x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

AMSAFE PPE VIDEO

Wilujeng sumping di Galeri Video PPE AMSAFE, dimana kami mawa keajaiban produksi sarung tangan kaamanan kami langsung kana layar anjeun!

  • Video produksi nawiskeun tampilan anu ekslusif, balik layar kumaha sarung tangan kaamanan anu paling luhur urang hirup, tina bahan baku dugi ka produk réngsé.
  • Nyadiakeun ogé wawasan anu langkung jero ngeunaan fitur, mangpaat, sareng pamakean sarung tangan anu leres, mastikeun anjeun ngamaksimalkeun produk kami.
  • Tingali sakedapan tim dinamis kami dina aksi dina sagala rupa acara dagang sareng acara dina pidéo paméran kami.

Unggal video mangrupikeun bukti komitmen urang kana kualitas sareng inovasi dina produksi sarung tangan kaamanan. Janten, linggih, santai, sareng nikmati acara!

Ngeunaan AMSAFE PPE

Ngeunaan AMSAFE PPE
AMSAFE Di Jepang
AMSAFE Tim AS
AMSAFE Sharing-Penjualan
Pagawe tim AMSAFE.
Konférénsi Mobilisasi Biro
2023-2024 Katalog

Ngeunaan AMSAFE Trade Show

2023 A+A Dusseldorf
134th Canton Fair
133th Canton Fair
2022 NSC di AS

Ngeunaan Produk AMSAFE

13G U2 A4 Nitrile Sandy Sarung Coated
13 / 15G Latex Full lemes + korma Sandy sarung Coated
18G U2 Nitrile Sandy Cut Sarung Tahan
Hi-Katingali TPR Anti Dampak Cut Résistansi Sarung Tangan
Sarung Tangan Keusik Nitrile 13G A5 Cut & Tahan Panas
Tugas beurat Latex Crinkle coated sarung
13G Latex Crinkle Coated Sarung
13G A6 Cut Sarung Tahan
Sarung Tangan Mékanik Kulit Embé
B / 3 Kelas Cut Sarung Tahan
Sarung tangan anti dampak TPR
18G A4 Cut Sarung Tahan
10G T / C Latex Crinkle coated Thumbfork sarung bertulang
Lampu Blue Poliéster Layar Toél PU Sarung
TPR Anti dampak Cut Résistansi Sarung Pulisi
Rupa-rupa Sarung Tangan Nitrile Full+Palm Coated
7 / 10G Kapas Liner Latex Karét Lambaran Sarung
Gaya séjén TPR Anti Dampak Cut Résistansi Sarung
Potongan & Tahan Panas Lengan
Stainless Steel Kawat Metal bolong Cut Sarung Tahan
15G NylonLycra Nitrile SandyFoam Sarung Tangan Pinuh Dotted
Rahasia milih sarung tangan lateks
18 Gauge Nitrile Foam Sarung Tangan
10G T / C Latex Crinkle sarung Coated
21Gauge B / 3 sarung tahan motong kelas
Toel layar 13G poliéster PVC dotted Sarung
13G U2 A4 & A5 Nitrile Sandy Cut Sarung Tahan
13G Floral Cut Sarung Tahan
10 Gauge Latéks Sarung
13G Nitrile lemes coated Sarung
10G Aramid Silicone sarung pinuh coated
Beda Nitrile Sakali & Dua kali Sandy Sarung Coated
10G Polycotton Palem + Jempol Wrinkled Latex Sarung
15G Nylon Spandex Nitrile Sandy Sarung
15G U2 A4 / A5 / A6 Nitrile Sandy Sarung
13G U3 / U4 nitrile sarung lemes coated
Kumaha Pilih Sarung Nitrile Coated
13 CUTC normal / 5 PU coated sarung

Produksi AMSAFE

Ungu Blue Waterproof Cut Résistansi Sarung
Sarung Kasalametan Ngumbah
Garis dotted pikeun Sarung Kasalametan.
Kawajiban beurat Nitrile Sarung dipping garis
Sarung Kedutan Lateks Garis Dipping

Fitur & Kualitas AMSAFE

33983 Lambaran Téknis Starched cuff kaamanan
33983 Kasalametan Cuff Kulit Korma Sarung Gawé
ALE304 Kasalametan Cuff Kulit Double korma Karya Sarung
AL3405 10G 2 Threads polycotton Latex Crinkle Sarung
AC3002 Dahareun Kelas Industrial Sarung Karét
AC3041 Kimia Sarung Téknis Lambaran
AC3042 Kimia Sarung Téknis Lambaran
AH3632 Knitted pigeulang beurat Nitrile Sarung Tangan
AH3632H Buka Balik Knitted pigeulang beurat Nitrile
AI3301 Cut Dampak Tahan Sarung
AI3301B Dampak Cut Sarung Tahan
AI3302 Sarung Tangan Tahan Dampak Normal
AL3402B Ditambah Latex Crinkle coated sarung
AL3462 13G Latex Sandy sarung Coated
AL3402 Ditambah Latex Crinkle coated sarung
AL3404 10G 5 yarns crotch bertulang sarung latex crinkle
AN3105 13G Nitrile Sandy Cut Sarung Tahan
AN3113 15G jempol garpu bertulang Nitrile Super Foam Sarung Coated
AI3302 Dual Balik Cut Dampak Tahan Sarung

AMSAFE Bungkusan sareng Pangiriman

Pilihan Logo on Sarung Kasalametan Balik
Bengkel Percetakan AMSAFE
滚动至顶部