x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Perlindungan Certified Anjeun Tiasa Dipercanten

  • Jelajahi rentang éksténsif sarung tangan kaamanan AMSAFE PPE kami, sadayana dievaluasi sacara saksama sareng disertipikasi ku standar kaamanan global, nawiskeun anjeun panyalindungan panangan anu teu aya tandinganana.
  • Halaman Sertifikasi kami nyayogikeun daptar lengkep ngeunaan kapercayaan kami, nunjukkeun komitmen kami pikeun kualitas sareng kaamanan, sareng patuh kami kana standar kaamanan internasional.
  • Kalayan AMSAFE PPE, anjeun henteu ngan ukur milih sarung tangan, tapi janji kasalametan, reliabilitas, sareng amanah anu disertipikasi, mastikeun panangan anjeun salawasna dijagi.

EN 388: 2016, EN ISO 21420: 2020

Kasalametan Cuff Gawé Sarung

Sarung Tangan Kulit Rigger

Sarung Kasalametan PU coated

Nitrile Double coated Sarung Kasalametan

Nitrile Double Coated Cut Sarung Kasalametan Tahan

 

Mékanik Kulit Gawé Sarung

Latex korma Coated Sarung

Sarung Latex Palem Coated

 

Sarung Kasalametan Latex coated

Potong leungeun baju

Motong Sarung tahan

Motong Sarung tahan

Sarung Tangan Anti Dampak

13G Nitrile coated Sarung Kasalametan

滚动至顶部