi

Sarung tangan konstruksi tiasa dipersonalisasi sareng logo atanapi slogan perusahaan anjeun. Unggal sarung tangan didamel sacara cermat kalayan kakuatan anu saé, résistansi potong, sareng résistansi abrasi. Leungeun mastikeun ditangtayungan.

6.konstruksi sarung kaamanan non-slip

Sarung tangan kaamanan non-slip konstruksi anu idéal pikeun tukang ledeng, pagawe konstruksi, pagawe manual, cleaners, sareng nu sanesna. Diwangun tina bahan kualitas kandel sareng awét. Dipaké pikeun minyak-proofing, waterproofing, jsb.

7.sarung konstruksi beurat-tugas

Sarung tangan konstruksi tugas beurat ngabantosan ngajaga kaayaan sanitasi sareng ningkatkeun kamampuan anu nganggona, sapertos cengkraman. Ngalayanan rupa-rupa kaperluan. Fitur bolong hawa breathable deui jeung pigeulang elastis kalawan hook sarta kasampak jepitan pikeun pas snug.

8.sarung kaamanan konstruksi ukuranana bébas

Tekstur sarung tangan kaamanan konstruksi ukuran gratis tiasa dianggo sareng nyaman. Mangpaat hébat pikeun konstruksi sareng tugas beurat.

9.sarung konstruksi usum tiis

Sarung tangan konstruksi usum tiris didamel tina bahan kualitas luhur ku standar anu ditetepkeun. Ramah kulit, fleksibel, sareng tiasa diumbah mangrupikeun tilu fitur anu paling luhur. Bisa dianggo dina rupa-rupa situs konstruksi sareng setélan industri.

Bahan Kualitas Premium

Sarung tangan konstruksi desain Amsafe nawiskeun panyalindungan panangan anu paling nyugemakeun dina karya konstruksi anu dampak tinggi, tugas beurat. Kacilakaan, lebu, bruising, lebu, sareng unsur ngabahayakeun sanésna tiasa dicegah tina asup kana sarung tangan. Sarung tangan konstruksi dijieun pikeun kanyamanan maksimum, dexterity, sarta cekelan. Sababaraha pilihan bahan ngawengku:

  • kulit
  • Nil
  • kapas
  • poliéster
  • Kevlar, jsb.
Bahan Kualitas Premium
Lega Mangpaat

Lega Mangpaat

Sarung tangan konstruksi cocog pikeun rupa-rupa industri sareng sawah. Pabrik produk bungkusan, manufaktur mesin, manufaktur baja, pabrik kimia, sareng bengkel electroplating tiasa dianggo. Lingkungan gawé séjén ogé ngawengku stamping logam, mobil, perbaikan roofs.

Aya pas anu saé pikeun sadayana kalayan ukuran mimitian ti XXS, XS, S, M, L, XL dugi ka 4XL. Amsafe mangrupikeun toko tunggal anjeun pikeun sarung tangan konstruksi anu berkualitas.

Sabaraha kisaran harga pikeun sarung tangan konstruksi Amsafe?

Sarung Tangan Konstruksi Amsafe nawiskeun harga anu berpatutan pikeun modél anu béda-béda, anu rupa-rupa bahan sareng fitur. Sanajan kitu, rentang harga teu dieusian dina informasi disadiakeun.

Naha aya petunjuk perawatan khusus pikeun ngajaga daya tahan sarung tangan ieu?

Pangropéa anu leres penting pisan pikeun umur panjang sarung tangan konstruksi. Daya tahan tiasa dilestarikan ku nuturkeun petunjuk perawatan sapertos nyeuseuh dumasar kana pedoman produsén, ngahindarkeun paparan ka suhu anu ekstrim, sareng nyimpen di tempat anu garing sareng tiis jauh tina sinar panonpoé.

Naha sarung tangan konstruksi Amsafe tiasa disaluyukeun pikeun ukuran atanapi bentuk leungeun khusus?

Pilihan kustomisasi sayogi pikeun sarung tangan konstruksi Amsafe pikeun nampung ukuran sareng bentuk leungeun anu khusus. Fitur ieu ngajamin pas anu nyaman pikeun pagawé sareng panyalindungan maksimal tina bahaya dina situs konstruksi. Kasaluyuan bentuk leungeun dipertimbangkeun nalika prosés manufaktur.

Naha aya pilihan anu ramah lingkungan pikeun sarung tangan konstruksi Amsafe?

Sapertos siki anu ditanam dina taneuh anu subur, Sarung Tangan Konstruksi Amsafe parantos akar di industri, ngembang kalayan fokus kana bahan anu ramah lingkungan sareng metode produksi anu lestari, nawiskeun pilihan sadar lingkungan pikeun sarung tangan konstruksi.

Kumaha sarung tangan konstruksi Amsafe dibandingkeun sareng merek sanés dina hal kanyamanan sareng panyalindungan?

Dina hal kanyamanan sareng panyalindungan, sarung tangan konstruksi Amsafe tiasa dibandingkeun sareng merek sanés. Tapi, kasaimbangan spésifik daya tahan vs kalenturan sareng kanyamanan vs panyalindungan tiasa rupa-rupa gumantung kana gaya sareng bahan khusus anu dianggo dina sarung tangan.

Pikeun naon sarung tangan konstruksi?

Sarung tangan konstruksi dirancang pikeun ngajagi panangan pagawé tina bahaya poténsial di lingkungan konstruksi. Aranjeunna tameng ngalawan motong, abrasions, tabrakan, sarta paparan ka bahan kimia atawa surfaces kasar, mastikeun kaamanan sarta kanyamanan salila sagala rupa tugas.

Sarung tangan naon anu anjeun anggo pikeun beton?

