x
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Leizi Bentuk Anyar
nyorosod
Produsén Sarung Kasalametan Premium
Salaku produsén sarung tangan kaamanan profésional, AMSAFE geus fokus dina sarung kaamanan saprak 2010 sarta ngadegkeun pabrik sorangan di 2013, laun jadi suppliers ngarah babarengan jeung OEM pikeun loba merek kawentar.
nyorosod
Produsén Sarung Kasalametan Premium
Salaku produsén sarung tangan kaamanan profésional, AMSAFE geus fokus dina sarung kaamanan saprak 2010 sarta ngadegkeun pabrik sorangan di 2013, laun jadi suppliers ngarah babarengan jeung OEM pikeun loba merek kawentar.
panah saméméhna
panah salajengna

Ahli Manufaktur Sarung Tangan Kasalametan One-Stop

Hiji eureun ranté suplai pikeun mastikeun kualitas sarta béaya rendah, threads wrapping-nyulam-dipping-packing.
Langkung ti 15 taun pangalaman Manufaktur di dunya panyalindungan leungeun sareng langkung ti 20 taun insinyur ngalaman pikeun mastikeun kualitas unggal léngkah.
Tawarkeun laporan QC unggal prosedur sareng laporan uji QC ka-3 gratis ahir, ngantepkeun anjeun ngarasa relex nalika produksi.
BSCI, ISO9001 na SEDEX diverifikasi pabrik.

AMSAFE ahli dina manufaktur sareng ngarancang sagala jinis Sarung Tangan Dilapis sareng Sarung Tangan Mékanik.

  • Kain Seamless & Ringan
  • dexterity alus teuing pikeun tugas-precision tinggi
  • Nyaman & Awét
Cut_resistance_sarung
  • Nol nyerep cai
  • kakuatan gripping punjul
  • Taya renik residual
Sarung tangan silikon
  • Dexterous & nyaman
  • Bruising & panyalindungan ciwit
  • cangkang breathable, touchscreen-cocog
Sarung Tangan Résistansi Dampak
  • Insulated design cangkang-pisibilitas tinggi
  • Perlindungan leungeun suhu rendah
  • Ergonomics canggih & cengkraman bertulang
Usum tiis Cuaca Sarung Gawé
  • OEM & OBM sadia
  • Perlindungan leungeun multi-fungsi
  • Sadayana dina hiji produksi béaya rendah
Sarung Tangan Umum
  • Panas / Dahareun / Kimia / Médis sadia
  • Awét & Dexterity
  • Sadayana dina hiji produksi béaya rendah
Sarung Tangan Kabuktian Cairan

Naha AMSAFE sarung gawé

  • 100% Thailand ngimpor lateks, Cina Taiwan sareng Koréa Kidul ngimpor bahan nitrile.
  • Ngumbah sanggeus dipping ngaleupaskeun zat noxious beresih jeung low.
  • Langkung ti 20 sertipikat CE pikeun nyumponan sadaya kabutuhan palanggan anjeun.
  • Sarung tangan résistansi potong - Milik garis wapping pikeun nyugemakeun rupa-rupa gaya sareng garis tingkat anjeun.
  • PPE ngaropéa mesin percetakan canggih pikeun mastikeun percetakan logo jelas tur ajeg.

Papanggih Anjeun dina Pameran

  • pameran

    Kasalametan NSC 2024

    Déwan Kasalametan Nasional nyaéta organisasi umum anu ngamajukeun kaséhatan sareng kaamanan di Amérika Serikat.
    • Tanggal: 2024.09.16-18
    • Orlando, Florida, AS
    • Tempatna: 519
  • 134TH CANTON Fair

    AMSAFE PPE bakal hadir dina 134TH China Impor sareng Ékspor Fair fase 1. Aya parobahan anu signifikan dina perenah aula sareng stan. Punten entong lebet ka tempat anu salah, atanapi ngahubungi kami pikeun kéngingkeun gambar resmi.
    • Tanggal: 2023.10.15-19
    • 380, Jalan Yuejiang Zhong, Guangzhou, Cina
    • Booth: 12.2J39
  • A+A 2023

    Pameran dagang A+A di Dusseldorf mangrupikeun acara internasional anu unggul pikeun kaamanan, kaamanan, sareng kaséhatan.
    • Tanggal: 2023.10.24-27
    • Messe, Dusseldorf, Jérman
    • Booth: Aula 13 / E12

Naha Anjeun Bisa Percanten AMSAFE

Sampel bébas

Sampel bébas

  • Mamatahan kami syarat anjeun dina Gaya, Warna, Beurat jeung saterusna.
  • Mamatahan kami sampel idéal anjeun nganteurkeun waktos.
  • Nyarankeun kami rinci dispatching Anjeun.

