x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Hawa tiis Cut Produsén Sarung Tahan

Tenaga Kerja Relentless Ningkatkeun Standar Produk Anu Teu Tertandingi sareng Kapuasan Klién anu Teu Ditandingkeun.

  • Pabrik Otorisasi ku BSCI, ISO, sareng SATAX: Ngajamin Standar Manufaktur Tinggi
  • Nyadiakeun Pangiriman Produk Rapid: Pangiriman dina ngan sabulan
  • Rentang Peralatan Lengkep: Cetakan Tangan Standar Euro Sadia dina Ukuran 3 dugi ka 12 Ngajamin Pas Sampurna

Amsafe Cuaca Tiis Cut Sarung Tahan

Amsafe’s cold weather cut resistant gloves are sought after for their dual protective function, effectively shielding hands from both biting cold and sharp hazards. These multifunctional gloves are an ideal choice for a range of challenging tasks such as construction, operations in cold storage warehouses, road upkeep, snow clearance, glass handling, and metalwork, to name a few.

Recognized for their remarkable durability, these gloves boast an added protective layer of anti-abrasion latex, enhancing resistance, particularly in the thumb region. Designed to fit all hand sizes and shapes, these gloves promise such comfort and ease, users often barely notice they’re wearing them.

At Amsafe, we pledge to ensure that all our hand protection gear, including our cold weather cut-resistant gloves, surpass your safety expectations. For any further information, we invite you to get in touch with us at your earliest convenience.

Hawa tiis Nitrile-coated Cut Sarung Tahan
  • Cut-tahan pikeun panyalindungan leungeun unggul.
  • Desain wearable pikeun kanyamanan salila pamakéan nambahan.
  • Sipat anti-slip pikeun mastikeun cengkraman anu aman dina sagala rupa kaayaan.
  • Fitur tahan cai pikeun ngajaga leungeun anjeun tetep garing dina lingkungan anu baseuh sareng tiis.
02 PVC Cuaca Tiis Cut Tahan jeung Pakem Sarung
  • sarung tangan serbaguna cocog pikeun sagala rupa tugas.
  • Desain lemes jeung fléksibel pikeun pamakéan nyaman.
  • Tahan ka minyak jeung cai, mastikeun durability.
  • Disesuaikeun dina hal warna, logo, sareng ukuran pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun.
03 Anti Geter Cuaca Tiis Cut Sarung Tahan
  • Dijieun tina bahan kualitas luhur, mastikeun daya tahan sareng panyalindungan.
  • Desain breathable pikeun maké nyaman salila jam gawé nambahan.
  • Nawarkeun panyalindungan ngalawan duanana cuaca tiis sarta motong, ningkatkeun kaamanan dina kaayaan nangtang.
04.safety cuff cuaca tiis cut resistan sarung
  • Sarung tangan multifungsi kalayan sipat anti-smash, anti-geter, tahan seuneu, sareng anti-dampak.
  • Desain cuff kaamanan pikeun panyalindungan tambahan.
  • Idéal pikeun ngajagaan tina masalah anu aya hubunganana sareng cuaca tiis, kalebet keram sareng motong, dina sababaraha skenario padamelan.
Sarung tangan tahan cuaca tiis anu serbaguna
  • Desain lightweight sareng breathable pikeun kanyamanan sapopoe.
  • durability luar biasa pikeun kinerja lila-langgeng.
  • Sadaya ukuran leungeun nyaman diakomodasi ku kalenturan bahan.
06.awét usum tiis cuaca tiis motong sarung tahan
  • Fitur anti-slip, anti-cut, waterproof, sareng anti tiis, nyayogikeun panyalindungan sadayana.
  • Ukuran customizable, kelir, jeung logo prints, ngidinan Anjeun pikeun align sarung jeung pesenan husus anjeun sarta preferensi.
07.anti lmpact cuaca tiis motong sarung tahan
  • Pisibilitas tinggi sareng palem tahan kabocoran pikeun ningkatkeun kaamanan sareng daya tahan.
  • Kakuatan dexterity tinggi dina bagian tukang sarung, facilitating tugas intricate.
08.hppe liner cuaca tiis motong sarung tahan
  • Warna pilihan pikeun kustomisasi.
  • Dijieun tina bahan poliéster pikeun pangalaman anu henteu caket sareng tahan kusut.
  • Perlindungan ganda pikeun kaamanan tambahan, ditambah ku kanyamanan teguh sareng breathability.
9.kulit cuaca tiis motong. sarung tahan
  • Konstruksi kulit awét pikeun panangtayungan leungeun sareng ramo anu awét.
  • Lapisan tahan motong pikeun nyegah panas sareng kontak narik, ningkatkeun kaamanan.
  • A katingal stylish tur profésional, cocog pikeun sauntuyan setelan.

