x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Sarung Tangan Coated Produsén kawentar

Amsafe mangrupakeun produsén global dibédakeun jeung produser sarung leungeun coated.

Kalawan leuwih dékade satengah tina prowess produksi, perusahaan kami ngawengku tanaga pinter nu mastikeun produksi kualitas unggul sarung leungeun coated.

  • Fitur sistem tracking pesenan sacara real-time
  • Ngabantosan ngawas kamajuan pesenan anjeun
  • Dipasang ku dalapan jalur produksi
  • Boasts kader insinyur sareng langkung ti dua dekade kaahlian sareng profesionalisme.

Sarung Tangan Dilapis Amsafe

Amsafe nawarkeun sarung tangan coated nu datang dina rentang pinuh ku ukuran leungeun jeung wangun pikeun cater kana sagala rupa tungtutan. Sarung tangan ieu dirarancang pikeun ngaleungitkeun kacapean leungeun, ngamungkinkeun pangguna pikeun ngalaksanakeun tugas sacara langkung éfisién sareng aman.

Nampilkeun lapisan lateks ganda dina palem sareng ujung ramo, sarung tangan anu dilapis kami nyayogikeun cengkraman anu luar biasa dina sagala kaayaan, naha éta garing, baseuh, atanapi berminyak. Ieu berkat fitur nyeuseup gaya Octopus anu kami parantos ngahijikeun kana desain sarung tangan.

Sarung tangan anu dilapis Amsafe sacara ketat patuh kana standar BSCI, ISO, sareng SATAX, ngagambarkeun komitmen urang kana kapuasan pangguna. Urang narékahan pikeun nganteurkeun layanan unggulan ka konsumén urang dina unggal hambalan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan kami ayeuna.

1 Certified-PU-Coated-Hand-Sarung Tangan

Sarung tangan anu dilapis PU akreditasi kami gaduh bahan liner anu kuat, ngajamin betah ngagem sareng serbaguna. Sarung tangan ieu didamel sacara ati-ati pikeun nyayogikeun panyalindungan anu paling penting tina sagala rupa bahaya sapertos luka, lecet, sareng beubeulahan. Nyaimbangkeun breathability sareng desain, sarung tangan ieu negeskeun kasalametan bari henteu pernah ngantunkeun kanyamanan.

2 Nitrile-Coated-Hand-Sarung Tangan

Sarung tangan anu dilapis nitrile kami cocog pikeun rupa-rupa industri, kalebet tatanén, mékanika, sareng konstruksi. Sarung tangan ieu sayogi dina spéktrum ukuran sareng warna anu tiasa disaluyukeun, disaluyukeun pikeun nyayogikeun syarat khusus. Ngamangpaatkeun sarung tahan banting ieu éféktif impedes pipe slippage sarta diminishes résiko kacapean leungeun, kukituna mastikeun duanana kaamanan sarta produktivitas dijaga sapanjang poé gawé.

3 Nylon-dip-dilapis-leungeun-sarung

Kanyamanan sareng Kelestarian Sarung tangan anu dilapis nilon anu dilapis ku nilon menonjol kalayan fitur anu fleksibel, anti statik, sareng nyaman. Lapisan élastisitas pang luhurna ngajamin gampang dianggo. Naon deui, sarung tangan ieu sanés ngan ukur tiasa dianggo deui tapi ogé didamel tina bahan anu ramah lingkungan, saluyu sareng komitmen urang pikeun kelestarian.

4 Katun-knitted-coatd-leungeun-Sarung tangan

Sarung tangan katun rajutan anu dilapis lateks nampilkeun gabungan anu teu aya tandinganna tina anti-minyak, atribut anti-kimiawi, ditambah ku panyalindungan anu kuat, sadayana bari ngajamin kanyamanan. Éta janten solusi anu luar biasa pikeun panangtayungan leungeun dina sajumlah ageung aplikasi industri, kalebet tatanén, transportasi, sareng saluareun.

