x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar

aman

Kualitas luhur & Perlindungan Maksimum & Solusi Sarung Tangan Pelindung Hiji-Stop.

Wilujeng sumping di AMSAFE PPE, sarung tangan global sareng produsén alat pelindung pribadi.

Pangadeg AMSAFE parantos aya dina industri sarung tangan kaamanan ti saprak 2004 sareng parantos nyéépkeun sababaraha dekade pikeun nyampurnakeun produk. Dina 2017 merek AMSAFE kadaptar sareng parantos ngembangkeun tapak sukuna di pasar kaamanan Éropa, Jepang, Australia, sareng Amérika Kalér sareng Latin. Kalayan langkung ti 100 karyawan sareng 5 jalur produksi, AMSAFE gaduh kapasitas produksi taunan 3 juta belasan sarung tangan, kalebet

  • Latex, nitrile, Sarung tangan dilapis PU
  • Sarung tangan anti cut
  • Sarung Tangan Anti Dampak
  • Sarung mékanis

Anu dipercaya ku para nasabah di sakumna dunya.

One of the biggest advantages of working with Amsafe is their one-stop supply chain, which ensures quality and low costs. Amsafe offers free samples and free express shipping, including destination custom clearance. The company also has a special customer service team that ensures quick response times and provides professional studio photographs of their products.

Gawe bareng sareng AMSAFE pikeun ngembangkeun pasar panyalindungan leungeun anjeun, aranjeunna moal ngantep anjeun turun.

 

 

 

Misi sareng Visi Kami

At AMSAFE, no matter manufacturing or quality control, they take customers as family, they invite every customer to take part in every order live through their CRM systerm, to relax customer’s anxiety of goods.

If customer has warehousing and garthering goods to save shipping space, they also supply this service.

AMSAFE’s Warehouse: Jiaozhou, Qingdao, China.
AMSAFE’s Manufacturing plant:Nantong, Jiangsu, China.

Téknologi Inovatif

AMSAFE henteu ngan ukur ngajual sarung tangan - aranjeunna ngajual sarung tangan kualitas pangluhurna dina harga anu pangsaéna.

Aranjeunna taliti milih tina bahan baku, jalur produksi ka pagawe pikeun ngajamin unggal hambalan produk sampurna, nu minuhan standar ketat unggal customer sarta pasar maranéhanana, pikeun mastikeun yén konsumén urang boga reputasi alus keur kualitas firstly.

 

  • Jasa sareng Sertifikasi Kami

Jasa sareng Sertifikasi Kami

Amsafe boga leuwih ti 15 taun pangalaman dina manufaktur rupa-rupa sarung pelindung pikeun industri béda. Kami ngagaduhan tim R&D profésional pikeun mendesain sarung tangan kalayan gaya anu béda. Kalayan produksi in-house kami, kami tiasa nganteurkeun pesenan anjeun dina 30 dinten. Anjeun oge bisa assure harga kalapa jeung MOQ low. Di dieu di Amsafe, yakin yén kami nyayogikeun anjeun solusi anu pangsaéna. Pikeun mastikeun kualitas, kami taat kana standar internasional anu béda-béda kalebet:

  • SATAX
  • ISO
  • BSCI
  • ANSI
  • CE

Kontak Jeung Tim Rojongan

Bentuk Kontak Wide
滚动至顶部