Didamel khusus

Minuhan tungtutan unik bisnis anjeun nganggo sarung tangan tahan tahan cuaca tiis buatan Amsafe. Ku saukur nyadiakeun kami kalawan gambar husus Anjeun tur pola, urang bisa nganteurkeun solusi bespoke tailored kana aplikasi sarung anjeun.

Sumawona, anjeun tiasa ngajalajah halaman kategori utama kami pikeun ningali rentang komprehensif sarung tangan tahan potong. Sarung tangan tahan tahan cuaca tiis didamel kana standar anu paling luhur, dirojong ku pangalaman éksténsif dina nyayogikeun syarat kaamanan téknis para klien dina kaayaan anu tiis.

Didamel khusus
Jasa Certified

Jasa Certified

Di Amsafe, pabrik kami nyepeng sertipikasi ti BSCI, ISO, sareng SATAX, ngajamin kualitas produk sareng jasa anu paling luhur. Naha anjeun ngaluncurkeun usaha leutik anu fokus kana sarung tangan tahan cuaca tiis atanapi gaduh kabutuhan sarung tangan anu sanés, Amsafe mangrupikeun solusi sadaya-dina-hiji anjeun, ditawarkeun ku harga anu kompetitif. Urang nyadiakeun pilihan pikeun duanana OEM (Original Equipment Manufacturer) jeung OBM (Own Brand Manufacturing).

Staf anu khusus sareng berpengetahuan siap pikeun nungtun anjeun dina milarian solusi anu optimal pikeun kabutuhan khusus anjeun. Salaku tambahan, kami nawiskeun conto gratis sareng pengiriman ekspres, lengkep sareng bea cukai di tempat tujuan.

Kanggo detil sareng patarosan langkung seueur, mangga angkat ka Amsafe tanpa reureuh.

Naon sarung tangan kerja anu pangsaéna pikeun cuaca tiis anu ekstrim?

Pikeun cuaca tiis ekstrim, sarung gawé pangalusna boga konstruksi multi-layered kalawan linings insulated sarta waterproof, lapisan luar windproof. Pilari sarung tangan anu gaduh bahan sapertos Thinsulate™ sareng Gore-Tex pikeun kahaneutan sareng panyalindungan optimal.

Sarung tangan naon anu pangsaéna pikeun motong kayu dina usum tiis?

Nalika motong kai dina usum tiis, disarankeun pikeun ngagunakeun sarung tangan kulit insulated atanapi sarung tangan sareng kombinasi bahan kulit sareng sintétis. Sarung tangan ieu nyadiakeun duanana panyalindungan ngalawan motong sarta insulasi pikeun ngajaga leungeun Anjeun haneut dina hawa tiis.

Naha sarung tangan tahan motong leres-leres tiasa dianggo?

Leres, sarung tangan anu tahan-potongan mujarab pikeun masihan panyalindungan ngalawan luka sareng luka. Éta dijieun tina bahan sapertos Kevlar, Dyneema, atanapi serat stainless steel, nawiskeun tingkat résistansi anu luhur pikeun objék anu seukeut. Milih tingkat résistansi potong anu pas pikeun tugas khusus anjeun penting pisan pikeun éféktivitasna.

Naha éta OK pikeun motong kayu dina usum tiis?

Sumuhun, éta umumna aman pikeun motong kai dina usum tiis. Sanajan kitu, hawa tiis bisa mangaruhan kaayaan kai urang, sahingga harder sarta berpotensi leuwih regas. Ngagunakeun parabot nu bener, maké sarung jeung pakean nu cocog, sarta ngalakukeun precautions kaamanan penting.