5 Poliéster-campuran-coated-sarung tangan

Sarung tangan anu dilapis poliéster kami gaduh finish crinkle, nawiskeun sanés ngan ukur panyalindungan tambahan, tapi ogé ngajamin cengkraman anu unggul sareng tahan kana ngagem sareng abrasi. Incorporation tina lawon breathable sarta lightweight dina bagian dorsal amplifies sakabéh kanyamanan sarta kagunaan fungsional.

6 fléksibel-pasir-coated-sarung

Sarung tangan anu dilapis keusik anu lentur nyayogikeun fleksibilitas sareng ketangkasan anu teu aya tandinganana, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun rupa-rupa tugas, kalebet tenaga kerja industri, bungkusan, konstruksi, hortikultura, sareng sajabana. Kalayan sajumlah ageung warna sareng ukuran anu anjeun pikahoyong, anjeun gaduh kamampuan pikeun milih anu pas pikeun kabutuhan anu béda.

7 Kaca-serat-dilapis-leungeun-sarung

Sarung tangan anu dilapis serat kaca urang nunjukkeun liner anu kualitas luhur, tahan abrasi, ngajantenkeun aranjeunna pilihan klasik pikeun industri anu aya dina fabrikasi kaca sareng logam. Kalayan rupa-rupa ukuran anu anjeun pikahoyong, sarung tangan ieu dirancang kalayan ati-ati pikeun nampung panangan sadaya proporsi kalayan nyaman. Saterusna, palem tina sarung nu diimbuhan ku polyurethane pikeun panyalindungan amplified jeung durability.

8 PVC-coated-leungeun-sarung

Sarung tangan anu dilapis PVC kami nunjukkeun résistansi kana dampak, breathability, sareng atribut anti gesekan. Dipirig ku bahan TPR pikeun benteng tambahan dina sisi dorsal leungeun, sarung tangan ieu cocog pikeun spéktrum lega aplikasi, ngawengku mesin jeung saterusna.

sarung tangan anti cut-coated

Sarung tangan anu dilapis anti cut kami nawiskeun desain anu mulus sareng manjang kalayan panyalindungan ros-rosan, mastikeun kasalametan panangan anu unggul. Nampilkeun lapisan nitrile keusik, sarung tangan ieu sacara efektif nyegah motong leungeun nalika damel. Salaku tambahan, aranjeunna nganggo cuffs anu tiasa disaluyukeun sareng palem empuk pikeun kanyamanan sareng panyalindungan tambahan.

jaminan kualitas dina sarung leungeun coated

Kalawan leuwih ti dasawarsa pangalaman, Amsafe specializes di supplying sarung leungeun coated tailored pikeun minuhan sarat customer. Sarung tangan kami ngagaduhan lapisan nitrile anu kuat anu nawiskeun résistansi kana abrasi, snags, tusukan, sareng potongan, nyayogikeun panyalindungan tina bahan kimia. Amsafe reueus ngajamin yén sadaya sarung tangan anu dilapis kami bébas tina silikon sareng lateks.

Urang sumber bahan nitrile ti pabrik dipercaya di Taiwan, Koréa Kidul, jeung Cina. Di Amsafe, ukuran kontrol kualitas anu ketat dilaksanakeun pikeun mastikeun kinerja optimal unggal sarung tangan anu dilapis. Salaku tambahan, kami nganggo mesin jahit impor pikeun ngajaga kualitas awét sareng konsisten.

Kauntungan Bahan
Fitur Alus

Fitur Pinunjul tina Sarung Tangan Dilapis Amsafe

Amsafe nawiskeun rupa-rupa sarung tangan anu dikurilingan ku lapisan nitrile, ngahasilkeun ketangkasan, daya tahan, sareng cengkraman anu luar biasa. Sarung tangan anu dilapis kami didamel pikeun breathability sareng kanyamanan, netepkeunana salaku pilihan anu dipikaresep dina sagala rupa industri, kalebet lukisan, karya mékanis, konstruksi, sareng rakitan umum.

