x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

Produsen Sarung Tangan Anti Geter

Amsafe mangrupikeun supplier sareng produsén anu dipercaya di Cina. Kaahlian kami anu lega dina produksi sarung tangan anti geter tiasa ngadukung bisnis anjeun.

Sapanjang langkung ti 15 taun sajarah, kami terang kumaha carana ngadamel syarat anjeun sacara efektif.

  • Hiji-waktos ranté suplai pikeun ngajamin béaya rendah sarta kualitas
  • 5-10 Pendekatan gaya panalungtikan sareng desain taunan
  • Nawarkeun duanana jasa OBM sareng OEM
  • Sarung tangan anti geter kalayan garansi 180 dinten

Sarung Tangan Anti Geter Amsafe: Perlindungan Luar Biasa pikeun Leungeun Anjeun

Understanding Anti Vibration Gloves: These specialized gloves are engineered to mitigate the harmful effects of vibration. As a part of Personal Protective Equipment (PPE), their purpose is to minimize the transmission of machine-induced vibrations to the users’ hands, absorbing specific vibration frequencies.

With extensive knowledge in producing hand protective gear including anti vibration gloves, Amsafe is a trusted manufacturer you can depend on.

Amsafe holds SATAX, ISO, and BSCI certifications, paired with a team of engineers with over 20 years of experience, ensuring the highest quality at every stage of the production process.

If you have any further queries, please don’t hesitate to reach out to Amsafe. Experience the remarkable protection offered by our anti vibration gloves today!

01 PVC-Padding-Anti-Geter-Sarung Tangan

Sarung Tangan Anti Geter PVC Padding nawiskeun panyalindungan luar biasa tina nyerep geter sareng dampening. Sarung tangan PPE tingkat luhur ieu ngagaduhan padding PVC tahan banting pikeun kaamanan sareng kanyamanan.

02 Latex-Coated-Geter-Bukti-Sarung Tangan

Idéal pikeun gawé garing, Latex Coated Geter-Buktina Sarung nyadiakeun Pakem luar biasa tur panyalindungan Geter, porsi industri kawas penanganan kaca, Parancah, sarta roofing assembly.

03 Kulit-Anti-Geter-Sarung

Sarung Tangan Anti Geter Kulit nyayogikeun panas, seuneu, sareng résistansi dampak. Dijieun tina kulit murni, aranjeunna dirancang pikeun alat anu beroperasi antara 50 dugi ka ~ 400 Hz.

04 Anti-Geter-Sarung-Kalayan-Pigeulang-Rojongan

Sarung Tangan Anti Geter sareng Pangrojong pigeulang gaduh bantalan palem AVC panjangna, ngirangan geter sareng dampak. Tambih Deui, rojongan pigeulang diwangun-di nawarkeun kanyamanan tambahan, nyegah ngarareunah pikeun wearers.

05 Fingerless-anti-Geter-sarung

Sarung Tangan Anti Geter Fingerless nyayogikeun ketangkasan anu luar biasa dibandingkeun sarung tangan ramo pinuh, sareng ngantepkeun ramo kakeunaan. Barang PPE unik ieu dirancang pikeun ngajagi tina geter anu ngabahayakeun.

06. Sarung Tangan Anti Geter pikeun Kasalametan Gawé

Sarung Tangan Anti Geter pikeun Kasalametan Gawé dampen geter, pas akurat, sareng cocog pikeun sadaya lingkungan, aranjeunna sayogi dina sababaraha warna anu cocog sareng gaya anjeun.

07 Anti Geter-Nitrile-Sarung Tangan

Sarung Tangan Nitrile Anti Geter, kalayan korma karét sintétik, nyerep geter sareng ergonomis. Aranjeunna ngabantosan nyegah Sindrom Raynaud sareng tatu anu aya hubunganana.

08 Shock-Absorbent-Sarung Tangan

Sarung Tangan Nyerep Shock, didamel tina 45% Nylon sareng 50% Katun, dirancang pikeun ngaminimalkeun efek geter sareng dampak. Kalayan tambahan bantalan nyerep shock, aranjeunna mastikeun kaamanan tambahan.