Naha sarung tangan ngeureunkeun frostbite?

Sarung tangan bisa mantuan nyegah frostbite ku nyadiakeun insulasi jeung panyalindungan ngalawan tiis ekstrim. Nanging, penting pisan pikeun milih sarung tangan anu dirancang pikeun cuaca tiis sareng ngahindarkeun paparan anu berkepanjangan kana kaayaan beku.

Naha sarung tangan kulit langkung saé pikeun tiis?

Sarung tangan kulit tiasa nyayogikeun insulasi anu saé sareng panyalindungan ngalawan tiis, tapi éféktivitasna gumantung kana jinis kulit sareng tingkat insulasi anu aranjeunna nawiskeun. Sababaraha sarung tangan kulit nganggo lapisan tambahan pikeun ningkatkeun kahaneutan, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun hawa anu langkung tiis.

Kumaha carana milih sarung tahan cut?

Nalika milih sarung tangan anu tahan potong, pertimbangkeun faktor sapertos tingkat panyalindungan motong anu diperyogikeun (dipeunteun ti ANSI A1 dugi ka A9), jinis bahan anu dianggo (Kevlar, Dyneema, jsb.), sareng tugas khusus anu bakal anjeun laksanakeun. ratings cut luhur cocog pikeun tugas ngalibetkeun parabot seukeut tur bahan.

Naon bahan anu paling haneut pikeun sarung tangan usum tiis?

Bahan alami sapertos wol sareng handap, sareng bahan sintétik sapertos Thinsulate™, dipikanyaho ku sipat insulasi anu saé. Sarung tangan sareng kombinasi bahan ieu sering nyayogikeun pilihan anu paling haneut pikeun dianggo usum tiis.

Kumaha longgar sarung tangan usum tiis?

Sarung tangan usum tiis kedah pas, tapi henteu ketat teuing. A pas snug mantuan ngajaga kahaneutan, bari ninggalkeun saeutik spasi ngamungkinkeun pikeun sirkulasi hadé. Anjeun kudu bisa ngagerakkeun ramo Anjeun comfortably tanpa perasaan constricted.

Sabaraha kisaran harga sarung tangan tahan cuaca tiis Amsafe?

Kisaran harga sarung tangan tahan cuaca tiis Amsafe béda-béda gumantung kana fitur sareng daya tahan anu diperyogikeun. Disesuaikeun tina segi ukuran, warna, sareng cetakan logo, Amsafe nawiskeun sarung tangan kualitas luhur anu cocog pikeun sagala rupa aplikasi.

Kumaha Amsafe mastikeun daya tahan sareng fitur anti ngagem tina sarung tanganna?

Uji daya tahan sareng komposisi bahan mangrupikeun aspék penting pikeun mastikeun fitur anti ngagem sareng awét tina sarung tangan Amsafe. Aranjeunna ngalaksanakeun prosedur tés anu ketat dina sababaraha bahan pikeun mastikeun yén sarung tangan tiasa tahan kaayaan anu parah sareng ngajaga sipat pelindungna.

Naha Amsafe tiasa nyayogikeun sertifikasi pikeun sarung tanganna, sapertos standar ASTM atanapi EN?

Sarung tangan Amsafe saluyu sareng standar industri pikeun sertifikasi sapertos ASTM atanapi EN. Validitas sertipikasi ieu dipastikeun ku uji anu ketat sareng ukuran kontrol kualitas, ngajamin kinerja sarung tangan dina sababaraha aplikasi.

Naha Amsafe nawiskeun jaminan atanapi jaminan pikeun sarung tanganna?

Amsafe nawarkeun jaminan kualitas produk jeung layanan palanggan luar biasa, mastikeun kapuasan customer. Tapi, teu aya inpormasi anu sayogi ngeunaan jaminan atanapi jaminan khusus pikeun sarung tanganna.

Sabaraha kuantitas pesenan minimum pikeun sarung tangan khusus ti Amsafe?

Amsafe nyadiakeun sarung tangan custom-dijieun dumasar kana spésifikasi klien 'tanpa aya sarat pesenan minimum. Sarung tangan tiasa disaluyukeun tina segi ukuran, warna, sareng cetakan logo, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sagala rupa aplikasi.

滚动至顶部