Amsafe nyayogikeun sarung tangan anu dilapis dina ukuran standar Euro komprehensif, sagigireun nawiskeun pilihan kustomisasi pikeun nyayogikeun kabutuhan unik anjeun. Salaku produsén anu unggul, kami nyayogikeun jasa bungkusan lengkep pikeun akuisisi anjeun. Kami ngagunakeun mesin percetakan avant-garde pikeun ngaropea bungkusan sareng merek anjeun, mastikeun percetakan kabaca sareng profésional.

Sarung Tangan Coated: Panungtun FAQ Guide

Upami anjeun milari sarung tangan anu dilapis kinerja anu luhur, maka anjeun parantos sumping ka tempat anu leres.

Pituduh ieu ngajalajah sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan sarung tangan anu dilapis.

Ti tipena béda palapis, desain, jenis bahan, standar kualitas pikeun spésifikasi - anjeun bakal manggihan sakabeh informasi nu peryogi ngeunaan sarung leungeun coated katuhu dieu.

Tetep maca pikeun neuleuman leuwih.

1. Naon Dupi Sarung Tangan Coated?

Sarung tangan mangrupikeun bentuk pakean pelindung anu dirarancang kanggo dianggo dina panangan, sareng aya kalana ngalegaan pikeun nutupan sakumna panangan, kalayan tujuan ngajaga panangan tina bahaya poténsial, kalebet tapi henteu diwatesan ku tatu sareng paparan ka zat picilakaeun.
Sarung tangan anu dilapis ngarujuk kana jinis sarung tangan anu ngagaduhan palapis komprehensif anu nutupan sakumna panangan.
Aplikasi tina palapis nawarkeun panghalang pelindung ngalawan rupa-rupa zat kayaning kimia, minyak, abrasions, snags, sarta motong.
Sarung tangan khusus ieu dirarancang pikeun tujuan panyalindungan.

Sarung Tangan Coatedsarung tangan coated

2. Sabaraha Biaya Sarung Tangan Dilapis?

Jinis palapis, bahan sarung tangan, merek, nomer anu dipésér, sareng pamakean anu dimaksud ngan ukur sababaraha variabel anu tiasa mangaruhan sabaraha biaya sarung tangan anu dilapis. Sarung tangan anu dilapis biasana hargana antara sababaraha dolar sareng $ 20 sapasang.

3. Naon Mangpaat Sarung Tangan Dilapis?

Tujuan utama sarung tangan anu dilapis nyaéta pikeun masihan panyalindungan kana panangan.

Sarung tangan ngajaga leungeun tina potongan, bahan kimia, bahaya, sareng tusukan.

sarung leungeun coated ogé ngurangan kacapean leungeun saprak hiji ngagunakeun kirang énergi squeezing atawa nyekel objék.

Sarung tangan anu dilapis ogé anu pangsaéna pikeun nanganan alat sareng mesin sabab ngaminimalkeun poténsi alat sareng slippage alat anu tiasa nyababkeun karusakan.

Sarung tangan anu dilapis langkung gampang dianggo kumargi nyaman sareng serbaguna.

4. Aya Watesan Ngagunakeun Sarung Tangan Coated?

Sababaraha sarung tangan coated bisa ngabalukarkeun réaksi kulit jeung alergi.

Ieu tiasa kajantenan upami pangguna ngaréaksikeun sababaraha bahan anu dianggo pikeun ngadamel sarung tangan.

Sababaraha bahan anu dianggo pikeun ngadamel sarung tangan anu dilapis henteu awét sahingga tiasa nyababkeun kacilakaan.

Sababaraha sarung tangan coated pisan uncomfortable mun teu ngagem.

Éta tiasa nyababkeun karusakan atanapi kacilakaan upami dianggo dimana aranjeunna henteu tiasa dianggo.