09 Dampak-Tahan-Anti-Geter-Sarung Tangan

Sarung tangan anti Geter tahan dampak, didamel tina karét termoplastik (TPR), nyebarkeun gaya dampak pikeun kasalametan pagawé. Sarung tangan ieu tiis sareng tahan dampak.

Bahan Berkualitas Tinggi

Sarung tangan anti geter Amsafe didamel tina 100% liner parawan kalayan lapisan Sorbothane tambahan di daérah ramo sareng palem. Lapisan ieu nyerep frékuénsi geter tangtu pikeun kanyamanan sareng panyalindungan optimal.

Salaku produsén dipercaya di Cina, Amsafe ngagunakeun bahan baku polyurethane kelas luhur sourced ti merek ngarah. Penambahan reussin, uyah, sareng bahan agén keusik nitrile ningkatkeun kanyamanan sareng daya tahan sarung tangan urang.

Pikeun syarat bahan khusus dina sarung tangan anti-geter anjeun, tong ragu pikeun ngahontal sareng ngirim patarosan anjeun!

Bahan Berkualitas Tinggi
Naha Sarung Anti Geter Amsafe

Naha Sarung Tangan Anti Geter Amsafe?

Kalayan pangalaman langkung ti dasawarsa, Amsafe parantos nyayogikeun sarung tangan anti-geter anu paling luhur anu nawiskeun seueur kauntungan. Sarung tangan ieu dirarancang pikeun awét pisan, ngawatesan geter sareng shock, sareng dikuatkeun ku sela pikeun umur panjang maksimum.

Di Amsafe, kami nyayogikeun solusi komprehensif pikeun sadaya kabutuhan sarung tangan anti-geter anjeun. Ieu mah ngan saukur mantuan ngurangan biaya tapi ogé ensures kualitas pangluhurna. Kami disertipikasi ku SATAX, ISO, sareng BSCI sareng nawiskeun sarung tangan ukuran standar Euro ti ukuran 3 dugi ka 12.

Pabrik kami ngagaduhan dalapan jalur produksi, anu tiasa ngahasilkeun 160,000 pasang per dinten. Hal ieu ngamungkinkeun Amsafe pikeun nyumponan tungtutan pikeun produksi masal syarat sarung tangan anti-geter anjeun sacara éfisién.

Tingkatkeun bisnis anjeun sareng jasa dipercaya Amsafe ayeuna!

Naon Dupi Sarung Anti Geter?

Sarung tangan anti geter mangrupikeun sarung tangan khusus anu dirancang pikeun ngirangan dampak geter anu dikirimkeun ka panangan sareng panangan salami tugas anu ngalibatkeun panggunaan alat atanapi mesin anu ngageter. Sarung tangan ieu kalebet bahan anu nyerep sareng nyéépkeun geter, ngabantosan para pagawé tina poténsi résiko kaséhatan anu aya hubunganana sareng paparan geter anu berkepanjangan.

Naon Dupi Sarung Anti Geter Dipaké Pikeun?

Sarung tangan anti geter dianggo ku jalma anu damel sareng alat listrik, mesin, atanapi alat anu ngahasilkeun geter. Aranjeunna penting pisan dina industri sapertos konstruksi, manufaktur, sareng otomotif, dimana paparan anu berkepanjangan kana geter tiasa nyababkeun kaayaan sapertos Sindrom Geter Tangan-Leungeun (HAVS). Sarung tangan ieu tujuanana pikeun ngirangan résiko tatu anu aya hubunganana sareng geter sareng ningkatkeun kanyamanan para pagawé.

Naon Mangpaat Sarung Tangan Anti Geter?

Kaunggulan tina sarung tangan anti-geter ngawengku:

  • Ngurangan transmisi geter, ngajaga ngalawan Sindrom Geter Leungeun-Leungeun.

  • Ningkatkeun kanyamanan sareng cengkraman, ngarah kana kamampuan damel.

  • Nyegah kacapean sareng ngarareunah nalika nganggo alat anu berkepanjangan.