Réspon Gancang

Réspon Gancang

  • 5 agén layanan palanggan online 24 jam beurang
  • Nyadiakeun solusi dina 24 jam.
  • Ladenan walk-in sayogi ku janjian

Kualitas Dijamin

Kualitas Dijamin

  • Tes laboratorium lengkep
  • Tés gawé praktis
  • Pamariksaan kualitas pihak ka-3 gratis sayogi ku janjian

Kualitas Ajeg & Awét

  • Inspeksi babak-jam dina jalur produksi
  • Cék titik dua jam pikeun produksi masal
  • Langkung ti 365 dinten ngalacak kualitas pesenan

Bahan Top

Bahan Top

  • Top brand polyurethane- PFT
  • Bahan Baku Lateks Impor Thailand
  • Koréa Kidul & CN Taiwan 1860 Nitrile

Prosés kami

  • Pinuh Otomatis Dipping Sarung Line Produksi

    Komponén kontrol listrik diimpor ti Jepang sareng Jérman, anu mangrupikeun bagian inti tina sadaya jalur produksi, mastikeun operasi anu stabil sareng tertib tina dipping sareng pengeringan sarung tangan.

  • 5-10 gaya anyar anu bakal datang dianggo panalungtikan sarung sareng desain ku 20 taun insinyur ngalaman unggal taun pikeun ngabantosan anjeun ngadominasi pasar gancang kalayan kualitas unggal léngkah anu dijamin.

  • One Stop In House Manufaktur

    AMSAFE sorangan hiji eureun di imah manufaktur ti threads wapping garis, workshop nyulam, dipping garis tur packing workshop pikeun nyugemakeun sagala rupa pesenan Anjeun.

  • Prosés Control Quality ketat

    AMSAFE sorangan sistem QC jeung cooperated pihak 3rd QC pikeun mastikeun kualitas unggal detektor orders.Automatic pikeun nyingkahan keluhan konsumén Anjeun jeung klaim.

How To
Custom Order Sarung Anjeun

Konfirmasi Gaya Sareng Bungkusan
Pastikeun gaya sareng bungkusan

Mangga pastikeun bahan baku tina liner na palapis, kalawan labél perawatan, ngadangu logo dicap, kartu sirah na kantong warni atawa jenis séjén pakét husus.

Kutipan & Sampel
Kutipan & Sampel

AMSAFE bakal ngitung harga per pasangan atanapi per belasan sakumaha sarat anjeun, sampel gratis bakal disiapkeun pikeun anjeun firstly mariksa kualitas.

Order Konfirmasi & Bungkus Karya Seni
Order Konfirmasi & Bungkus Karya Seni

Kéngingkeun PO anjeun sareng nyiapkeun PI pikeun anjeun, punten kirimkeun karya seni tina bahan bungkusan, karya seni platemaking bakal dikirim ka anjeun pikeun konfirmasi sateuacan ngahasilkeun.

Konfirmasi Sampel Pra Produksi
Konfirmasi Sampel Pra Produksi

Sampel pra produksi masal bakal dikirim ka anjeun upami anjeun kedah mastikeun kualitas produksi masal.

Produksi masal
Produksi masal

Produksi masal bakal ngamimitian saatos anjeun ngonfirmasi conto sareng karya seni, kami bakal ngajantenkeun pesenan langsung dina sistem CRM kami, anjeun tiasa pariksa unggal léngkah sareng dinamika pesenan.

QC & Pangiriman
QC & Pangiriman

QC AMSAFE atanapi QC pihak ka-3 bakal mariksa ku kasempetan sareng masihan laporan ahir upami anjeun peryogi, teras buku kiriman, wadahna beban sareng kirimkeun ka anjeun kalayan sadaya prosés dirékam.

sertifikasi kami

Sertipikat dumasar kana jinis bahaya anu ditangtayunganana. Conto kalebet résiko mékanis (EN 388), résiko kimia (EN 374), sareng standar khusus industri (sapertos ASTM).

  • CE1
  • CE2
  • CE3
  • CE4
  • CE5

Menta hiji Quote Instan

Leizi Bentuk Anyar

Langkung Patarosan Anjeun Mungkin Boga

Sértipikat Sarung Tangan Kasalametan Gaya Mana Anu Anjeun Mibanda?

Langkung ti 20 laporan tés CE sareng sertipikat kalayan sasmita anu luhur, kalebet sarung tangan kerja TPR, sarung tangan dilapis nitrile, sarung tangan tahan cut, sarung tangan latex coated sareng sarung tangan dilapis PU.

Sabaraha lami anjeun badé ngabales saatos nampi email kuring?

Tim layanan palanggan khusus pikeun mastikeun réspon gancang dina 6 jam dina unggal masalah anjeun.

Sakumaha seueur jinis logo sarung tangan kaamanan anu anjeun tiasa ngadamel?

Percetakan layar sutra, stamping panas, logo karét sareng logo silikon sayogi.

Sabaraha dinten anjeun tiasa ngajamin kualitas anjeun?

30 poé sanggeus ETA

Jenis Palayanan Tambahan Anu Anjeun Tawarkeun?

Studio profésional nawiskeun anjeun dibere poto kalawan bébas

Sabaraha lami bakal waktos pangiriman?

Dina 30-45 poé sanggeus meunang deposit.

Naon Istilah Pembayaran?

TT, L / C

Naha Anjeun Dupi Nganggo Wadahna Net Pikeun Mastikeun Kasalametan Pagawe Anjeun Nalika Ngabongkar Barang?

Leres, upami palanggan peryogi

Naon Kaluaran Daily Anjeun?

100,000 puluhan per bulan.

滚动至顶部