5. Lapisan mana anu anjeun tiasa dianggo dina sarung tangan anu dilapis?

Sarung tangan anu dilapis tiasa gaduh seueur palapis, masing-masing gaduh mangpaat sareng aplikasi sorangan. coatings umum pikeun sarung coated ngawengku:

  • Bahan kimia, gajih, sareng résistansi tusukan tina sarung tangan anu katutupan nitrile ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun. Aranjeunna nyaimbangkeun cengkraman sareng dexterity, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun otomotif, manufaktur, sareng pangropéa.
  • Sarung tangan anu dilapis lateks fleksibel, nyaman, sareng dicekel saé. Nanging, sensitipitas lateks kedah dipertimbangkeun sateuacan dianggo.
  • Sarung tangan anu dilapis PU gaduh sensitipitas tactile, cengkraman, sareng ketangkasan. Precision sarta penanganan hipu diperlukeun dina manufaktur éléktronika jeung penanganan bahan hampang.
  • Sarung PVC: Sarung tangan PVC nolak bahan kimia sareng minyak. Biasana dianggo dina aplikasi anu ngabutuhkeun panyalindungan zat.
  • Lapisan Neoprene: Sarung tangan dilapis ku bahan tahan sababaraha bahan kimia, minyak, sareng asam. Aranjeunna aman pikeun tugas bahaya.
  • Lateks Karét Alam (NRL) Lapisan: Sarung tangan sapertos latex masihan cengkraman sareng kalenturan. Éta téh dipaké pikeun gripping objék beueus atawa leueur.
  • Lapisan Microfoam: Sarung tangan nitrile atanapi lateks berbusa ningkatkeun cekelan, engapan, sareng kanyamanan. Éta cocog pikeun tugas cekelan-na-ventilasi.
  • Sandy / Nitrile Dots Coating: Titik-titik tékstur leutik dina sarung tangan ningkatkeun cengkraman dina lingkungan anu baseuh sareng berminyak. Aplikasi anu butuh cengkraman anu kuat ngagunakeunana.
  • busa Nil Lapisan: Sarung tangan ieu bantalan, tahan minyak, sareng cengkraman anu saé. Éta téh garapan pikeun jangka panjang, tugas nyaman.
  • Lapisan gél: Sarung tangan anu dilapis gél ngalembutkeun sareng nyerep geter. Aplikasina ngalibatkeun geter mékanis atanapi dampak repetitive.

Karya anjeun atanapi kabutuhan industri kedah nangtukeun lapisan anu anjeun anggo. Coatings rupa-rupa panyalindungan, cekelan, kalenturan, sarta lalawanan bahan. Panyadia atanapi produsén sarung tangan tiasa ngabantosan anjeun milih sarung tangan anu dilapis anu leres.

6. Bahan Sarung Tangan Dilapis Anu Pangalusna?

Pilihan bahan optimal pikeun leungeun coated sarung ngandelkeun kana tungtutan khusus tina usaha anjeun, bentuk panyalindungan anu dipikahoyong, sareng kaayaan lingkungan dimana sarung tangan bakal dianggo. Bahan-bahan anu rupa-rupa nawiskeun ciri anu béda-béda, ku kituna netepkeun tekad tina bahan "pangsaéna" gumantung kana sarat khusus anu aya.

Sarung tangan Nitrile Coated

Sarung tangan dilapis nitrile

 

7. Kumaha Anjeun Jieun Coated Sarung Tangan?

sarung tangan coated dijieun ku dipping sarung dasar mesin knit kana palapis nu dipikahoyong.

Liner kedah mimitina degreased sareng dilapis ku zat anu ngamungkinkeun éta ngabeungkeut sareng palapis.

Éta tiasa dicelup sawaréh dimana palapis ngan ukur nyertakeun lontar sareng payuneun ramo, dip tilu-saparapat, sareng dip pinuh dimana palapis nyertakeun sadayana sarung tangan.