  • Pangurangan poténsial dina tatu gaw sareng biaya anu aya hubunganana.

  • Ningkatkeun kasalametan sareng kasalametan karyawan sacara umum.

Naha sarung tangan anti geter leres-leres tiasa dianggo?

Sarung tangan anti geter dirancang pikeun ngirangan dampak geter dina panangan sareng panangan, khususna pikeun anu damel sareng alat atanapi mesin geter. Sarung tangan ieu kalebet bahan khusus, sapertos padding gél sareng téknologi dampening, anu ngabantosan nyerep sareng ngirangan pangiriman geter. Sanaos aranjeunna tiasa nawiskeun tingkat panyalindungan, éféktivitasna tiasa bénten dumasar kana faktor sapertos inténsitas sareng frékuénsi geter. Pilihan anu leres sareng pas penting pisan pikeun pagelaran optimal.

Naon ngajadikeun sarung anti Geter?

Sarung tangan anti-geter direkayasa ku fitur-fitur khusus pikeun ngalawan efek geter. Aranjeunna biasana diwangun ku lapisan bahan anu kalebet padding, busa, atanapi gél anu nyerep geter di daérah strategis, sapertos palem sareng ramo. Bahan-bahan ieu gawé bareng pikeun ngabubarkeun sareng ngabubarkeun énergi anu dibangkitkeun ku alat atanapi alat ngageter, ngirangan transfer geter ka panangan anu nganggona.

Naha sarung tangan ngageter ngabantosan rematik?

Sarung tangan geter kadang-kadang digali salaku bantosan poténsial pikeun rematik kusabab kamampuanna pikeun merangsang aliran getih sareng masihan relief kana sendi nyeri. Tapi, efektivitas sarung tangan geter dina ngaleungitkeun gejala rematik tiasa bénten-béda ti jalma ka jalma. Disarankeun konsultasi sareng profésional médis sateuacan nganggo sarung tangan khusus pikeun pengobatan rematik.

Naha karét mangrupikeun anti Geter anu saé?

Karét tiasa mujarab pikeun nyerep sareng nyéépkeun geter dina tingkat anu tangtu. Cai mibanda sipat alamiah nu ngidinan ka dissipate énergi geter. Nanging, dina kontéks sarung tangan anti geter, bahan sanés sapertos gél atanapi busa khusus sering dianggo digabungkeun sareng karét pikeun nyayogikeun pangurangan sareng kanyamanan geter.

Naon anu nyerep geter anu pangsaéna?

Bahan sapertos busa, gél, sareng elastomer biasana dianggo pikeun nyerep geter sacara efektif. Bahan ieu dirarancang pikeun ngabubarkeun énergi geter ku jalan ngarobahna kana panas. Desain husus sarta komposisi bahan ieu maénkeun peran krusial dina nangtukeun kamampuhan geter-nyerep maranéhanana.

Kumaha anjeun ngajaga pagawé tina geter?

Perlindungan tina geter tiasa dihontal ku ngagunakeun sarung tangan anti geter, insoles anu nyerep geter, penyangga pigeulang, sareng PPE khusus anu sanés. Salaku tambahan, ngagunakeun prakték kerja ergonomis, ngagunakeun alat anu dijaga saé sareng saimbang leres, sareng patuh kana wates paparan anu disarankeun tiasa ngabantosan ngirangan résiko anu aya hubunganana sareng paparan geter anu berkepanjangan.

Naon Watesan Sarung Tangan Anti Geter?

Watesan sarung tangan anti geter kalebet:

  • Éféktivitas tiasa rupa-rupa dumasar kana faktor sapertos inténsitas geter sareng desain sarung tangan.

  • Sababaraha pancén butuh tingkat ketangkasan anu luhur, anu tiasa dikompromi ku sarung tangan anu langkung ageung.

  • Henteu ngagantikeun pikeun pangropéa alat anu leres sareng prakték kerja ergonomis.

  • Henteu sadayana model tiasa nyayogikeun panyalindungan anu cekap tina geter frekuensi tinggi pisan.