Nalika damel sareng beton, sarung tangan anu didamel tina lateks, nitrile, atanapi neoprene nawiskeun panyalindungan ngalawan iritasi kulit sareng paparan kimiawi. Pikeun tambihan daya tahan, sarung tangan kalayan permukaan bertekstur tiasa nyayogikeun cengkraman anu langkung saé nalika nanganan beton baseuh.

Sarung tangan naon anu paling sering dianggo di situs konstruksi? Sarung tangan naon anu paling sering dianggo di situs konstruksi?

Sarung tangan anu paling umum dianggo di situs konstruksi nyaéta sarung tangan kulit. Aranjeunna nawiskeun kasaimbangan panyalindungan sareng ketangkasan, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sagala rupa tugas konstruksi.

Sarung tangan naon anu ngajaga leungeun anjeun tina permukaan kasar?

Sarung tangan nganggo bantalan anu dikuatkeun, sapertos sarung tangan kulit atanapi sintétik kalayan panyalindungan palem tambahan, ngalindungan leungeun tina permukaan kasar ku nyayogikeun lapisan tambahan antara kulit sareng bahan abrasif.

Naha sarung tangan nitrile saé dina konstruksi?

Leres, sarung tangan nitrile tiasa cocog pikeun tugas konstruksi. Aranjeunna nawiskeun résistansi kana bahan kimia, minyak, sareng tusukan, ngajantenkeun aranjeunna berharga pikeun tugas anu ngalibetkeun nanganan bahan atanapi zat anu tiasa abrasive atanapi picilakaeun.

Naon bahan anu paling hese pikeun sarung tangan?

Sarung tangan anu didamel tina bahan sapertos Kevlar atanapi kulit anu dikuatkeun dikenal ku kateguhanana. Bahan-bahan ieu nyayogikeun daya tahan sareng panyalindungan anu luar biasa tina potongan, abrasion, sareng tabrakan.

Kumaha kuring milih sarung tangan kerja?

Nalika milih sarung tangan kerja, pertimbangkeun faktor sapertos tugas khusus, bahaya, sareng syarat kanyamanan. Pilih sarung tangan anu nawiskeun tingkat panyalindungan anu pas bari ngamungkinkeun ketangkasan anu diperyogikeun.

Sarung tangan mana anu pangsaéna pikeun nanganan bahan kasar sareng abrasive?

Sarung tangan nganggo kulit anu dikuatkeun atanapi anu gaduh permukaan bertekstur idéal pikeun nanganan bahan kasar sareng kasar. Sarung tangan ieu nyayogikeun panyalindungan sareng cengkraman anu ditingkatkeun.

Naha sarung tangan kulit saé pikeun konstruksi?

Sumuhun. Sarung tangan kulit gaduh kaunggulan alamiah anu ngajantenkeun aranjeunna langkung unggul dina sababaraha aspék. Dihargaan pikeun kateguhanna, kamampuan ngalindungan, sareng breathability bawaan, sarung tangan kulit nunjukkeun résistansi anu saé ngalawan abrasion, ngajantenkeun pilihan anu optimal pikeun sajumlah tugas anu aya hubunganana sareng konstruksi. Hasilna, aranjeunna mikaresep karesep anu lega diantara buruh.

Sarung tangan naon anu anjeun anggo pikeun damel kayu?

Dina widang woodworking, artisans ilaharna employs sarung crafted ti kulit premium atawa bahan sintétik ngarupakeun pertahanan. Sarung tangan khusus ieu ngalayanan tujuan ganda pikeun ngajagaan tina serpihan, potongan, sareng abrasion, bari ngagampangkeun kaahlian sareng ketangkasan anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas rumit kalayan presisi.

Naon jinis sarung tangan pelindung anu pangsaéna pikeun dianggo?

Jenis sarung pelindung anu pangsaéna pikeun dianggo gumantung kana tugas sareng bahaya khusus. Sacara umum, sarung tangan kalayan résistansi potong anu pas, résistansi abrasion, sareng perlindungan dampak disarankeun pikeun sagala rupa kagiatan konstruksi.

Naha pagawe konstruksi nganggo sarung tangan?

Leres, seueur padamel konstruksi ngagem sarung tangan pikeun ngajagi panangan tina bahaya poténsial sapertos barang seukeut, lecet, bahan kimia, sareng tabrakan. Sarung tangan nyumbang kana kasalametan sareng kasalametan sadayana dina padamelan.

Naon tilu jinis sarung tangan anu dirancang pikeun ngajagaan leungeun anjeun?

Aya tilu jinis sarung tangan anu béda-béda anu direkayasa sacara saksama pikeun ngajaga sareng ngalindungan panangan: sarung tangan anu tahan dipotong, anu nawiskeun pertahanan anu kuat ngalawan luka sareng luka; sarung tangan tahan dampak, anu sacara efektif ngirangan dampak tabrakan sareng geter; sareng sarung tangan tahan kimia, anu nyayogikeun panghalang anu tiasa dipercaya ngalawan bahan kimia anu ngabahayakeun.

Sarung tangan naon anu dianggo pikeun damel baja?

Nalika ngalakukeun pagawean baja, penting pisan pikeun ngagunakeun sarung tangan anu gaduh résistansi potong sareng panyalindungan dampak. Pilihan anu optimal kalebet sarung tangan anu didamel tina bahan anu kuat sapertos Kevlar atanapi anu dikuatkeun ku padding anu dikuatkeun. Sarung tangan ieu nyayogikeun persenjataan anu dipikabutuh ngalawan ujung anu seukeut sareng beurat bahan beurat, mastikeun tingkat panyalindungan anu langkung luhur.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部