Anjeun tiasa dip sarung sakali (single dip) atawa anjeun bisa dip dua kali (double-dip) gumantung kana aplikasi tina sarung.

Kalolobaan sarung coated anu single-dipped.

8. Kumaha Métode Ngalapis Sarung Tangan?

Prosés ngalapis sarung tangan ngalibatkeun dipping sarung kana lapisan nepi ka tingkat nu dipikahoyong.

Métode palapis anu béda-béda dilakukeun pikeun cocog pikeun sababaraha aplikasi.

Aya opat jinis palapis sarung sareng aranjeunna kalebet;

1. Coating ngan ujung ramo.

Ieu méré breathability pangalusna tapi teu nawiskeun panyalindungan maksimum saprak ngan hiji bagian tina leungeun katutupan.

Sarung tangan dilapis ujung jari

sarung tangan coated fingertips

2. Sinyalna korma dimana palapis nu nyertakeun lontar, sahingga maturan panyalindungan ka jero leungeun wungkul.

Liputan palem

liputan palem

3. Lapisan tilu-saparapat nutupan ramo tapi tanpa luhureun sarung.

Tilu Quater palapis

tilu palapis kuartal

4. palapis pinuh atawa palapis lengkep.

Ieu nyertakeun sadaya sarung tangan sahingga nawiskeun panyalindungan lengkep.

Dilapis pinuh

pinuh coated

9. Fitur nu kudu Anjeun Pertimbangkeun Nalika Meuli Sarung Tangan Coated?

sarung tangan coated dimaksudkeun pikeun aplikasi béda. Sababaraha dianggo dina industri sedengkeun sababaraha dianggo pikeun panggunaan umum sapertos kebon.

Pikeun milih sarung tangan anu paling palapis anjeun kedah mertimbangkeun fitur-fitur ieu;

  • Bahan anu dianggo - bahan anu dianggo pikeun ngadamel sarung tangan kedah janten pertimbangan utama nalika mésér sarung tangan.

Gumantung kana dimana sarung bakal dipaké, pilih sarung nu boga bahan nu bakal nyadiakeun panyalindungan maksimum.

  • Biaya - biaya sarung tangan ogé kedah janten pertimbangan, pastikeun hargana patut sarung tangan.

Anjeun ogé kedah ngahindarkeun sarung tangan anu dilapis anu murah sabab kalolobaanana didamel tina bahan kualitas goréng anu henteu awét.

  • Pas sareng kanyamanan - tutup anu pas mangrupikeun anu anjeun kedah angkat nalika mésér sarung tangan.

Tujuan utama mésér sarung tangan nyaéta pikeun ngajagi panangan anjeun sareng upami anjeun nampi anu sanés ukuran anjeun, anjeun moal dijagi. Upami anjeun henteu mendakan anu cocog sareng anjeun, kéngingkeun ukuran anu langkung alit tibatan anu langkung ageung.

  • Perlindungan - sarung tangan kedah nawiskeun panyalindungan tina minyak, abrasion, potongan, sareng bahan kimia.

Éta kedah nawiskeun panyalindungan termal upami diperyogikeun.

  • Kualitas - sarung tangan anu saé kedah kualitasna saé pikeun ngahindarkeun karusakan nalika dianggo. Éta ogé kedah awét ku kituna pastikeun anjeun pariksa sarung tangan pikeun mastikeun kualitas.
  • Kelas jasa - sarung tangan anu paling palapis kedah ngalayanan tujuan anu ditujukeun pikeun éta.

Anjeun kedah terang sifat kontak sareng sarat cengkraman.

  • Jinis bahan kimia anu kedah dicekel - nalika mésér sarung tangan anu dilapis, anjeun kedah mastikeun yén anjeun terang jinis bahan kimia anu anjeun urus pikeun mésér anu leres.