  • Jalma-jalma anu ngagaduhan kaayaan médis kedah konsultasi ka profésional kaséhatan pikeun panduan.

Fitur Mana Anu Kedah Anjeun Tingali Dina Sarung Tangan Anti Geter?

Nalika milih sarung tangan anti geter, pertimbangkeun fitur sapertos:

  • Bahan nyerep geter (gél, busa, jsb.).

  • Padding nyukupan di wewengkon konci (korma, ramo).

  • Panutupan pigeulang anu aman sareng adjustable.

  • Bahan breathable sareng nyaman pikeun ngagem panjang.

  • Kasaluyuan sareng tugas sareng alat anu anjeun anggo.

Kumaha Anjeun Milih Desain Pangalusna Sarung Tangan Anti Geter?

Pikeun milih desain sarung tangan anti geter anu pangsaéna, evaluasi faktor sapertos tugas anu dituju, lilana pamakean, sareng kanyamanan. Pilarian sarung tangan anu nawiskeun kasaimbangan antara réduksi geter anu épéktip sareng ketangkasan anu diperyogikeun pikeun padamelan anjeun. Maca ulasan pangguna sareng milarian saran ogé tiasa ngabantosan kaputusan anjeun.

Kumaha Anjeun Ngabersihan Sareng Ngajaga Sarung Tangan Anti Geter?

Ngabersihkeun sareng ngajaga sarung tangan anti geter biasana ngalibatkeun cuci tangan anu lembut nganggo sabun sareng cai anu hampang. Hindarkeun ngagunakeun bahan kimia anu kasar atanapi bahan abrasive anu tiasa ngaruksak sipat nyerep geter. Hawa garingkeun sarung tangan tina sumber panas langsung pikeun ngajaga integritasna.

Naha Sarung Tangan Anti Geter tiasa dianggo deui?

Leres, kalolobaan sarung tangan anti geter dirancang pikeun tiasa dianggo deui. Nanging, daya tahan sareng éféktivitasna tiasa ngirangan kana waktosna sareng panggunaan anu berkepanjangan. Inspeksi rutin sareng ngagantian upami diperyogikeun penting pikeun ngajaga kualitas pelindungna.

Sabaraha kuantitas pesenan minimum pikeun sarung tangan anti geter Amsafe?

Amsafe, produsén sarung tangan anti-geter, nawiskeun jumlah pesenan massal kalayan pigura waktos pangiriman anu béda-béda gumantung kana ukuran pesenan. Salaku supplier unggulan, kapasitas produksi Amsafe ngamungkinkeun pikeun pangiriman timely pesenan badag.

Naha sarung tangan anti geter Amsafe aya dina ukuran anu béda?

Sarung tangan anti geter Amsafe sayogi dina ukuran anu béda-béda pikeun ngalayanan ukuran leungeun anu béda-béda. Salaku tambahan, aranjeunna gaduh warna anu béda sareng nawiskeun pilihan bahan sapertos padding PVC, kulit, fingerless, nitrile, shock absorbent, sareng sarung tangan tahan dampak.

Naha Amsafe tiasa nyayogikeun conto sarung tangan anti-geterna sateuacan nempatkeun pesenan massal?

Amsafe nawiskeun pamundut sampel pikeun sarung tangan anti-geterna ka konsumén poténsial anu hoyong nguji kualitas sareng pas sateuacan nempatkeun pesenan bulk. Salaku tambahan, aranjeunna nyayogikeun jasa kustomisasi sarung tangan pikeun nyumponan syarat palanggan khusus.

Naha sarung tangan anti geter Amsafe cocog pikeun dianggo sareng sadaya jinis alat listrik?

Nganggo sarung tangan anti-geter Amsafe sareng alat-alat listrik anu tangtu tiasa sacara signifikan ngirangan résiko tatu sareng sindrom Raynaud. Ulasan pangguna nunjukkeun efektivitasna beda-beda gumantung kana alat anu dianggo. Studi banding diperlukeun pikeun évaluasi anu leuwih lengkep.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Quote Gancang
滚动至顶部