10. Kumaha Kudu Anjeun miara tur ngajaga sarung leungeun coated?

Sarung tangan anu dilapis butuh perawatan sareng perawatan pikeun mastikeun aranjeunna tahan lami sareng ngalayanan tujuan anu dimaksud.

Sarung tangan anu dilapis ngagaduhan cara anu tangtu aranjeunna kedah dirawat pikeun ngajamin jasa anu sampurna sareng mastikeun umur panjang.

Nalika ngumbah sarung tangan anu dilapis pasti nganggo cai tiis sareng deterjen anu hampang, pikeun mastikeun sarung tangan henteu ruksak.

Anjeun ogé henteu kedah nganggo pemutih sabab tiasa mangaruhan palapis pelindung.

Sarung tangan anu dilapis kedah digaringkeun dina panas anu rendah atanapi di tempat anu tiis pikeun nyegah panas anu ekstrim.

Sarung tangan anu dilapis kedah dipariksa sateuacan dianggo pikeun mastikeun henteu aya cimata sareng teu tiasa dianggo.

Sarung tangan anu diwarnaan sareng kaku mangrupikeun tanda karusakan anu disababkeun ku seueur dianggo ku kituna henteu kedah dianggo deui.

Anjeun kedah mastikeun yén sarung tangan disimpen saé dina kaayaan anu pas pikeun mastikeun aranjeunna henteu ruksak.

11. Dupi sarung leungeun coated awét?

Teu diragukeun, sarung tangan anu dilapis ngagaduhan poténsi pikeun tahan;

Nanging, daya tahan ieu gumantung kana seueur faktor, kalebet jinis palapis anu dianggo, bahan dasar sarung tangan, kaliber manufaktur, sareng sifat tugas khusus anu ditanggung.

12. Nu Sadia Ukuran Sarung Tangan Coated?

sarung tangan coated datangna dina ukuran béda. Ukuranna leutik, sedeng, ageung, sareng langkung ageung.

13. Dupi Sarung Tangan Coated Aman?

Sarung tangan anu dilapis tiasa dianggap salaku pilihan anu aman, sabab dilengkepan ku palapis pelindung anu nyayogikeun lapisan pertahanan tambahan tina bahan kimia, abrasion, tusukan, sareng luka.

Rupa-rupa bahan anu dianggo dina ngawangun sarung tangan anu dilapis mampuh bentuk panyalindungan anu béda-béda, gumantung kana lingkungan khusus dimana aranjeunna dianggo.

Sarung tangan anu tangtu malah tiasa ngalebetkeun sababaraha lapisan palapis pikeun mastikeun panyayuhan anu paling aman.

14. Kumaha Anjeun Nguji Kualitas Sarung Tangan Dilapis?

Pikeun nguji kualitas sarung tangan, eusian unggal sarung tangan ku 100ml cai suhu kamar sareng gantung vertikal salami dua menit.

Pariksa sarung tangan saatos dua menit sareng upami teu aya cai anu kaluar tina sarung tangan éta teras lulus tés hartosna aranjeunna kualitasna saé sareng tiasa dianggo.

15. Dimana Anjeun Bisa Ngagunakeun Sarung Tangan Coated?

Sarung tangan anu dilapis tiasa dianggo dina seueur séktor, kalebet konstruksi, rupa-rupa industri, ngebon, tugas beurat, séktor listrik, masonry, landscaping, sareng penanganan kimiawi.

16. Dupi Sarung Tangan Coated Nyaman?

Leres, seueur padamel milih ngagunakeun sarung tangan anu dilapis tibatan ngandelkeun panangan anu kosong, sabab sarung tangan ieu nyayogikeun kanyamanan anu langkung saé sareng ngaktifkeun padamelan anu teu kaganggu tanpa prihatin anu terus-terusan tina kacilakaan.

17. Standar Kualitas mana anu kedah sarung tangan anu dilapis?

Aya standar tangtu sarung tangan coated nu sakuduna dituju akur jeung, mun dianggap salaku produk kualitas.

  • Pasang atanapi cabut sarung tangan kedah gampang.
  • Pabrikan kedah jelas nyatakeun upami sarung tangan ngandung zat anu tiasa nyababkeun alergi.
  • Sarung tangan kedah nyumponan tujuanana.
  • Jieun sarung pikeun ngidinan mobilitas ramo maksimum pikeun mastikeun pamaké nyaman.
  • Kualitas pelindung sarung tangan teu kedah kapangaruhan upami anjeun henteu ngumbah cara anu leres.
  • Bahan, seams, sarta edges teu kudu ngabalukarkeun ngarugikeun ka pamaké.
  • Sarung tangan kedah lulus uji kualitas, sareng teu kedah aya potongan atanapi bukaan anu tiasa ngirangan efektivitasna.

18. Naha Téhnologi Datar Dip Cocog Pikeun Sarung Tangan Dilapis?

Téknologi dip datar hartina dipping sarung kana a palapis polimér anu nutupan dampal leungeun kana sisi-sisi ramo.

Téknologi dip datar dilakukeun sacara saksama pikeun ngahontal tampilanna.

Sarung tangan anu dicelup datar nawiskeun kanyamanan anu luar biasa, kasar, sareng kakuatan anu sampurna.

Éta ogé nawiskeun cengkraman anu luar biasa sareng awét, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sarung tangan anu dilapis.

19. Naha Anjeun Kudu Pertimbangkeun Kandel jaket dina sarung leungeun coated?

Ketebalan palapis sarung tangan ngajadikeun bédana dina jumlah panyalindungan anu ditampi tina sarung tangan.

Anjeun tiasa ngahontal ketebalan jas ku cara dipping sarung dina palapis sababaraha kali pikeun ngaronjatkeun lapisan.

The palapis kandel, nu leuwih luhur panyalindungan eta masihan, sarta leuwih luhur lalawanan ka sagala bahya poténsial.

Ieu ngandung harti yén anjeun kedah mertimbangkeun sarung tangan kalayan jaket anu langkung kandel pikeun kéngingkeun panyalindungan maksimal tina éta.

Sarung tangan anu langkung kandel awét sareng ngamungkinkeun penanganan anu paling akurat.

20. Naon Jenis Perlindungan Do Sarung Tangan Dilapis Tawarkeun?

Sarung tangan anu dilapis nawiskeun panyalindungan ngalawan seueur bahaya anu tiasa lumangsung dina sababaraha daérah aplikasi.

Sarung tangan anu dilapis ngagaduhan lapisan palapis anu ngajagi upami aya abrasion, potongan, bahan kimia, minyak, snags, sareng bahaya anu sanés.

21. Dupi Sarung Tangan Coated Dahareun Aman?

Sarung tangan anu dilapis anu paling aman pikeun penanganan atanapi persiapan dahareun nyaéta sarung tangan nitrile. Éta sarung tangan kelas médis bébas bubuk.

Sarung tangan ieu patuh kana standar kualitas sareng kaamanan anu paling kaku. Aranjeunna henteu nganggo bubuk sarung aci jagong.

Sarung tangan nitrile anu pangalusna pikeun persiapan dahareun sabab kuat, awét, sarta bisa nolak tusukan ngajaga dahareun tina kontak.

Sarung tangan nitrile ogé aman pikeun alergi ku kituna moal ngotorkeun kadaharan ku bahan kimia ngabahayakeun atanapi alérgi.

22. Dupi sarung tangan coated waterproof?

Henteu sakabéh sarung tangan coated waterproof. Sababaraha di antarana geus dirancang husus pikeun waterproof.

Sababaraha di antarana pinuh coated janten waterproof, sedengkeun sababaraha nu sawaréh coated.

Kanggo sadaya patarosan sareng patarosan anjeun ngeunaan sarung tangan anu dilapis, kami di dieu pikeun ngabantosan - hubungi kami ayeuna.

滚动至顶部